Water for Elephants

Water for Elephants borde varje människa se. Gud vilken bra film, älskade den verkligen. Den får lätt 5/5 av mig! Det gjorde ju inget heller att en utav mina favorit skådespelare var med i den - Reese Witherspoon! Och Robert Pattinson var också otroligt bra i denna film..

Handling:
På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.


Bad Teacher

Sitter och kollar på bad teacher (eller ja, har tagit en liten paus nu :p) Folk har sagt att den är ganska bra och så, så tänkte att det är väl lika bra att se den.

Jag tycker den är sådär, inget jag kommer se om iallafall. Är faktiskt besviken trodde den skulle vara mycket bättre med tanke på att både Cameron Diaz och Justin Timberlake spelar i den.... Men den är både rolig och bra ibland, så fullkomligt kass är den inte! :)

Handling:
Elizabeth är en kontroversiell lärare som svär och är generellt ointresserad av
sina elever. När en ny lärare börjar på skolan blir det en fajt mellan skolans mest älskade lärare och Elizabeth om vem som ska vinna hans hjärta.


Hand and body cream

Köpte mig nyss en hand and body cream från Victoria Secret. :D Har velat haft en as länge, så slog till!

Victoria Secret Love Spell Hand and Body Cream 250 ml. En underbar doft av körsbärsblommor och persika!



Parfym

Beställde nyss en ny parfym, beckham blev det. Har haft den förut, för en himlans massa år sen så tyckte det var dags igen. Mina andra två favoriter tog nyss slut, men kände för att byta lite för tillfället. Hittade en massa andra som jag vill ha, men de får vänta. :-)




30 Augusti 2011

Hej! Sitter i soffan och kollar på desperate housewives och ska snart plugga lite. Idag blev det skolan, typ bara en lektion men fick lite förklarat för mig hur jag ska göra uppgiften jag har i svenskan. Efter det blev det hem, kollade på tv och somnade en liten stund (sov så otroligt dåligt inatt) när jag vaknade till började jag med maten och medans den stogd på spisen så började jag dammsuga, fick ett litet ryck. Var inte så jätte skitit men var skönt att få det helt rent! Var ner för att tömma båten också, var knappt nåt vatten i dock.

Imorgon är jag ledig så vet inte riktigt vad jag ska hitta på än. :p Måste träna innan jag börjar plugga också, annars kommer det aldrig att bli av. Jobbigt innan man börjar (och medans man håller på såklart :p) men så skönt efteråt. ;) Skulle behöva färga utväxten också, men det får blir någon annan dag i veckan..

Måste också säga att denna månad har gått otroligt fort, på torsdag är det redan September :O Vart fan tog sommaren vägen? :S Hösten är på väg liksom, åh vad tråkigt. Men skönt också, finns så mycket fina kläder och skor på hösten. :p Men men ska sätta fart här för tiden tickar iväg, hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!

Ligger i sängen och försöker sova. Men bar...

img_2500 (MMS)

Ligger i sängen och försöker sova. Men bara för att jag ska upp tidigt imorgon så kan jag inte det, blää!! Kollade aldrig på någon ny film förut, får göra det imorgon istället. Har ju hela dagen/kvällen för sånt imorgon, skönt. :) Men men ska försöka sova nu iallafall och hoppas till Gud att jag somnar så jag kommer upp i tid imorgon. God natt!


29 Augusti 2011

Hej! Förlåt för en riktigt dålig uppdatering denna helg, men har inte haft tid eller orkat bloggat. Orkar heller inte skriva om allt som jag har gjort, men lite snabbt iallafall så har jag varit ut hela helgen. Så trött har jag varit kan jag lova! Men nu är det skola igen och bara bita ihop. Rätt softa dagar, typ bara två lektioner om dagen. Men det blir också jävligt drygt i längden, men men.

Håller på och laddar ner en film som heter waiting forever, hoppas det är något att se. Såg också på just go with it förut idag och den var riktigt bra. :D Har lite mer filmer som jag ska se fram över! Började även att träna idag igen, riktigt skönt var det faktiskt. Så nu ska jag inte gå och bli sjuk eller något annat som gör att jag gör ett sånt stort uppehåll.

Men ska lägga mig i sängen nu och kolla på en film sen sova, upp tidigt imorgon för att duscha och åka till skolan. Men vi hörs imorgon eller så, puss och god natt....

Sitter i bilen utanför IKEA och väntar på ...

img_9707 (MMS)

Sitter i bilen utanför IKEA och väntar på att Jennifer ska bli klar, när hon kommer ska vi in dit och kolla lite snabbt också Efter det ska hi hämta upp Caroline, sen till Systembolaget och till sist hem till Vålberg! Annars idag så kom Jennifer till mig, vi åt lunch och kollade lite på tv. Sen till hennes lägenhet snabbt och sen åkte vi till bergvik, fick med mig en tröja, örhänge och puder. :) men nu ska jag röka och  så, vi hörs. Puss och kram!!


Håller på i lägenheten för fullt. Målar oc...

img_6688 (MMS)

Håller på i lägenheten för fullt. Målar och målar för fulla muggar! Och det blir så bra. ;) men åter kommer senare, ha en bra dag!!


23 Augusti 2011

Hej! Sitter i sängen och kollar på film, äter melon och ska snart sova. Är så trött! Idag åkte jag iallafall till skolan, fick lite uppgifter som jag ska göra denna vecka och bokade ett möte till nästa vecka. Efter det åkte jag hem snabbt. Hämtade lite kläder (målarkläder) sen hämtade Jennifer upp mig så åkte vi till hennes lägenhet och började måla. Efter ett tag drog vi och käkade på pizzan och sen tillbaka för att fortsätta måla. Och lite annat små grejs har också hänt idag, men orkar inte skriva precis allt i detalj. :p Men nästan all målning blev klar iallafall.

Imorgon blir det att fortsätta att måla och sånt. Tapeten i köket kommer upp imorgon också, allt kommer bli kanon fint när det är klart. :D Blir så sugen på själv att göra om här, men det får nog vänta lite. Men nu ska jag fortsätta kolla här och käka klart melonen, sen blir det verkligen att soooova. Vi hörs imorgon, puss och god natt!


Mobilfodral

Har nyss köpt mig ett mobilfodral - äntligen! Billigt och bra var det också. ;)
Kommer säkert tröttna på just det, men ett att ha sålänge iallafall. :)


22 Augusti 2011

Hej. Sitter och kollar på sista avsnittet av the hills, efter det ska jag se någon ny film. :) Blir att sova efter det också, är riktigt trött. Inte så konstigt med tanke på att jag knappt sov något inatt och hållt igång hela dagen! Men blev iallafall som sagt skolan idag, sen har jag varit med Jennifer och dom resten av dagen. :) Bra dag!!

Imorgon blir det till skolan snabbt och hämta lite arbete, resten av dagen har jag inga planer alls. :p Det märks! Måste bara säga också att en del människor är så otroligt patetiska så det finns inte ord för det. Men orkar ärligt inte bry mig eller höra mer om skiten, det har bara blivit för mycket. Men är man psykopat så är man!!!

Men nu ska jag fortsätta kolla här och snart förflytta mig in till sängen, vi hörs imorgon. Puss och god natt

Står och väntar på bussen hemåt. Gick gans...

Står och väntar på bussen hemåt. Gick ganska bra i skolan idag, får börja sakta och säkert typ haha. Så imorgon ska jag bara dit för att hämta lite saker och resten av veckan blir det att jobba hemma. :) men hörs senare ikväll, ha en bra dag!!


Det är så jävla typiskt att jag inte kan s...

Det är så jävla typiskt att jag inte kan somna just ikväll. Bara för att jag måste upp tidigt imorgon, åh kan ju inte skita i det heller. :s Men får hoppas på att jag somnar snart och kommer upp när klockan ringer alldeles för tidigt. Blööp, aja god natt!!


Sitter hos Caroline och har precis gjort m...

img_2678 (MMS)

Sitter hos Caroline och har precis gjort mig iordning. Vi ska snart gå över till Andrea, käka lite och dricka. :) Men vi hörs imorgon ska dra nu, puss hej!


20 Augusti 2011

Hej! Sitter hemma och har precis fixat mig lite och så. Duschade snabbt och bytte till rena kläder :p skönt! Ska snart dra upp till Caroline igen! :) Annars idag var jag och Caroline till Vålbergsdagen i typ tio minuter, haha sen drog vi vidare åt varsitt håll.

Igår kväll drog jag till Caroline, kollade på Jennifers lägenhet också, den kommer bli kanon fin när hon är klar med den. :) Sen grejsade jag och Caroline i hennes lägenhet, så åt vi varma mackor och kollade på film. Sov även kvar där! Lite roligt för i hennes förra lägenheten var jag med och sov första natten och samma nu, haha. ;D

Men nu ska jag fixa lite, ge katten mat och så sen dra mot Caroline. Får se vad kvällen har att bjuda på! ;) Vi hörs, ha en bra lördag. Puss och kram!!

Utbildning

Hej! Sitter och kollar på the hills och kollar runt lite på en utbildning jag skulle vilja gå. Men som vanligt är det inte bara och bara, allt måste alltid vara så långt bort. :/ Trivs ju här! Det är i såna här tillfällen jag ångrar som fan att jag inte la ner mig i högstadiet så jag kunde ha gått det jag velat från början, här hemma.

Skolan börjar nästa vecka och jag har en sån himla stark känsla av att det kommer krångla som fan för mig. Dom lyssnar ju aldrig ordentligt på en, och de ser allt så omöjligt. Då blir jag bara förbannad och skiter i allt, så jag ber till Gud att det inte ska hända nu. Önskar att allt för en gångs skull går bra, bara flyter på typ.

Men nog om detta just nu, idag har jag inte gjort ett skit. Har sovit typ hela dagen! :O Var tydligen väldigt trött, haha. Imorgon blir det tvätta och städa, blööp. Annars imorgon har jag inga planer so far, fredag och allt. :p Men nu ska jag fortsätta kolla här och gosa med missen, vi hörs. Pussss!

17 Augusti 2011

God kväll. Sitter i sängen och kollar på the hills och ska fixa något att äta snart. Kom hem för en liten stund sedan också! Idag vaknade jag ganska sent, stor ångest på det. Men sen drog jag iallafall till Caroline, var där ett tag och grejade. Sen till Edsvalla en stund och sen tillbaka till lägenheten! Vi krånglade ett himla bra tag med hennes säng, haha gud. :p Men tillslut gick det! ;)

Har varit en bra dag även idag, dagen gick dock väldigt snabbt. Men men! Imorgon ska jag bara vara hemma, behöver tvätta och städa men får se om jag får tummen ur och gör det imorgon eller skjuter upp det någon dag. :p Behöver till söta saker också för att hämta ut mitt paket, jävligt störande att dom inte kunde skicka det till postlådan då det bara är en blus och ett par leggings liksom, ååh!

Men nu ska jag grejsa lite och vänta på att mamma ska ringa. Vi hörs imorgon, puss och kram!!

Bio

Hej! Har precis duschat och måste börja göra mig iordning innan jag blir upphämtad. Idag när jag vaknade kom Caroline hit, vi åkte till hennes gamla lägenhet och hämtade lite saker, sen till Edsvalla snabbt och sen till hennes nya lägenhet. Hon målade klart vardagsrummet och jag hängde kläder och lite sånt. :) Nu är det inte alls mycket kvar, hon ska bara måla möbler och flytta in resten av sakerna. (Y)

Ikväll blir det bio med alla 3 systrarna Lindström. :D Vi ska självklart se harry potter (som jag även skrev igår) Kommer nog blir riktigt najs!! Sprang ner och tömde båten förut också åt mamma och dom, var en hel del i den efter allt regn igår. :O Men nu är den tömd iallafall! Nej nu måste jag sätta fart och få in katten. Vi hörs senare, pusss!!

Målat

Caroline kom förbi här förut så följde jag med henne till lägenheten så målade vi. Andrea kom över två gånger också, pratade lite skit och sånt som vi är ganska så bra på haha ;) Var skönt att hitta på nåt när jag bara hade slappat hela dagen!

Imorgon ska jag också iväg och hjälpa Caroline, det måste målas en gång till sen ska hennes köks bord och stolar slipas och målas. :) Mer än så hinner vi inte imorgon då vi ska till stan och se på bio på kvällen, harry potter blir det. :D Längtar!! Så blir nog en toppen dag imorgon..

Gjorde om lite i designen här förut också, gjorde bakgrunden mörkare och ändrade lite i menytexten och så. :) Ville få det lite mer höstaktigt, lite tidigt kanske men skit samma. :p Är nöjd för stunden men lite längre fram kommer den nog ändras mer! Men nu ska jag äta lite melon och kolla klart på the hills sen sova, vi hörs imorgon med mobilblogg. Puss och god natt!


Caroline och jag, tidigt i våras. :-)


15 Augusti 2011

Hej. Sitter och kollar på the hills och ska snart käka lite mat. Idag blir det bara en slappdag känner jag, det regnar som satan ute idag, har hållit på hela dagen och verkar inte ge sig precis. :S Men skönt ibland när det är sånt här väder faktiskt. :p

Igår kväll kom Jennifer och Caroline hit, vi köpte mat från pizzan och kollade på en massa avsnitt av the hills. :) Mys kväll... Mitt internet krånglar som fan också, jävligt irreterade men det får helt enkelt gå ändå. Har inget att skriva så vi hörs senare eller imorgon istället. Ha en bra dag, puss och kram!!


14 Augusti 2011

Halloj! Sitter hemma och kollar lite på tv och runt på internet. Ska snart sätta på en film eller så och äta något mumsigt. :p Idag när jag vaknade mådde jag bra, fortfarande förskyld och så då men mådde inget dåligt, skönt. :) Annars idag var vi in till stan och handlade en sväng och så. Sen har jag bara varit hemma! Jennifer och dom var förbi en snabbis förut också..

Igår åkte jag mamma och Thor till bloms, hittade bara ett linne och två prydnadssaker typ. Det var mycket urplockat i storlekarna och så, lite trist. Efter det åkte vi till Säffle och hälsade på Anette och lilla Milton, hon hade det jätte fint och kul att träffa henne igen. :) Sen blev det hem, färga håret, duscha och fixa sig.

Så kom Jennifer lite senare så fixade vi klart oss sen trallade vi upp till Andrea där det var en hel del folk, mycket trevligt. Och runt halv tio så rörde vi oss mot parken. Var lite dött där först men sen blev det mer drag och folk. Var faktiskt riktigt kul! Sen blev det efterfest ett tag, men de flesta var trötta och skulle iväg och göra annan skit. Så jag drog mig hemåt runt halv tre! :)

Det är så himla kul att jag är så tät i nä...

Det är så himla kul att jag är så tät i näsan och skit så jag inte kan sova. :/ Behöver sova eftersom jag ska upp imorgon, skulle behövt ha somnat för längesen men icke! Riktigt störande. Och nu blev jag hungrig också, åhh trött jag blir. Men det får vänta tills imorgon.. :p Nej men nu ska jag försöka sova ändå, blir nog något sms inlägg imorgon nån gång också. :) Puss och god natt


Hej! Är hos Caroline och grejsar, eller de...

Hej! Är hos Caroline och grejsar, eller det enda som görs nu är att hon målar. :p allt annat är typ klart. Har fått upp de mesta i köket och tapeten är uppe. Så nu är det bara målning och fondtapeten kvar. :) och flytta resten av grejerna förstås! Har sjukt ont i ryggen, får väl snart ryggskott eller nåt. :p men skriver mer senare eller imorgon. Puss och kram!!!


11 Augusti 2011

Hej. Sitter i sängen och kollar på tv och ska nog sova snart, det svider i ögonen och gör så ont i halsen. :/ Har blivit förskyld! Idag har det tyvärr inte blivit någon uppdatering, har inte varit hemma och har hänt något typ hela dagen. :p Jennifer kom iallafall hit igår, så vi kollade på the o.c och käkade gott. Imorse när vi vaknade åkte vi typ direkt till Carolines nya lägenhet. Sen blev det in till stan för Jennifer skulle kolla på soffor, sen till stuvbutiken snabbt. (stammis där snart haha) Sen till lägenheten igen, sen till preem snabbt och sen till Edsvalla ett tag. Sen till älvenäs en sväng och sen Edsvalla igen, haha.

Och sen Vålberg för att hämta släpkärra, sen till stan för att hämta sofforna. Efter det drog vi och åt lite snabbt och sen till Edsvalla ett tag. Sen vålberg igen, träffade Kim och Andre lite snabbt. Fick ett usb av Kim för han skulle ha två videofilmer av mig på honom och David. Och nu är jag äntligen hemma! Skulle behöva färga utväxten nu men får nog ta det imorgon istället. :( Störande, vill ju få det gjort. Men men ska dra mig nu, vi hörs. Puss och kram!!!

Blus & Leggings

Beställde nyss en ny blus och ett par leggings från H&M. De kommer nångång nästa vecka! :)


Blus 179:-


Leggings 80:-


Gör om.....

Håller på och fixar iordning mapparna med bilder på facebook. Jag har väldigt svårt att bestämma mig, tröttnar väldigt fort osv. Så det lär väl inte dröja innan jag kommer göra om det igen, haha. Men hoppas jag kan hålla det såhär! :-)


Just nu är det lite huller och buller och alla bilder ligger inte i rätt mapp och mer bilder ska läggas till...

One day I'll fly away

Sitter och kollar på videoklipp och bilder på David, lyssnar på musik som påminner om honom och tårarna bara rinner. Jag brukar undvika att göra detta då alla minnen kommer upp igen och jag bara gråter hysteriskt. Men ibland måste jag, är rädd att glömma annars!

Fina underbara David som var en av mina äldsta och närmaste vän. Vill bara spola tillbaka tiden till då han fanns här! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, när jag vet att jag inte kommer få träffa honom igen. Iallafall inte i detta liv!

One day I'll fly away - Då ses vi igen älskade David! ♥



The O.C

Just nu håller jag på och kollar igenom säsongerna av the O.C! Riktigt jävla bra serie alltså. :-)


Sov länge!

Hej! Sitter och kollar på tv och ska precis börja med maten. Idag sov jag as länge, inte lite ångest för det. Men gjorde väl inte så mycket ändå, har inget att göra idag så. :p Har egentligen inget att skriva, har inte hänt nåt sen igår precis. Men nu vet ni att jag lever, skriver mer senare eller imorgon. Ha en bra dag, pusssshej!!

Mina serier

Har precis kollat igenom vilka serier jag har, och vilka säsonger. Blev en hel del, fattas några säsonger av dom jag har men dom har ej kommit ut än eller så har jag inte hunnit köpt dom än. :p

Sen är det minst 8 till serier som jag vill ha som ej har blivit köpt än, men påfyllning kommer. :D
Undra hur många tusen jag har slängt ut på allt detta, haha. ;) Men äääälskar serier så!!

Serier jag har:

Grey’s anatomy – Säsong 1

One tree hill – Säsong 1-7

Gossip girl – Säsong 1-3

The hills – Säsong 1-5

The O.C – Säsong 1-4

Desperate housewives – Säsong 1-6

Solsidan – Säsong 1-2

Vänner – Säsong 1-10

True blood – Säsong 1-3

Vampire Diaries – Säsong 1

Skilda världar – Säsong 1-2

Sex and the city – Säsong 1-7

Two and a half men – Säsong 1

Skärgårdsdoktorn – Säsong 1-3


8 Augusti 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på o.c och kollar runt lite. Idag åkte jag in till bergvik och mötte upp Jennifer där, så åkte vi till stuvbutiken och lite sånt. Sen hem till dom ett tag, så åkte jag och Jennifer till Davids grav och satte blommor. Var jätte fint verkligen, men otroligt jobbigt. Saknar honom så mycket! :(

Det var lite snabbt om min dag, imorgon har jag inget planerat alls. Det märks vad som händer! Tror jag börjar bli sjuk också, fan alltså. Har blivit lite snuvig och så, men hoppas det är något ute som jag har reagerat på faktiskt. Hatar att vara sjuk!!

Men nu ska jag fortsätta kolla här och så, vi hörs senare. Puss och kram!!!!

6 Augusti 2011

Hej. Förlåt för ingen uppdatering alls idag men har målat typ hela dagen och så. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag i sängen och kollar på tv. Ska ta mig något att käka sen bädda ner mig här. :p Har haft världens värk i mina leder i handen/armen idag, så jävla jobbigt. Började igår kväll och har inte gått över än, annars när jag får värken brukar den vara minst en dag bara. :/ Men hoppas den går över tills imorgon iallafall!

Idag har det blivit mycket gjort i Carolines lägenhet iallafall, hela sovrummet är färdig målat och klart. (Y) Och vardagsrummet är i full gång. Kommer nog bli kanon när det är klart! Imorgon blir det dock ingenting där då Caroline jobbar. Så då blir det slapp dag, måste i och försig tvätta. Blöö, men har bara en maskin typ så. :)

Under veckan blir det nog inte heller så mycket då alla kommer jobba, lite trist. Men veckorna går ju så snabbt som tur är. ;) Nej men nu ska jag grejsa med annat, vi hörs imorgon. Puss och god natt.....

5 Augusti 2011

Hej! Sitter i sängen, kollar på tv och sånt. Ska snart lägga mig, men först ta en frukt eller nåt och kika runt lite här. :p Idag har det varit full fart igen, blev lite försenade till lägenheten så blev inte där så länge innan vi var tvunga att åka in till stan, var till stuvbutiken. Caroline hittade det sista hon behövde sen hämtade vi upp Jennifer.

Då åkte vi till Grums en sväng och sen till lägenheten igen och började riva mer tapet, måla och lite sånt. Var några till som hjälpte till idag så det gick lite snabbare. (Y) Senare under kvällen drog vi till pizzan och käkade, sen tillbaka och gjorde lite till. Och nu är jag hemma, skönt. :)

Imorgon blir det väl att fortsätta där uppe, då kommer det förhoppningsvis gå lite snabbare och så. :) Men skriver imorgon igen, blir tyvärr inte så många inlägg nu för det händer nåt hela tiden liksom. Men men, puss och god natt...

4 Augusti 2011

God kväll.. Sitter i sängen och kollar på the o.c och har precis tagit en skön behövlig dusch. :) Kom hem runt tio, har flängt runt hela dagen. :p Och lär bli samma imorgon! Först idag var vi in till stan några timmar, sen till Edsvalla, och sen vålberg lite fram och tillbaka. Till sist kom vi till Carolines nya lägenhet och började riva tapet, nästan hela vardagsrummet är ned rivet, bara lite smått kvar och så. Imorgon ska sovrummet börjas målas också. (Y)

Har riktigt ont i rygg och nacke efter allt rivande dock, men hoppas det går över snarast. :p Pött hett i lägenheten är det också, även fast fönster är öppna, blöö. Och ännu varmare är det på morgonen. Lite positivt är det ju iallafall, kommer upp lite tidigare på morgonen haha. Blir och ställa klockan till imorgon också, ska möta upp Caroline vid tio ungefär. Fullt fart hela dan! ;)

Men nu ska jag ta mig lite frukt och sen fixa lite och sen försöka sova, vi hörs imorgon nån gång. Puss och god natt!!!!

Är i Carolines nya lägenhet och fixar. Hål...

img_9454 (MMS)

Är i Carolines nya lägenhet och fixar. Håller på och river tapet för fulla muggar just nu. Sjukt varmt så tog en liten rökpaus. ;) men vi hörs senare ikväll, puss!


Hej! Ligger i sängen och kollar på tv och ...

Hej! Ligger i sängen och kollar på tv och ska snart sova, är riktigt trött och huvudvärken börjar komma. Idag har jag gjort nåt mer än att bara vart hemma. :p eller ja iallafall på eftermiddan/kvällen. Var in till stan med familjen Lindström, sen var vi till Carolines nya lägenhet en sväng och så. Sen åkte jag och Caroline till henne så packade hon ner de mesta i köket i lådor och så. Blev mycket gjort! :) imorgon blir det att hjälpa Caroline med lite saker också. :) tycker sånt är kul så hjälper mer än gärna till.. :p men nu vet ni vad jag har hållt på med idag iallafall, skriver mer imorgon nån gång. Nu ska jag gosa med missen, puss och god natt..


Grey's anatomy, the hills

Beställde nyss hem grey's anatomy säsong 1 och the hills säsong 5. :-) Grey's har jag velat klickat hem läänge, men har alltid funnits så många andra serier som har kommit före. :p Men under veckan blir det mitt iallafall. :D



Tvätta

Har precis börjat tvätta, hade sån tur att det var ledigt idag så lika bra att passa på. :p Så det lär ju jag göra hela dagen - tvätta! Gud vad roligt alltså. :b Men finns inget annat att göra så gör inte så mycket, för övrigt så kollar jag på the o.c och är lite rastlös. Är jätte varmt och fint ute, och här sitter jag och möglar bort. Snacka om att inte ta vara på de varma sommardagarna som tyvärr inte är många. :o

Imorgon ska jag kanske upp till pappa också, får se om jag kommer så långt. :p Annars har jag inget planerat alls under hela veckan/helgen! Men skriver kanske mer senare, ha en bra dag. Pussss! :)

Hall

Ungefär såhär skulle jag vilja ha min hall, fullkomligt älskar byrån. Sen är det ett måste att ha en bra rymlig "garderob" i hallen som man kan ha skoskåp och sånt. :-)



Ännu en ängel

Idag fick jag reda på att en vän har dött. :( Umgicks med honom för många år sedan, och har tyvärr inte haft kontakt med honom sen dess. Så jag kände honom inte nu, men när jag gjorde det var han en bra vän. Skänker iallafall mina tankar till hans nära och kära.

Vila i frid Rami hoppas du får det bättre nu. ♥

1 Augusti 2011

Hej. Sitter hemma och har precis pratat med nordea, så nu klarnade det upp sig. Har inte varit hemma sålänge faktiskt, har varit ute och flängt idag. :p Åkte med Caroline in till stan en sväng, sen till Edsvalla nån timme och sen till Vålberg, kollade på hennes nya lägenhet. Sen till Sara, så var vi till lägenheten en sväng igen. Sen gick vi och köpte glass och gottade oss. Så var vi iväg till öob en sväng, hittade bara duschkräm men det behövde jag så. :b

Var skönt att göra något idag, har ju inte träffat någon typ på två veckor då jag var hundvakt och umgicks med familjen och så. :) Men nu är allt som vanligt! Skulle behöva göra någon mat också, men vet inte vad och känner mig inte så matglad, så tar nog bara lite melon eller så och käkar på. Städa behöver jag också, men får ta det senare i veckan, tvätta behöver jag med men har inte tid förens på onsdag. Skulle vilja göra det imorgon men nä då är det upptaget. :@ :p

Väntar på att mamma ska ringa också, men det kan ju ta sin lilla tid. Är ju snart en timme sedan jag skickade sms till henne haha. Men hon är väl ute och fiskar så hon märker inte av telefonen. :p Men nu ska jag grejsa lite, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!

Såhär gott sover Elvis på min kudde just n...

img_6974 (MMS)

Såhär gott sover Elvis på min kudde just nu. :-)     Vågar knappt röra på mig ifall han skulle vakna, haha varför är det alltid så med djur? :p Så nu säger vi hej då och god natt för idag, natta!!


RSS 2.0