31 Oktober 2010

Hej

Sitter och kollar på tv och ska snart fortsätta städa, har bara kommit halvvägs i lägenheten haha. :b Efter det ska jag göra mat och ha ännu mer tråkigt. Finns ingenting att göra, men får underhålla mig med vänner hela dagen typ. ;) Det duger bra för mig också!

Igår trodde jag att jag skulle bli hemma hela kvällen först men sen skjutsade pappa mig till Grums, var hos Moa först med henne, Frida, Binetth och Alex. Alex drog efter ett tag sen kom Johan. :) Så gick vi upp till Adam där det var en massa folk och som en bastu när man kom in. Kvällen var ganska bra, lite tomt utan Lisa dock. :( Blev taxi hem, dyrt men bättre än att gå.. :b

Nej nu ska jag mojsa lite här hemma, vi hörs. Pusshej!!


Fuck you Telenor


Hatar telenor mest av allt i hela världen, det är så otroligt jävla dåligt och svindyrt. Om jag hade haft kvar halebop hade jag betalat 200 kronor i månaden men nu blir det 800-1000 kronor. SJUKT!! Så jävla fail var det att skaffa abonnemang där, som är till år 2012. Uuuh! Men ska försöka gå ur det, det måste fan gå....


28 Oktober 2010

Hej

Sitter och kollar på vänner och beställer lite grejs, typ tungpiercing och lösnaglar. Har nyss duschat och ska plugga lite på provet snart.. Börjar tidigt imorgon, blöö. Ska bli skönt med lov till veckan iallafall! Praktik fixade sig inte så jag ska vara på skolan med andra gruppen då. :)

Under helgen vet jag inte vad det blir, så jävla sugit. Men hittar väl på något!! Nej har inget mer att skriva är inte på så jätte bra humör idag, adios..

27 Oktober 2010

Hej, sitter och kollar på tv och småpluggar lite. Har prov i hinduism på fredag, hoppas det kommer gå bra. Jag tycker det är intressant men kommer typ inte ihåg vad alla gudar och sånt heter. :b Idag blev det iallafall skolan efter det hem i spöregnet, var hemma ett tag sen blev det upp till ungdomsmottagningen och där gick det bra. :) Sen hem igen, har städat lite men hoppas det inte regnar imorgon så katten kan gå ut så jag kan dammsuga. Han är ju livrädd för den, bra typiskt!

Men ska fixa nått att äta sen fortsätta slappa, vi hörs imorgon. Ha en bra kväll, puss och kram..


26 Oktober 2010

Sitter och kollar på Sveriges skönaste familjer och snart börjar desperate houswives, åt precis lite pizza men den var så jävla stark och proppmätt blev jag. :b Efter skolan förut så var jag med Lisa och Marie, vi gjorde inget speciellt, umgicks bara liksom. :) Imorgon får jag reda på hur det blir med praktiken, hoppas jag kan vara där (kommer inte ihåg vad det heter, haha.)

Men ska gosa lite med Elvis nu och fortsätta kolla på tv, vi hörs. Pusshej!!

Tandläkaren

Sitter hemma och har nyss gjort mig iordning, ska snart åka till skolan. Var till tandläkaren förut, var såå nära på att ligga kvar i sängen, men när jag väl var där så var det inte så hemskt, tycker mest att bedövningen gör ont. Sen de där jävla ljudet! :S Men men ska försöka hitta något att ha på mig också, vi hörs ikväll. Ha en bra dag! :)

25 Oktober 2010

Hej, sitter och kollar på Svenska Hollywwodfruar och har nyss ätit frukost. Sen blir det lite sällskap, sista avsnittet och allt. Efter de sova, är så himla trött. Idag blev det skolan och efter det drog jag och Lisa in till stan en sväng, hittade mig bara ett par lösnaglar, mina riktiga naglar har gått av :( Och får panik på korta naglar!

Imorgon börjar jag sent men måste upp lite tidigare än då för ska iväg till tandläkaren och laga hål, usch. :( Vill verkligen inte!! Håller på och försöker fixa praktikplats också, kanske har ett ställe men får se. :) Men men ska kolla runt efter lite mojs på internet nu, vi hörs imorgon. God natt, puss och kram...

Min helg

Tjolahopp, sitter och glor runt på datorn och ska snart sätta igång en tvättmaskin. Ikväll blir det bara att vara hemma för mig själv, mamma och dom har åkt nu. Köpte ett par nya skor förut, skit fina. :D Två par leggins, behövdes verkligen! Och sen två julklappar till mamma. Men ska väl berätta om min helg då! ;)

Fredag: Först blev det skolan några timmar, sen kom Karro och hämtade mig så åkte vi till bergvik en stund. Sen hem, åt och gjorde mig iordning och åkte vidare mot Lisa. Så tog vi bussen till Kent där det blev lite party med härligt folk, blev en mycket bra kväll/natt. :D

Lördag: Thor hämtade mig i Slottsbron så åkte vi till ica och handlade lite sen, sen blev det hem, duschade och fixade mig snabbt. Sen bar det iväg till pappa som fyllde år. Var där några timmar sen blev det hem igen, åt mat och gjorde mig iordning. Sen åkte jag till Hanna där hon, Lisa och Fjongis va. Satt där några timmar innan Jonas kom och då drog vi till Biffen där han och Johan var, efter en stund kom det en massa folk blev lite trångt kan jag lova. ;) Men vi hade kul, mest jag och Lisa skulle jag tippa på, haha. xD Sen delade jag, Natasha och Kricke på en taxi hem. (Y)


Jonas, Thomas & Rickard


Hanna, Fjongis & nån mer sak


Hannas söta katt som jag kallar för korven ^^


Bad update


Sorry för dålig uppdatering under helgen, men har knappt varit hemma. Nu ska jag snabbt byta kläder oså sen iväg och handla, hörs senare då jag berättar om helgen. :-)


22 Oktober 2010

Godmorgon!
Sitter och väntar på att klockan ska gå lite snabbare så jag kan gå till bussen. Första gången på väldigt väldigt länge som jag slipper stressa, goldstar for me ;) Snö har det kommit också, inte mycket alls då så inte så mycket att klaga över. :b Tycker inte om snö men ändå så gör jag det för det är fint oså men man halkar lätt och trafiken blir extremt dryg. :p

Men ska sätta på mig ett par braller nu, vet dock inte vilka åh vilka problems man kan ha med kläder!!! Ha en bra helg iallafall, för det ska jag ha. :D Puss och kram!

21 Oktober 2010

Hej, sitter hemma och kollar på tv och ska fixa något att äta är så himla hungrig, har inte ätit nått idag. :O Håller på och tvättar också, kom ju på att det behövdes. :p Idag blev det skolan, sen vara med Lisa och Marie. :) En mycket bra dag/kväll med tjejerna har det varit! Imorgon blir det skolan, har bara tre lektioner så det är gött. På kvällen blir det party med massa godingar, Marie fyller ju 18 imorgon! ;)

Men men ska fixa lite nu, vi hörs imorgon eller så. Pusshej!!

20 Oktober 2010

Hejhej

Sitter och kollar på arga snickaren och äter polly, hehe mums. Svinkallt i lägenheten är det också, ljus tända överallt kan jag lova. Idag blev det skolan och jag fick G på samhällsprovet, sen gjorde jag Lisa och Fjongis power-point mojs och det fick vi G på. Skönt att ha den skiten klar iallafall.. Imorgon börjar jag vid tolv och har bara två lektioner, gött. Annars imorgon vet jag inte riktigt vad det blir.

Idag blev det skolan, en bra dag faktiskt. Efter de åkte jag hem till pappa och fick en chock när jag kom in, han har köpt massa nytt grejs, ser ut som ett helt nytt hus. As najs verkligen! (Y) Var där några timmar sen trallade jag hemåt i kylan, brr. Var skönt att vara hos pappa lite, saknar att bo där. Men det funkar ju inte riktigt, tyvärr. Men kanske åker dit nån helg ibland framöver. :)

Nej nu ska jag tvätta bort sminket innan grey´s anatomy börjar och efter det blir det kungarna av tylösand. ;) Vi hörs imorgon, puss och kram..

19 Oktober 2010

Halloj, sitter och kollar på Svergies skönaste familjer efter de blir det desperate houswives och cougar town. Idag blev det skolan, lämnade in min uppgift i religonen, hoppas jag får bra betyg på den. :) Efter skolan drog jag och Lisa och handlade och sen hem till mig. Kollade på någon film som gick på tven så gjorde jag negerbollar. ;)

Imorgon är det skola som gäller och efter de till pappa och hälsa på. :) Måste prata med Karro också, hon kommer hem på fredag. :D Ska kolla igenom mitt usb också, om jag hittar lite roliga bilder, videos osv. ;D Jaja ska fixa med det nu och fortsätta kolla på tv, vi hörs. Puss och kram!!

18 Oktober 2010

Sitter och kollar på Svenska New York-fruar och snart börjar lite sällskap, efter de ska jag lägga mig i sängen och somna till gossip girl. Imorgon börjar jag inte förens vid tolv, gud så skönt. :D Idag blev det skolan, tog dock fel på vilken tid jag började så missade första lektion, höhö. :b

Efter skolan drog jag och Lisa och käka för skolmaten var verkligen blää, sen upp till Lisa vi låg typ och sov ett tag, hehe. :b Sen drog vi och träffade Hanna och Fjongis, gick till Hanna. Och hon har en liten kissebebis på bara några veckor, såååå jävla söt! :D Dom spelade wii ett tag, sen drog vi ut en sväng men det var så jävla kallt och blåste så, så jag tog bussen hem.

Måste nog handla lite imorgon också, fy så jobbigt. :b Jaja ska se om jag hittar nåt gott att mumsa på till lite sällskap, vi hörs imorgon. God natt, pusshej!!


Skitdag!


Är på så jävla dåligt humör idag, finns inget att äta hemma. Eller jo det finns väl men det är i frysen och tar hundra år att göra. Vill ha nån riktigt jävla god mat som man blir mätt på!! Sen fullkomligt hatar jag telia mobila bredband och abonnemang på telenor, det suger verkligen..... :@ Jaja ska baka negerbollar nu om nu allt finns hemma vill säga, ååh hatar att bo på ett ställe där det finns EN jävla affär som också suger!!!!!

17 Oktober 2010

Sitter och kollar på idol och ska snart fixa något att äta, fint väder även idag men så kallt så jag stannar allt inne. :p Har inget mer att skriva, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra söndag, puss och kram!


facelook igår..

Kallt

Hej, ligger i sängen och kollar på gossip girl. Har varit hemma i ca en timme, faktiskt skönt att komma hem och vara för sig själv lite. Pappa körde mig till lisa förut, vi kollade på film sen gick vi och käka skink och ost rulle, mums. Efter det kom Hanna, så mötte vi Fjongis och hans kompisar en sväng sen kom Jonas. :) Efter ett tag drog vi och träffade Nikko och dom en stund. Fruktansvärt kallt är det ute så är glad att jag tog vinterjacka och uggs på mig kan jag lova. :b

Satte i min tungpiercing nyss också, fick ju ont i tungan i sommras så fick ta ur den. Vet inte varför jag fick ont flera månader efter jag hade tagit den men. :s Hoppas på att det inte ska göra ont igen, vill ha den där ju!! :p Imorgon är det söndag, alltså en slappisdag. Ska nog städa oså, det behövs. Längtar tills nästa helg också, då blir det utgång med härliga människor. :D

Men men ska stänga ner här och kolla lite mer på gossip girl och sen sova, sköööönt. Vi hörs imorgon, god natt!!

16 Oktober 2010

Godmorgon, sitter och kollar på tv och ska snart äta frukost. Skulle egentligen behöva handla men det orkas inte idag.. :p Idag vet jag inte vad det blir riktigt, vet inte om jag tar mig nånstans oså eftersom det naturligtvis knappt ska gå några bussar under helgen, så jävla irreterande!

Igår drog jag till Grums, mötte upp Lisa, Johan, Nikko, Mimmi och Nettan. Åkte till Sköld en sväng sen drog Nikko och dom. Sen efter ett tag drog Johan också så jag och Lisa drog till henne snabbt sen till Mickis för att äta, efter det drog vi hem till Kent. :) Det var trevligt, väldigt längesen jag träffade dom.. Sen blev det hem, blev en ganska tidig kväll för min del..

Men ska fixa något att äta sedan hoppa in i duschen och försöka komma på vad som ska göras idag. ;D Vi hörs senare eller imorgon, ha en bra lördag. :) Puss och kram!!

15 Oktober 2010

Godmorgon!

Sitter och kollar på gossip girl och äter lite frukost. Var hos tandläkaren förut och det gick bra, bokade två nya tider för att laga hål, buhu. Men får skylla mig själv när jag har skjutit upp det i flera månader. Måste passa på nu innan jag måste betala nästa år! :( Sorgligt men sant. Annars idag ska jag väl typ vara med Lisa eller nått. :)

Ska även skicka iväg ett mejl till melba angående mina skor som inte har kommit än, och de skulle ha kommit för flera dagar sedan. Riktigt irreterande!! Men men, ska gå och ta mig en dusch nu. Vi hörs, ha en bra helg!!

Sov gott



Nu ska vi snart sova, sååå skönt ska det bli.
Finns inget bättre än att umgås med min bästa Lisafisa! :D


14 Oktober 2010

Hej, sitter hemma med Lisa och kollar på hitta nemo, haha. ;) Idag blev det in till stan och rättegång, och det gick bra. Tog sin lilla tid då men! :b Shoppade även lite, två ringar, en piercing och ett linne. :) Efter rättegången var klar tog vi bussen hem till Lisa, kollade på film och myste. ;D

Imorgon ska jag till tandläkaren, jobbigt att gå upp tidigt när man är ledig men men. Annars imorgon vet jag inte vad det blir, det märks. :p Men men ska fixa något att äta till oss nu, vi hörs. Ha det bra, pusshej!!


Skägg ;)


Kollar på kungarna av Tylösand nu efter det blir det att sova då jag ska upp tidigt imorgon, ska hinna duscha, fixa hår/smink, välja kläder och äta frukost. Under dagen imorgon blir det rättegång, jahapp det var de. Men vi hörs imorgonkväll, god natt och sov gott. :)


OKEJ, HJÄLP MIG NU!


Vill göra om designen eller nåt, börjar tröttna rejält. Skulle egentligen vilja blogga på en annan sida, men trivs här också. Så en ny design kanske kan hjälpa för stunden. ;)

Så kom med tips med färger, typsnitt osv. :) Puss på er!!

Chokladansiktsmask

Sitter nu med chokladansiktsmask, och det luktar så mycket choklad så jag mår illa. :b Haha! Har nyss målat mina ringar med nagellack så dom inte ska färga av sig, är inte så snyggt när man blir helt grön om fingrarna. ;) Idag känner jag mig mycket bättre, är inte helt frisk än men det börjar ta sig. :)

Imorgon kommer tydligen strömmen försvinna i några timmar också, så jävla typiskt också. Den försvinner vid tio, just precis då jag gör mig iordning och allt. Så kommer få gå upp tidigare för att kunna duscha, platta håret och allt sånt, blöö. Känns som klockan är mycket mer än vad den är, den är ju inte ens tre liksom. Uh så segt, men beror väl på att jag har varit hemma i så många dagar nu och jag är extremt rastlös vid detta lag. :p

Men ska tvätta bort ansiktsmasken och sen fortsätta kolla på one tree hill och kanske rensa bland mina grejer för hundrande gången. ;d Vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra dag, puss och kram!!

Slingor

Såhär vill jag ha mitt hår igen, nu är det så kort och fult.
Får panik att det ska vara så kort och det ska ju självklart växa sakta som f-n...



12 Oktober 2010

Hej

Sitter och kollar på tv, tisdagskvällarna har ju otroligt många bra program. ;) Idag har jag inte gjort ett skit, ringde om praktik och det gick väl sådär, får se hur det blir med det. Annars har jag sovit och kollat på one tree hill. Har inte bestämt mig om jag ska till skolan imorgon, börjar bli tråkigt att ligga hemma men är inte helt bra än. Hals och öron "ontet" eller hur fan man ska skriva, haha. Kommer och går. :( På torsdag kan jag inte åka till skolan för då ska jag på rättegång, som jag har lovat Lisa. Spelar ingen roll om jag mår sämre, ska vara där för henne då! Försöker få hem mamma och Thor till helgen igen också, får se om jag lyckas. :b

Mina skor från melba har inte kommit än heller, sjukt irretrande. En riktigt irreterande människa som skriver med mig just nu också, åh fatta vinken liksom? Aja skit samma, ska fíla naglarna oså så de inte går av snart. :p Nu börjar Sveriges skönaste familjer, knäppt program. ;) Ska också försöka lägga in mer bilder oså blir lite roligare då. Men måste ladda kameran som jag ej har orkat. Men det kommer med tiden! ;) Vi hörs imorgon. Ha en bra kväll, adios!!

11 Oktober 2010

Hej, sitter i soffan och kollar på one tree hill och är lite små uttråkad, men så är det att vara sjuk. Var hemma ifrån skolan idag och blir det imorgon också. Vill känns mig lite piggare, så jag inte blir lika sjuk igen. Fick äntligen sova hela natten, så skönt. Vaknade vid åtta men somnade om någon timme..

Har ingenting att skriva eftersom jag inte gör något på dagarna. :b Saknar mamma odom redan, och Elvis är tråkig och bara sover. :( :p Jaja ska kolla runt lite på internet nu, se om man hittat nåt intressant. Vi hörs imorgon, ha en bra måndagskväll. Pusshej!

Världens bästa mamma!

Du är en mamma som alltid har ställt upp och funnits där för mig när allting har känts tungt. Och torkat mina tårar och säger att det ordnar sig, behöver dina kramar om något skulle såra mig.


10 Oktober 2010

Halloj, sitter och kollar på tv och väntar på mamma och Thor som är till affären. Ska äta mat om en stund sen ska dom åka igen. :( Men de kommer om två veckor igen. :) Då kommer även min syster Karro hem! :D Igår var jag bara hemma, kollade på one tree hill hela dagen/kvällen och slappade. Riktigt skönt eftersom jag inte är på topp just nu.

Har gjort klart uppgiften i religonen helt nu också, ska bara renskriva den på datorn. Imorgon är det skolan igen, svetsa som gäller under veckan. Ska även ringa om praktiken imorgon/tisdag, får se hur det blir med det. Tycker det är otroligt tråkigt med praktik men måste ju ha det så..

Men men, ska gå och gosa med Tova nu. :D Vi hörs, puss och kram..

9 Oktober 2010

Hej, sitter och kollar på one tree hill och ska snart ge Tovis mat. Och jag ska ta min penicillin.. Mamma och Thor är hos mormor, men de kommer hem lite senare. Pappa var här förut också! :) Imorse iallafall så åkte jag och Thor in till gripen, gick snabbt och enkelt, jag har hals & öroninflammation. Så åkte vi till bergvik för att hämta ut penicillin på apoteket, först fick vi vänta tills det skulle öppna i typ en halvtimme. Sen så finns det inget recept än, så vi gick till mc donalds och åt en cheesburgare sen tillbaka, men det hade inte kommit än. Så vi fick ringa dit och dom hade fel på nåt grejs, men det fixade sig tillslut. Haha! :b

La mig en sväng i sängen förut och somnade till min förvåning, så himla skönt var det att sova. Igår var jag med Lisa hela dagen, först här och sen drog vi till henne. Kollade lite på Jalla Jalla oså, sen ut och träffa lite folk. Och jag mitt nöt råkade stänga av mobilen och kom inte ihåg pin-koden, haha. ;D Men det löste sig iallafall, eftersom mamma var tvungen att få tag på mig när de skulle vara framme i Grums. ;) Men men dax att ge vovven mat och sen gå ut med henne. Vi hörs, ha en bra helg. Pusshej!

7 Oktober 2010

Godkväll, sitter hemma med Lisa och kollar på film. Ska snart fixa naglarna, nagellacket har försvunnit lite och det ser så trash ut. :b Min röst är helt cp, fösvinner lite då och då. Halsen gör så himla ont så jag typ dör snart! Idag blev det skolan, svetsade lite hann inte så mycket innan vi skulle städa för att sedan ta skolkort. På det enskilda blev jag rent ut sagt dret ful, så det ska jag inte köpa. Gruppkortet blev väl sådär, men fotografen var ju inte lite konstig, haha. ;) Efter det drog vi till Jonas och var där några timmar sen blev det hem.

Imorgon är jag ledig, as usual. Gött! Imorgon kommer mamma, Thor och Toooooova. :D Min lilla gris, fast dom kommer dock senare på kvällen. Så under dagen blir det väl att vara med tokarna.. Ska fixa praktik också, hoppas på att det går bra. Annars blir det ett helvete med Leffe, höhö. :b Men men ska fortsätta kolla på filmen, vi hörs nog imorgon. Ha en bra kväll, pusshej!!

Asshole

 

Du är så skadad så det nästan är synd om dig.
Där du sitter kan du stanna föralltid!!!


6 Oktober 2010

Hej, sitter och kollar på tv och ska snart locka håret. Snart börjar grey´s antomy också, woho. :D Och efter det blir det kungarna av Tylösand. Sen måste jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon. Hoppas verkligen jag får sova hela natten nu, har jag inte kunnat sen i söndags. :( Är fortfarande sjuk men lever på panodil, typ. ;) Idag blev det skolan, sen vara med Lisa. :)

Imorgon blir det skolan igen, men bara några timmar då vi ska ta skolkort. Efter de får jag se vad det blir.. Hämtade ut mitt paket från h&m förut också, linnet satt bra och även skorna. Men skorna var inte i den färg jag trodde, utan de såg typ bajsbruna ut. Men ah, det får väl gå. :p Får snart mina andra nya skor från melba! (Y)

Men nej ska värma mig lite oboy och börja locka håret för nu är trippeltången varm. ;D Vi hörs imorgon, puss och kram..

4 Oktober 2010

Hej,

Kollar på one tree hill och ska snart äta lite mat, börjar bli sjuk också. Neeeeeeej! Helvetes jävla skit, why god whyyy?? Jaja, idag blev det ingen skola. Fy på mig, sov hela dagen istället. Inte bra, men kunde inte sova inatt och imorse kom jag bara inte upp. Men imorgon blir det iallafall skolan, även om jag mår skit. Efter skolan ska jag hämta ut mitt paket från h&m. :D

Hade i nåt grejs i håret efter jag duschat, och det blev jätte mjukt. :) Sånt ska köpas mer utav och även det schampoo och balsam jag fick på prov. Ska fixa naglarna senare, blir nog rosa tippar denna gång. ;) Ikväll är det även lite sällskap, blir lite irreterad nu att det är vid tio. Då jag hade velat lagt mig vid den tiden för att verkligen komma upp imorgon, aja. :b

Nu ska jag äta mat, vi hörs. Ha det bra, pusshej!

Världens bästa hund

På fredag kommer min älskade gris, har saknat henne sååå mycket.
Så min helg kommer bestå av Tooovaaa! :-D



3 Oktober 2010

Sitter och kollar på Idol och väntar på mamma och Thor som har varit till affären och beställer nu pizza. Ska ju egentligen inte äta sånt, men är så himla hungrig och blev sugen på pizza. ;b Igår var jag bara hemma, orkade fan inte dra ut. Skönt att vara hemma faktiskt, som jag också ska vara nästa helg då jag kanske ska ha Tova. :D Då blir det mys med den grisen fre-sön. ;) (Y)

Imorgon börjar jag tidigt, är i verkstan. Dagarna där ute suger, blöö.. Men men, vill inte ens gå linjen eller skolan överhuvudtaget. Men vi hörs senare eller nått, ha de. Pusshej! :)

2 Oktober 2010

Hej, sitter och kollar på reprisen av Idol. Missade det igår, så ska kolla på det avsnittet som är senare då men. :b Är själv hemma eftersom mamma odom är hos Vicky, och kommer tydligen vara där hela dagen. Precis som igår, kul. Men får hoppas på att det händer något kul ikväll med favoriterna! ;) Ska väl laga någon mat också, vad det blir är ett stort frågetecken dock, hmm...

Igår kom Lisa hit, så gjorde vi oss iordning oså. Kollade på tv eftersom dom andra var dryga. :b Sen kom dom tillslut, så åkte vi till Arvika. :D Det var naajs, åkte en karusell, dom andra åkte flera stycken men jag fick så ont i huvudet och mådde lite illa. Jag som äääälskar karuseller men kan nog ha varit för att jag inte hade ätit på länge oså. Men men, spelade på lite gosedjur, vann en hello kitty till Lisa. Hon älskar ju de så, hehe. Glad blev hon iallafall! ;D Men senare på kvällen började det ösregna, vakter och poliser överallt så vi drog hem.

Nu kom solen fram också, det gillas. :D Tror det är fel på blogg.se just nu, kommer inte in på endel bloggar. Men det fixar sig väl nångång. Men nu ska jag ner i tvättstugan och sätta pluppen tills imorgon, för imorgon blir det tvätt och pluggdag, blöö.. Ha en bra dag/kväll, puss och kram!


1 Oktober 2010

Hej, sitter hemma och kollar på vänner. Mamma odom ska snart åka och hjälpa Vicky flytta blabla! Jag ska snart börja fixa hår, smink, kläder osånt till sen då det bär iväg mot Arvika. ;) Hoppas på en toppenkväll, men kan ju inte bli så mycket sämre med det sällskapet. :D Färgade håret idag också, skönt att slippa utväxten. (Y)

Igår blev det skolan, hade prov i samhäll men tror inte det gick så bra. :S Efter skolan så drog jag in till stan och mötte upp Vicky, det var ju tjejkväll igår och jisses vad mycket folk det var. Köpte mig en mössa, två ringar och något mojs till håret. Mycket nöjd! :) Efter att vi hade gått runt på stan i typ fyra timmar så kom mamma odom och hämtade upp mig så åkte vi och handlade osen hem.

Jaja, ska göra annat nu. Men vi hörs, ha en bra helg. Adios...

RSS 2.0