31 Juli 2011

God kväll. Sitter och kollar på vampire diaries och kollar runt på lite olika saker och så. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit till affären snabbt sen bara varit hemma. Sagt hej då till Karro och dom, sen till mamma och Thor och till sist Vicky. Alla åkte mellan några timmars mellanrum, haha. Skönt men lite tomt blev det, men har lilla missen kvar. :D

Under veckan har jag inte riktigt nåt planerat, eller jo börja ordentligt med träningen igen. Har varit dåligt med det de två senaste veckorna, blööp. Men nu ska jag fortsätta kolla lite till här innan jag lägger mig i sängen. Ska gå och ta mig en fruktsak också som jag såklart har glömt namnet på, haha. ;) Vi hörs imorgon, puss och god natt.


Jag och valparna igår...

Hundarna

Här kommer det lite bilder på min morbrors alla hundar. :-)




















Sorry för otrolig dålig uppdatering.

Sorry för otrolig dålig uppdatering. Men har helt glömt bort det idag, det har varit full fart hela tiden. Har ju varit i Hällefors för att fira mormor, träffade mycket folk som man inte har sett på många år och även såna som man ej kom ihåg. :p Men det har varit en trevlig dag iallafall. :) Var till min morbror också en sväng, han har tolv vovvisar. :D och några av dom är valpar, såå söta. En vuxen hund fastna jag lite extra för också. :p haha! Bilder på alla sötnosarna kommer imorgon. Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på film och gosar med Elvis. :) men vi hörs imorgon, puss och god natt.


Grillning på g

Nu ska jag dra mig upp mot pappa och grilla med Karro och dom. :) Dom var här förut och hälsade på en sväng också, Tova blev nöjd att komma hit lite. :p Det är riktigt varmt ute också, kvavt och jobbigt. Varmt kan det gärna vara men inte kvavt, det blir bara jobbigt. Har precis packat klart väskan, hoppas jag fick med mig allt.

Nej men ska sätta lite fart här så jag inte missar maten. :p Vi hörs senare eller imorgon med mobilblogg. Ha en bra dag, pussss!!

Har fått jätte mycket bett sen igår. Försö...

img_9585 (MMS)

Har fått jätte mycket bett sen igår. Försökte räkna dom men gav upp när jag kom över 20 stycken! Dom kliar bara ibland som tur är, men fint är det ju inte heller precis. Men när man får så mycket bett vet man att det är sommar iallafall. ;) haha!


28 Juli 2011

Hej! Sitter och kollar lite på tv och har börjat med maten, den tar en liten stund så nu ska jag bara slappa lite. Idag har jag städat som en dåre, var hundhår precis överallt och det är fortfarande kvar så lär ta några städningar innan jag får bort allt. Tvättar gör jag också, har två maskiner kvar blöö. Måste färga håret också, men det får bli lite senare. Måste egentligen till affären snabbt också, men gör det senare ikväll eller imorgon. Det är så sjukt varmt ute alltså, men jag gillart. ;)

Annars idag blir det bara slappt tror jag, har inga planer iallafall. Åh nu kom jag på att jag måste välja kläder till lördag, för då är det kalas för mormor så måste väl vara lite fin. :p Så ska jag packa väskan och sånt dit så det är klart. Eftersom jag åker dit med mamma och dom redan imorgonkväll.

Har fått sålt min ring också, skönt. :D Så dom pengarna kommer läggas undan till min tatuering som blir om någon månad eller så. :) Har snart kollat klart på säsong 3 av true blood också, buhu. :( Men har som tur är några avsnitt av vampire diaries nedladdat. :p Men men ska fortsätta grejsa och så här, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra dag, puss och kram!!

Kreta 2005

Här kommer ett gäng bilder på mig och min kusin Elin.
Vi var i Kreta 2005 med farmor! :-)












27 Juli 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på sjunde himlen och har precis gjort mig klar. Väntar på att Karro och dom ska hämta upp mig, då bär det iväg till farmor i några timmar. Efter det ska vi nog till torsviken idag igen och bada. :D Hoppas bara vädret håller i sig, men det verkar som det iallafall. Riktigt varmt och skönt är det även idag! (Y)

Fick hem true blood idag :D yeea! Så kom Karros sista present också, good good. Ikväll är jag själv, helt själv. Ska bli skönt! Sen på fredag börjar allt om typ. :p Men bara några dagar då. Det suger dock lite att hela helgen är uppbokad, skulle vilja åka ut i båten och fiska med mamma och Thor egentligen. :/ Sommaren går ju alldeles för fort!

Men vi hörs kanske senare idag med ett sms/mms inlägg annars hörs vi ikväll när jag är hemma. Ha en bra dag, puss och kram... :)



En bild från igår. Karro, Tova och TorØyvind..

26 Juli 2011

Hej. Sitter hemma och väntar på att maten ska bli klar, blir färskpotatis och kycklingfile. :D Mums! Idag har jag varit hos pappa några timmar, fikade pratade och sånt. :) Sen åkte vi till torsviken och badade, riktigt skönt när man väl kom i. :D Annars idag händer det väl inget speciellt, slappa och så bara skulle jag tro.

Imorgon ska jag, Karro, TorØyvind och Tova såklart iväg till farmor. Jag ska hjälpa farmor med ved och sånt också! Så vi lär ju bli där några timmar. Efter det blir det slappt känner jag på mig, haha. Så hoppas min säsong 3 av true blood kommer imorgon, så kan jag se på den hela kvällen för mig själv. :)

Men nu blir det mat, vi hörs senare eller imorgon. Pussss!!


25 Juli 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på vänner med syster och missen. :p Idag har jag varit hos pappa typ hela dagen, trevligt. :) Sen var jag och Vicky till Grums en sväng sen hem hit igen, lagade mat och sånt. :) Tova är även hos pappa nu, blev tomt på en gång. :O Men kommer kanske ha henne resten utav veckan, får se helt enkelt. Just ja, köpte en ljuslykta i Grums förut också, göör fin. :D Orkar dock inte ta kort på den! :p

Imorgon bär det av till pappa igen en sväng, så blir det till öob också. Ska köpa hårfärg också för att färga utväxten. Har ju tid hos frisören för det, men det är inte förens en månad haha. :p Men nu ska jag fortsätta grejsa här, vi hörs imorgon eller så. Puss och kram!!

Bling Bling

Köpte nyss ett nytt skal till mobilen, fick bli ett bling bling. :p
Kul att variera lite ibland! Så det kommer hem under veckan, wiie. :D


24 Juli 2011

Hej. Sitter och kollar på vänner och fixar lite mat. Har nyss diskat och duschat, riktigt skönt att duscha. Det var behövligt, verkligen för håret. :p Idag har jag inte gjort så mycket, mest kollat på tv och så. Så har jag tvättat, tränat lite och städat badrummet. Dom andra rummen tar jag under veckan...

Imorgon kommer min äldsta syster och hennes kille till Sverige, dom kommer dock bo hos pappa. Och min andra syster kommer vara här några dagar innan hon åker hem igen. Tova kommer även få vara hos pappa till och med imorgon, blir pappa glad iallafall. ;D Nu ligger hon nedanför mig och ser lite sur ut, men när jag kollar på henne så börjar svansen vifta lite smått, haha rolig hon ibland. Ska ta och gå ut med henne på en liten promenad efter att jag har ätit, så blir hon kanske nöjd. ;)

Under veckan vet jag inte riktigt vad det blir, har inget speciellt planerat riktigt. Det enda jag vet är att jag ska till pappa imorgon och till farmor nån annan dag i veckan förmodligen. Men nu ska jag sätta in maten i ugnen, är lat idag och orkar inte laga själv. :p Men vi hörs senare eller imorgon. Pussss!

Helvete på Utøya

Läste precis ett inlägg en av ungdomarna har skrivit på sin blogg, om hur det var, hur det gick till lite och hur hemskt det var. Började verkligen gråta, kan inte förstå detta hemska! :( Läs inlägget, det gör en verkligen berörd. Alla de som överlevde är verkligen sjukt starka nu, alla mina tankar till er.

http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst


Tänker på er alla i Norge! Det som har hän...

img_8567 (MMS)

Tänker på er alla i Norge! Det som har hänt är hemskt och ofattbart. <3 Tänder ljus för er alla - stay strong!!!!


23 Juli 2011

Hej! Har nyss suttit ute med Tova nån timme, så nu blev hon nöjd för dagen. :p Annars idag har jag bara slappat, kollat klart på vampire diaries, och det sista avsnittet slutade så spännande. :p Så har laddat ner de två första avsnitten i säsong 2, själva dvd boxen kommer inte ut förens en månad, sjukt länge kvar alltså. :p Så har jag sett de två-tre avsnitten av true blood säsong 3, kunde inte vänta. Men snart får jag hem boxen så. :D

Annars idag har jag varit på kattjakt haha, grannens ena katt hade rymt så hjälpte till och letade. Hittade den under en bänk på ena grannens gård, helt livrädd typ. :p Bra god gärning idag iallafall! ;) Annars ikväll blir det bara slappt, finns inget att göra så.. Och jäklar vilket oväder det var inatt, vaknade av allt regn och dunder. Hatar när det regnar och åskar så mycket, så hämtade missen och gosade med honom innan jag somnade om. :p

Imorgon måste jag tvätta och städa lite. Kanske gå till pappa och hälsa på också om han är hemma vill säga. Men nu ska jag kolla på vampire diaries, måste ladda ner mer än två avsnitt för jag vet efter jag har sett dom två vill jag bara se mer. ;D Men vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!

Har inga ord...

Vet inte vad jag ska säga om det som idag hände i Norge, det är verkligen hemskt. Man tror inte att sånt ska hända liksom. Men det finns ju människor här i världen som inte är friska i huvudet, hur tänker man om man gör en sån sak? Sjukt är det!! Är glad iallafall att ingen jag känner eller står nära blev skadad. Och skänker en tanke till dem som gick bort eller blev skadade, även till deras nära och kära! ♥

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13362762.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13363639.ab

Träningsdvd

Har köpt mig 2 träningsdvder av en tjej. De kommer till veckan, så får se om det är något för mig. :)



Core Solutions ger dig tre super-effektiva, grundläggande och mag-skulpterande pass av mästarinstruktören Alison Davis. Varje 10-minutersträning får framsidan, sidan och baksidan av midjan att minimera det totala paketet, men med sina egna speciella "twist" för att hjälpa nybörjare till avancerade utövare att bygga sina magmuskler.



Cardio Dance Express workout DVD från The Firm ® är en entusiasmerande, hjärtpumpande träning som kombinerar cardio-rörelser och dans, och kroppskulptering att hjälpa dig få en smalare, trimmad och sexigare kropp. Ingen danserfarenhet krävs och två vänsterfötter kommer inte att hindra dig från att ha en kul stund och en ytterst hög energierfarenhet. Med två alternativ - en 45-minuters fullängdsträning och en 25 minuters Expressträning – Allt finns här för dig för att uppnå en otroligt het kropp!


Säsong 3, true blood!

Beställde nyss hem true blood säsong 3. :D Får dock vänta till nästa vecka så hoppas dagarna går snabbt. ;) Skrev ju igår att jag inte hade råd med det, men kom på att jag får ju faktiskt pengar nästa vecka. (Y)


VD hela dagen

Godkväll.. Ligger i sängen och kollar på vänner och har fruktansvärt ont i huvudet. :( Så det blir att stänga ner här snart och sova. Vampire diaries är riktigt bra också, fastnar verkligen i det. Men det slår inte true blood helt alltså! :p Så blir att kolla på vampire diaries hela helgen och när det är slut fortsätta med true blood som jag har laddat ner. Skulle helst vilja ha säsongen på dvd men pengarna räcker inte riktigt till det nu. :( Skulle kunna leva för att köpa serier, kläder, smycken och sånt. Älskart!! :D haha.

Skulle ju träna idag också, men kom aldrig så långt. För jag fastnade framför tven, haha. Får ta ett extra långt pass imorgon alltså! Sitter för övrigt fortfarande och kollar på tatueringar, vill få så mycket insperation som möjligt. :) Det finns så mycket fint (och fult) men har inte riktigt hitta min stil och nåt jag verkligen fastnat för ännu. Men nej nu ska jag ta mig lite yoghurt innan jag lägger mig, vi hörs imorgon igen. Puss och god natt!!


Tatuering - Kors

Min 2a tatuering är ett kors som jag är sjukt nöjd med. Är dock så himla svårt att få med snyggt på bild, iallafall när man försöker ta själv haha. Den sitter bakom örat och ångrar den absolut inte. :D


21 Juli 2011

Hej. Sitter hemma och grejsar lite. Sjukt fint väder idag alltså, riktigt varmt och skönt. Tråkigt dock att jag bara kommer sitta hemma. Kan inte ta en lång promenad med vovven då lär hon ju dö av värmeslag. :p Och sitta ute i trädgården suger när man är själv! Så jag ska väl sätta på vampire diaries som jag fick hem idag, får dock så dåligt samvete att sitta inne när det är så fint ute. :O Men men! Gick upp nån timme tidigare idag, skööönt. :D

Har även avslutat en musik tjänst som heter wimp som jag hade, men jag använde den inte så hade den börjat kostat 99 kronor i månaden. Tyckte det var lite onödigt att ha kvar och slänga ut pengar på när den inte används. Så nu blev jag äntligen av med den skiten! Vill träna också, åh det suger verkligen i mig att få träna men får göra det senare ikväll, gör jag det nu dör jag väl. Är verkligen jätte varmt i lägenheten då solen ligger på här hela dagen. Får kanske bara köra lite arm övningar nu på dagen. :)

Snart är det helg också, för min del blir det ingenting. Gör mig inte så mycket att vara hemma liksom men det är bara så tråkigt att vara det själv. Iallafall nu när jag inte kan dra ut och sånt när jag vill. Jag vill inte vara fast, det är inte min grej har jag märkt. :s Men men what to do! Nä men nu ska jag gå och leta efter mitt försvunna linne, hoppas verkligen jag hittar det.. Vi hörs senare, ha en bra dag. Pusssss!

We miss you and hope to visit you again

Sitter och tänker, tänker tillbaka ett par månader. Då allt var bra, men nu kommer det aldrig bli detsamma. Aldrig någonsin! Jag kan inte förklara hur ont jag har i hjärta och själ över detta. Jag vill förneka det, sudda bort det. Vill fortfarande inte att det ska vara sant, hur ska en sån sak kunna vara sann ens? Att en sån underbar älskad person bara försvinner från ens liv sådär. Han betydde så mycket för mig, han gör det än idag men nu kan jag inte längre visa eller säga det till honom. Och det gör det ännu lite svårare, varför tar man inte vara på tiden med varandra? Varför säger man inte hur mycket ens vänner betyder, att man aldrig vill förlora dem. Varför kan det gå dagar, veckor och till och med månader innan man pratar eller träffas? Jag ångrar att jag inte tog vara på tiden, att jag kanske inte ansträngde mig mer för att få umgås med honom. Han var ju en sån underbar vän, han fanns alltid där för en. Men nu gör han inte det, och det är nu jag behöver honom som mest. Jag skulle göra precis vad som helst för att få träffa honom en sista gång, att få krama honom och säga hur mycket jag älskar och bryr mig om honom. Jag drömmer ofta om honom, drömmar som jag skulle vilja göra till verklighet. Men när jag vaknar upp inser jag bara att det är en dröm, gång på gång. Ibland skulle jag inte vilja vakna upp ur drömmarna utan få vara kvar, där allt är bra igen. Men allt detta hemska har nu hänt och hur mycket vi vill att det inte skulle ha hänt så har det gjort det. Det enda rätta vi kan göra nu är att minnas och hedra honom som den underbara person han var. Du är nu våran vackra ängel, du finns alltid med oss. Och vi saknar dig så otroligt mycket älskade vän! ♥


20 Juli 2011

Hejhej. Sitter hemma och kollar på vänner och kollar runt på lite tatueringar, är så mycket som jag vill göra. Åhh! Får drömma sig bort lite. ;) Idag har jag inte gjort mycket, mest suttit här och glott. Var ute på en snabb promenad förut med Tova, och ska ta en till om någon timme. Tyvärr så har hon blivit så slapp så hon orkar knappt gå, blir trött för ingenting. Det är väl mest för min syster brukar ha med henne och springa när hon tränar hästarna men på senaste tiden har hennes höfter varit "konstiga". :s Så det borde ju kollas upp!!

Köpte två tränings dvder av en tjej förut också. :) Är ju alltid kul att prova, se om det är nåt för mig. De var billiga också! (Y) Så hoppas på att kunna betala in till hennes konto redan ikväll så jag får det snart. :D Hyresvärden var här för ett tag sedan också och fixade balkong handtaget, var på tiden då man nästan fick det i handen när man skulle stänga. :p Men nu sitter det fast igen. :)

Men nu ska jag fortsätta kolla på vänner och kolla runt på tatueringar och sånt. Vi hörs senare eller så, ha en bra dag. :) Pus och kram!!

Sommartävling

Rösta gärna på mina bilder i denna sommartävling. :) Var gärna med själv och tävla om massa priser!! Finns otroligt många fina bilder, så välj och vraka. Man får rösta på hur många man vill. :D

Här är mina bilder:

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-martina-johansson-karlstad-klatterkungen


http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-martina-johansson-karlstad-alskar-vattnet

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-martina-johansson-karlstad-solnedgang

Ligger i sängen och kollar på sex and the ...

Ligger i sängen och kollar på sex and the city 2. Tovis ligger bredvid mig och gosar! :) och lilla Elvis vägrar att komma in, blir så arg på honom. Gillar inte att ha honom ute på natten. Men han lär sig till nästa gång nu förhoppningsvis. Suger lite nu resten av veckan/helgen då jag är själv, inte en kotte. (typ) och det är sååå tråkigt! Men men livet går väl vidare ändå.. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och försöka att inte störa mig på allt väsen utanför, musik och skrik lite då och då!!


Vampire Diaries

Beställde nyss hem vampire diaries säsong 1, den kostade bara 150:- så jag slog till. ;) Den serien ska tydligen också vara bra så kan ju kolla och se. Eftersom jag fastnade så för true blood så kanske jag gör de även för denna serie! ;)


Badat

Badade Tova nyss, haha hon såg allt bedrövad ut när hon stog där i duschen. Men hennes eget fel, den lilla skithunden rullade sig i bajs, usch! Så jävla vidrigt.. Men nu är hon ren och fin igen och även hennes halsband fick sig en dusch! :p Hon var så duktig och stog still hela tiden så som belöning fick hon ett mega stort ben. :D


The princess



Prinsessan ligger så gott och sover! :-)


Sjunde Himlen

Godmorgon! Sitter och kollar på sjunde himlen och ska snart käka frukost. Har gett båda djuren lite mat och släppt ut dom, så nu är dom nöjda ett tag iallafall. :p Efter jag har käkat och kollat klart på sjunde himlen ska jag städa och träna, båda behövs verkligen! ;b

Imorse var det inte hunden som väckte mig, som det egentligen borde vara. Nej det var lilla kissen som trampade runt mitt huvud och gnällde. :p Haha riktigt jobbigt att komma upp! Nej men nu ska jag sätta igång här så jag kommer nån vart idag, vi hörs senare. Ha en bra dag, puss och kram...

Tova ligger och mår gött bredvid mig i sän...

img_3159 (MMS)

Tova ligger och mår gött bredvid mig i sängen. :) Min lilla prinsessa!! Jag ligger och kollar på the ugly truth, mycket bra film. :) när den är slut ska jag försöka sova, puss och god natt...


Saker får "ben"

Städade mina garderober förut, blev bra. Fick iordning lite mer, så är det ju varje gång dock haha. Men städar/rensar den ganska ofta faktiskt, var sak på sin plats ni vet. :) Men märkte tyvärr att ett av mina linnen är borta, har bara helt plötsligt fått ben och trallat iväg tydligen! Blir så jävla förbannad på sånt.

Jag vet precis vart det hade varit i garderoben men nä nu putts väck. :@ Och jag gillade ju det linnet, det gör mig ännu argare. Hade inte varit lika förjävligt om det hade varit nåt jag inte gillade så mycket. Konstigt sånt där när saker bara försvinner faktiskt, och jävligt irreterande. Kanske måste sätta lås på sina lådor och sånt? :O Ååååh!!!!!!!!

18 Juli 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på andra avenyn och har precis käkat. Idag har jag inte gjort mycket, lyckades somna i fåtöljen en sväng förut. :p Efter det tog jag med mig hunden och gick till pappa en sväng. :) Ja, det är de jag har gjort idag. Kommer väl vara såhär hela veckan också! Vill gå på bio också, harry potter såklart men det får vänta. :/ men vill se nu nu nu!! :p

Håller på och laddar ner säsong 3 av true blood också, orkar inte vänta med att se det. :D Och har inte råd att köpa säsongen just nu. Tålamod är inte riktigt min grej. ;) Hade tänkt att diska och lite sånt nu men hyresvärden har stängt av vattnet ett tag nu, bra typiskt. :p Men men ska fortsätta kolla här, vi hörs. Puss och kram!!

Jordgubbssylt

Ikväll har jag gjort jordgubbssylt, vet dock inte om den blev god. Men men den går säkert att äta! :p


17 Juli 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på tv och bara slappar. Är lite små trött idag och vädret gör det ju inte bättre. :s Idag har jag inte gjort mycket, sov ganska länge sen har jag bara varit till affären och handlat. Igår blev det en bra kväll, träffade en massa folk som jag inte har sett eller så på ett tag. Blev tyvärr inga kort, tänkte inte alls på kameran igår.

I veckan nu ska jag inte göra ett skit typ, har ju hunden själv i en vecka så blir lite låst. Men nästa måndag kommer Karro och då är det hon som har henne mesta dels. Har ingen ny serie att se denna vecka heller, blöö. Annars hade det varit perfekt eftersom jag mest ska vara hemma med hunden och det ska tydligen vara dåligt väder också så. Men får väl se om nån serie igen, lite trist då det inte var längesen jag gjorde det haha. :p

Men nu ska jag grejsa lite sen kolla klart på andra avenyn och efter det se om jag hittar nåt annat att se på. :p Vi hörs senare eller imorgon. Pussss!

Träning

Hej! Sitter hemma och har precis tränat, uff så jobbigt det blev. Men inte lika jobbigt som det var i början, haha då var jag helt slut alltså. :p Ska snart hoppa in i duschen så jag har det gjort också! Har precis bränt en skiva till ikväll också som jag även tränade till, tiden går mycket snabbare då. ;) De närmsta timmarna blir det att fixa och sånt, bestämma kläder, skor, frisyr, sminkning osv till ikväll, haha.

För ikväll blir det parken! :D Hoppas verkligen att vi slipper regn idag/kväll, hatar regn. Och jag vill nog ha plattat och om det regnar eller blir fuktigt blir håret ap fult. Hår problem som jag alltid ska ha! :p Mamma och Thor har åkt till mormor, dom kommer väl hem kväll eller imorgon.

Nej men nu ska jag sätta igång här så jag inte behöver stressa senare. Kameran blir med ikväll så kort kommer troligtvis imorgon. Ha en bra dag alla, puss och kram!! :)


Nattduksbord klart!

Nu är ju nattduksbordet klart, har varit det hela veckan men har glömt att tagit kort på det. Men här får ni se hur det blev! :-)


Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 1

Nu ska jag se Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 1. Har varit så dryg med att se den så tyckte att det var dags nu när del 2 har kommit ut, haha. Var en tjejs blogg som jag läser som gav sina läsare en kod så man kunde hyra en film gratis. Perfekt! Riktigt uppskattat..

Ikväll blev det inte så mycket, satt mest och ruttnade. Inte speciellt förvånad egentligen men men. Imorgon ska jag träna, har skippat det i 2 dagar. Skandal!! Men imorgon är det tillbaka till det vanliga banne mig. Annars imorgon vet jag inte riktigt vad det blir, ska ju tydligen regna och det suger ju lite. Men men ska se filmen nu, vi hörs imorgon. Puss och god natt...


14 Juli 2011

Hej. Sitter hemma hos familjen Lindström, snart ska vi åka till Vålberg. :-) Idag har jag träffat Ida en sväng, vi var hos henne och sen åkte vi till Mikkis och Erika en sväng. Sen blev det hem och hämta lite saker och släppa in katten så kom Jennifer och hämtade mig. Och sen dess har vi varit här. :-)

Vet inte riktigt vad det blir ikväll, men något roligt hoppas man ju på iallafall. :-P Men nu ska jag dra mig, vi hörs imorgon då även resultatet på nattuksbordet kommer upp som jag helt har glömt mig, haha. ;-) Ha en bra kväll, puss och kram!!

Sitter hemma hos Ida och pratar och sånt, ...

img_0342 (MMS)

Sitter hemma hos Ida och pratar och sånt, mycket trevligt. :) men nu ska vi åka iväg en sväng så vi hörs senare. Ha en bra dag! :)


Är i hasseldalen med Jennifer, Sara och Ji...

img_9254 (MMS)

Är i hasseldalen med Jennifer, Sara och Jimmy. :) dom ligger i kalla vattnet och plaskar medans jag sitter här och chillar, haha ;)


Huvudvärk!!

Godkväll. Sitter i sängen och kollar på film, kom hem för ungefär en timme sen. Var till Sara och umgicks med henne och Jennifer. :) Vi gjorde inget speciellt, satt och pratade och så. :) Har fruktansvärt ont i huvudet och det vill inte släppa, blir snart galen!! Bestämde nu också att jag ska till parken på lördag med härligt folk. :) Det är ju arvingarna som spelar också! :p Blir nog riktigt kul kan jag tänka mig, brukar bli det i parken. ;) Så måste köpa biljett imorgon, lika bra att ha en så man vet att man kommer in haha.

Imorgon kommer det upp bild på hur nattduksbordet blev, är super nöjd verkligen. Att det kan bli en sån skillnad av lite slipning, målning och nya knoppar. :) Måste städa lägenheten nån dag också, får nog bli på torsdag eller fredag. :p På fredagkväll kommer mamma och Thor hem också, och Tovis är även med. Ska ha henne här tills sista Juli, kommer nog vara väldigt trött på henne ibland. Iallafall om hon beter sig som sist, skit hund är hon allt ibland. Men min lilla gris ändå! :D

Åhh internet krånglar som fan nu också, hoppar ur hela tiden. Riktigt irreterande så snart stänger jag ner här och myser ner under täcket. Hoppas jag kan få sova ordentligt inatt också, slippa vakna flera gånger. Vill komma upp i tid imorgon för att träna och sånt.. Nä men nu har jag inget mer på hjärtat, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!

12 Juli 2011

Hej. Sitter och kollar på andra avenyn och har precis bärt upp nattduksbordet som är klart. :D Bild på det kommer senare eller imorgon. Annars idag har jag inte gjort mycket, somnade om förut ca en timme mitt på dagen. haha gött trött! :p När jag vaknade igen så tränade jag, efter det färgade jag utväxten blev inte så jag ville men tog bara den färgen som fanns hemma, men är iallafall inte lika mörkbrunt/svart längre och det är huvudsaken. Efter det började jag med maten och emellan där så hoppade jag in i duschen.

Idag har det varit ett riktigt skit väder blandat med fint, just nu regnar det igen så det suger ju lite. Ikväll vet jag inte vad det blir, har inget planerat eller så. :) Nä men nu ska jag ut och röka och sen fixa naglarna, vi hörs. Pusssss!

11 Juli 2011

Hallå! Sitter hemma med Linda och kollar på tv, vi ska väl snart dra ut tror jag. :) Annars idag har jag tränat, målat och kollat klart på säsong två av true blood. Sov ganska länge idag, hatar att sova så länge men inget jag kan göra åt precis. Ja så det hände iallafall nåt idag, kors i taket. ;) Bättre än att bara sitta hemma och glo för sig själv..

Imorgon har jag inget planerat än så länge, det märks. Det enda jag vet är ju att jag ska träna, som vanligt. Men men ska dra mig nu, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra kväll, puss och kram!! :)


Har precis målat nattduksbordet, nu ska de...

img_4566 (MMS)

Har precis målat nattduksbordet, nu ska det bara torka i cirka 24 timmar sen kan jag ta upp det och göra det sista. :)


Badrum

Ett måste i mitt badrum är en duschkabin som är på bilden. Hela badrummet måste vara fräscht och snyggt! Badrummet jag har nu skulle jag kunna bo helt i, haha. Älskar det! ;)




Fest 9/7-11








10 Juli 2011

Hej! Sitter hemma och kollar lite smått på tv och läser vecko revyn. Mamma och Thor åkte tillbaka till Norge nyss, men dom kommer ju hem redan på fredag igen så. :) Idag har jag varit iväg och handlat lite sen målat nattduksbordet, det ska målas en gång till sen är det klart. :D Annars idag blir det bara slappt med true blood och kanske träna lite senare.

Igår var jag ut igen, ungefär samma gäng som i fredags. :) Det hände dock inte så mycket men vi fick kul ändå haha. :D Under veckan vet jag inte riktigt vad det blir, har ingenting planerat alls men hoppas det händer nåt iallafall då jag kommer vara hundvakt i ca två veckor sen...

Det blev även lite bilder igår, dock inte så många. :p Men lägger ut dom här lite senare! :) Nu ska jag läsa klart tidningen och ta mig en huvudvärkstablett. Är jävligt trött, har inte fått sovit ordentligt de senaste fem dagarna eller så. Bara drömmer en massa och vaknar hela tiden, så det gör att jag sover länge på morgonen. Det jag slutade med och kom upp i normal tid men nu är det tydligen tillbaka. :/ blöö! Men men vi hörs senare, pusssss!!!


Fixat mig!

Har precis gjort mig iordning och ska snart fixa lite mat innan jag drar ut. :) Annars idag har jag bara kollat på andra avenyn och slappat. Hoppas på en lika bra kväll som igår, om inte bättre. :) Men men vi hörs imorgon, ha en bra lördag. Puss och kram!!


Jag idag!


Fest 8/7-11




















9 Juli 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på något skit på tven och ska snart fixa toast eller nåt sånt gott. :) Har inte varit vaken så jätte länge, har sovit sjukt dåligt inatt. Vaknat flera gånger, drömt och haft mig. :s Under dagen idag har jag inget planerat och samma gäller väl kvällen. Får se vad som händer!

Igår blev det iallafall en jätte bra kväll. Drog till Linda där det var lite folk, efter en stund kom det lite mer. Mycket prat och skratt blev det iallafall. Skönt att träffa just dom igen. :) Har tagit en massa bilder som kommer upp i ett eget inlägg lite senare idag också. Nä men nu blir det mat och släppa ut gnäll katten. ;)

Tränat

Har nyss tränat och fy satan så varmt det blev. Så ska snart hoppa in i duschen, ska bli otroligt skönt och behövligt. ;) Efter det ska jag göra lunch/brunch eller vad fan det nu kallas vid denna tid typ. :p Någon lätt mat ska jag iallafall göra. Idag har jag inte riktigt nåt planerat än, är fredag så något borde det ju hända tycker man. Men det märks!

Försöker beställa lite grejs från ellos också men det ska ju krångla så jag blir gaaalen! Får försöka senare eller nån annan dag helt enkelt. Nattduksbordet blir det nog att göra klart imorgon eller söndag, mamma skulle köpa med färg och dom kommer ju hem imorgon nån gång så. :) Fick hem säsong 2 av true blood förut också, woohoo! :D Men men nu blir det duschen, vi hörs senare. Pussss!

Blommigt


Älskar detta överkasst från Rusta. Så måste dit snart och se om det finns kvar! :D


Slipning

Nu är det slipat så nu är det bara målningen kvar men det blir under helgen. :)



Skilda världar V.2

Idag fick jag hem skilda världar volym 2. :D
Det var en överraskning från mamma och gud vad glad jag blev. :D
Tack igen älskade mammis :)


7 Juli 2011

Hallå! Sitter och kollar på skilda världar och har precis tränat, är helt död baah. Sjukt varmt blev det, kände att jag kunde ha hållit på längre men värmen blev för jobbig. Men när jag stog där och svettades kom jag på att jag kan hämta fläkten och ställa framför mig och se om det hjälper. ;) haha!

Snart ska jag fixa nåt lätt, gott och nyttigt att äta. Vet inte vad bara, lite grönsaker och typ något mer. :p Efter det ska jag börja slipa på nattduksbordet, weho. :D Ja så ikväll blir det att fixa här hemma, och kolla på tv. Fint väder är det ute också, men finns tyvärr inte så mycket att göra ute eller så. Men men vi hörs, pussss!

Göra om

Nu ni ska jag göra om nattduksbordet i sovrummet, tycker inte riktigt att det är så vackert. :p Hittade nya knoppar förut som jag satte på för att se hur det skulle se ut och det blev jätte fint. Ska även slipa det och sen måla det vitt. Tror det kommer bli skit snyggt när det är klart! :D


Fattas en knopp då jag inte hittade en sista skruv. Men så här ser det iallafall ut just nu, kommer visa hur resultatet blir när det är klart. :)


Sovrum

Ungefär så här skulle jag vilja ha mitt sovrum, vitt, stilrent och fräscht. Älskar när man har vitt så kan man bryta "av" med färgglada prydnadssaker, kuddar, filtar osv. :-)


Kottelykta

Härlig ljuslykta i fattigmanssilver med kottemönster.

Denna ljuslykta är otroligt fin och finns att köpa här.






6 Juli 2011

Hej! Sitter hemma och slappar och är proppmätt.. Idag har jag bara varit hemma, kollat klart på true blood säsong 1. Och beställt hem säsong 2 :D Längtar tills den kommer, sjukt bra serie alltså! Nu kollar jag iallafall på andra avenyn och kollar runt på lite saker och så. Vill sååå gärna köpa massa nytt, vill inreda en lägenhet i min stil och smak. Men det får vänta något år. :/ Men man kan alltid drömma sig bort lite! ;)

Annars idag har jag tränat så jag trodde jag skulle svettas bort typ :p och lagat lite mat. Imorgon har jag inga planer, utom lite träning såklart. Och duscha står nog på schemat också! :b Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och drömma mig bort i inredningsvärlden, haha. Vi hörs senare eller så, ha det bra. Puss och kram!!

Säsong 2, true blood!

Klickade nyss hem säsong 2 av true blood. Det slutade ju så spännande i säsong 1 så var tvungen att beställa den på en gång. ;) Hoppas att jag hinner få den denna vecka. :D :D


True blood

Kollar på true blood, sista avsnittet nu. Buuuhu! Måste alltså beställa hem säsong två snarast. Sjukt bra serie, förstår inte varför jag inte sett den tidigare..



Vardagsrum

Har nu skaffat en ny kategori - inredning. Här kommer jag visa vad jag gillar för inredning, tipsa om en massa osv. :-) Först ut att visa är vardagsrum, ungefär såhär vill jag ha i mitt vardagsrum.


Summer lovin


5 Juli 2011

Hej! Sitter hemma och gör lite mat, ugnen sköter jobbet. ;) Elvis kom precis in, och nu bara går han runt och gnäller. En liten gnällspik är han minsann! :p När maten är klar ska jag fortsätta kolla på true blood. :D Just nu för jag över nya avsnitt av andra avenyn till minnespennan.

Idag har jag tränat och ätit en ordentlig frukost sen har jag slappat lite. Sen drog jag upp till pappa, var där ett tag sen åkte jag och Vicky till stan och öob en sväng. :) Har även kollat på lite grejs som jag kanske ska göra när jag har gått klart skolan, skulle vilja göra det nu men det går tyvärr inte. Måste ha slutbetyget först!

Fick hem mina produkter från lyko idag också, naaajs!;) Men nu börjar det lukta väldigt gott ute i köket, vi hörs. Ha en bra kväll, puss och kram

Solnedgång








3 Juli 2011

Hej. Sitter och kollar på skilda världar och grejsar lite. Idag sov jag lite längre än vanligt, gick upp åt frukost och slängde mig i duschen sen. Annars idag har jag lagat mat och mamma städat. Duktiga vi! ;) Har inte skrivit så mycket de senaste dagarna, har inte haft mycket att skriva så. :p Imorgon drar mamma och Thor iväg i några dagar igen. Ska bli skönt att vara själv lite faktiskt! Kommer ju knappt vara det i hela juli nu och det är väldigt ovant för mig. ;p Men men ska ta mig en macka nu sen fortsätta här, vi hörs imorgon eller så. Ha det bra, puss och kram!!


Jag i fredags


Hårprodukter

Beställde nyss hem lite saker från lyko. Håret måste också hållas friskt och fint! :-)

Superstar Shampoo
Superstar Conditioner
149:-



Schwarzkopf Osis Refresh Dust - torrschampo
119:-


Sitter och fiskar med mamma och thor, elle...

img_4330 (MMS)

Sitter och fiskar med mamma och thor, eller ja mamma är lite längre bort och snurrar. :p men såg nu att hon fick fisk :) bra de så blir hon glad och nöjd. :D haha!


1 Juli 2011

Hej hej hej, sitter och typ bara glor nu har precis gjort mig iordning lite och väntar på att nåt ska hända. :p Det enda jag vet är typ att vi ska till billiga Niclas. (det är en affär med en himla massa billiga fina och roliga saker) Här är det fint väder också, det skulle egentligen regna men det slapp vi, skööönt. :) Har krånglat en jävla massa med mitt hår idag också, har inte med mig plattången och självklart så vill jag ha plattat bara för det. Haha men det får helt enkelt gå ändå.

Nä men nu ska jag dra mig, vi hörs senare. Ha en bra dag, puss och kram!!

RSS 2.0