30 November 2010

Idag blev det skolan och efter det åkte jag till stan och shoppade lite. Senare kom Caroline hit, vi försökte bränna en skiva men det krånglade. Sen åkte vi till stan och hämtade Jennifer och sen hit en sväng. Har inte tid med att visa vad jag köpte idag eller mer detalerat, måste plugga nu och sen sova. Blööp jullovet är mer än efterlängtat just nu, vi hörs imorgon. God natt!!

Drygt

Idag har det varit en dryg dag, skulle göra en rapport i svenskan men kommer liksom ingenstans. :s Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på mysteriet på greveholm och har nyss duschat och bytt lösnaglar. :p

Imorgon är det nationella och samhällsprov för min del, gud vad kul.. Har bajs mycket denna vecka i skolan, om jag inte skulle vara i verkstan de sista två veckorna skulle jag inte behöva stressa så men.. Köpte även nya lösnaglar idag och en julklapp. (Y)

Nej har riktigt tråkigt, ska snart försöka sova. Vi hörs, god natt!

28 November 2010

Sitter i sängen och kollar på första satc filmen, har nyss kollat klart på alla säsonger så nu är det bara filmerna kvar. Vilken serie ska jag börja på efter detta då? Hmm, haha. Kanske märks att jag älskar att kolla på tv, mest serier. Vill få säsong ett av solsidan nu, men får vänta tills jul då jag ska få det i julklapp av Karro. :b

Är inte ens trött, men ska upp tidigt imorgon. Kommer inte få sova något alls typ. :( Och på tisdag får jag fan ingen sovmorgon heller då vi har nationella i engelska vid nio, så jävla störande!! Sista veckan i skolan nu sen blir det verkstan innan lovet, vill fan inte. Men får väl bita ihop!

Har rensat i lite lådor idag, slängt massa onödig skit som jag bara har samlat på mig. Pyntade även askburken, haha. Ser så ofräsht ut när gamla fimpar flyter omkring. :s Hade inget folie som kan vara snyggt att ha på, så jag tog julpapper, lite snöre och en rosett. Haha, den blev skit fin! ;)

Snöstorm

Det är snöstorm ute, fyfan. Så idag går jag inte ut på hela dagen iallafall, och fortsätter det såhär så kommer jag isolera mig här. :p Igår blev det en bra kväll, lite väl sent (tidigt?) somnade vi, haha. Men orkar inte dra det nu, ska laga mat nu sen försöka mig på lite skolarbeten. Vi hörs senare, adios!!

27 November 2010

Hej, har inte hunnit skrivit men drar gårdagen oså lite snabbt nu. Var med Jennifer och Carro igår, eller ja mest Jennifer eftersom Carro jobbade. Så var vi och kollade på film hos André, han sov dock. :b När Carro slutade så hämtade vi henne sen åkte vi och käkade, sen hem typ. Skönt! Nu sitter jag ocg väntar på flickorna, vi ska till Grums en sväng, ikväll får vi se vad som händer. Något kul hoppas man på iallafall! :)

Mitt knä gör så ont också. :( Började få ont för en vecka sedan men det gick fram och tillbaka liksom. Och igår fick jag skit ont, kunde knappt gå på de. Sov skit dåligt inatt för jag hade så ont, och idag går jag ännu sämre, det är svullet och gör ont hela tiden och jag kan inte sträcka ut benet helt. Jävla typiskt! :( Men hoppas på att det gör över snart!!

Men nu ska jag klä på mig innan damerna och pärlan kommer. ;) Ha en bra lördag, puss och kram!

25 November 2010

Hej, sitter och kollar på satc och väntar på att kenza och tyra show ska börja. Ska fixa något att äta också, haha skriver det i varje inlägg typ. :p Fick hem min nya piercing idag men fick byta tillbaka till en av mina ringar för bet i staven när jag åt. :( Så jävla surt! Blev skolan, fick en av de sista uppgifterna i svenskan idag, ska nog börja lite på det sen. Efter skolan gick jag och Lisa och åt, Johan var med också. :D Sen drog vi till Vålberg och träffade Jonas och Rickard en stund. Och fy satan vad kallt det är ute, usch. Knappt som man vill gå ut alls!

Imorgon hoppas jag på en braaaaa dag/kväll.. ;) Men det ska väl inte bli något problem med det, höhö. :b Blev väckt utav kattskrället kl.3 inatt också, fyfan. Vem leker mitt i natten???? Sen vaknade jag vid 7, jävla typiskt när jag skulle upp vid 10. Men somnade iallafall om och kom upp i tid, typ första gången jag har klarat det. Annars om jag vaknar mitt i natten eller så, så försover jag mig alltid. Pluspoäng for moi! ;D

Jaja nu ska jag städa badrummet, katten skräpar fasiken ner mer än mig, som att ha ett litet hårigt barn. Tur för honom att han är söt. :p hehe! Ha det bra, puss och kram..

Blabla

Är hungrig - orkar inte fixa. 
Är trött - tråkigt att sova. 
Vill se mer satc - ser mer satc.
Vill ha helg - får inte helg.
Vill börja träna - skjuter upp det.
Kommer inte på mer för denna lista - skiter i det.


Ja, ni fattar liksom. ;) Uttråkad så nu lägger jag ner!



24 November 2010

Hej, sitter och kollar på satc och käkar vindruvor. Men nu åt jag för mycket så jag fick ont i magen.. :( Idag har jag haft studiedag, har inte gjort så mycket, typ tvättat lite oså. Trodde min piercing skulle komma idag men icke.. Satte äntligen på nya lösnaglar idag. :D Så skönt att slippa korta och fula naglar. :b Imorgon börjar jag sent, gött. Ska väl laga någon mat snart också, vet inte vad bara hm.. Ska träna till andra delen av samhälls provet också, ska nog göra det imorgon. Jaja har inget mer på hjärtat, vi hörs. Adios!!

Exakt 1 månad kvar till julafton idag också!! ;)

23 November 2010

Hejhej hemskt mycket hej! Sitter och kolllar på satc och väntar på alla bra program som går på tven ikväll ska börja. ;) Idag är det verkligen iskallt ute och blåser som satan, usch. :( Blev skolan idag, typ onödiga lektioner för min del, men lämnade iallafall in en uppgift i religonen och en i svenskan. Skönt att ha det klart.. Imorgon har vi studiedag, gud så skönt. Lite störande att dom sätter det mitt i veckan dock, men ska inte klaga. :p

Ser fram emot helgen, eller ja förhoppningsvis haha. ;) Och nästa helg kommer mamma och Thor hem igen OCH TOVA!!! :D :D Min fina gris. Hon kommer även vara här under jul också, wiho. Tyvärr kommer inte Karro på självaste jul men hon kommer iallafall några dagar innan jul för en liten vistelse, bättre än inget. :)

Men nu ska jag fixa något att äta, riset jag åt förut var inget gott, hade blivit hårt och skit. :/ Så katten fick ta kycklingen, blev han nog glad för, höhö. ;) Vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!

Blöt katt

Jag badade Elvis förra veckan, haha. Det gick väl sådär, han var inte still så gled han på golvet, fick shampoo i ögat så fick spruta fullt med vatten i hela ansiktet på honom osv. Men ren blev han iallafall, och det var ju tanken med det hela, hehe fluff fick han sen också. ;-)


22 November 2010

Hej,

Sitter och kollar på satc och ska snart fortsätta plugga lite, måste översätta en hel sida till engelska, så drygt. Gjorde ett arbete i svenskan igår när jag inte kunde sova, skickade in det och hoppas det blev ett godkänt iallafall. :) Tog bort lösnaglarna förut, gjorde rent mina egna naglar som är helt förstörda. Men ska iallafall försöka vara utan lösnaglar tills imorgon/onsdag. Så jag får "lufta" mina egna. :b

Imorgon börjar jag sent, skönt. Hoppas min nya piercing kommer imorgon. :D Nej men nu måste jag sätta igång med skolarbeten och fixa timern på lamporna. Vi hörs, ha det bra!

. . . .


Nya lösnaglar :-)


Ny läpp piercing :-)


Min fina pälsmössa ;-)


21 November 2010

Hej, hann inte skriva något mer igår. Utan drog iväg till systrarna L sen drog vi till Haga där det var endel folk. :) Blev en riktigt bra kväll, var ju jätte längesen jag träffade alla. Togs lite kort men de har Jennifer och Carro. ;D Nu sitter jag iallafall hemma och kollar när mamma yrar runt typ, är riktigt hungrig också så ska nog ta mig en macka. Annars idag blir det bara lugnt, har lite skolarbete att göra sen är jag lite slö. :p Mitt nya internet funkar skit bra, mycket snabbare. (Y) Precis som jag vill ha! ;) Till veckan är det skolan igen, blööp vad tråkigt.

Ska nog slå in alla julklappar som ligger i garderoben också, tar en nedrans massa plats. Gött att ha slagit in dom redan också, haha. Även fast det är några veckor kvar innan det är jul... :b Men nej nu ska jag göra annat, hörs nog senare. Ha en bra söndag!!

I´m back! ;)

Nu har jag internet igen och allt är som vanligt, hehe. ;) Har varit så otroligt drygt utan internet i fyra dagar, vissa kanske tycker det är sjukt. Men man är verkligen mer beroende utav internet än vad man tror. Men skriver mer senare, puss på er!


Internet trasigt :(

Hej, har inte kunnat uppdaterat något då det mobila bredbandet har gått isönder, buhu. Men mamma har beställt nytt som kommer inom 1-3 dagar. Badade Elvis förut också, haha så söt var han. :p Men men ska kolla klart på vänner nu och sen sova.. Vi hÖrs, god natt!!

14 November 2010

Hej,

Sitter och kollar på desperate houswives och alla andra repriser som går idag. :p Idag när jag vaknade kollade jag lite på reprisen av idol och sen gick jag upp till pappa. Vicky var där, så hon och jag gick och satte upp lapparna om Wilma. :) Sen åkte jag, Vicky och pappa till öob. Har fått lite nytt i mitt rum hos pappa också, det blev jätte fint. ;D Imorgon är det skolan igen, blööp vad tråkigt. Igår var jag bara hemma för mig själv, kollade på film och gosade med Elvis. :p Lite drygt men det gick!

Mina naglar är helt förstörda och fulla med lim, buhu. Hatar att ha korta naglar men måste ta bort allt lim ifrån lösnaglarna. Jävla krångel alltså, men ska köpa hem massa lösnaglar så jag har. Visst det är inte bra för sina egna naglar att ha lösnaglar eftersom limmet förstör naglarna så sjukt mycket, men händerna ser så mycket frächare ut när de är långa och fina. :) Jaja ska fortsätta kolla på tv nu, vi hörs. Ha en bra söndagskväll, puss och kram..

13 November 2010

Hej, sitter och kollar på tv och väntar på att pappa ska höra av sig så jag kan åka och handla. Blir nog att köpa en ost och skinkrulle också, mums. ;) Idag blir det nog bara att vara hemma, tar mig ingenstans heller så. Igår blev det en bra kväll tillslut, planerna för mig ändrades lite men är väl inte så förvånad egentligen. Åkte iallafall till Grums, Frida mötte mig så drog vi till Moa och Marie där det var ett gäng härliga människor. :D En bra kväll helt enkelt.. :)

Att jag alltid ska bli det "svarta fåret!" Snart pallar jag fan inget mer och kommer skita i er totalt....

Tröttis

Är så himla trött, orkar faktiskt inte skriva någonting idag.
Så vi hörs imorgon istället, ha en bra fredag!! :-)


11 November 2010

Hejsan, sitter och kollar på vänner (skräll) och funderar på att göra något, hmm. Idag vaknade jag ganska tidigt, gick upp, slängde soporna, hämtade posten och satte igång en tvättmaskin. Slängde även ut katten en stund så jag kunde dammsuga, han är livrädd för den så han fick stå ut med snön. ;) Fick mina nya lösnaglar idag, gött. Dom är mycket längre än vad dom andra var så lite ovant är det men så mycket bättre än korta. (Y)

Imorgon blir det skolan, drygt. Men även segt att sitta hemma och glo så. :p Imorgonkväll får jag se vad det blir, märks vad resten av folket ska hitta på! :) Men men ska ta mig något att äta nu, vi hörs. Pusshej!!!

10 November 2010

Hej, sitter hemma hos pappa just nu och fryser typ ihjäl, brr. Idag blev det iallafall skolan, klarade ett prov i engelskan så nu är jag snart klar med det. ;D Sen blev det stan med Frida en sväng, mötte upp Nettan och Marie där inne också. Förskte hitta en mössa jag vill ha, men det gick inget bra. :p Så åkte jag med pappa hem, har gett Milton avmaskningsmedel, det gick fan inte på Ariel, hon rev pappa och bet mig, jävla kattskrälle!! Laddar ner lite filmer nu också, kan ju inte göra det hemma hos mamma erftersom vi har mobilt kasst bredband....

Imorgon slipper jag skolan, woho. ;) Svenskan är inställd och i samhällen har jag allt jag behöver för att plugga till provet, härligt. Just de hade utvecklingssamtal förut också, och det gick bra. Hoppas allt rullar på bra nu! Men men ska vara här en stund till sedan tralla hemåt i denna hemska snö och kyla! :(

Snö

Fy fasen för all denna snö, jag tycker verkligen inte om snö.
Visst det är fint och så, men fan livsfarligt!!!


Gillar vi verkligen detta?!


9 November 2010

Hej, sitter hemma och kollar på tv och har nyss diskat. Ska snart värma lite spagetti och köttfärssås, mums. :) Har tagit av mina lösnaglar också, snyft. Hatar att ha korta och fula naglar, men lösnaglarna var fulla med lim och skit, såg bara dumt ut. Så får vänta tills mina nya lösnaglar kommer! :) Blev skolan idag även fast jag ville ligga kvar i sängen då jag knappt har kunnat sova något inatt. :/

Men efter en dusch blev jag piggare och kom iväg, efter skolan drog jag med Lisa hem, hon bakade bullar och jag hjälpte henne med sin dator. Kollade på en film också men hann inte se klart den för var tvungen att ta fem bussen, drog och hämtade ut mina paket och trallade hem i snöstormen. I mina paket var det mina skor och örhängen, skorna satt bra och var sååå snygga. Så var det en julklapp till mamma! :)

Nu blev det en massa babbel, ska tvätta av mig sminket nu iallafall. Vi hörs, puss och kram!


Nya saker

Här är lite nya saker jag har glömt att lägga upp. :-)








Snart är det jul, igen.

Har nyss köpt julklapp till pappa, härligt. Nu är jag klar med honom och mamma, bara resten kvar då haha. Men Vicky och Karro vet jag typ vad det blir, bara Thor som är svår nu. Så hoppas han kommer på något att önska sig! :)

Inte länge kvar tills det är jul nu, jag både gillar och ogillar julen. Det är mysigt, gillar att klä grannen och pynta med massa tomtar i hela lägenheten, älskar mammas köttbullar som hon gör. Julskinkan och alla julklappar såklart, höhö. ;) Men gillar inte kylan, att man halkar hela tiden och att trafiken blir extra seg för all snö, att fler och fler ska överdriva så med pynt osv på sina hus och allt folk är helt galna på stan, värst är ju egentligen rean, uff. Sen att det är folk överallt precis heeeela tiden. = jobbigt!


8 November 2010


Hej och typ godmorgon. Sitter och kollar på vänner och har en katt som gnäller. Vaknade för ungefär en timme sedan, riktigt skönt att sova ut lite. Ska gå och hämta posten också, se om man har fått något roligt. :b Funderar på att dra till söta saker, hämta ut mitt paket, sen till pappa en sväng och samtidigt sätta upp lapparna om wilma när jag ändå är där uppe. Men vet inte om jag orkar idag, tar det kanske imorgon istället. :b Men men ska göra annat nu, vi hörs. Ha en bra dag!!

Två nya hål

Sitter och kollar på beck men funderar på att byta till vänner eller ema istället. Tycker inte om att se beck, wallander och sånt ensam, även fast dom kanske inte är läskiga så inbillar jag mig saker, haha. :b Har nyss tagit två nya hål i öronen också, lite svårt när man ska ta på sig själv men det blev ganska bra ändå. :p Imorgon är det studiedag, gud så skönt. :) Så imorgon blir det väl inte så mycket, ska bara iväg och hämta ett paket oså.

Men men ska grejsa med annat nu, vi hörs imorgon.
Ha en bra kväll!!


Tatueringar

Har äntligen bestämt vilken text jag ska tatuera in på armen. :)
Ska också göra en tatuering på andra handleden.
Fast de två blir efter jul, eftersom alla jävla pengar går till julklappar och skit nu. :b
Bah vill inte vänta!! ;)



Uppdaterat; har bestämt mig för två till tatueringar nu, så har alltså fyra stycken som jag vill göra. Hmm, vet inte vilken jag ska göra först heller, haha. ;) Men måste bestämma mig snart för att få tid nångång efter jul, är mycket fullbokat på fisheye nu, det är de bästa stället helt klart! :D


Ont i magen

Hej, sitter och kollar på toy story 2 haha. :b Har så fruktansvärt ont i magen alltså, usch och fy. :( Ska ta en värktablett och hoppas att det går över. Annars idag har det inte hänt mycket, vaknade i Grums. Mamma och Thor hämtade mig efter ett tag så handlade vi. Sen hem, slappade duschade och så. Skönt!

Igår åkte jag tll Lisa, var där en stund sen drog vi ner till cheers där Jonas väntade på oss. :) Satt där i flera timmar, Hanna kom dit också. :) Så var Danne och några till där en sväng och pratade. När klockan tickade iväg lite så drog vi upp till Mikael där det var fest, en massa folk. Det blev såklart bråk, men det ordnades sig tillslut.. :) Så utom det så var det en riktigt bra kväll. (Y)


Jonas, Lisa & Hanna


Jonas & Lisa


Danne


4 November 2010

Sitter och kollar på förhäxad och har riktigt tråkigt just nu, väntar på att dryg Lisa ska höra av sig. ;) Fint väder är det idag också, gött att slippa regn. :b Har ingenting att skriva, bloggen har verkligen blivit tråkig på senaste tiden... Imorgon blir det iallafall utgång med härligt folk. :D Tagga för det!!

Men men vi hörs, ha en bra dag! :)


3 November 2010

Hej!

Sitter hemma och glor, sov ganska länge idag fick skynda mig att tvätta då grannen hade tid klockan två och jag vaknade tolv. :b Annars idag har jag duschat och grejsat, ikväll vet jag inte vad det blir. Hemma eller ej, det märks. Är inte på så jätte bra humör idag, allt är bara irreterande och blääää!!

Äääälskar skorna jag beställde från h&m också, de fanns i svart också men dom var i skinn då och ville hellre ha i mocka eller vafan dom nu är i. :p Nya örhängen behövdes, ska snart ta mer hål i örona också så. :D Men men nu ska jag fortsätta kolla på vänner, vi hörs. Ha det bra!

Skor & Örhängen

Beställde nyss ett par nya skor och örhängen ifrån h&m. :-)



50 kr

399 kr

2 November 2010

Godkväll, sitter och kollar på vänner (skräll) och ska äta nått enkelt, är så hungrig. Idag blev det in till stan en sväng med Lisa, var tvungen att köpa nytt puder. :b Sen drog vi hem till Lisa, kollade på film och myste. :) Efter de ut och träffade Tony och sen iväg och träffade Mimmi, Nettan och Putte en sväng. :b Bra dag, ohja!!

Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir än, tvätta ska jag iallafall. Gud så roligt, not. Men men nu blir det annat, vi hörs. Pusshej!!!

1 November 2010

Hej.

Sitter och kollar på vänner och softar. :b Idag blev det att sova ganska länge sen duscha och göra mig iordning snabbt sen till skohuset med Lisa och sen till Grums och träffa Johan, Jonas och Adam. Sen var pappa snäll och hämtade mig.. Imorgon ska jag till tandläkaren och laga hål, buhu. :( Vill inte!! Annars imorgon vet jag inte vad som sker, det märks. Men nu ska jag kolla hur mycket pengar jag har kvar på kortet, har ju köpt en massa, mest till mig själv, hehe. Men en julklapp också faktiskt! (Y)

Vi hörs, puss och kram!

RSS 2.0