29 Februari 2012

Sitter och kollar på andra avenyn och ska ta med mig datorn in i sängen och lägga mig, har ställt klockan lite tidígare imorgon och hoppas på att jag kommer upp då så jag kan ta en morgon promenad. Idag har jag tvättat sängkläder, kollat på tv och tog mig en långpromenad. Imorgon blir det väl ungefär samma sak, ska försöka rensa bland massa skit också, finns alltid något som bara ligger för att. :p På fredag blir det bio med Frida också :D Vi ska se "this means war", tror den kommer vara jävligt bra faktiskt. Går nästan aldrig på bio så det är ju lite omväxling än att bara sitta hemma eller supa skallen av sig.

Har lika ont i huvudet idag, går aldrig över heller. Sjukt jobbigt men tror det är för att jag har ställt om kosten väldigt mycket, inte så jobbigt som jag trodde. Känner sötsug och så på kvällarna och huvudvärken då, men det ska allt gå. Har ju en klänning jag ska komma i om drygt 3 månader, bara att kämpa på. Typ... Skulle verkligen behöva färga håret också, skrev ju tidigare att jag hade tänkt att boka tid hos min frisör men plånboken säger ifrån där just nu. Mitt eget fel dock när jag alltid ska spendera allt på internet shopping, dumma mig!

Men nej nu ska jag förflytta mig till sängen istället, vi hörs imorgon eller så. Puss och god natt!

28 Februari 2012

Hej! Sitter och kollar på tv och ska snart fixa lite mat och sen fortsätta kolla på några nya avsnitt av gossip girl. Det är otroligt fint väder ute, verkligen vår värme. Träffade Ida också, hon kom hit så stod vi ute och pratade om allt och ingenting och tog cigg efter cigg. :p Känns inte verkligt att hon verkligen flyttar snart. Imorse när jag vaknade tog jag mig en promenad, blev sjukt varmt men ändå skönt. När jag kom tillbaka käkade jag lite gröt sen hoppade jag in i duschen.

Försöker se också om Frida har lust att gå på bio med mig någon dag under veckan, jag fick ju 2 biobiljetter av skolan för ett tag sen så lika bra att använda dom. :p Vad man ska se är ju en annan fråga dock, måste ju falla båda i smaken. Fick även hem mina böcker och smycken idag, så ska börja läsa en av böckerna idag. Har inte så mycket mer på hjärtat, gör knappt något på dagarna nu så. Men vi hörs, puss och kram!!



26 Februari 2012

Hej. Sitter och kollar på grey's anatomy och kollar runt efter lite saker, har hittat en till bok jag vill ha men väntar nog med den och köper den i butik istället lite längre fram. Idag har jag inte gjort mycket, slappat framför tven bara. Mamma och Thor åkte förut också, tomt och tyst nu. :/ I veckan har jag lov, ska fokusera mig mycket på träningen, ligga i stenhårt. Inga mer planer har jag faktiskt, skönt att bara ta det lugnt också. Kommer nog inte skriva speciellt mycket denna veckan, kommer ju bara bestå utav träning och serier typ haha. Men händer det något skoj eller mer vettigt inlägg så skriver jag, men kommer inte skriva varje dag vad jag gör som jag brukar för det blir lite för tråkigt. Så, vi hörs när vi hörs. Puss! :)


Snygg Elvis :)


Böcker & Smycken

Beställde hem 3 böcker från cdon och 1 ear cuff örhänge och ett senilsnöre till solglasögon från stylebytyra igår kväll. :)







23 Februari 2012

Hej. Sitter hemma och kollar på tv och kollar runt här, är sjukt trött och har huvudvärk på det. Har varit en sån otroligt lång dag alltså! Försov mig lite så fick stressa som ett as till bussen, var i skolan lite innan 8. Kom igång ganska snabbt, men som vanligt när jag gör något så blir jag så dryg precis när det nästan är klart. :p Men blev i alla fall klar med mina ljusstakar idag. :D Bild kommer senare eller imorgon! Jag och Magnus tvättade även hans otroligt skitiga bil sista timmen förut, haha trodde först han skojade om det men icke så det var bara att ställa sig och tvätta bil. ;)

Efter vi hade slutat åkte jag och Frida in till stan, först blev det bergvik kollade i lite affärer och käkade snabbt sen drog vi in mot stan, kollade lite där också och hittade ett par röda skit snygga tygskor. :D Halva priset dessutom (Y) Hittade egentligen en massa som jag ville ha men fick säga till mig själv att inte köpa! :p Kom hem runt halv 8 och sen dess har jag bara suttit här. Imorgon blir det stan igen dock senare på eftermiddan, blir bergvik snabbt för att köpa kort, kolla på solglasögon, systembolaget och lite sånt. Sen blir det till willys för att handla. Ska försöka få dem andra till att käka fajitas imorgon kväll, sååå gott. För att gå till något helt annat så har jag nu lov, ganska skönt. Ska fokusera mycket på träningen och annars bara ta det lugnt med massa serier. :D Bra lov enligt mig haha!

Måste även boka klipptid nästa vecka, hoppas min frisör kan vecka 11 bara. Men nu ska ja tvätta bort sminket och fixa något att äta sen invänta big brother och efter det lägga mig i sängen och kolla på nyaste avsnittet av one tree hill. :) Vi hörs imorgon, puss och god natt..

22 Februari 2012

Hej! Sitter och kollar på tv och ögonen går snart i kors av trötthet, ska nog ta mig en dusch snart och slappa sen innan jag lägger mig. Ska verkligen försöka somna tidigt idag då jag ska upp klockan 6 imorgon igen! Idag gick allt bra, provade på gasen idag inte riktigt min grej men det var helt okej. Lite svårt att förklara sakerna jag gör i verkstan men hoppas ni förstår lite i alla fall. Som jag la upp i inlägget innan så blev jag klar med 3 olika ljusstakar idag och imorgon blir jag klar med mina andra 3 som jag började på igår, tror dom kommer bli finast. Skulle egentligen göra så man kunde ha långa ljus i men ändrade mig i sista sekund och gjorde så man kan ha vanliga värmeljus istället. Måste bara göra plats åt dom här hemma, för mycket saker just nu alltså haha. :p

När jag slutade drog jag hem till pappa, fixade papper som ska till telenor om abonnemang överlåtelse så hjälpte jag honom med hans mp3 som har krånglat för honom men upptäckte att det bara var en formatering som behövdes göras så nu funkar den igen. Idag har det varit ett jäkla piss väder, regnat lite på eftermiddan och blåst som satan hela dagen. Hoppas på bättre väder resten av veckan så jag kan köra på mina promenader. Sitter även och funderar lite över presenterna vi ska ge till lärarna, mycket som behövs fixas. Och prata med klassen känns så värdelöst på något sätt då det alltid ska vara någon negativ jävel som ska krångla. Men det löser sig nog!

Men nu ska jag göra lite annat, vi hörs imorgon. Ska försöka komma ihåg att mobilblogga, men annars hörs vi imorgon kväll. Puss och kram!! :)

Olika ljusstakar

Idag blev jag helt klar med lite ljusstakar. 1 för blockljus och 2 små till vanliga värmeljus. Super nöjd och gillar dom verkligen! :) Inte alls svårt att göra och det var riktigt kul. Enjoy!!





Se upp för dårarna


Vinställ 2

Har ju glömt att lägga upp bild på det andra vinstället jag gjorde för ett tag sedan, gjorde det precis som det första utom några få saker.

Putsade ringarna och krumilurerna. Och när det var ihop svetsat så polerade jag det. Detta vinställ är gjort i rostfritt stål så behöver inte lacka det.


21 Februari 2012

Hallå! Sitter och kollar på tv och duschade för en stund sen, så skönt. Idag blev det nyängen, åkte som sagt dit till 8 otroligt trött var jag när klockan ringde imorse. Jobbade lite snabbt med projektarbetet när jag kom dit sen satte jag igång med min ljusstake som blev klar idag. :) Riktigt nöjd blev jag med tanke på att det var den första jag gjorde, är inte bara och bara att slå rätt stålet. Började även med 3 andra ljusstakar, den jag gjorde klar idag är för blockljus och de andra 3 blir för långa ljus, har inte en aning om vad det egentligen kallas haha.

Har varit helt underbart väder idag också, vår känslor!!!! Min bussresa hem förut var åt helvete, fy fan ville bara springa av bussen, ibland suger det att åka buss alltså. Men det funkar helt okej, oftast. :p När jag kom hem bytte jag om och tog en promenad, as skönt. Känns som det var flera dagar sedan jag tränade ordentligt. Hoppas det fina vädret håller i sig så det kan bli mer såna promenader, skönast då.

Fick även reda på idag att ännu en lärare kommer sluta snart, så jävla trist men förstår att dom måste skaffa nya jobb. Ni som kanske inte fattar något nu så ska skolan jag går på läggas ner efter denna termin så alla lärare söker nya jobb och nu är det 2 av lärarna på verkstan som har fått nya och lämnar oss i April redan. :( Så det blir bara 1 lärare kvar som kommer vara där på heltid, vet fan inte hur dem ska lösa detta. Borde ju komma vikarier eller så. Så vi (jag och Frida) har pratat om att ge dem alla en liten avskedspresent, måste bara försöka samla hela klassen och prata om det så snart som möjligt. Vet även inte hur det blir med klassresan nu, har bara 1 lärare kvar som vi har på skolan som skulle vara möjligt att följa med. Kan/vill inte han så skiter det sig och då blir det inget, så blir till skolan imorgon när vi har slutat på nyängen för att prata med rektorn om allt.

Nu blev det ett himla långt inlägg, men ska grejsa lite nu så vi hörs senare eller imorgon kväll. Puss och kram!!


Upp tidigt

Förstår egentligen inte varför jag är vaken än, borde sova nu men nej tven går före sömn tydligen. :p Ser ju inte fram emot att klockan ringer vid 6 imorgon bitti, fy fan!!


20 Februari 2012

Hej. Sitter hemma och kollar runt på tradera och kollar på tv, kollade nyss på en av de nya filmerna jag har laddat ner och den var bra. :) Är så sjukt trött så skulle bara vilja gå och lägga mig bums. Idag blev det skolan, gick bra på svenskan, nästan klar. Sen på naturkunskapen kollade vi på film sen fick vi sluta. Jag och Frida planerade lite mer med klassresan sen blev det hemåt.

Imorgon blir det nyängen :D Ska även dit onsdag och torsdag wiho! Har inget alls att skriva egentligen så lägger ner det för idag, skriver imorgon. Puss hej!

Dröm äventyr - simma med hajar

Jag är med och tävlar om en systemkamera från Canon och bestämde mig för att skriva om mitt dröm äventyr.

Vet att det troligen är många som beskriver sitt dröm äventyr att just simma med hajar, men jag vill inte göra det bara för sakens skull. Jag känner mig ett med hajen!



De flesta som ser en sån här bild känner oftast automatiskt skräck medans jag känner lycka. Att simma med hajar är nåt jag ska göra i mitt liv, helst flera gånger. Det är mitt absoluta favorit djur och jag är så facinerad av det!


19 Februari 2012

Hej. Sitter och lyssnar på musik och laddar ner lite nya filmer, har massa nytt att kolla på nu. :D Idag sov jag lite för länge men kom upp till slut. Tog ut soporna och även katten fick gå ut, så satte jag igång tvättmaskin och sen tog jag fram monster dammsugaren, det var så mycket sand och katthår så var tvungen. Så nu är det fint igen, i några få dagar max.. Har även diskat och lagat mat, fick bli mos och fisk, enkelt och väldigt gott. :) Annars idag händer det inte speciellt mycket, kolla på film och slappa bara, så börjar ju big brother ikväll och det får man ju inte missa. Alla är precis lika negativa till deltagarna nu som förra året haha, det märks om det är värt att se det detta år. Kommer dock aldrig slå den bästa säsongen 2006. ;D

Imorgon börjar en ny skolvecka, blir nog kanonens. Blir både på skolan och nyängen, ska försöka med nyängen i alla fall 2 dagar men det beror ju också på läraren i naturkunskap. Hoppas i alla fall! :) Sista veckan i skolan innan det är lov, ska bli skönt men samtidigt inte. Är inte speciellt skoltrött, eller inget alls egentligen. Men har lite saker att göra så lovet är välkomnat ändå. Igår var jag bara hemma för mig själv och kollade på tv, skönt men lite ensamt. :p Men nu ska jag sätta på en av filmerna, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!

Damon Salvatore ♥
















Tror ni jag gillar Damon (Ian Somerhalder) eller? :-)


I like the way you walking


Helt okej kväll

Ligger i sängen nu och kom hem för en stund sen, skönt att vara hemma och ligga i en varm säng med en kurrade katt bakom huvudet. :p Kvällen har varit helt okej, vi drog till ankan det var riktigt dött i början men sen kom det riktigt mycket folk. Musiken var däremot inte den bästa tyvärr men det gick. Roligaste var så klart precis innan vi åkte hem haha. Om man summerar kvällen så har jag haft det roligare men också mycket värre. :p Men det var kul att komma ut igen med Linda och Sara. :)

Har ställt klockan och hoppas verkligen jag kommer upp då så jag kan ta min dagliga promenad, annars imorgon blir det bara soft, skönt. :) Men skriver mer imorgon, puss och god natt...


17 Februari 2012

Hellu! Sitter hemma och har nyss plattat håret och försöker hitta kläder, går lika dåligt som vanligt. Ska nämligen kanske ut ikväll. :) Längesen jag var ute på krogen, flera månader faktiskt. Men väntar på att madamé Linda ska höra av sig så jag får veta mer vart och så. Om det inte blir utgång blir det bara att vara hemma och softa. Hade tänkt att gå upp tidigt imorse men det sket sig direkt klokan ringde imorse haha. Men när jag till slut kom upp gick jag ut och gick på en gång, riktigt skönt var det. Solen sken och + grader var mer än välkomnat. När jag kom hem igen kollade jag på lite missade avsnitt av Elsas värld sen hoppade jag in i duschen, fick mina nya shampoon idag och jag gillar dom redan. :p ^^

Men ska gå och rota lite i garderoben efter kläder, det som är positivt nu är att jag inte kan ta mitt gamla vanliga linne som jag alltid kör på för det ligger i tvätten. Haha så måste bli nåt annat! (Y) Men uppdaterar kanske senare annars hörs vi imorgon. Hoppas ni alla får en bra fredag, puss och kram!! :)

Never back down

Håller på och laddar ner filmen "never back down", den verkar grymt bra. Förstår inte att jag inte har sett den tidigare!

De är Floridas rikaste ungdomar. De kör exklusiva bilar, anordnar dyra fester och när mörkret faller slåss de mot varandra i organiserade och skoningslösa fajter!


16 Februari 2012

Hej! Sitter och  små kollar på tv och ska försöka börja lite på designen här på bloggen, är lite jag vill ändra. Inget speciellt, ändra header och lite sånt bara. Vaknade ganska tidigt för att börja så sent idag, hade egentligen tänkt att gå ut och gå på morgonen men det var snöstorm (blä) så kollade på film istället haha. Drog till skolan och gjorde klart kapitel 4 och sen kollade vi på en otroligt ointressant film, efter det fick vi sluta. När jag kom hem flyttade jag om tvätt tiden till lördag eller söndag har redan glömt. :p Så fick jag ringa telia för dem hade krånglat igen, fick en räkning även fast det skulle ha varit avslutats så pratade med kundtjänst där och dem hjälpte mig så bra och allt ordnade sig.

Efter det lagade jag mat, mos och korv. Mums! :) Sen lyckades jag somna till i ungefär 30 minuter, typiskt mig. Väntar på att klockan ska bli 8 så once upon a time kan börja. Imorgon är jag ledig, ska försöka komma upp ganska tidigt och ta en lång promenad. Annars under helgen har jag inga planer alls, alltid lika tråkigt när helgen närmar sig och det finns inte ett skit planerat. Men men what to do, nu ska jag fortsätta med mitt. Puss!

My hair gonna be beautiful


Ett shampoo för dig som behöver extra fukt i håret. Ger glans och doftar vanilj, med inslag av bergamott, apelsinblomma, röd peppar och patchouli-sandelträ. 149:-


Det här är ett effektivt silvershampoo som används i blonda till ljusbruna hår för att få bort varma toner. 99:-


Don't want to live in a dream one more day


Smide

Sitter och kollar på biggest loser och ska snart hoppa in i duschen, har suttit och kollat efter lite saker jag vill köpa nästa helg då pengarna kommer in på kontot igen. Slösa, slösa, slösa. ;) Idag blev det nyängen, love it. Satte igång ordentligt med att göra smide, det var faktiskt väldigt roligt. Dock lite svårt att få det bra, men med lite extra slag går det allt. :p Jag och Frida roade oss med att sjunga som aldrig förr, det vi gillar mest. Dock är det väl ingen favorit för alla andra när vi sätter igång och gapar. ;) Låt ganska roligt när Magnus säger till Leffe " tjejerna är ute och smidar" Leffe svarar då med "jaha det är därför det är så tyst här inne" haha.

När jag kom hem så blev det bara in snabbt och ge katten mat och byta till träningskläder sen tog jag mig en promenad på 40 minuter, till norsbron och tillbaka. Var inte alls så jobbigt idag som det brukar, framsteg minsann. :) Imorgon börjar jag 12, längesen jag gjorde det så blir lite konstigt att komma till skolan så sent. Ska även sätta mig och planera lite mer med klassresan, måste boka allt snart då tiden går så himla fort. Måste dock ringa och boka allt, jag gillar inte att göra sånt genom telefon men ända sättet så. Det blir nog så bra så!

Men nu ska jag duscha sen grejsa lite här, skriver kanske mer senare annars hörs vi imorgon. Slänger även in några bilder från idag. :) Puss och kram!!

 


Världens bästa klass IP3

Jag är så glad att jag har just den klassen jag har, alla är speciella på sitt egna sätt och jag gillar dem alla. :) Man har aldrig tråkigt i våran klass, vi har lite olika roller. Det finns klassens clown, sångfågel, skojare osv. En del är lite av varje också! ;) Jag trivs så jävla bra med dem så det finns knappt ord för det. Kommer sakna dem så otroligt mycket efter studenten. :( Det är så tråkigt att vi har kommit så nära bara det sista året, dom andra åren var klassen uppdelat i 2 grupper så då kände man typ bara sin egna grupp. Tråkigt att vi inte var hel klass från början, men bättre sent än aldrig. :) Självklart kan man bli jävligt trött och irreterad på någon ibland men det går över lika fort typ. Kan förstå också att folk kan bli det på mig, jag kan vara lite för uppåt ibland och lika fort vända och bli världens bitch. Som en klasskompis sa till mig idag "Du är 40% snäll och 60% elak" haha med lite ironi i då såklart. :p


Nästan hela klassen


14 Februari 2012

Hej! Har precis duschat och ska nu fortsätta kolla på grey's anatomy och käka lite frukt, har fruktansvärt ont i huvudet igen, hade det förut men släppte efter ett tag men nu är det tillbaka. :/ Skolan idag var lika bra som igår, mötet med rektorn imorse gick super bra. Nu är det bara boka och sånt så är klassresan klar :D Blev även klar med kapitel 3 i naturkunskapen så nu är det bara kapitel 4 kvar som jag gör på torsdags lektionen. Imorgon är vi lediga på skolan = inga lektioner. Så då blir det efterlängtade nyängen! :D

Hade tänkt att träna förut, hade helst velat gått ut och gå men det snöade och var jävligt förut så skippade det. Så kör bara på lite olika övningar idag istället, funkar det också. :) Fick även mitt smink från e.l.f idag också, super duper nöjd alltså. Måste beställa mer därifrån snart! Men nu ska jag fortsätta med mitt, kommer kanske ett inlägg lite senare annars hörs vi imorgon. Hoppas alla har haft en bra alla ♥ dag också! :) Puss

Jävla snö!

Sitter i skolan och väntar på att ha möte, väntar även på att Frida ska komma men frågan är vart hon håller hus alltså. :p Det började snöa igår så nu har det kommit massa mer, usch. Jag hatar verkligen snö, så jävla drygt. :s Men vi hörs senare idag, puss.


Fest 3/2-12

Snodde några bilder av Frida från fredagen den 3 Februari. :)


Mimmi & Jag


Putte & Nettan


Frida


Jag, Alex & Susanne


Mimmi, Nettan & Putte


13 Februari 2012

Hej. Sitter och kollar på grey's anatomy och har nyss skrivit lite om klassresan, jag och Frida ska på möte med rektorn imorgon om det och då kan det vara bra att veta allt som ska tas upp. :p Idag i skolan gick det kanonens, en av de bättre dagarna faktiskt. :) Fick även biobiljetter av skolan idag, har man 0% frånvaro under en månads tid så får man det. Och jag fick 2! :D Nu är bara frågan vad jag vill se och med vem. :p Något att tänka på. Hade naturkunskap idag och jag och Frida jobbade på riktigt snabbt så vi blev klara med kapitel 2, imorgon börjar vi med kapitel 3.

Efter skolan åkte jag hem, in snabbt och bytte till träningskläder och tog mig en promenad. Det var riktigt skönt väder även idag, sprang en liten bit också. Det är verkligen jätte skönt att springa men satan vilken dålig kondition man har. Men den blir förhoppningsvis bara bättre och bättre med tiden! När jag kom tillbaka hem värmde jag spagetti och köttfärssås och käkade, mums. Ikväll ska jag bara slappa framför datorn och tven, ska ta mig en dusch snart också. Skriver mer senare eller imorgon, puss och kram!! :)

Together forever

Ligger och tänker, tänker på saker jag egentligen inte borde på. Det gör mig så ledsen! Sånt som har hänt som jag inte kan göra något åt och saker som kommer hända i framtiden som jag heller inte kan stoppa, hur mycket jag än vill. :( Livet är så orättvist och egentligen en jävla pina, i slutändan är det bara sorg ändå.


11 Februari 2012

Hej. Sitter och kollar på tv och är så mätt så jag tror jag spricker, väntar på att klockan ska gå så gladiatorerna kan börja. :p När jag vaknade imorse satte jag på mig träningskläderna och tog en promenad, blev en kort idag. Det var trafik på gång vägen idag alltså, folk över allt. Inte så konstigt kanske med tanke på vilket fint väder det var! När jag kom hem igen slappade jag bara, har kollat på big brother hela dagen typ. Så dagen har bara flygit iväg!

Imorgon blir det promenad igen, ska även städa. Det är sant och dammtussar överallt, så fint måste det bli. Annars imorgon blir det bara slappt igen. Till veckan är jag på skolan, extremt tråkigt alltså. :s Men blir väl verkstan lite i alla fall. Just ja var ju och bokade tatueringstid igår, ska dock bara fyllla i min senaste så det är inte lika kul precis. :p Men ska göra det om ca 1 månad i alla fall. Har även fyllt på mitt vinställ lite, har 3 flaskor i nu och det får plats 6 så har lite mer att köpa. Men det är skit fint :D

Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av big brother innan det börjar på tven sen, vi hörs senare eller imorgon. Hoppas ni har en bra lördagskväll, puss och kram!! :)

DREAM

Drömde en sån jävla bra dröm inatt, ville aldrig vakna upp. Och jag skulle verkligen vilja få den sann! Tyvärr så kommer det aldrig hända, den kommer alltid bara stanna som en dröm. Jag har 2 drömmar som jag drömmer ganska ofta som jag skulle vilja få sanna, men ingen utav dom kan bli det. :( Men jag får fortsätta drömma mig bort och försöka glömma mitt annars så tragiska liv.




Bra start på dagen!

Hej. Sitter och kollar på big brother och väntar på att mamma och Thor ska komma hem. När dem kommer hem ska vi och handla och till skin deep och så. Imorse kom jag upp runt halv 10, satte på mig träningsträningskläder och gick ut och tog mig en promenad på 40 minuter, det var riktigt skönt. På vägen hem blev det dock mycket kallare då solen försvann så det var skönt att komma in i värmen sen. :p När jag kom hem igen duschade jag, käkade mat och så. Bra start på dagen fick jag i alla fall.. :) Men ska kolla klart här och vänta lite till. :p Skriver mer senare, puss så länge!

9 Februari 2012

Yo! Sitter och kollar på once upon a time och kollar runt lite på tradera och drömmer mig bort lite om hur jag hoppas saker blir och ser ut om några få månader. När tv programmet är slut ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen fortsätta kolla på big brother. Idag kom jag upp runt 10-11, slappade bara framför tven typ. Sen lyckades jag somna till i ungefär 1 timme. Efter det satte jag i gång och diskade och lagade mat, sen kollade jag lite till på tv och tränade. :)

Imorgon kommer ju mamma och Thor hem, vet inte riktigt när men blir väl under dagen nån gång. Då ska vi i väg och handla och jag ska även förbi skin deep och boka tid för ifyllning på min senaste tatuering. Funderar även på att boka in en ny redan då också, wiie. ;D Men får se! Innan mamma och dom kommer hem imorgon ska jag ut och gå, får se om jag bara går i 20 minuter eller om jag lägger på lite och tar 40 minuter. Beror lite på när jag kommer upp till morgonen. :p

Under helgen lär det bara bli träning, tv, städa och så. Men i alla fall nu ska jag fortsätta kolla på tv, tradera och nu efter en snygg typstil till tatuering. :) Vi hörs senare eller imorgon, puss!!

Dvärgbandmask

Orsaken till att Tova inte kan bli med denna helg är för att det har ju tydligen kommit en ny lag att när man ska ta djur från Norge till Sverige och tvärtom. Så måste man avmaska hund och katt mot dvärgbandmask detta ska ske 48 timmar innan man reser och man ska ha intyg på att man har gjort det och de kan även tillkalla en veterinär som tar prover att man har gjort det. I värsta fall kan man få flera tusen i böter och till och med så kan dem ta djuret och avliva det. Och dessa tabletter ska helst tas med 28 dagars mellan rum, är väl mest om man reser regelbundet mellan Norge och Sverige. Annars ger man ju bara djuren det 48 timmar innan resa som sagt.

Det blir kanske även snart lag på att djuret måste vara ID-märkt/chippat och ha pass. Självklart tycker jag att det är bra att djuren måste vara ID-märkta/chippade och ha pass. Men detta med dvärgbandmask blir jag irriterad över, för att det är inte för djurens skull dom har gjort detta till en lag. (självklart inte) Utan för att den dvärgbandsmasken är farlig för människor. Det hade tydligen varit en räv med dvärgbandmask för länge sedan i Sverige men som blev sköten och sen dess har det inte varit några problem. Men Norge är rädda för att få det så det blev en lag!

Tycker på ett sätt att det är bra, men borde kanske finnas mer som en spruta som man kan ge djuren istället för att behöva lägga ut flera hundra åt gången på tabletterna, det blir ju ganska dyrt och verkligen om man reser regelbundet. En spruta som motverkar dvärgbandsmasken i några månader/1 år eller så hade varit mycket smidigare. Så nu kommer vi vara tvugna att planera in mycket bättre när Tova ska med och inte bara över en helg längre, så nästan aldrig helt enkelt. Det suger apa, är så jävla förbannad och ledsen över det för jag älskar att ha henne här och hon lika så. Och hon behöver komma därifrån lite då och då! Min lilla trultemor ♥


Så irriterad!!

Är just nu så himla förbannat irriterad, mina helg planer är helt åt skogen nu. Skrev ju igår att Tova skulle med denna helg men nu blir det inget med de eftersom min syster inte kan sköta henne som hon ska. Stackars Tova, hon skulle behöva komma där ifrån några dagar och få lite kärlek för omväxlingsskull ju! Så hädan efter kommer hon inte bli med så många gånger. :( Så just nu känns det blääääääääää med helg över huvudtaget..

Skolan idag gick i alla fall skit bra, blev klar med vinstället. Först var jag inte nöjd med det alls, men när jag grejsade lite med de så blev det kanon. Det var i rostfritt stål så var lite mer jobb med det än de första jag gjorde. Detta jag gjorde nu var till Vicky som ville ha ett, så eftersom jag är en sån snäll syster så gjorde jag ett till henne! ;) hehe. Får bara se till att åka till henne snart så hon får det också. :p

Sitter nu och kollar runt på telefoner och abonnemang åt Vicky, det är inte bara och bara med sånt alltså. Och hon är expert på att bara kolla hur telefonen ser ut och så typ. Läser inte mellan raderna liksom haha. ;) Men har inget mer att skriva, är för irriterad just nu. Skriver kanske senare annars hörs vi imorgon. Adios!!


Bästa Tova ♥

7 Februari 2012

Hej. Har precis kommit ut ur duschen, var riktigt skönt att få sig en dusch. Ska ta mig lite frukt och lägga mig och kolla på big brother snart också! Blev så klart skolan idag, dagen var toppen hela dagen typ. Det enda som gjorde mig riktigt förbannad ett tag var en riktigt onödig kommentar från en lärare men efter ett tag blåste det bort från mig. :p Har även pratat ännu lite mer om klassresan som blir i Maj, nästa steg nu är att prata med rektorn och såna saker. Imorgon blir vi även klara med våra vinställ :D Yey! Imorgon är det även sista skoldagen för veckan, på torsdag har vi studiedag och på fredag har vi som vanligt självstudier. Jag gillert!

Nästa vecka ska vi vara på skolan i 2 veckor, blää vad tråkigt. Men får väl göra det bästa utav det, försöka i alla fall. I helgen kommer mamma och Thor hem :) Och även TOVIS!!! :D Min gris, tror hon blir gladast av alla haha. :p Ska busa och gosa massa med henne, och även ut och gå mycket med henne. Både hon och jag behöver det ;) Tränade idag, blev bara 20 minuter på promenadbandet. Hade egentligen tänkt att göra massa övningar men det sket sig för tänkte använda en sån där boll men hittar den ingenstans! Blir så förbannad för det var inte längesen jag såg skiten.

Men ska smörja in mig nu innan jag torkar ut här, vi hörs imorgon. Ska försöka mig på en promenad ute imorgon, eller i alla fall hitta bollen och lite vikter så det inte bara blir promenader hela tiden. Jaja vi hörs, puss och kram!! :)


e.l.f smink

Beställde nyss lite smink och sånt från märket e.l.f som har blivit otroligt populärt. Har inte riktigt intresserat mig innan men kikade in på sidan nyss och jisses vad mycket fint det fanns och väldigt billigt också. Perfekt! :D


http://eyeslipsface.se/


6 Februari 2012

Hej. Orkade inte skriva något igår, gjorde inget speciellt heller så. Idag började en ny skolvecka, skulle egentligen ha fortsatt med vinstället idag men seg Magnus hade inte med röret. Har han inte med det imorgon stryper jag någon!! :p Så istället fortsatte jag på ljusstaken i smiden, drygt men den kommer nog bli kanon! ;) Samlade även klassen för att prata om klassresa, det blir troligen liseberg fram till våren. Inte helt spikat än men vi ska rösta imorgon och just nu ser det ut som de flesta kommer vilja det. Mig gör det inget då jag älskar liseberg. ;D När jag kom hem från skolan tränade jag på promenadbandet, hade varit skönare att tagit en promenad ute med det har blåst så himla mycket idag och då hade jag ingen lust. Annars idag/kväll har jag kollat runt med klassresan och kollat på big brother.

Känns skönt att hela klassen kan åka iväg och umgås tillsammans. Att vi alla kan umgås som vuxna människor även fast det kanske har varit lite skit innan som ligger kvar och gnager ibland. :) Men tror detta kommer bli skit roligt! Men nu ska jag fortsätta med mitt här, får se om jag kommer ihåg att skriva något under dagen imorgon annars hörs vi imorgon kväll. Puss och kram!!


4 Februari 2012

Tänkte bara dra dagen och kvällen igår lite snabbt för jag kollar på big brother och snart börjar gladiatorerna som jag självklart ska se på. På dagen stressade jag ju runt som en yr höna fram och tillbaka, sen till Frida och vi gjorde oss i ordning och så. Sen kom Mimmi, Nettan och Putte. Vi satt där några timmar och pratade, lyssnade på musik och hade det jätte trevligt. :) Sen drog vi vidare till Susanne och Simon, där var det lite mer folk. Lika trevligt och roligt där, vi sjöng (skrek) som galningar, är ett under att vi har rösterna kvar idag. ;) Men lite senare in på natten kom det nåt jävla pack dit så vi drog till Frida en sväng igen innan vi somnade.

Imorse när jag väl vaknade var jag stel som en pinne och otroligt sliten, pappa var snäll och hämtade mig och körde hem mig. Skönt att komma hem ganska tidigt när man är trött och så! Orkar inte dra upp vad jag gjort idag för det är inget intressant precis. Men ikväll blir det i alla fall en lugn hemma kväll för mig själv, det behöver jag. :) Imorgon ska jag tvätta, alltid lika roligt. Tvätt maskinen är ju drygare än drygast också. Tar hela dagen för 2-3 maskiner, drygt! Men men ska röka nu innan det börjar på tven, vi hörs. Puss!

I say what's on my mind, I don't care if it offends you. And if I don't like you, trust me I won't pretend to.




Det är extra roligt när man får veta att folk snackar om en, och ingenting stämmer.
Och veta att man är så mycket bättre än dem och faktiskt vågar öppna käften till dem det handlar om istället för att prata en jävla massa skit bakom ryggen. Något många skulle ta sig en funderare över kanske? ;)

Peace out!


3 Februari 2012

Hej. Sitter hos Frida nu och softar, kom hit för en stund sen. Har varit ett himla fläng nu på dagen. Först gjorde jag mig i ordning lite snabbt hemma sen fick jag gå till pappa och släppa in katten och sen till bussen. När jag väl kom av i Grums blev det bolaget och sen stressa som fan till bussen igen. :p Så nu är det himla skönt att vara på plats, ska färga håret på Frida nu sen blir det att sminka oss och så. Vi hörs imorgon, hoppas ni får en bra fredag. Puss och kram!!


2 Februari 2012

Hej! Sitter vid datorn och fixar spotify lista och har en gnällande katt bredvid mig, ska ge honom mat snart så han kan lägga sig och sova nån gång istället för att gå runt och gnälla. Skolan idag gick snabbt, gick ju bara halv dag. Satt lite med ritningen jag och Frida håller på med, men gav upp efter ett tag alltså. Så jag gick runt och städade efter alla skitiga människor. ;) Fick ihop en hel del högar av skit. Efter skolan åkte jag hem, in snabbt och bytte om till träningskläder och tog mig en promenad. Var rikitigt skönt idag, tänkte först gå lite längre men tar det under helgen istället. När jag kom tillbaka hem satte jag på big brother och där har jag suttit tills nu :p Får aldrig nog!

Imorgon är jag ledig, sååå himla skönt. Slippa gå upp lika tidigt, skulle dock ha varit ännu skönare att inte behöva ställa klockan men ska ut och gå imorgon bitti så. Annars imorgon tror jag att det blir till slottsbron men inget helt spikat än tror jag, det märks helt enkelt. Annars under helgen blir jag bara hemma och softar med träning, tv och dator. :) Men nu är det dags att ge katten mat han sitter framför mig och psykar mig. Vi hörs, puss haaaj!

Big brother, vindruvor & promenad

Sitter och käkar vindruvor och kollar på big brother. När jag kom hem från skolan förut var jag bara hemma en kort sväng innan jag tog på mig träningskläder och satte musik i öronen och tog mig en promenad, det var riktigt skönt. :) Denna gång ska jag verkligen försöka hålla i gång med träningen, ingen annan än jag kan ändra på det jag vill. Imorgon går jag bara halv dag, efter det blir det promenad igen sen ska jag städa lite och försöka plugga. Men skriver mer imorgon för nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på bb, puss och god natt. :)


1 Februari 2012

Sitter i skolan och slappar i soffan, ska snart gå och byta om men har en sån jävla mensvärk så jag tror jag dör snart. Vilken smärta! Hade egentligen tänkt att åka hit till 8 men både jag och Frida försov oss. :p Men är här 1 timme innan vi egentligen börjar i alla fall.. Men skriver ikväll, ha en bra dag. :)


RSS 2.0