30 November 2011

Hejsan. Har precis tränat och kollar nu på tv och väntar på att mamma ska ringa! Idag har jag inte gjort mycket, sov länge idag också. Skulle egentligen plugga och städa idag men fastnade framför massa avsnitt av true blood. :p Så får ta det imorgon istället.. Imorgon är det skolan igen, har bara en lektion och det skulle komma någon att prata om jag vet inte vad. :p

Fick hem min klocka idag också, dock är den förstor och fattar inte om man kan göra den mindre haha. Men skit fin är den iallafall. :D Just det, ni som kollar på grey's anatomy efter svensk tid får INTE missa kvällens avsnitt, det är så bra och otroligt sorgligt!!!!! Men ska leta fram nåt att äta, vi hörs. Puss och kram!!

29 November 2011

Hejhej. Sitter och kollar på kär och galen och tränade för en liten stund sen, hade tänkt att bara köra några enkla övningar idag men blev så sugen på att köra på promenadbandet så blev det ändå. :D Idag har jag ju varit ledig, sov sjukt länge och sen dess har jag tvättat och kollat på true blood och skilda världar.

Imorgon är jag också ledig så ska försöka städa lite och träna, och såklart kolla på serier haha. ;) Beställde ju lite nytt förut som jag la upp, längtar tills det kommer. Iiih! Sen har jag lite annat som borde komma denna vecka, en klocka, ring och "klistermärken" till naglarna, och en sista julklapp till Johannes.

Men men är extremt shopping sugen så kollar runt som en galning efter saker, haha. Får snart sätta stopp innan plånboken gör det. :p Nu ska jag fortsätta kolla här, vi hörs. Pusss!!

H&M

Beställde nyss ett par nya skor och en ny klänning från H&M, blev helt förälskad i skorna och klänningen var på rea och ganska söt. Hoppas det passar bara! Får hem det nångång nästa vecka, H&M är alltid lika sega....




Stövletter 299:-



Klänning 149:-


Lite juligt

Har fixat lite snabbt med designen, ny julig header, lite röd text lite här och var. :) Jag gillar att ha min blogg lite mer stilren, d.v.s det vita. Men att bryta av lite som nu är aldrig fel. Vad tycks? :)


28 November 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på mysteriet på greveholm, så jävla bra. :D Måste ju få lite julkänsla nu också!! Idag blev det skolan, hade egentligen ingenting där att göra då jag är klart med allt jag ska göra. Så imorgon blir jag ledig, skönt. Är även ledig på onsdag, slapp vecka. ;) På torsdag är det en lektion, ska lyssna på någon som kommer och pratar och på fredag är det som vanligt bara idrott på schemat.

Mamma och Thor kommer hem i helgen också, OCH Tovis :D :D Både hon och syster behöver lite semester från varandra haha. Annars idag blir det bara att slappa framför tven, och träna lite senare såklart. Har en liten gnällande katt framför mig också, han tror att han ska få mat. Pfft klockan fyra är det matdags och det vet herren. :p Nä men nu ska jag ta mig lite kräm, vi hörs. Puss och kram!!

Paidu Klocka Guld

Fantastisk snygg klocka med glittrande kristaller runt urtavlan samt glittrande även på urtavlan. Dekorativa småvisare och sidknappar.


26 November 2011

Sitter och kollar på tv och ska snart få tummen ur och träna lite, annars idag blir det bara att vara hemma. Beställde lite filmer förut, skilda världar säsong 3, joey säsong 1 och alla ensam hemma filmerna. :) Något som gjorde mig glad idag iallafall..

Dagen började lite bättre idag men nu är den i bott igen. Blir så jävla trött på folk, tattar människor finns det allt för mycket av, uuuusch. Ska behöva betala för något som man knappt hade själv, gör mig jävligt förbannad. Men lika bra att göra det så slipper man höra folks jävla tjat och babbel. Men lärt mig en läxa av det iallafall!!!!!!!


Don’t be afraid to dream

Är så jävla förbannad och ledsen just nu för att precis upptäckt att jag kunde ha börjat på en utbildning jag verkligen vill gå redan i början på nästa år. Men självklart så blev det inte så, så nu måste jag vänta i hundra år. OCH gå kvar på en skit linje! Allt känns så jävla hopplöst, att jag aldrig kommer få min jobb dröm uppfylld.. Det finns bara en sak jag skulle vilja jobba med, annars blir jag hellre ingenting! Det är allt eller inget.

Så till veckan ska jag boka möte med syon och prata med henne, se om allt kan/kommer lösa sig. Jag hoppas på det bästa! Så ni får mer uppdatering kring detta nästa vecka förhoppningsvis, se om jag blir världens lyckligaste eller typ går och dör. Ciao!!

Fredag...

De flesta tycker nog - Guuud vad skönt med fredag men jag bryr mig faktiskt inte denna helg. Har ingenting planerat, ingen hemma heller typ för den delen. Helt ensam, buhu. :p Tur att jag har en massa bra serier och en gosig kisse som underhåller mig!

Blev skolan idag iallafall, hade bara idrott. Gött jobbigt var det! :p Blåser som fan ute också, typ storm? Men nu ska jag fortsätta kolla på "sveriges skönaste familjer" som jag började se igår, så jävla bra. :D Vi hörs, pusss!!!


Jag idag


One of the simplest ways to stay happy is to let go of what makes you sad.

Inte nöjd med någonting med mig själv.

Vill ha en förändring, nu!

Men det tar tid, sån lång tid.

LIVET SUGER!!!!!


Julklappar

Idag har jag slagit in alla julklappar. Skönt att ha det gjort! Har även betalat lite räkningar idag, dyrt men sånt är livet. :p Sitter nu och kollar på ugly betty, bara två skivor kvar. :( Idag har jag varit ledig så har bara slappat, sov riktigt länge. Ska träna snart också, har inte gjort det på hela veckan. Har verkligen inte haft lust till det men nu måste jag sätta igång igen!!

Imorgon blir det iallafall skolan igen, och efter jag slutat ska jag nog sola lite. ;D I helgen som kommer så har jag inget planerat alls, ganska skönt att bara ta det lugnt faktiskt. Men men ska träna nu sen blir det mer tv tittande och lite pluggande. Pussss!

Ugly Betty ♥

Köpte alla säsonger av ugly betty för ett tag sen och fick dom i helgen. Är redan på sista säsongen buhu :( Älskar den serien, så jävla bra och rolig. Så trist att det inte blev mer än fyra säsonger! Men nu har jag alla så kan kolla om och om när jag vill. :D


Never underestimate a woman's ability to find out the truth.


Skolan

Sitter i skolan och väntar på bussen hem, drygt som fan dock. :p Imorse försov jag mig så fick stressa som en galning. Men jag hann iallafall i tid till skolan och det var huvudsaken.

Idag blev jag klar med svenska B, fick VG på det sista arbetet och kommer även få det i slutbetyget. Skööönt! :) Jag och Frida har även kommit väldigt långt med vårat arbete om häktat. Så dessa två veckor här kommer bli lite dryga för mig, men måste bara komma på ett arbete för projektet arbetet och jag har ju noll fantasi. :p

Men men nu ska jag fortsätta vänta, vi hörs senare. Puss hej!! :)


20 November 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på ugly betty och åt kvällsmat för ett tag sen. Har inte skrivit på hela helgen, har inte haft lust. Men min helg har iallafall varit helt okej, i fredags blev det skolan sen hem ett tag. Så kom mamma och Thor hem, vi åkte till stan och handlade och lite sånt. Sen hem och fixa sig snabbt, efter det drog jag till Slottsbron, där det blev fest. Blev dock lite vääääl mycket för mig i slutet så jag åkte hem. Fy som jag blev då var det otroligt längesen och jag har då inte saknat det. Så lugnt för mig blir det ett bra tag framöver!

Igår var jag bara hemma hela dagen, slappade i soffan framför tven bara och tvättade hela dagen. Riktigt skönt! Idag har vi julpyntat lite :D Dock inte allt, resten kommer fram lite längre fram. Mamma och Thor åkte tillbaka till Norge idag, tråkigt. :/ Imorgon börjar en ny skolvecka, är nu i själva skolan i två veckor. Ganska skönt men ändå inte! :p Så ska snart lägga mig så jag kommer upp i tid, har ju blivit duktig dom senaste veckorna och har inte en minsta försening eller nåt. :D Men men ska gå och fläta håret nu, vi hörs imorgon. Puss och kram!!

Breaking dawn

Filmen var sååå bra :D Dom har verkligen lyckats bra med tanke på boken, såklart var inte allt med och så men så är det ju alltid. :) Bra slut var det också, och nu är jag glad att jag har läst boken för jag hade aldrig kunna hålla mig till att veta resten tills del 2 kommer ut.. :p Får hoppas på att del 2 är lika bra, men dom borde inte kunna misslyckas med det alltså!!


Redo för bio..

Nu är jag redo för bio, iiih har längtat så länge att den nya twilight filmen ska komma ut och nu äntligen. :D

Uppdaterar ikväll efter bion. :) Pusss!


Värk

Har en sån jävla mensvärk så jag tror jag dör snart. Skulle så gärna vilja ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv just nu. :p Men jag är duktig och är i skolan... Hoppas dagen går fort så jag kommer hem nångång!

Ikväll blir det bio med Ida och Linda, längtar! :D Och hoppas på att värken har gått över lite tills dess alltså. Ni tjejer vet precis hur ont jag har, otrolig smärta. :( Imorse fick jag stressa som fan för att hinna med bussen, jag lär mig aldrig. :p

Men skriver mer senare nu är rasten slut, puss och kram!!


Kräm & Äpple

Min nya favorit har blivit kräm och äpple haha :p Alltså har mina perioder när jag typ bara äter en och samma sak sen tröttnar jag på det och hittar något nytt några veckor. ;)

Glömde helt bort att skriva förut idag så drar dagen lite snabbt nu. Dagen började såklart med skolan, dagen var sådär. Svin kallt idag också, iallafall imorse. Brr tänk när det blir ännu kallare då :/ Efter skolan så drog jag till Konsum och hämtade mitt efterlängtade paket och efter det hem.

En stund efter jag kom hem så satte jag igång med dagens träningspass, riktigt skönt. Efter det duschade jag, fixade lite mat och små städade lite snabbt. Och efter allt det har jag bara slappat framför tven och datorn, nu ligger jag i sängen och kollar på vänner, men nu ska jag försöka sova vi hörs imorgon. Puss och god natt!!


Stars

Beställde ett nytt linne från avanna förut, bara älskar det. :D Det tar ett tag innan det kommer hem i brevlådan men då har jag något att se fram emot. :p


249:-


15 November 2011

Hej! Har helt glömt bort att skriva sen igår. :p Men igår var jag iallafall till pappa en sväng efter skolan, var upp på vinden och kröp tunt ett tag haha. Hittade lite saker, rena fyndet där uppe. ;) Efter det drog jag hem, tränade duschade, käkade och slappade framför tven resten av kvällen.

Imorse när jag skulle upp ville inte ryggen funka som den skulle först så var riktigt segt att komma upp. Idag i skolan blev jag klar med kursen lager A, sköööönt. :) Också började jag med reperationsteknik, som jag och Fjongis gör tillsammans. Man ska alltså ta bort en jävla massa saker (konstiga) vet inte alls vad dreten heter haha glömmer bort det lika snabbt. Idag fick vi ur allt iallafall och började sätta tillbaka det, men det var inte lika lätt om man säger så. Våra temprament spelade ett antal spratt med oss idag kan jag lova! ;) Hoppas det går lite bättre imorgon... Och så skitig som jag har varit om händerna idag har jag nog aldrig varit i hela mitt liv, olja och skit överallt. Haha men så är de, tur att det finns tvål och vatten! ;)

När jag kom hem förut så diskade jag lite och så, så var hyresvärden här och hjälpte mig med avloppet i duschen. När det var klart så satte jag igång med träningen, rå jobbigt idag för jag körde lite hårdare men fett skönt nu i efterhand. :D Ska snart ta mig en snabb dusch och mysa ner mig framför tven. Fick även sms om att mitt paket finns att hämta på konsum nu också, rätt konsum och inte i Molkom haha. Så ska hämta ut det imorgon. :) Imorgon har jag även sovmorgon, ska bli skönt. Längtar till torsdag kväll också, då ska jag och mina fina brudar på bio, ska självklart se nya twilight filmen som kommer ut imorgon. :D :D Najs! Nej men nu ska jag grejsa lite, vi hörs. Puss och kram!!

Väntar....

Står och väntar på bussen hem, riktigt drygt för den kommer inte förens en kvart. As ont i ryggen har jag också och finns ingenstans att sitta, bra surt.

Var och handlade efter skolan så nu har jag mat resten av veckan, kan vara ganska bra. :p Så nu ska jag hem, lämna maten och sen direkt till pappa en sväng. Efter det hem och träna och sen blir det fan slappt resten av kvällen.

Men men nu ska jag be mamma ringa, vi hörs puss och kram!! :)


Svin kallt

Godmorgon! Står och väntar på bussen till skolan, trött som en gris. Knappt så jag kom upp imorse alltså, det var jävligt segt. :p

Svin kallt är det ute också, usch. :/ Så bussen får mer än gärna komma nu innan jag blir en isbit. Men skriver senare nu kommer bussen. Pusss!


Farsdag

Grattis på farsdag älskade pappa, du är bäst. Jag älskar dig! ♥

 


13 November 2011

Hej och välkommen söndag, gud vad denna helg har gått fort. När jag först vaknade upp imorse trodde jag att det var lördag men icke! Sitter iallafall och kollar på 16 and pregnant, har verkligen fastnat för det. Det gick typ hela dagen igår och idag med. :p Bra tidsfördriv! Idag skippar jag träningen, jag orkar verkligen inte och söndag är ju faktiskt vilodagen så haha. ;) Annars idag blir det bara slappt, ska kanske iväg och käka pizza sen dock.

Igår blev det en helt okej kväll, har haft roligare men har haft mycket värre om man säger så haha. :) Vi började på score men där var det lite drygt så vi drog vidare mot ankan, mer drag där faktiskt. Och jag dansade även igår haha Lindas fel som tjatade och fick folk att typ dra mig till dansgolvet. :p Och jag överlevde faktiskt! Blev dock jävligt irreterad på något jävla freak som var där igår, sjuk människa alltså. Det tog sen ett bra tag för oss att fixa skjuts hem, men det ordnade sig tillslut som tur var. :)

Men nu ska jag sätta på mig lite andra kläder och så, imorgon blir det skolan efter det iväg och handla lite och sen till pappa. :) Ha en bra söndag, puss och kram!!

Krogen

Ikväll blir det krogen med Linda, eller ja det är vad vi har tänkt oss iallafall. Man vet ju aldrig! Men våran plan är iallafall krogen, haha. Och häromkring brukar det ju inte hända allt för mycket ändå så.. Sitter nu och väntar på att Linda ska komma hem, hoppas hon kommer snart för jag börjar bli lite smått rastlös. Jaja kul att det händer något ikväll iallafall, vi hörs imorgon. Pussss!


12 November 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på vänner och har precis gjort mig iordning, ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Verkar rätt dött just nu, så det märks. :) Annars idag har jag tränat, tvättat och kollat på tv.. Igår var jag bara hemma hela dagen och kvällen, lite drygt men fanns ingenting att göra så.

Har faktiskt inget vettigt att skriva idag, men ville iallafall visa att jag lever. :p Hörs senare eller imorgon. Ha en bra lördagskväll, puss och kram!!

UGG's

Har hittat dom perfekta uggsen :D Hittade två olika, ett par chokladfärgade och ett par gråa. Skit fina verkligen! Men blir att beställa dom i slutet av månaden när jag har fått mer pengar och alla julklappar är betalade och så. :) Ska inte göra misstaget som jag brukar, dvs beställa på mig en jävla massa saker och sen stå där dom två sista veckorna med piss lite pengar! :p

Dom var inte dyra heller, dom två jag vill ha går på ungefär 1.400:- TILLSAMMANS. Jävligt billigt för äkta ugg's!!!


Bild från google

11 November 2011

Hej. Har nyss kollat på ett nytt avsnitt av greys's anatomy och herregud alltså vad bra det va, sjukt spännande och sorgligt. Allt på samma gång nästan! Tycker ni som kollar svensk tid borde sluta med det, haha. Fattar inte hur alla kan orka vänta en hel vecka på nästa avsnitt :p Nästa vecka ligger sverige på avsnitt 7 i programmet, det är också bra, lite mer roligt. Och det jag såg nyss var avsnitt 9! Ligger även före och laddar ner desperate housewives och gossip girl, viktigt att hänga med. ;)

Men nog om serieprat nu, idag var jag ledig otroligt skönt att sova ut. När jag gick upp käkade jag frukost och kollade på tv. Sen tränade jag lite, duschade och lagade mat. Ni kan ju tänka på också att emellan det så har jag fastnat framför tven så det har tagit hela min dag. :p Ikväll har jag inget planerat, blir nog bara att mysa hemma med mig själv och kissen. Skönt det också! Men hörs senare eller imorgon, nu ska jag gå och röka sen diska. Ha en bra fredag, puss och kram!!

10 November 2011

Hellu! Sitter och kollar på tv och åt mat för ett tag sen, idag blev det spagetti och köttfärssås muuums. :) Har varit i skolan idag, både nyängen och skolan. Mötet på skolan gick bra, dom tycker jag har blivit mycket bättre. :) Efter det blev det hem, tränade och lite sånt. Har även köpt julklappar idag, så nu är nästan alla klara. Wiho gud så skönt att typ ha det klart. Är bara två små saker som ska köpas mer!

Imorgon är jag ledig, så jävla skönt. :D Skulle egentligen ha idrott men den lektionen var inställd. Så nu har jag tagit helg! ;) Har ingenting planerat i helgen precis, det enda jag vet är att träna och tvätta.. Beställde hem lite nya kort idag också, så dom kommer nästa vecka. Har fortfarande inte löst det med paketet som har hamnat fel, posten kan inget göra. Så nu väntar jag på att sidan jag beställde ifrån ska höra av sig tillbaka, noll i tålamod också!!!

Men nu ska jag fortsätta kolla här, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!! :)

Skolan & trist väder

Sitter i skolan och läser just nu, vill att klockan ska gå så det kan bli lunch.. Efter lunchen blir jag inte kvar så länge, ska ner till skolan på möte. Drygt men måste så, vet redan vad det handlar om och har redan pratat om det flera gånger men men.

När jag kommer hem sen ska jag träna och sen bara slappa. Så ser väl min dag ut ungefär.. Men nu måste jag fortsätta läsa, vi hörs senare. Ha en bra dag, pusss! :)


9 November 2011

Hej! Ligger i soffan och kollar på tv och slappar, duschade för en stund sen och lite sånt. Skönt!! Idag blev det skolan, dagen gick hyffsat fort. Lite drygt idag Sven som jag har just nu hade många andra att hjälpa också, så vissa stunder satt jag mest och glodde. Och härjade också såklart, haha. ;)

Efter skolan åkte jag hem, fixade bilder till usb pennan och tränade. Sen drog jag till pappa en sväng och sen hem och gjorde lite bacon och ägg. :D Har massa ljus tända och bara myser för mig själv, eller ja katten också då. :p Börjar få ont i huvudet också :/ Så ska lägga mig lite tidigare ikväll så jag får sova ut.. Men nu börjar det på tven igen, vi hörs. Puss och kram!!



Det jag håller på med just nu i skolan är lager A.... Ganska intressant men drygt!

8 November 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på grey's anatomy och har nyss tränat, riktigt skönt var det. Annars ikväll ska jag nog inte göra så mycket, är på lite halv kasst humör för tillfället. Idag blev det såklart skolan, hade lika roligt som vanligt med endel där haha. :p Knäppisar! Fick skjuts hem av Fjongis och hans pappa också, tusen tack. :)

Ska nog göra lite ägg och bacon som middag/kvällsmat snart, orkar inte göra någon ordentlig mat och just det är nyttigt så. :p Nu har jag helt bestämt mig för att sluta äta en massa skit och börja träna på promenadbandet igen, ta tag i livet som jag vill ha det. Vet att jag har sagt det sååå många gånger förut men nu har jag insett vad som är bäst för mig själv!

Mitt paket för lyko.se skulle egentligen ha kommit idag men det har hamnat fel så det ligger i molkom just nu, blir så jävla irreterad alltså. Men har pratat med posten och mejlat lyko så förhoppningsvis så får jag hem mitt paket någon gång detta år! :p Nej nu har jag inget mer på hjärtat, vi hörs. Puss och kram!!!

Kallt

Jag kom upp idag också :D på 1:a ringningen också, wiho!! Det är kallt ute idag också, brr. Nu står jag iallafall och väntar på bussen. Hoppas den är i tid så jag slipper frysa ihjäl. :p Men vi hörs senare idag, pusss!


Can't sleep

Jag kan inte sova tralala, så jävla frustrerande så det finns inte ord för det. Måste sova, måste komma upp i tid imorgon. Kan inte komma försent till skolan, jag ska visa dom att jag faktiskt kan sköta mig, komma i tid och all den skiten.

Så nu har jag ställt en massa larm och hoppas att jag vaknar, och GÅR UPP när dom ringer. Helst när det 1-2 ringer :p Men ni får höra imorgon hur det gick för mig, spännande. ;) puss och god natt..


Mistletoe


Godmorgon!

Står och väntar på bussen till skolan. Helt otroligt att jag kom upp förut, somnade ganska sent som vanligt.

Men skriver senare idag, ha en bra måndag.. :) Pussss!!


....


6 November 2011

Hej. Sitter och kollar på gossip girl och myser för mig själv. Mamma och Thor åkte tillbaka till Norge förut också, så nu är det bara jag och missen. :) Annars idag har jag och mamma städat, hon städade hela badrummet i flera timmar och jag drog fram den förbaskade dammsugaren. Rent och fint nu iallafall!!

Imorgon är det ny skolvecka igen, blööp. Trist men okså skönt att komma in i rutinerna igen! Under veckan har jag inget planerat utom skolan, och att jag ska till pappa och hälsa på någon dag. Men nu ska jag fixa mina naglar som ser ut som hej kom och hjälp mig, vi hörs. Puss och kram!!

5 November 2011

Hej. Sitter hemma och väntar på att maten ska bli klar, muuums. :p Annars idag har jag inte gjort mycket, duschat och laddat ner lite nya avsnitt av serier typ. Ikväll har jag inga planer so far, men hoppas på att det händer något..

Igår var vi hos Karro och dom ett tag, sen åkte vi hemåt. Stannade och handlade på vägen, sen när vi kom hem så packade jag upp så det var gjort. Sen drog jag ut med mina flickor ett tag.. :) Men nu är maten klar så vi hörs senare eller imorgon. Puss hej!!!

4 November 2011

Hej. Sitter och typ æter frukost och ska snart åka mot syster, vara dær en stund innan vi åker mot Sverige och kæra lilla Vålberg. Mamma har varit på mig hela morgonen att jag ska gå upp, men gissa vem som ændå ær klar først æven fast man var upp sist, jo jag. Som vanligt, haha dærfør jag aldrig har bråttom upp på morgonen...

Har inte orkat bloggat på ett tag nu, men har de senaste dagarna shoppat, træffat Karro och dom, slappat framfør några filmer och så. :) Det har helt klart varit en jætte bra vecka, drøjer nog inte allt før længe tills jag ær tillbaka hit.. Men nu ska jag fixa det sista, så vi hørs senare ikvæll eller imorgon. Ha en bra fredag, puss och kram!!

.. .. ..

God kvæll. Ska snart lægga mig i sængen och kolla på film innan jag anropar john blund. :p Det blev ændrade planer idag, vi åkte till mentro idag istællet. Hittade dock bara lite smink sen blev resten en himla massa till Johannes, hehe. :p Annars idag har vi varit hemma, kollat på film och slappat.

Imorgon blir det att åka till Karro och dom, blir dær lite længre också. :) Så imorgon på dagen blir det ingen uppdatering! På torsdag blir det till ett annat køpcentrum, bara før att liksom. :p Men det ska tydligen vara mycket rea dær då och sånt, lika bra att kolla. Och på fredag blir det till Karro och dom igen en svæng och efter det beger vi oss hem mot Sverige!

Men nu blir det film sen sova, vi hørs. Puss och god natt....


Søtunge :-)


1 November 2011

Hej. Sitter och kollar på tv och åt frukost før en stund sen. Ska snart klæ på mig lite sen gå ut och røka. Thor ær och jobbar och mamma ær ivæg med hennes rygg, men hon borde komma hem nær som helst igen. :) Idag kommer det bara bli en slapp dag.

Igår var vi ivæg till ett køpcenter, både jag och mamma gick vilse dær inne. Haha var som en laburint! :p Hittade lite saker iallafall. Efter det åkte vi till Karro och dom, var dær ett par timmar. Jag skulle lætt ha kunnat stannat længre, var jætte kul att træffa Karro. Och sjælvklart underbara Johannes, værldens finaste plutt. Nær vi væl slet oss dærifrån så åkte vi hem, kollade på tv och slappade.

Imorgon blir det nog att shoppa lite igen, eller ja leta efter den perfekta jackan haha. :p Inte lætt ska ni veta! Men då ska vi till metro och det stællet gillar jag. :) Ska æven till Karro och dom imorgon också, måste passa på att træffa dom så mycket som møjligt denna veckan. :D Men men nu ska jag grejsa lite sen lægga mig framfør tven och chilla. Vi hørs, puss och kram!!

Johannes J Hansen ♥











Værldens finaste goaste Johannes. Kan inte bli stoltare moster till den lilla skatten! ♥


RSS 2.0