Nu kommer....

Nu kommer skitvädret hit, det mullrar och börjar regna lite. Trist! Men hoppas att det bara är över natten, för imorgon vill jag faktiskt sola lite. Gjorde inte det idag pga huvudvärken, som tur är så har den äntligen släppt nu. Ett avslappnande bad var det som krävdes. ;)

Men nu ska jag fortsätta kolla på skilda världar en stund, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!


Ligger i ett skumbad och mår prima. :D

img_9113 (MMS)

Ligger i ett skumbad och mår prima. :D


30 Juni 2011

Hej! Ligger i sängen och kollar på skilda världar och har så himla ont i huvudet. Det går inte över heller! :s Är hos mormor förresten, vi åkte hit imorse och kommer hem på lördag kväll. Mormor jobbar just nu och mamma och Thor är ute och fiskar. Hade egentligen tänkt att följa med men det var så himla vart + huvudvärken så blev kvar här istället. Igår var vi iväg till konsum, öob och grums lite. Sen på kvällen åkte vi ut med båten och fiskade. :)

Tog jätte fina bilder på solnedgången igår men dom ligger på mammas kamera som hon glömde, haha. Men de kommer om några dagar istället. Ska snart ta mig ett bad tänkte jag, skulle inte vara helt fel. Annars ikväll blir det bara att slappa, har ingen lust att dra ut själv här precis! :p Nä nu ska jag fortsätta kolla här, vi hörs senare eller imorgon. Ha en fortsatt bra dag! :)

28 Juni 2011

Hej. Sitter och kollar på andra avenyn, tränade för en stund sedan och efter det käkade jag resten utav salladen från igår. :p Idag har jag, mamma, Thor och Vicky varit ute med båten och fiskat. Fick inte så mycket och det var aaaaas varmt!! Nu är mamma och dom ute igen men denna gång stannade jag hemma, kände för att träna, kolla på tv och få vara lite själv några timmar. :)

Märkte nu att tangenterna på denna dator är lite konstiga mot de på den gamla. Men det är ju alltid lite ovant i början, vänjer mig nog snart med dessa också! :p Imorgon vet jag inte vad det blir, beror ju lite på vädret och så. Men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, vi hörs imorgon. Puss och kram!!

27 Juni 2011

Hej. Sitter och kollar på life as we know it, riktigt bra film. Om ni inte har sett den så gör de! :) Filmen jag såg förut var också bra men denna är bättre. :D Idag har jag tränat, duschat och så. Sen åkte vi in till stan, köpte ny dator och handlade lite mat och så. Ja, lite snabbt om dagen där.

Imorgon blir det ut och fiska om det är fint väder, hoppas på det. :D Fått lite saker sålda på tradera idag också, gött. Lika bra att andra får användning av saker som jag aldrig har fått. Även fast jag inte ville sälja det, haha. :p Men nu ska jag kolla klart på filmen sen ut och röka. Vi hörs imorgon, puss och god natt!!

Äter sallad och kollar på en film som hete...

img_2821 (MMS)

Äter sallad och kollar på en film som heter "tusen gånger starkare". Får se om den är bra.. :) Hörs senare ikväll. Puss!


Movies

Igår beställde jag hem två serier och en film. :D Billigt och bra blev det också!


Skilda världar volym 1


True blood säsong 1


Hur man blir av med en kille på 10 dagar


26 Juni 2011

Hejhej, sitter hemma med mamma och kollar på tv. :) Thor är i Norge men kommer hem imorgon igen! Karro och Tova åkte hem förut också. Idag blev det iallafall att åka till bergvik, hittade lite saker. Rea är bra ibland! ;) Efter det åkte vi till farmor och var där några timmar. Sen äntligen hem igen! Jag och mamma har varit nere vid bryggan och fiskat lite så tvättade mamma båten lite också. :p

Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir, beror lite på vädret. Om det blir fint så kanske det blir att plocka jordgubbar, annars blir det väl att fiska. :) Och om det är dåligt väder så blir det nog bara slappt med film och sånt. Imorgon ska jag träna också har inte gjort det på två dagar nu, katastrof! Men har inte kunnat eller haft tid så. Så imorgon får jag köra extra mycket! ;)

Men men, bilder från dagen idag kommer senare eller imorgon. Nä nu ska jag ta mig nåt att äta, vi hörs. Puss och god natt...

Sitter hos lilla farmor och firar henne. :...

img_2452 (MMS)

Sitter hos lilla farmor och firar henne. :) Trevligt! Så skriver mer ikväll, ha en bra söndag alla. :)


Ute i båten med mamma, Thor och Berne och ...

Ute i båten med mamma, Thor och Berne och fiskar. :) Har fått mig en aborre till Elvis! :D Vi blir nog ute hela kvällen, men skönt väder nu så. :) imorgon ska jag mamma och Karro till bergvik en sväng och efter det så åker jag och Karro till farmor ett tag. Men vi hörs imorgon eftermiddag/kväll.. Ha en bra lördags kväll, Pussis!


25 Juni 2011

Hej. Sitter hemma och gör inte speciellt mycket, väntar på mat. Står grillat på listan idag. :D Är lite små trött och seg, inte så konstigt när jag knappt har sovit. Annars idag blir det bara att vara hemma och slappa, skönast så! Igår åkte jag iallafall till Grums, kvällen var skit bra och allt. Kul att träffa en massa folk som jag inte har träffat på evigheter. :) Dock slutade kvällen inte bra, helt värdelöst faktiskt. Så jag fick bli hämtad typ halv sex imorse, tur att jag har en sån himla snäll styvpappa. Guldvärd!!

Har inga bilder eller nåt från igår, tänkte inte alls på kameran faktiskt. Så kan det gå! :p Men nu ska jag kolla mejlen och lite sånt sen se om det finns nåt att hjälpa till med eller så. Vi hörs senare eller imorgon. Pussss!

Midsommar

Hej igen, sitter och kollar på andra avenyn och väntar på mamma och dom. När dom kommer hem så blir det att äta sen iväg till Grums. :-) Hoppas på en kanon kväll! Men nu ska jag fixa mig och sånt, vi hörs imorgon.. Pussss!





24 Juni 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på andra avenyn och bara slappar. Under dagen blir det samma, ska nog träna lite också. :) Mamma och Thor har åkt till Norge, dom kommer tillbaka ikväll igen och då har dom med sig min syster Karro och trultemor (Tova) :D Ikväll vet jag inte vad som händer än faktiskt, har inget planerat än så länge. Vet inte riktigt om jag orkar dra ut nu har jag iallafall jätte ont i huvudet och är riktigt seg. Men det märks hur det blir senare mot kvällen. :)

Igår efter jag hade varit i skolan så åkte jag, mamma och Thor till Edsvalla och fiskade några timmar. Men det sög där så vi åkte hem igen, gjorde mat sen åkte vi ut i båten istället. Vi var borta ett x antal timmar! Jag fick två gäddor och en gös. :D Gillar dock inte när man får gäddorna, monsterfisk. :p Var nästan så jag hoppa ur båten när dom kom upp i båten, haha. Men det var kul att vara ute igår, så blir att följa med mer gånger. Annars när jag är med brukar jag bara sola eller meta lite, men detta var roligare...

Nu ska jag fortsätta kolla här och kolla på lite räkningar och sånt som måste betalas, dessa pengar hit och dit jämt. Vi hörs kanske senare eller imorgon, ha en bra midsommar fina läsare! Puss och kram. :)



Gina tricot

Beställde nyss hem lite nya kläder från gina tricot. :-)




Ute i båten och fiskar med mamma och Thor....

img_5997 (MMS)

Ute i båten och fiskar med mamma och Thor. :) Har fått mig en gädda men hoppas på en liten roligare fisk snart. ;D


Sitter och pluggar matematik!

img_9283 (MMS)

Sitter och pluggar matematik! Inte så kul men är snart klar med kursen så. :) :) Sen jag skrev sist så har jag tränat så jag trodde jag skulle dö, haha efter det tog jag en kall och skön dusch. Behövligt! Och efter det har jag typ bara slappat. Väntar på att mamma och Thor ska komma hem så Thor kan hjälpa mig med matten. :) Nu ska jag ta mig lite yoghurt och ägg, ha de!!


22 Juni 2011

Hej, sitter och kollar på andra avenyn och ska snart träna lite. :) Har skaffat en ny dvd idag, det behövdes verkligen och den nya har nåt grejs så bilden blir gör fin och usb uttag så nu slipper jag kolla genom datorn och så på det jag laddar ner! :D Idag blev det skolan, gjorde och klarade tre prov. :D :D Så sköönt! Så imorgon ska jag göra det sista provet och då är jag äntligen klar med matematiken!

Imorgon efter skolan ska jag hämta mina skor som kom idag. :) Annars idag ska jag plugga matematik inför imorgon. Har nog aldrig gjort så här mycket matematik som nu, haha. :p Men vill bli klar med skiten! Imorgon hoppas jag på fint väder så jag kan hänga på mamma och Thor ut och fiska, skulle vara kul. Men men träna blir det nu, hörs imorgon eller så. Pussss!!


21 Juni 2011

Tjolahopp! Sitter och kollar på mysteriet på greveholm och grejsar lite, lite senare ska jag träna på mitt band. :D Mamma och Thor är ute och fiskar igen, orkade inte följa med kände för att träna och så istället. Men ska med ut imorgon om det är fint väder! :) Idag blev det skolan, klarade ett prov. :D :D Så skönt! Så nu har jag väl fyra kvar tror jag, ska göra ett redan imorgon. Eller ja, två om jag har tur. Men lärarna är ju så jävla sega och fattar nada, när väl jag vill och försöker så ska dom krångla!!

Har lagt ut min mobil på blocket nu också, den är i riktigt bra skick. Är som ny, det enda som är slitet på den är lite på bakluckan men inget som störs. Annars är allt annat bytt för någon vecka sedan. :) Länk till annonsen: http://www.blocket.se/varmland/Sony_ericsson_vivaz_pro_34551958.htm?ca=7&w=1

Men nu ska jag ringa pappa lite snabbt och efter det få tummen ur och träna lite, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra dag! :) Puss och kram!!!

Är i skolan och glor typ

Är i skolan och glor typ, riktigt drygt. Och en del är ju helt jävla brända här, idioter!!! Denna skola är ju inte känd för att vara smart eller så. Men men blir nog att dra hem om nån timme iallafall. Skönt de! ;D


20 Juni 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på solsidan säsong 2. :D Mamma och Thor är ute och fiskar och blir nog borta några timmar till om jag känner dom rätt. ;) Idag blev det in till stan för klippning och slingning, det blev skit bra. Blev verkligen jätte ljus så det är lite ovant. :p Så köpte vi med ett shampoo som ska bli bra för mitt hår nu och nån annan grejs sak. :p Så fick jag med ett prov på en olje grej som ska vara väldigt bra!

Efter jag och mamma var klara där så åkte vi till nordstrand, mamma var till banken och jag och Thor åkte och beställde mat. Efter att vi hade ätit så åkte vi till djuraffären där vi köpte en matskål till Tova och ett nytt halsband till Elvis, eftersom han är mästare på att tappa alla! :p Sen till willys för att handla, tog bara tio minuter typ. Rekord för oss!! ;) Sen till bolaget snabbt, sen till öob. Hittade ett par skor på skoaffären, skit fina. :D Hittade ett annat par också, men tyckte att det var för lite hög klack. Så jävla surt för jag gillade verkligen dom!

Och efter det blev det till konsum för att hämta ut mitt busskort och lite sånt. Sen blev det hem och packa upp och sånt. Så somnade mamma och Thor haha sömntutor. Jag har fixat och lagt ut lite saker på tradera som jag ska sälja, två par skor och en ring. Får se om jag får sålt på det, ett par utav skorna vill jag egentligen inte sälja men de passar tyvärr inte mig. :( Dom är så jävla fina! Nu blev det ett himla långt inlägg haha :p Men nu ska jag sätta på sista skivan innan Johan Falk börjar på tven, vi hörs imorgon. :)

Sitter hos Åsa på klippcraft

img_1185 (MMS)

Sitter hos Åsa på klippcraft och blir fin i håret. :D wiho!!


Ligger i sängen och ska sova

Ligger i sängen och ska sova, imorgon blir det upp tidigt för ska iväg och klippa mig och färga håret. Efter det ska vi iväg i lite olika affärer och så.. :) förutom att jag köpte ringen förut så köpte jag två linnen, tre par trosor och lite sånt. ;D men nej ska försöka sova nu, vi hörs imorgon. God natt och sov gott! :)


Bismark ring

img_7330 (MMS)

Har äntligen köpt mig en  bismark ring i guld. :D love it!


Jag 20år


Fina tårtan!


Blommorna jag fick utav pappa


Thor :)


Pappa :)


Elin, Nina, Jag och Mamma


Nina & Mamma


Elin & Jag


Vicky, Nina, Elin och Jag


18 Juni 2011

Min dag har varit jätte bra, sen det jag skrev förut har jag fått pengar och blommor utav farfar och Gunilla, pengar och blommor utav pappa och ett arband, halsband, blommor och kort utav Elin och Nina och kort och pengar utav Anette. :D

Så sjukt nöjd med alla som har varit här idag och alla fina presenter. Är verkligen as nöjd med allt. Tack alla, och stort tack till alla er som har skrivit grattis på fb! :D Lägger alldeles strax upp lite bilder från idag i ett eget inlägg. :) Nu ska vi börja grilla och efter det tänkte vi spela lite kubb och så. Mys! :)

Min födelsedag!!!!

Heeeej! :D Sitter hemma och bara slappar just nu, väntar och väntar typ haha. Idag är det ju min födelsedag! :D Wiho!!! Hitills har jag fått mitt älskade promenadband av mamma och Thor (yeeeea) ett jäääätte fint smyckeskrin av min ena storasyster :D två skit fina halsband och en ring av min andra syster, lite shampoo och nån fotgrejs av mamma och thor som jag önskade mig. :D Trisslotter av mormor och pengar av farmor. :D Sen kommer pappa, farfar, gunilla, min kusin Elin och hennes mamma Nina. :D Och lite senare idag kommer även Anette! (Y)

Så dagen har börjat vääääldigt bra! Thor kom precis hem med smörgåstårtan och jordgubbar så nu ska tårtan göras klart. ;) Men nu ska jag se också vart alla tog vägen, blev helt plötsligt helt själv haha. :p Hörs kanske senare ikväll, pusssshej!!


Jag idag

17 Juni 2011

Hej. Sitter hemma med min syster och kollar på tv, väntar på att mamma och Thor ska komma hem så vi kan åka och handla. Efter det blir det hem och börja göra tårta! :D Idag blev det skolan, riktigt värdelöst att åka dit faktiskt men men. Var där några timmar, fick reda på vilka lärare och så vi får till hösten. Tyvärr så försvinner våran idrotts och svenska lärare, fyyy. :( Hon är bäst! Så jävla surt att en av de bästa ska få gå bara för den inte har varit där lika länge och så, dåligt!!

Men men, när jag kom hem så satte jag igång en tvättmaskin så började jag laga mat lagomt till min syster kom hit. Så kom farmor också och lämnade present och var lika små knäppt som vanligt, haha. ;) Men nu ska jag fortsätta kolla här, kommer kanske nåt mobil inlägg senare. Annars hörs vi nog imorgon nån gång. Ha en bra dag, puss och kram....

Har bakat kladdkakemuffins

img_4709 (MMS)

Har bakat kladdkakemuffins, mums. Dom blev jätte goda! Var ju tvungen att prov smaka på en så jag inte bjuder på nåt äckligt imorgon när jag fyller år.. ;)


Ligger och ska försöka sova

Ligger och ska försöka sova och kollar på gossip girls. Ska upp tidigt imorgon så egentligen borde jag redan ligga och sova men what to do.. Har så otroligt ont i min högra sida i kroppen, tror jag sov konstigt igår natt. :s Imorgon måste jag ringa hon på ungdomsmottagningen också, får verkligen inte glömma det. Ska avboka tiden jag har hos henne på måndag. Skippar p-stav, iallafall just nu. Jaja nu måste jag sova vi hörs imorgon, god natt!!


16 Juni 2011

Hej! Har precis städat som en tok, jobbigt som satan men glänser så fint nu haha. Tills Elvis kom in och åt då blev det skitit igen, förstår inte hur en katt kan grisa så mycket alltså. :p Idag blev det att åka till skolan, eller ja först ut till nyägen för vi hade en liten "avslutning". Vi IP-elever var ute vid skjutbanan och sköt och fick mat, jag var dock bara åskådare. ;)

Efter det blev det till "vanliga" skolan och jisses säger jag vilka nötter det är där alltså, har inte koll på nåt alls. Men tillslut gick allt bra när jag hittade rätt lärare som var helt borta haha, sprang runt och leta efter henne skit länge. :p Så till veckan ska jag börja sommarskola, den håller på i två veckor men jag bestämmer ju lite själv när jag går dit och så, men ska jobba på så mycket som möjligt så jag blir klar med matematiken. :)

Imorgon måste jag också till skolan, åhh suck trodde jag skulle slippa det men nä icke. Men det skulle bara ta en-två timmar så efter det blir det hem och tvätta och baka. Städa gjorde jag ju idag, skönt att ha det gjort. Men nu ska jag ta min tranbärsjuice och sätta mig på balkongen och ta en rök, sen göra någon mat. Vi hörs senare eller imorgon, pussss!!


Inget bordskick för fem öre den katten! ;)

Kan inte bestämma mig!!!

Åhh nu blev allt himla bra snurrigt, kan inte bestämma om jag ska fortsätta med mina cerazette, sätta in p-stav eller inget utav det? Alltså kroppen mår ju bäst av inget utav det, men mens är ju himla jobbigt ibland. Så jävla svårt att välja. Var helt hundra på att sätta in p-stav för en stund sedan, tills jag får reda på att jätttte många går upp otroligt mycket i vikt pågrund av den. Liksom jag ska ju försöka med motsatsen nu, haha. Men samtidigt så kanske inte jag gör det då jag redan har cerazette i mig och dom funkar bra för mig, utom då att jag glömmer att ta dom ibland. :p

Men ska iallafall prata med henne på ungdomsmottagningen lite mer på fredag, så får jag se hur jag gör. Jävla beslut man måste ta ibland alltså. Just nu lutar mina tankar mot att inte ha nåt alls faktiskt, men får se. Jaja nog om detta, får se hur allt blir. Nu ska jag ta av baby foot från mina fötter, så jag äntligen kan gå normalt haha. Sen ta mig en rök och fortsätta kolla på gossip girl. Puss!!

15 Juni 2011

Hejhej. Sitter hemma och kollar på gossip girl och ska käka lite snart. Fick hem mitt paket från baby foot idag också, så sitter med de på just nu. :D Har världens huvudvärk också, blööp. Idag åkte jag till skolan, lämnade in en uppgift och fick en ny och gjorde klart den på en gång. :) Efter skolan drog jag till ungdomsmottagningen och på måndag morgon ska jag sätta in min p-stav. Hoppas den är bra nu bara, men hon trodde den skulle funka bra på mig, precis som de p-piller jag äter nu. Efter jag hade varit där så gick jag till farfar en sväng och sen till pappa.

Hjälpte pappa att städa på altanen, skrubba bort en jävla massa skit och så. Måste verkligen ha tranbärsjuice också, så måste iväg till affären imorgon och köpa det. Orkade inte idag, mitt huvud tar verkligen kål på mig. Även fast jag skulle behöva det redan idag, men men klarar mig till imorgon. :p Imorgon ska jag städa lite, och bara ta det lugnt.. Nej men nu ska jag sätta in min mat i ugnen, haha lat idag. Vi hörs senare eller imorgon, puss och kram!!

14 Juni 2011

Sitter och kollar på gossip girl och tråkar ut ännu en dag. Skulle egentligen till skolan idag men tar det imorgon istället. För igår natt kunde jag verkligen inte somna, som vanligt när jag ska upp till skolan. :p Nu kom gnäll Elvis och satte sig bredvid mig också, han ska alltid komma och gosa när jag sitter med datorn i knät eller när jag pratar i telefon, rolig liten hårboll. ;D

Så ja idag ska jag bara slappa och kolla på gossip girl, men imorgon ska jag äntligen sätta min fot utanför dörren. Haha nej då men typ. :p Känner mig totalt ofräsch också, skulle behöva en ansiktsmask och hårinpackning. Hittade jätte bra recept på det som man gör själv hemma, men har inte alla saker hemma. Så jävla typiskt!!

Men men nu babblar jag på om ingenting, vi hörs senare eller imorgon. Pusssss!

Rolig hund

Haha kolla på denna sköna hund. :D


Gossip Girl

Har nu börjat sett gossip girl från början, det är sååå bra. Går dock också väldigt fort att se då det bara har kommit ut tre säsonger. Men den fjärde är på g! :D


Kan verkligen inte sova!

Ligger i sängen och kan verkligen inte sova, sjukt irreterande. Känner också att jag börjar bli lite hungrig, gillas inte... Just de, missen fångade en fet jävla råtta förut, en likadan som gjorde honom sjuk för några veckor sedan. Så håller verkligen tummarna för att han inte blir sjuk igen.. Men men får väl försöka somna ändå på nåt vänster. :p GOD NATT!


Solsidan

Nu kör jag igenom första säsongen av solsidan, det går ju snabbt som attan tyvärr.
Har redan kollat igenom halva säsongen. :p


Baby Foot

Har precis beställt baby foot, helt klart värt att prova då jag hatar att behöva fila fötterna hela tiden. Och jag hatar när det ligger gammal hud på fötterna, blää är så äckligt och det ser äckligt ut också. Så ska prova detta! :)

Såhär funkar det:

Baby foot trös på fötterna under 2 timmar - en engånsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att "fjälla" och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.


12 Juni 2011

Hej! Sitter och kollar på sista skivan utav desperate housewives, buhu. :( Så nu börjar jag fundera på vad jag ska börja se efter det. :p Idag har jag inte gjort ett skit, bara suttit och kollat på tv och slappat. Skamligt egentligen eftersom det är så fint väder idag, men men.

Mina planer för veckan är:
Måndag - vara hemma och plugga det allra sista.
Tisdag - åka till skolan, lämna in uppgift och prata med min mentor.
Onsdag - åka till ungdomsmottagningen, sen vidare till pappa.
Torsdag - bara slappa!
Fredag - städa, tvätta, baka osv.
Lördag - jag fyller år!
Söndag - inga planer so far!

yeea, slapp vecka men ändå lite att göra. Skönt! Nu ska jag fixa nåt att äta och fortsätta glo på tv och kolla runt på internet. Vi hörs senare eller imorgon, ha en bra söndag. Pusssss!


Jennifers bal


Fina Mikaela :)


Daniel & Victoria :)


Emelie & Jennifer :)


Daniel, Victoria, Jennifer & Emelie!


Så fin Jennifer var!


Skit fin uppsättning i håret hade hon också. :D


Funderingar

Hola! Sitter och kollar på desperate housewives och kollar runt på lite olika p-piller, funderar nämligen på att byta från dom jag har. Eller att ha p-stav eller liknande. Ska nog iväg till ungdomsmottagningen på onsdag och prata lite med henne om de och sånt. :)

Det som är mest surt är att om jag skulle bestämma mig för att byta kan jag inte göra det redan nu på onsdag för jag har inga pengar alls till det nu, skulle vara bra att passa på eftersom det är sista veckan som jag kan få det billigare. Får se om det går att lösa på nåt sätt...

Idag blev det iallafall att åka in till stan och kolla på en massa fina som hade bal, och gud vad Jennifer var fin alltså. :) Tog massa kort, så dom lägger jag upp i ett eget inlägg imorgon. För nu ska jag kolla klart på detta avsnitt sen lägga mig i sängen och fortsätta kolla sen sova. Vi hörs imorgon, puss och god natt!

11 Juni 2011

Hej, sitter och väntar på att tiden ska gå lite snabbare. För snart blir det att åka in till stan för ikväll vankas det bal. Har precis gjort mig klar och ska gå ut och slänga soporna och så innan jag åker. Annars idag har jag inte gjort mycket, duschat och kollat på tv typ.

Ikväll har jag inga planer alls, blir nog hemma. Känns inte ens som helg haha, trist. :p Men men nu ska jag fixa klart så jag slipper stressa, vi hörs. Ha en bra lördag, puss och kram!!

Gosis!

img_0700 (MMS)

Gosis! Elvis mår bra bakom mitt huvud, så här ligger han varje kväll. :) Har fortfarande inte somnat, haha jag som var så trött. Men när jag la mig i sängen blev jag så klart piggare.. Men nu ska jag faktiskt försöka somna, behöver skönhets sömnen ;) Natta!!


10 Juni 2011

Hej, sitter och kollar på desperate housewives och är sjukt trött. Idag har jag bara varit hemma, kollat på tv och tvättat hela dagen lång.. Men nu är det gjort iallafall. Till veckan som kommer ska jag till skolan, dock bara en dag en snabbis bara. Sen är det bara slappt, utom på fredagen för då blir det full rulle hela dagen. Ska tvätta, städa, baka och fixa och till sist på kvällen blir det iväg och handla lite.

Sen på lördagen fyller jag år! :D Är väl egentligen inte någott jätte speciellt, det har de aldrig varit men känns otroligt skönt att bli tjugo nu. Jag har aldrig varit den som har haft stort kalas och sånt, inte firat födelsedagar stort, varken med familj/släkt eller vänner. Eller jo visst när man var liten så var det väl sånt, men inte så länge som jag kommer ihåg.

Har inte några "speciella" planer alls på min födelsedag, kommer väl några från familjen/släkten. That's it! Vet inte ens om jag känner för nåt annat. Jag är inte den som måste ha uppmärksamhet från alla bara för att det är min födelsedag. Men ibland känner man att nåt stort skulle vara skit kul, men nöjer mig gott och väl med det som är nu också. :)

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på tv och sova, knappt så att ögonlocken orkar hålla sig uppe nu. Haha men vi hörs nog imorgon, god natt och sov gott.

Jennifers student


Jennifer super glad!


Regnet bara öste ner, allas paraplyn bara flög upp. :)


Fina tjejer, Jennifer och Victoria :)


Charlotte, Jennifer och Stefan!


Björn och Jennifer (som hade väldigt svårt att vara still så man kunde få bra kort, haha)




Folk börjar komma upp på flaket


Sötnosarna Mikaela och Jennifer


Här är dom i full gång! :D


9 Juni 2011

Tjena! Sitter hemma och kollar på tv och kom hem för ungefär en timme sedan. Idag har det verkligen varit fullt upp hela tiden. Åkte ju till Edsvalla imorse, hjälpte flickorna att göra sig iordning, vara "smakråd" och så. :) Efter ett tag åkte vi in mot stan. Och självklart så började det regna precis när dom springer ut, haha otur eller vadå. Men det höll inte på så jätte länge. Jennifer var jääätte fin! :) Hann även springa till kusin och ge henne en nalle och säga grattis. :D Jennifers och hennes klass flak var försenat, lite drygt men tillslut kom det och jävlar vilket ljud dom hade, var många andra som också hade det, men deras var värst. ;) Såg när dom åkte runt lite sen blev det tillbaka till Edsvalla. De gjorde i ordning och så, sen började väntandet. Mer och mer folk kom men ingen Jennifer, haha. :p Men till slut kom hon, dock senare än tänkt men dom hade åkt flak jätte länge. Förstår man ju faktiskt! :)

Hann tyvärr inte åka till min kusin innan hon åkte iväg igen, lite tråkigt men får åka till henne någon annan dag istället. :) Tur iallafall att jag hann träffa henne på torget, så det känns bra! Fick tyvärr inget kort på henne, var så mycket folk och stress så hade ingen tanke på det just då. Bilder på Jennifer har jag bara från torget och på flaket, resten utav bilderna har hennes familj/släktingar. :) Har verkligen varit en låååång dag, men väldigt roligt. Imorgon ska jag ha en tvättdag, inget mer planerat faktiskt. Dom flesta kommer väl ändå ligga hemma och vara bakfulla, haha. ;D Jag och Caroline var såå sugna på att hänga med ut men jag har noll med cash just nu, riktigt surt men men.

Lägger ut ett eget inlägg med bilder senare, nu ska jag ta mig något att äta sen fortsätta kolla på tv och slappa. Vi hörs imorgon, och hoppas alla studenter får en skit bra kväll och festar gärnet! Pussss

Studentdagen!!

Sitter hos familjen Lindström och kollar när Caroline och Rebecca gör sig i ordning. :) Senare åker vi in mot stan för att kolla på Jennifer som tar studenten. :D Min kusin Elin tar också studenten, men henne hinner jag tyvärr inte träffa när hon springer ut. Efter det blir det tillbaka hit och fika och allt sånt, sen ska jag till Elin. Blir kanske lite stressigt där ett tag, men vill ju vara hos båda så det får helt enkelt gå. ;)

Vädret är sådär också, regnade lite förut när jag gick till bussen. Men det slutade ganska snabbt, får hoppas på att det inte kommer mer sen bara. :) Men nu ska jag grejsa lite här, vi hörs senare med mobilblogg kanske eller ikväll när jag kommer hem. Ha en bra dag, puss och kram!!

Och ett stort GRATTIS till alla andra studenter idag!!!!!!!! :D

Ligger i sängen och kollar på tv

img_3188 (MMS)

Ligger i sängen och kollar på tv och ska försöka sova, ska upp tidigt imorgon. Bah sjukt längesen jag är uppe så tidigt som det blir imorgon. :p Nu blev jag röksugen också så ska ut och röka snabbt... :) Puss och god natt!


Nu funkar det att mobil blogga

img_3794 (MMS)

Elvis tycker det är varmt, stackarn.. Nu funkar det att mobil blogga, skönt. :) så blir nog uppdatering under dagen imorgon ändå. ; D nu ska jag ta mig en rök sen koka lite ägg.. Pussis!


8 Juni 2011

Hejhopp, sitter och kollar på desperate housewives och lagar lite mat. Färskpotatis står på schemat idag, muuuums! :D Har fixat i ordning kläder och skor till imorgon också, skönt att ha det klart. Trodde det skulle ta hundra år för mig att bestämma mig för klänning/tunika, men det gick ganska snabbt. :) Kors i taket!

Åkte till skolan förut men det var onödigt, bara dit och vände. :p Efter det åkte jag till söta saker för att köpa en ros, och självklart så trippar Jennifer in precis då, haha bra tillfälle. (det är hon som ska få den imorgon) Annars idag ska jag nog bara slappa, har inga andra planer. Utom att Jennifer nog skulle komma och hämta trippeltången hon ska låna av mig.

Men nu måste jag kolla till maten, vi hörs senare eller så. Funkar fortfarande inte att mobilblogga så blir ingen uppdatering förens imorgonkväll om jag inte skriver mer senare. Men ska prova imorgon om det funkar, så det lär ju märkas då. ;) Ha en bra dag, puss och kram!!

Kvavt & Varmt

Sitter och kollar på desperate housewives och ska ta mig något "lätt" att äta och efter det lägga mig och försöka sova. Imorgon ska jag till skolan, efter det iväg och köpa blomma och sen hem och städa/tvätta lite. Idag tog jag bussen in mot stan, och fy satan vad varmt det var. Först va den sen, sen stannade den vid lillerud där det skulle på miljoner med folk som vanligt, då stänger kärringen av bussen så fläktarna stängs av, trodde jag skulle svettas bort. Fyfan! Mötte iallafall upp Jennifer, Caroline och Charlotte på bergvik. Jag och Caroline gick iväg och köpte studentpresent till Jennifer, hoppas hon blir nöjd. :D Sen kollade vi lite snabbt i andra affärer, och jag köpte en hudlotion som ska vara väldigt bra. ;D

Sen följde jag med hem till dom en sväng, och sen hem. Det är så förbannat kvavt ute så det är hemskt. Tycker lite synd om dom som har/haft bal idag, måste ju svettas som grisar. :p Bestämde mig även för att ha Tova i slutet av Juli också, blev faktiskt väldigt tomt utan henne nu. :p Kommer säkert ångra mig vissa dagar när jag har henne, men what ever. :) Min syster och hennes kille + Tova då kommer vid midsommarhelgen också, kul. :D Sen kommer dom ju sista veckan i Juli, inte ofta man ser eller pratar med dom så det ska bli roligt.

Men men ska fixa käk nu sen fortsätta kolla på dh, vi hörs imorgon. Går fortfarande inte att mobilblogga, jävla blogg.se blir så jävla irreterad. Puss och god natt.....

7 Juni 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på sjunde himlen och ska snart äta frukost. Lite senare ska jag åka in till stan och möta upp Caroline, vi ska kolla efter studentpresent till Jennifer. Förlåt för att jag inte har skrivit något men inte mitt fel faktiskt, har mobilbloggat men blogg.se har något fel just nu så inläggen kommer inte upp. Så jävla trist och irreterande, men det funkar nog snart. :)

Igår var jag bara hemma hela dagen, kollade på desperate housewives och bara slappade. Skönt. Inatt kunde jag verkligen inte sova, vaknade flera gånger vred och vände på mig. Imorgon ska jag iväg till skolan en sväng, så måste verkligen göra klart uppgiften ikväll. På torsdag ska jag på student, Jennifer och min kusin Elin tar studenten. Så blir lite stress för mig, ska till båda så får flänga hit och dit. :p På fredag har jag tvätt tid, inget mer planerat på fredag än så länge, och på lördag vet jag inte riktigt heller utom att jag ska iväg och kolla på bal.

Men nu ska jag fixa iordning frukosten och göra mig iordning, vi hörs senare. Ha en bra dag, puss och kram!!


DH

Sitter och kollar på desperate houswives som jag har gjort hela dagen. Extremt slapp dag har det varit, men skönt det. Imorgon blir det nog in till stan en sväng, så man har det gjort. Men men ska ta mig en rök nu sen fortsätta kolla p tv och göra klart min svenska uppgift... :)


5 Juni 2011

Har försökt mms bloggat men det har inte gått så bra, vet inte om det är blogg.se som krånglar eller vad det är, det lär ju märkas. :) Sitter iallafall och kollar på big brother och ska snart ta mig något gott att äta. Idag har jag inte gjort så mycket, städade mammas garderober för det såg förjävligt ut, haha. Så nu är det fint och iordning! :D Sen bytte jag sängkläder i sängarna, så hjälpte mamma mig med en uppgift jag har i svenskan att göra. Är inte helt klar med den men nästan så. :)

Mamma, Thor och Tova åkte ju tillbaka till Norge förut idag, tråkigt men ändå skönt att få vara själv ett tag nu. Imorgon vet jag inte vad det blir, skulle väl egentligen till stan och så. Men ingenting är ordentligt planerat som vanligt sen är det röd dag och då blir allt så jävla mycket drygare, så får se vad som händer och sker med allt. Nä nu ska jag fortsätta kolla på tv, får hoppas mms inläggen kommer upp så det kan börja funka för mig. Skulle vara skönt! Vi hörs, pusshej!!!!

Elvis ligger och mår bra

img_9948 (MMS)

Elvis ligger och mår bra. Gosen!:)


Söndagsmys

img_2152 (MMS)

Ikväll ska jag och missen ha söndagsmys, bara han och jag. :)


4 Juni 2011

Godkväll, sitter hemma och kollar på tv och bara slappar. Mamma och Thor är ute och fiskar, kunde tyvärr inte följa med, men det kommer fler gånger. :) Idag har jag varit iväg och handlat sen har jag gjort rent utemöblerna så nu är dom fina och fräscha. (Y) Imorgon är det redan söndag och då åker mamma och dom och är inte tillbaka förens om två veckor. Måste in till stan någon dag också och köpa studentpresent till lilla Jennifer :) Har dock ingen aning om vad jag ska köpa, så jävla svårt. :s Men det löser sig nog! :)

Nu ska jag grejsa lite och ha ännu mer tråkigt, haha. Vi hörs nog imorgon, puss och kram!!


Tova gosar och mår gött. ;)

3 Juni 2011

Hej. Sitter och kollar på desperate housewives och ska lägga mig och läsa om ett tag tror jag. Idag var jag till telenor och hämtade min nya telefon. :D Så som ni kanske förstår har jag hållit på ganska mycket med den idag, haha. Annars så har jag kollat på tv, legat ute med hunden och läst. Så kom Caroline hit. :D Vi var här ett tag sen hem till dom, bytte bil sen till bergvik där vi åt snabbt sen hämtade vi Jennifer, sen blev det hem igen. Skönt att komma ut lite. :p

Tova var riktigt dum förut idag också, började jaga grannens katt. Eller ja hon slet sig från kopplet, hon satt verkligen fast men hon ryckte till som fan så kopplet gick isönder, jävla hund! Som tur va så lyssnade hon när jag röt till åt henne. (kors i taket)

Men men nu kom mamma och Thor hem så ska prata med dom, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!!

2 Juni 2011

Hejhej, sitter och kollar på desperate housewives och har så jävla ont i huvudet. :/ Idag har jag inte gjort ett skit, vaknade imorse vid sex-sju, sen bytte jag säng när mamma och Thor åkte. Så sov jag till elva ungefär, längesen jag sov till de. :p Klockan är redan över fem, denna dag har gått sjukt snabbt. Imorgon ska jag in och hämta min nya telefon.. :D Pratade med killen från telenor förut och allt är klappat och klart, yeey. :D

Tova har varit mycket bättre idag också, hon har typ bara sovit så det är skönt. :D Men nu ska jag ta en rökpaus och ta ut hunden samtidigt. Vi hörs! :)


Sleten och ofixad, blööp!

1 Juni 2011

Sitter hemma och kollar på reprisen av big brother, med brist på annat liksom. Har varit hos pappa nästan hela dagen, skulle egentligen ladda ner lite grejs men datorn där lever sitt egna liv så det sket sig totalt. Mamma och Thor är iväg till stan nu en sväng, så får dras med byrackan själv ett tag till. Är så himla trött på henne nu, totalt konstig har hon varit denna vecka. Åhh jobbig.se!! Så tvekar extremt mycket på att ha henne senare i sommar, får tänka lite mer på det.

Känns lite tråkigt också för vill hjälpa min syster också för det ställer till det lite för henne, men har man hund så har man. Tvekar också mycket på att ha henne sju dagar, sju jävla dagar. Då kan jag inte göra ett piss, precis som nu. Blir helt fast, och det tycker jag inte är kul. Även om jag kanske inte gör något speciellt så kan det hända vad som helst men då kan jag inte för hunden blabla. Nej vet iallafall när jag ska skaffa egen hund ska jag nog va gammal och grå, haha. :p

Nu låter det som jag hatar lilla Tovis men så är inte fallet, älskar den lilla skiten men nu går hon mig bara på nerverna, lyssnar inte och sånt. Men men nog om hunden! Imorgon kommer nog Caroline hit. :D Me like!! Och på fredag blir det nog som alla andra dagar, glo på någon serie. ;) Nä ska ta mig lite chilinötter nu, vi hörs imorgon. Pussss!


Frukost

Godmorgon! Har varit uppe sedan halv tio ungefär, gav hunden mat och gick ut med henne. Solen har äntligen kommit fram här, fast det blåser även idag. Lite små trist! Håller på och gör frukost också, ägg och baugette. Mums!! :D Igår satte jag mig och gjorde massa små flätor i håret, blev gööör fint. Fast lite fult blev det i bakhuvudet, inte lätt att göra flätor på sig själv där, haha. Men det fixar jag bara till lite snabbt med trippeltången! (Y)

Senare idag ska jag upp till pappa, och tills dess ska jag bara kolla på dh. Skön dag! :) Men nu måste jag ta ut baugetterna ur ungnen, vi hörs. Ha en bra dag, puss och kram!!

Desperate Housewives

Nu har jag börjat köra på ett desperate housewives maraton,
längesen jag såg allt från början. :D
Och det är ju så jävla bra!!


RSS 2.0