Klar för kvällen!

Har precis gjort mig i ordning, eller ja nästan helt klar. ;) Så nu är det bara att vänta på att klockan ska gå lite snabbare. Känns som denna kväll kommer bli kanon alltså! :D wiiie


Vaaaarmt

Hej! Sitter i bilen med Ida, vi har nyss varit på bergvik en sväng. Nu ska vi hämta upp Marco så blir det Grums snabbt. :)

Men skriver mer senare, ha en bra dag i denna värme. :D pusss!


It's your time


.....

If there's anything more shocking then the truth, it's the lies people tell to cover it up!



Uttråkad

Jag är otroligt uttråkad just nu alltså. Men har egentligen saker att göra men tar sitt lilla tag att komma igång, haha. ;)

Nej men ska ta mig en rök sen försöka komma igång, tjaooo!!


29 September 2011

Sitter hemma och kollar på Mulan 2, kom hem för ett tag sedan. Var till skolan men hade såklart ingen lektion, blir så irreterad alltså. Har ingenting imorgon eller, skönt faktiskt för har bara en lektion imorgon på en timme och det suger. Annars idag ska jag göra klart Idas design, och kanske försöka börja på min. Sen får man se vad dagen har att bjuda på!

Imorgon blir det nog bara slappt på dagen, sen på kvällen drar vi till Arvika. Vad det är planerat just nu iallafall, man vet ju aldrig. Så kommer mamma, Thor och Tova på kvällen också. :D På lördag ska vi till Örebro, hälsa på Vicky. :) Kul! Nästa helg blir det nog också att åka till Norge, träffa den nyblivna lilla familjen. :D

Nej men ska fixa något att käka nu och fortsätta kolla på filmen, vi hörs senare. Puss och kram!!

Mulan

Ligger i sängen och ska försöka sova, är trött men ändå inte. Jäkla problem hela tiden! Har nyss kollat på Mulan, haha så jävla skön film. :)

Idag har jag tvättat och städat, gööör fint blev det. ;) Sen drog jag till pappa en sväng, sen va jag med Ida och Linda.. (Y) Helt okej dag alltså!

Är skit hungrig men har ingen lust att fixa i ordning nåt nu, nä men ska sova nu. Vi hörs imorgon, puss och god natt.


Stolt Moster

Idag blev jag moster :D En liten kille blev det! Ingen var förbered på det då han är 5 veckor för tidig, men glatt välkommen är han. :) Hoppas jag kan få träffa honom och resten av den lilla familjen så snart som möjligt...


Lilla Johannes


28 September 2011

Godmorgon! Sitter och fixar lite med svensson svensson avsnitten i säsong 2, för det skulle såklart krångla. Ska snart ta mig frukust, håller på och tvättar också. Har egentligen tid imorgon men tog idag istället när jag ändå gick upp tidigt. Är ju ledig idag så tänkte sova lite längre men fick ett glatt samtal imorse så kunde inte somna om, sen var det så jävla ljust i rummet och klarar inte av att sova i ljus. :p

Åh jag blir så jävla förbannad också, har försökt skit länge att aktivera facebook sms saken men det funkar verkligen inte. Det gör mig gaaalen! För övrigt så gillar jag inte nya facebook, eller ja det verkar ingen göra. Lite för drastisk förändring enligt mig. Gillar INTE att vad man än gör/skriver ser vem som helst. :s Men men!

Betalade EN jävla räkning förut också, dyyyrt. Fick in pengar idag men hälften är redan borta, ångest. Måste sluta internet shoppa alltså! Men nu blir det frukost, sen kanske kanske sätta mig med designen om jag inte typ somnar i soffan som jag är ganska bra på. :p Vi hörs senare, pussss!!

Huvudvärk i bott

Har så fruktansvärt ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart alltså, och trött är jag inte heller eller jo lite kanske. Så ska väl snart lägga mig och försöka sova! Är ledig imorgon så det ska bli skönt, sova ut lite. :) Eller kan inte klaga på schemat jag har kanske haha rätt soft liksom! ;)

Har suttit och försökt få lite ideér till ny design till mig, men nu ikväll orkar jag inte tänka alltså. Får börja lite med det imorgon istället! Men nej nu ska jag gå och röka sen röra mig mot sängen med en bra film, vi hörs imorgon. Puss och god natt...


Äntligen en app hit!!

Nu har det äntligen kommit en app till blogg.se! Så skönt, hoppas den funkar någorlunda nu bara.

Annars idag var jag till skolan en sväng, och efter det åkte jag till Ida. Var där ett tag sen drog vi till mig och började fixa hennes header till nya designen. :)

Sen var vi till Grums snabbt sen till öob en sväng. Nu sitter vi på pizzan och har precis käkat men ska dra till mig när som helst. Skriver mer senare eller imorgon. Pusss!!


Don’t be afraid to dream


26 September 2011

Hej. Sitter hemma, kollar på Idol och har nyss pratat med mamma. Kom hem för ungefär en timme sedan, diskade direkt jag kom hem så det kom undan, skönt. Ska snart hoppa in i duschen också, varmt och skönt. Svinkallt i lägenheten, så tända en massa ljus blir! :D Idag blev det skolan, missade första bussen (jävla irreterande) så blev bara en lektion jag hann med, skulle egentligen ha gått heldag men sista lektionen var inställd. Efter skolan drog jag till Ida, var där ett tag sen drog vi ut. Hände inget speciellt, lite små dött tyvärr!

Imorgon blir det skolan, ska inte missa bussen då blir jag galen. Och förhoppningsvis så blir det heldag, hatar att bara åka dit för 1-2 timmar. Känns rätt ovärt liksom! Annars imorgon har jag inga speciella planer utom att jag ska till pappa en sväng. :) Nej nu blir det duschen, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!


Love you tokfia! ♥


25 September 2011

Hejsan. Sitter hemma och bara slappar, kollar runt lite på internet, lyssnar på musik och kollar på Svensson Svensson. ;D Det är redan söndag, känns dock som typ lördag eller nåt. Drygt! Imorgon är det en ny skolvecka, blööp. Måste bestämma mig om praktik eller inte innan veckans slut också, baah! Annars idag blir det nog bara slappt skulle jag tro, verkar ju inte bättre!

Igår var jag hemma under dagen sen mot kvällen drog jag Ida och Linda till Säffle, var dock knappt där en timme, tråkigt. Vi drog mot Vålberg igen, lika dött som vanligt. Gjorde inte  så mycket, åkte mest runt och snurrade. Men men ska sätta på mig lite kläder nu, vi hörs. Pussss!

Sitter i bilen med Ida och Linda på väg ti...

img_0275 (MMS)

Sitter i bilen med Ida och Linda på väg till Säffle nu! :-)


24 September 2011

Hej! Sitter och kollar på ugly betty och har precis duschat. Vaknade sent idag, så jävla drygt men men! Under dagen blir det nog bara slappt, måste bestämma kläder och skit och det kan ta sitt lilla tag för mig. ;) Ikväll blir det Säffle :D Hoppas det kommer bli skit kul, men blir väl som man gör det till antar jag. :p

Igår var jag hemma under dagen, bara slappade typ. Sen drog jag ut med Ida och dom, var en helt okej kväll. Hemma ganska tidigt, skönt. :) Var nykter även igår, gillar det faktiskt. ;D Men andra människor fattar tydligen inte att man inte alltid måste dricka, att man kan ha kul ändå. Blir liksom "dumförklarad" för att man inte dricker, sjuuuukt!!!

Men nog om det nu ska jag göra annat, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra lördag, puss och kram!!

Sitter i Kil med Ida, hon blir tatuerad. O...

Sitter i Kil med Ida, hon blir tatuerad. Och det blir så jävla snyggt alltså! Just nu har dom tagit paus. :) blir såå sugen på att tatuera mig själv nu alltså, men jag får vänta ett tag till. Men vi hörs senare, ha en bra dag!! :)


21 September 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på grey's anatomy och kom hem för en liten stund sen. Sen jag skrev sist så har jag varit med Ida, flängt runt lite här och där typ. :p

Försöker få lite insperation till bloggdesign men är ju så svårt, och jag tröttnar så fort. Så vill hitta något jag verkligen fastnar för, för det tar sitt lilla tag att sitta med det. Skulle vilja ha en ny header, men har ingen bild för det. Den jag har nu har varit där i hundra år typ, men jag gillar den!

Men ska ta mig något att käka nu sen fortsätta kolla här, sen försöka sova. Imorgon blir det skolan sen vara med Ida när hon ska pina sig några timmar! ;) Vi hörs under dagen imorgon eller på kvällen, puss och god natt!!!!

Design

Håller på lite med designen som ni säkert ser, men är inte helt klar. Fastnade lite nu och vet inte hur jag vill ha det, så får vara såhär sålänge. :) Har precis kollat på Eva och Adam och nu ska jag ner och hämta tvätten och sätta igång den sista maskinen. Efter det ska jag färga håret! :)

Vi hörs nog senare, eller imorgon. Imorgon ska jag till skolan sen med Ida när hon ska tatuera sig, kommer ta ett x antal timmar. Men vad gör det om tusen år! ;) Jaja, vi hörs. Pusss!!!

If it still hurts, you still care.


20 September 2011

Hejsan! Sitter och kollar på Eva och Adam och har precis, diskat städat badrummet lite och rensat lite snabbt i garderoben. Skulle behöva fixa iordning helt där inne snart alltså, men det tar jag någon annan dag. Idag sov jag väldigt länge, drygt men behövligt för min förskylning. Är inte bra än, självklart inte. Men känns lite lite bättre!

Annars idag vet jag inte vad som sker, finns ingenting att göra. Skräll! Imorgon ska jag iallafall tvätta, har dock bara en maskin typ. Skönt.... Skulle behöva färga min utväxt också, får se när jag orkar pallra mig iväg till affären och köpa en färg. :p

Update: Detta skulle ha kommit upp tidigare idag, sen dess har jag iallafall varit med Ida. Vi träffade Anneline och hennes lilla bebis en stund, jätte söt. :) Sen var vi till Ica, jag köpte hårfärg. Så ska färga det imorgon! Sen var vi och tog en cigg med Linda, sen hem. :) Men nu ska jag måla naglarna, vi hörs imorgon. Puss och god natt....

Ugly Betty

Beställde nyss hem Ugly Betty säsong 1. Den kostade bara 99:-, så det räknas knappt att jag köpte den haha. Hade ju lovat mig själv att inte beställa några serier på ett tag, men men. Men var iallafall duktig och inte beställde med alla andra jag vill ha just nu! ;)


Vill bli frisk NU!!!!

Åhh blir fullkomligt galen av att vara sjuk, blir fan aldrig frisk. Blev sjuk några veckor i augusti, sen bra ett tag och nu tillbaka att vara sjuk! Skulle hoppa av glädje om jag nu vilken dag som helst bara kunde vakna upp frisk som en nötkärna, haha. Men får försöka sova mycket och vila, är ledig imorgon och på onsdag. Skönt! :)

Idag har jag inte gjort mycket, blödde näsblod som en dåre imorse bara. Shit det slutade fan aldrig och jag hatar att blöda näsblod, så jävla obehagligt. Sov några timmar mitt på dagen, sen drog jag ut ett tag med Ida. :) Imorgon har jag inga planer, får se hur jag mår först. Men det är ju också så drygt att bara ligga inne och glo! Måste försöka hitta mig en höstjacka också, men det är ju så svåååårt. Behöver även en ny vinterjacka men det behövs ju inte riktigt än. (förhoppningsvis)

Kollade på lejonkungen förut också, den är ju såå bra. Laddade ner den, men snart kommer den äntligen ut på dvd! :D Så nu håller jag på och laddar ner lejonkungen 2 också. ;D Hoppas den kan bli klar snart så jag kan se den redan ikväll, har massa andra filmer som jag ej har sett än. Men tar sin lilla tid för mig att kolla på något nytt! ;) Men nu ska jag fixa något att äta, vi hörs imorgon. Puss och kram!!!

Rio

Nu ska jag lägga mig och kolla på "Rio" och gosa med min lilla hårboll till prins. :) Tror den filmen kommer vara rolig, haha. Hostar och snorar fortfarande som en idiot, blir snart galen. Hostan är ju jobbigast också! :/ Annars idag har jag inte gjort mycket, bara varit hemma. Mamma, Thor och Tova åkte förut också. Är väldigt tyst och lugnt nu, lite för mycket. Men misssen trivs med det iallafall haha!

Nej nu blir det filmen och efter det försöka sova, skola imorgon blöö. Ha en fortsatt bra söndagskväll, pussss!


Everything comes to an end


17 September 2011

Hej! Sitter hemma och kollar lite på tv och så. Idag vaknade jag i normal tid, sov alltså inte bort halva dagen. Blev att åka in till stan, var oh bokade tid för tatuering. :D Längtar!! Sen var vi och handlade och så. Och annars idag har det bara varit slappt.

Igår drog jag och Ida in till stan, var till kultur natten och kollade. Mycket kul! :) Efter det blev det krogen, jag och Ida var dock nyktra. Skönt må ja säga! Kan allt ha kul ändå, var lite roligt att se alla dretfulla människor haha. Vi var på Score och K18, helt okej kväll.

Men nu ska jag göra annat, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra lördag, puss och kram!! :)

16 September 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på sex and the city, och har så fruktansvärt otroligt tråkigt så det finns inte. Mamma och dom kommer lite senare, Tovis är med också. :D Idag blev det skolan för att ta skolkort, alla var såklart inte med men några iallafall. :p Blev väl inte världens bästa kort men helt okej! Efter det åkte jag hem, hämtade ut paket (som ska skickas tillbaka) sen somnade jag framför tven ett tag. Så det har inte hänt ett skit idag, uhh!

Alla ska tydligen ut ikväll, supa skallen av sig och ha kul för ett tag. För mig blir det inget drickande denna helg då jag fortfarande är sjuk. Men ut kan man alltid dra ändå, kan ha kul ändå. ;) Men som det verkar just nu blir det hemma kväll. Eh drygt må jag säga! Men men är sjukt hungrig också så blir nog mat när mamma och dom kommer, höhö. ;D Men nu ska jag gå ut och röka, vi hörs. Puss och kram!!

Sitter i skolan och har rast för tillfälle...

Sitter i skolan och har rast för tillfället, men börjar när som helst igen. Sitter och håller på med något som jag inte ens vet vad det heter haha. Det är jävligt långtråkigt iallafall, hatar att sitta still. :p Inatt har jag sovit skit dåligt, hostat som fan. :/ och fick stressa som en jude imorse också! När jag kommer hem sen blir det att börja tvätta, Gud så kul. :p Men men börjar nu igen, vi hörs senare. Pusss! :)


14 September 2011

Hejhej. Ligger i sängen, kollar på sex and the city och hostar typ ihjäl mig alltså. Har hostat som en tok idag, folk i skolan sa till mig att sluta hosta tillslut haha. :p Och för en stund sen spydde jag för allt hostande! :( Annars idag då blev det skolan, rätt soft dag. Mådde dock skit dom sista timmarna, hade feber och allt. När jag kom hem gick jag direkt och tömde båten och shit alltså snart sjunker bryggan, sjukt mycket vatten i älven alltså. :S

Efter det hem, grejsade lite fixade mat och hoppade sen in i duschen. Och gud så skönt det var att ta en varm dusch! Annars har jag bara kollat på sex and the city, trodde dock att det var idol idag men nää självklart inte. :@

Ska snart försöka sova, vill vara lite pigg imorgon annars blir det ett jävla liv ute i verkstan imorgon. Hoppas att jag kan sova även fast hostan plågar mig, men det lär bli ett senare problem. Men ska grejsa lite här nu och så, vi hörs imorgon. Puss och god natt....

Soppa macka och äppeljuice blir det nu. Oc...

img_7475 (MMS)

Soppa macka och äppeljuice blir det nu. Och självklart sex and the city till. :D mår piss så skriver senare eller imorgon!!


13 September 2011

Hejsan! Sitter hemma och kollar på sex and the city och hostar typ ihjäl mig. Idag blev jag hemma från skolan, mådde verkligen skit när jag vaknade till imorse. Så bestämde mig för att sömn nog skulle få mig att må bättre. Och efter att jag hade sovit 16 timmar på raken så mådde jag faktiskt lite bättre. Har fortfarande hosta och är snuvig men annars är det bra.

Imorgon ska jag iallafall till skolan, ska lägga mig tidigt ikväll så jag mår bra imorgonbitti. Måste beställa hem nytt shampoo också, jag använder ju inte längre såna man kan köpa i vanlig mataffär och så. Antigen köper jag hos frisören eller på internet, lite dyrare shampoo men ganska mycket bättre för håret. :p

Nej men nu är snart maten klar, efter det ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs senare eller imorgon. Puss tja!!

Andre Zuniga



Så jävla bra kille. Älskar hans musik!!


Bussjävel

Hej. Nu är jag hemma och har varit det en liten stund, är så himla trött och ögonen svider verkligen. Jävla förskylning igen! :/ När vi slutade förut så måste jag alltid ta bussen mot grums och byta, och självklart så missar jag bussjäveln, åhh blev så jävla arg. Så fick sitta nästan en timme och vänta på nästa, skit buss!

Annars har dagen varit bra, känns otroligt bra att vara helt med klassen igen. :) Hoppas bara jag inte tröttnar på att vara i verkstan, men får kanske bita ihop annars. Resten av dagen ska jag bara ligga hemma och försöka bli frisk, kolla på film och mysa. Vädret suger ju också, det var fint på förmiddan sen kom regnet. Jävla höst!

Nej men nu ska jag fixa mat sen sätta på sex and the city, vi hörs. Puss och kram!!!!

Sitter i skolan och är sååå trött, vill ba...

Sitter i skolan och är sååå trött, vill bara hem nu. Men får vänta två timmar till! Sov knappt något inatt och gick upp alldeles för tidigt. Idag provade vi iallafall studentmössor, kläder och sånt. :) blev dyyyyrt men värt det så. ;D men skriver nog mer senare nu ska jag fortsätta jobba här sen vänta på rast så jag kan köpa mig en red bull. ;) ha en bra dag!!


11 September 2011

Hej! Sitter och har precis kollat på Idol/Sommarspelen, har sappat mellan kanalerna. :p Nu ska jag fixa iordning lite sen lägga mig i sängen och kolla på sex and the city. Idag har jag inte gjort ett skit, börjar bli sjuk igen. :( Så jävla typiskt!

Imorgon blir det skolan, tidigt. Ska vara där redan vid åtta för vi ska prova studentmössor och sånt. ;D Men orkar inte skriva mer nu, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!

.. ..

One day you’re in, next day you’re out.


Hej.. Sorry för dålig uppdatering men har ...

Hej.. Sorry för dålig uppdatering men har inte orkat skrivit. Nu är jag iallafall med Ida och Linda och vi har precis varit och ätit på Max! Vad det blir mer ikväll är en bra fråga :o ser ut att bli ganska lugnt.. Men skriver mer senare eller imorgon. :) Pussss!!!


8 September 2011

Hej! Sitter hemma och har precis gjort mig iordning och väntar på att Ida och Linda ska komma hit. :) Internet är en jävla plåga nu också, hoppar ur hela jävla tiden. :@ Ganska så frustrerande!! Har fortfarande inte bestämt hur jag ska ha håret, skräll. Men är inte håret bra så är inget bra! :p Känns som det kommer bli en super bra kväll, åhh taggad till tusen..

Idag när jag vaknade duschade jag, diskade och lite sånt. Sen åkte jag till skolan en timme tidigare för att umgås lite med Lisa. :D Så kom Ida och Linda också! :p Sen var det möte då, det gick bra. Hoppas verkligen på att detta kommer funka nu, men allt hänger ju på mig själv nu så. Fan ta mig själv om jag fuckar upp detta! När mötet var slut åkte jag, Ida och Linda till systemet och sen hem direkt typ.

Kommer inte uppdatera något mer ikväll utan det får bli imorgon, nu ska jag ta mig en rök sen se om missen vill komma in. Vi hörs imorgon, ha en bra torsdagskväll. Puss och kram!!


7 September 2011

Hejhej. Sitter och kollar på tv, skitprogram men skrattar som fan ändå ibland haha. :p Har för övrigt väldigt tråkigt, rastlöst i bott. Idag gick jag upp runt tio, åkte till skolan lite. Pratade med min gamla mentor och så! Efter det gick jag till systembolaget så slipper jag det imorgon. ;D Sen när jag kom hem så städade jag lite, dammade och så. När jag var klar med det började jag med maten och satte på filmen crossroads. :D

Ja det var min roliga dag, haha eller inte. Resten av dagen vet jag inte vad det blir faktiskt, finns inte ett skit att göra. :S! Men imorgon ska jag till skolan på möte, dock inte förens senare på dagen. Efter mötet ska jag hem och göra mig iordning, sen blir det ferre. ;) haha! Nej men ska gå och röka nu, vi hörs senare eller imorgon. Pussss!!


Jag idag!


6 September 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på idol och väntar på att mamma ska ringa, kom typ nyss hem också! Ska snart fixa något att äta också, är sjukt hungrig. Idag åkte jag och Ida till IKEA en sväng sen blev det hem ett par timmar, lyckades somna i soffan. Men skönt var det! ;) När jag vaknade till liv drog jag upp till Jennifer och Caroline en snabbis, och sen till pappa snabbt också. Efter det blev jag upphämtad av Ida och Linda, åkte runt lite och chillade. ;) Var även förbi på sjösala och hälsade på, var år och dar sedan jag var där. :O

Imorgon har jag inga direkta planer men något lär väl hända. Längtar som tusan till torsdag kväll också :D Känns som det kommer bli en kanon kväll.. Men nej nu ska jag fixa käk, vi hörs. Puss och kram!!

. . .

Cry as hard as you want to, but just make sure that when you’re finished, you never cry for the same reason again.


Bumper

Beställde nyss ett nytt skal till mobilen, eller ja rättare sagt ett bumper. Har velat haft det länge och hittade ett billigt nu, eller ja blev dyrt med frakt och så. För det funkade inte att betala direkt störande! Men nu är det beställt iallafall. :)


Wonderchild


Regnet bara öser ner

Hej! Sitter just nu hos pappa och glor, var hos farfar förut och hälsade på också. :) Sov även jätte länge idag, men det visste jag ju nästan redan att jag skulle göra så. :p Annars idag blir det inte så mycket, ska hem om ett tag göra mat och se någon ny film..

Och vädret rent ut sagt SUGER! Det bara öser ner regn, har gjort hela dagen och verkar inte vilja sluta än på ett tag, kul. Nej men nu ska jag göra annat sen dra mig hemåt, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra dag!! :)

Linne

Beställde nyss ett linne från H&M.

Sånt som jag gillar hittade jag också! :D

Hoppas bara det sitter bra förstås..


99:-


4 September 2011

Hej! Sitter och kollar på desperate housewives och är så jävla trött. Typ ingen sömn alls inatt! Men hade en sjukt bra kväll/natt så det gör inget ;) Tar igen sömnen idag/imorgon haha. Var till pizzan med Linda och åt förut också, orkade dock bara hälften typ. Men det var gott med en sallad!! Annars idag blir jag nog bara hemma och slappar, finns inte så mycket mer att göra, söndagar suger riktigt mycket..

Igår då, först åkte jag Linda och Ida runt lite överallt och checka läget. Sen hamnade vi på score, var där ett tag och jag köpte som vanligt för mycket. Big ångest på det idag men men, det var helt okej där iallafall. Träffade lite folk och så! Sen blev det hem mot Vålberg igen, drog på nån fest var väl inte så jätte kul där men det dög. :p

Sen drog vi vidare mot Älvenäs, och ja vad ska man säga om det hahahah. Roligaste under hela kvällen där faktiskt. :p Att man kan få så kul för en dörr, haha åh orkar inte förklara med kul va de! ;D Imorgon har jag inga planer alls, knappt för hela veckan faktiskt. Måndag-onsdag är jag ledig, skönt men lite drygt. Och på torsdag ska jag till skolan på möte igen, blää. Och på kvällen blir det kanske utgång! Det är typ de enda jag har planerat.. :p

Nej men nu ska jag fixa lite med min msn som verkar vara helt wierd med kontakterna, blir så trött. Nu blev det visst ett himla långt inlägg haha, vi hörs senare eller så. Puss och kram!!


Happy Birthday

Ett stort GRATTIS till min fina underbara vän Ida!
Hoppas du får en super bra dag och
njuter ordentligt för idag är det bara din dag. :-D ♥


Sötnosarna Ida och Eroz :-)


3 September 2011

Hej! Sitter och kollar på tv och håller på med maten, idag får det blir kycklingfilé, potatismos och gräddsås. :D Mums! Eller ja egentligen brukar man väl typ ha potatis eller ris till just det men blev så grymt sugen på mos så. :p Annars så håller jag på och tvättar, men det är snart klart som tur är. Så jävla drygt att tvätta, tar sån tid. Iallafall här, drygaste tvättmaskinen någonsin!

Igår blev det en jätte bra kväll. Jag trallade iväg mot Linda och Malin runt fem halv sex, men fick stanna efter halva vägen och ta skydd under ett träd för det regnade så sjukt mycket! :p När jag kom dit iallafall så gjorde dom sig klara sen åkte vi till Grums. När vi kom dit var Ida och Mikkis i full gång och fixade fram massa gott. :)

Vi var kvar där hela kvällen, pratade, dansade/sjöng och hade det allmänt kul bara. :) Så kvällen blev jag verkligen nöjd med. Lite tråkigt bara att det inte blev någon hemmafest nånstans men verkade vara dött precis överallt igår. :o Idag vet jag inte riktigt vad det blir, har inga planer so far iallafall. Nej men nu måste jag kolla till maten och så, vi hörs.. Pusshaj!

Sitter i skolan och väntar på att idrotten...

img_6412 (MMS)

Sitter i skolan och väntar på att idrotten ska börja. Har nyss haft möte också, vet inte riktigt vad jag ska säga om det faktiskt. Allt ska ju jämt vara så omöjligt här! När man verkligen vill jobba och klara allt så ska det vara negativt. :s Blir så jävla trött! Men har bokat ett nytt möte nästa vecka så får se vad som händer. Efter idrotten ska jag hem och fixa mig och så sen bär det av mot Grums igen, hoppas på en bra kväll för det behöver jag just nu.. Men men vi hörs senare eller imorgon, puss och kram!!


1 September 2011

Hej! Ligger i sängen och kom hem för ett tag sen, ska snart stänga ner här och försöka sova. För imorgon blir det skolan, har ett möte jag måste gå på. (tyvärr!) Efter det har jag idrott, den enda lektionen jag har imorgon, lite drygt men. efter skolan ska jag iallafall hem och göra mig iordning och sånt. För på kvällen blir det lite party, ska fira Ida som fyller år i helgen. :D Jävligt taggad alltså!!

Idag blev det iallafall skolan, Ida kom en sväng innan jag började så vi stogd och tjatade lite. Blev klar med det jag skulle i svenskan, skönt. Så imorgon ska jag också hämta massa arbete för ca två veckor, då klassen ska ut på nyängen och där kommer jag inte vara.

Men iallafall efter jag slutade mötte jag upp Ida så tog vi oss en fika en stund sen åkte jag hem, lagade mat kollade lite på tv och duschade. Efter det åkte jag till Grums igen, var med Ida Jacob och Kim. Trevligt! Senare kom Linda och Sara och hämtade upp oss, blev in till stan snabbt och sen hem igen typ.

Bra dag om man frågar mig. :) Fick förresten hem min nya parfym och tandborste idag! :D Nej men nu ska jag fixa lite ny musik till mobilen sen sova, vi hörs morgon eller nåt. Puss och god natt!

Min dag + lite till

Hejsan! Ligger i sängen och kollar på tv, ska väl snart stänga av här och försöka sova. För imorgon är det skola igen, börjar dock inte förens tolv haha slappt. :p Idag var jag som sagt ledig, hela dagen var jag bara hemma. Slappade och kollade på film. Åh kan fortfarande inte släppa hur jävla bra water for elephants var, måste se den snart igen! :p

Men iallafall, senare på kvällen drog jag till Jennifer, där var dom i full gång och satte ihop möbler. Sen var vi upp till Caroline ett tag också! Träffade även Malin idag :) Är ju inte allt för ofta numera.. :/ Kul att hon är hemma lite nu iallafall.. Just de köpte ett nytt linne idag också, hoppas det passar och så bara för fint va de. :D

Sen har jag beställt en ny tandborste, den ska tydligen bleka tänderna när man borstar blabla. Haha funkar säkert inte men kul att prova. ;) Min parfym kommer nog hem imorgon också, wiie. Nej men nu ska jag kolla klart lite här sen sova, hoppas jag kan somna och sova hela natten nu. Har sovit otroligt dåligt de senaste nätterna. Men vi hörs imorgon, puss och god natt..

RSS 2.0