31 Januari 2011

Godkväll, sitter och kollar på desperate housewives och har riktigt tråkigt. Är inge kul alls att vara ensam nu! Idag har jag inte gjort mycket, blev ingen skolan för min del. Var och köpte nya skor, skit snygga. ;) Och annars har jag bara varit hemma och inte gjort ett skit.. Imorgon blir det dock skolan, skulle lätt kunna skippa den men måste dit. Annars under veckan ska jag försöka hinna med och sola, så måste jag in till stan för att beställa tid för ifyllning på min ena tatuering.

Har en till tatuering jag vill göra men det får vänta för har/går en massa pengar till annat just nu och det är prio ett så. Måste sätta igång med träningen denna vecka igen också, tränade ingenting hela förra veckan. Not good!! Så måste jag flytta datumet på när jag ska göra slingor hos min frisör, så jävla trist alltså. Men men ska fortsätta att kolla på tv och grejsa lite, vi hörs. Pusssss!


Ungefär såhär vill jag ha mitt hår. :-)

Fångarna på fortet

Hej, sitter hemma och kollar på fångarna på fortet och bara slappar. Börjar bli lite drygt men finns inget annat att göra så! Idag gick jag runt vid halv elva, sen blev det in till stan. Och efter det har jag bara varit hemma... Igår blev det en bra kväll, drack med fina vänner. Kom dock hem klockan sex imorse, fattar inte hur jag kunde komma upp redan halv elva, pööh.

Till veckan blir det skolan, känner verkligen inte för det dock. Men bara fyra dagar ute på nyängen sen skolan två veckor sen praktik och lov. Skönt!! Beställde nya kläder förut också, behöver lite nytt. Fast det mesta jag beställde nu är mer till våren/sommaren, haha. :p

Men men ska fortsätta kolla på tv nu sen fortsätta sitta här och ruttna, vi hörs. Ha det bra!!!!

26 Januari 2011

Hej, sitter och försöker hitta lite musik på spotify och små städar lite. Har nyss tvättat en maskin också, det behövdes. Annars idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt! Igår somnade jag ifrån tven, brukar jag aldrig göra längre men var så himla trött så ögonen hängde inte med tillslut.

Blir inte så mycket bloggande just nu, och när det väl blir det så är de ganska dystert men hoppas ni förstår varför. Men nu ska jag gå och äta något, vi hörs. Puss och kram!!

Always and forever in my heart



Har så många minnen med dig min vän, allt bus vi hittade på när vi var små, allt bus vi hittade på när vi var äldre. Och det var alltid lika roligt tillsammans med dig, du var så speciell på alla möjliga sätt. Kommer aldrig glömma ditt skratt, att du alltid hade så bråttom, din nyfikenhet, hur irreterande du kunde vara ibland men framför allt vilken underbar person du var. Kommer aldrig glömma din varma famn, önskar verkligen jag kunde få dig tillbaka. En dag så kommer jag komma till dig och då kommer allt bli bra igen. Jag älskar dig David!! ♥


Minnesvideo

Sitter hemma, kollar på tv och har nyss ätit lite mat. Pappa hämtar upp mig om ca en timme, ska in till min syster som fyller år idag. Annars idag sov jag/vi ganska länge sen ut och åka lite och så. Har varit hemma ifrån skolan både måndag och idag, och kommer även vara det imorgon och torsdag. Orkar verkligen inte med den just nu, orkar inte med en massa jobbiga människor osv. Håller mig hellre till dom som jag vill vara nära nu!

Jag/vi gjorde en minnesvideo igår också, blev jätte fin. Tog ett par timmar eftersom vi ville ha en bra och inte bara slarva ihop något. Men blir irreterad på folk som ska ta den och lägga in på sina egna loggar på fb, gör en egen då för fan tänker man. Men det är ju dom människor som tror dom kände honom bra osv, men innerst inne vet dom nog väldigt väl att dom är nyfikna jävla tattare, usch!!

Blir att sova hemma själv inatt, kommer kännas konstigt och ensamt efter dessa dagar men what to do... Men ska grejsa lite nu så jag slipper det sen. Måste leka med katten som bara gnäller och gnäller också! Vi hörs senare eller nått. Pussss!

Minnesstund ikväll :'(

Ikväll blir det minnesstund för David, kommer bli otroligt jobbigt och smärtsamt. :(
Vill inte inse att detta hemska är sant. Åååååh vill bara få honom tillbaka till oss!! Älskar dig fina ängel. ♥


Förstår inte

Sitter hemma och ska precis kolla på solsidan och efter det ska jag lägga mig i sängen, läsa och försöka sova. Ikväll har jag bara varit med vänner och kollat på film, det behövdes.

Tror inte riktigt jag har fattat än, vill nog inte heller. Allt är så svårt och det kommer ta så lång tid innan allt känns någorlunda igen. Usch detta trodde jag aldrig skulle hända, inte någon nära till mig. Men livet är så orättvist! Och blir så otroligt förbannad på alla som nu snackar en massa, som inte ens vet ett skit eller något. Knip käft istället och tänk på hur alla nära och kära mår nu.

Men nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs någon annan dag...


Röd!!

Herre min skapare vad röd jag är i ansiktet, solade förut efter skolan och tog den med nya kropp och ansiktsrör. Skulle jag fasiken inte ha gjort, men hoppas på att det röda lägger sig snart. Haha! Skolan idag gick relativt snabbt och var med på idrotten (duktig jag) blev riktigt jobbigt tillslut, haha. Så skippade att träna hemma idag, kör på det på söndag igen. Är tydligen viktigt att ha en "vilodag" i början när man börjar träna så..

Annars idag vet jag inte vad det blir, antigen hemma eller ut lite kanske. Lutar mot att vara hemma, så röd som jag är så. Haha! ;) Försökte prata med min mentor om lite saker idag också, men ingen på den där jävla skolan fattar ju nånting, ser tydligen allt som omöjligt osv. Men ska iallafall bli kallad på möte med min mentor, rektor och syo. Kul menar jag!! Jaja det löser sig nog tillslut, förhoppningsvis.

Men nu ska jag blåsa håret och fortsätta njuta utav min smoothie. :) Vi hörs, ha en bra helg. Pussss!


20 Januari 2011

Hej, har blivit väldigt dåligt skrivet de senaste dagarna men har gjort annat. Igår kväll åkte jag till Jennifer och Caroline, vi kollade på film och myste. Eftersom jag bara hade sett de två första harry potter filmerna så började vi se på dom. Idag har vi kollat klart på dom, de är riktigt bra och vill gärna se den senaste nu också. :) Senare blir det att åka hem, blööp.

Imorgon börjar jag tidigt, efter skolan ska jag sola sen hem träna och städa. Mamma och Thor kommer hem denna helg också, trevligt. ;D Nästa vecka är jag i verkstan igen, usch längtar verkligen inte kan jag säga!! Under helgen vet jag inte vad som sker, känns inte som om det kommer hända något speciellt precis.

Men nu ska jag hitta något bra att se på tv tills Caroline blir klar i duschen. :) Vi hörs, puss och kram!

17 Januari 2011

Hej, sitter och lyssnar på musik och har precis tränat. Gött men otroligt jobbigt, men känns gött att ha kommit igång. Vaknade ganska sent idag så fick bli en smoothie till frukost, gott. :) Ska snart laga mat, jobbigt men vill ju bli ordentlig med maten och så, så..

Imorgon är det skola igen, var ju ledig idag. Börjar tolv till två imorgon, värdelöst men ska iallafall sola när jag har slutat. :) Nej ska sätta igång och laga mat, börjar bli hungrig och vill fortsätta se på tusenbröder. :) Men vi hörs senare eller imorgon, pusshej!!


15/1-11










16 Januari 2011

Hej, sitter och lyssnar på musik och försöker hitta något vettigt att se på. Har fixat spotify idag också, äntligen liksom. Har aldrig fått tummen ur röven annars, men nu så. :) Så har jag så jag slipper reklamen och skit, skönt! Kollade på solsidan förut och det är ju bara sååå bra. :D Mamma och Thor åkte förut så nu är jag ensam igen, tråkigt.. Imorgon börjar mitt nyttiga liv också, ska äta bättre och börja träna.

Igår blev det fest, vi var först i Vålberg och sen Slottsbron. Det var en helt okej kväll utom lite skit som vanligt. Men endel är bara för mycket, bägaren rinner över tillslut! Men utom lite sånt så var det en bra kväll, har några bilder som jag lägger ut snart. :) Imorgon är jag ledig, så himla skönt. Ska nog iväg och sola, ja det är de enda jag vet just nu. :p

Men nu ska jag hämta lite vindruvor och sen sätta på en film eller nått, vi hörs imorgon. Pussss!!

Party tonight

Sitter och väntar på flickorna, för ikväll blir det party. Hoppas på en bra kväll, utan en massa drama men hoppas ju inte för mycket då. :p Idag har jag bara slappat, hade så himla ont i magen så fick lägga mig och vila, ta en varm dusch och äta lite. Nu börjar det bli bättre, tur det. :) Kameran följer med ikväll, får dock se om man kommer ihåg att ta några bilder. ;)

Men vi hörs imorgon, ha en bra lördagskväll. Puss och kram!!

14 Januari 2011

Hej, sitter och kollar på gossip girl och har precis duschat. Skönt! Idag blev det skolan och efter det äta sen sola, otroligt skönt var det. :) Lite röd men aja. Skulle egentligen träna lite idag men kom såklart på det efter jag hade duschat, känner då inte för att träna och sen behöva duscha igen. :p Får ta det under helgen istället. Annars ikväll ser det ut att bli hemma, lite drygt men gör inte så mycket faktiskt. :)

Imorgon blir det att dricka med goa människor (förhoppningsvis goa) haha, nej men stöter väl säkert på något rötägg. ;) Men ska hitta något att äta nu, hörs senare eller imorgon. Ha en bra helg, puss och kram!!

13 Januari 2011

Hej, sitter hemma och kollar på gossip girl och ska snart hoppa in i duschen. Idag blev det skolan, försov mig nästan men hann i tid och allt, behövde inte ens stressa. (Y) Skolan var otroligt dryg och jag blev bara irreterad på störande folk hela tiden. När jag slutade åkte jag och solade, skönt. Sen hem och städade, satte på en tvättmaskin och tränade lite.

Imorgon börjar jag tidigt, efter skolan blir det kanske sola igen. Annars imorgon har jag inga som helst planer, gäller även lördag. Drygt! Mamma och Thor kommer hem imorgonkväll också. :) Vill få mina kläder jag har köpt också och min almanacka, nuuuu! Men men ska duscha nu, hörs senare eller imorgon. Pusshej!!

Karate kid

Godkväll.

Sitter och kollar på karate kid med Caroline, efter filmen blir det att sova. Måste ju upp till skolan imorgon, blööp. Men ska fortsätta koncentera mig på filmen för den verkar riktigt bra, vi hörs imorgon. God natt!!


11 Januari 2011

Hej, sitter hemma och kollar på tv med Lisa. Jennifer och Caroline var förbi en sväng förut, vi såg på ett sånt jävla patetiskt videoklipp, hahaha herregud!! Ska försöka komma in i duschen snart, eller om jag tar det imorgonbitti? :p Idag blev det skolan iallafall, fick busskorten (grattis segast.se) efter jag hade slutat gick jag och handlade och sen åt jag en skink och ost rulle. :) Imorgon börjar jag tio och slutar tre. Ska redan göra ett prov imorgon, försöka bli klar med allt så snabbt som möjligt.

Imorgon efter skolan vet jag inte vad det blir, men på torsdag ska jag iallafall tvätta, städa och träna. Usch så tråkigt men det behövs så. Ska prata lite med min mentor imorgon också om praktik och lite annat, får ju ha praktik vart jag vill även fast jag går skit industri. Men har inte hittat något än, är fan skit svårt. Men men ska göra annat nu, vi hörs. Ha det bra, puss och kram!!

10 Januari 2011

Hej, sitter och kollar på tv och ska snart sätta på desperate housewives och mysa ner mig. Idag vaknade jag utav att Carro ringde hundra gånger, hehe. Så skyndade in i duschen så kom Jennifer hit, eller hon fick stå utanför och vänta i hundra år då det var något fel med nätet så smsen kom inte fram och skit. Sen kom Carro och Rebecca och hämtade upp oss så åkte vi till Grums en sväng sen hem till dom.

Imorgon börjar skolan då, uh så värdelöst men bara att dra sig i kragen och gå dit. Hatar verkligen när man bara har två lektioner, så jävla värdelöst allstå. Då går jag hellre full dag! Eller börjar 9-11 istället för 12-14. Jävla nötter som gör schemat alltså, bah... Men skit samma! Köpte ett nytt linne igår också, har lite mer kläder som nog ska köpas, gillar verkligen tradera. ;) Endel tycker kanske det är ofräst eller nått, men det flesta folk lägger upp är ju oanvänt. :) Och så mycket billigare, får sjukt mycket saker för samma pris man kan få för kanske 2-3 plagg i butikerna. Så det giller jag minsann!!

Men nu ska jag fixa något att äta, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!

Almanacka


Har nyss beställt en personlig almanacka, sparade dock bara bild på framsidan.
Men insidan ser väl ut som en helt vanlig, med lite rosa här och där. :)


9 Januari 2011

Sitter och kollar på Shear genius och håller på och laddar ner the blind side som jag ska kolla på sen, den ska tydligen vara väldigt bra så. :) Idag har jag inte gjort mycket, pappa var snäll och hämtade mig i Edsvalla. Åkte förbi konsum och köpte lite mat sen hem. Kollat på film och slappat bara, gosat lite med missen och så. Har så otroligt ont i huvudet, går fan inte över heller. :/

Vill verkligen verkligen inte börja skolan på tisdag, skulle lätt kunna gå hemma. Får gifta mig med någon rik jävel och bara göra precis det jag vill hela dagarna, haha. Det skulle inte sitta fel det! :p Ska snart fixa mig något att äta också, sen mysa för mig själv. Ha en bra kväll, adios!!


8 Januari 2011

Hej,

sitter och kollar på polisskolan 2 och ska snart dra mig emot Edsvalla. Det är sjukt halkigt ute. Har ju regnat typ halva dagen, mh gud så bra känner ju jag då. Sov väldigt länge idag, hade en dröm som jag brukar drömma lite titt som tätt. Fast denna gång var det andra människor med.

Men ska sätta på mig kläder nu och leta fram någon film som vi kanske kan se ikväll, så ska jag be mamma ringa snabbt. Hörs imorgon, puss och kram! :)


7 Januari 2011

Sitter och kollar på one tree hill och har så tråkigt, finns ingenting att göra heller. :s Vaknade väldigt sent idag, så idag har jag bara kollat på tv, duschat och diskat typ. Roligt! Denna fredagskväll verkar inte bli roligare heller så. Annars under helgen ser det ut att bli lika drygt. På tisdag börjar skolan igen också, uh vad tråkigt.

Har ingenting att skriva om, så lika bra att lägga ner. Vi hörs senare eller så, ha en bra helg. Puss och kram!!


Skitsnack överallt?

Sitter och kollar på gossip girl och ska nog lägga mig och läsa snart och sen sova. Idag har det inte hänt mycket, sov lite för länge sen har jag bara tvättat och kollat på gossip girl. Under veckan har jag umgåtts med vänner och bara funnits där och så, alla har det väldigt jobbigt just nu! Imorgon är det fredag och har inga planer alls, drygt men finns inget att göra så.

Funderar på om det finns en enda människa man kan lita fullt på? Någon som inte pratar skit bakom ryggen på en? Gud jag skulle verkligen vilja vara tankeläsare, haha. :p Jaja vi hörs, adios!!

God natt

Kollar på the o.c och ska sova när som helst.
Har inte haft någon lust att skriva och orkar inte nu,
kommer nog ett inlägg imorgon. :-)
God natt och sov gott...

Babbel

Ligger i sängen, kollar på gossip girl och är så uttråkad. Är inte trött och tankarna bara snurrar runt! Åh jag som brukar gilla att vara för mig själv, men nu har det blivit ett stort tomrum. Varit runt folk 24/7 i över två veckor nu sen poff ensam. Fast när jag väl inte är ensam blir det också jobbigt, sjukt. Men vardagen är snart tillbaka och då hoppas jag att allt känns som vanligt igen!

Ikväll har jag iallafall umgåtts med lite folk, mycket prat och sånt. Trevligt! :) Imorgon vet jag inte vad som händer, ska träna iallafall. Blev inget med det idag så!! Är hungrig också, men känner inte för att äta nu. Men men ska försöka sova snart så jag inte sover sålänge imorgon. God natt!

3 Januari 2011

Sitter hemma och kollar på gossip girl, senare blir det nog att dra ut. Ska äta något snart, men vet dock inte vad. Blööp! Kolsvart är det ute också, jävla vinter.. Nej har ingenting att skriva om, inget intressant för er iallafall!!

Det har hänt/det händer för mycket just nu, man undrar varför det/saker hände och vad som kommer hända. Och man vet inte hur man ska bete sig eller reagera, inte bry sig alls eller bry sig för mycket?

Nej ska ringa J nu, sen äta något. Vi hörs, puss och kram!

Rest in peace angels

Det händer för mycket nu, allt är helt upp och ner.
Varför ska så många behöva försvinna från oss alla?
Vila i frid, ni är nu vackra änglar som vakar över oss. ♥


1 Januari 2011

Hej, sitter hemma och kollar på film och ska snart äta frukost/brunch? :p Idag vet jag inte riktigt vad det blir, kanske hemmakväll. Igår blev det en okej kväll, hände en hel del. Visste man ju dock nästan att det skulle redan. :p Men efter omständigheterna så var allt bra. Tog dock INGA kort alls, så jävla surt alltså!!!

Ja, har inte så mycket mer att säga om gårdagen faktiskt så vi hörs senare eller imorgon. Hoppas ni alla hade en bra nyår och en bra start på det nya året. Pusspuss!

RSS 2.0