31 Januari 2012


Hej! Sitter och kollar på tv och har nyss käkat lite, blev bara macka idag. Orkade inte laga mat, har egentligen inte haft tid heller. När jag kom hem tränade jag, kollade på tv en stund sen in i duschen och nu sitter jag här. :p Har även kommit ihåg att lagt fram en bok som Frida ska låna av mig och ritningen på vinstället vi ska börja på. Ska bara komma ihåg det imorgon bitti, haha. :p Skolan idag gick kanonens, var på extremt bra humör hela dagen. Hydraliken blir jag klar med imorgon bitti, och den kursen har faktiskt varit intressant och rolig. :) Men nu ska jag kolla på big brother, hörs senare ikväll eller imorgon. Puss!


30 Januari 2012

Hej hej, ligger i sängen och lyssnar på musik och ska snart dra på ett avsnitt av big brother. ;) Efter skolan förut drog jag till pappa för att hämta en räkning, väntade där en stund för hade tänkt att prata med honom men han var så dryg så jag drog hem i stället. När jag kom hem tränade jag, kollade på tv, käkade och så. Timmarna bara flög i väg när jag väl kom hem, sånt gillar jag inte. Måste liksom sova snart för att orka upp imorgon, varför har dygnet bara 24 timmar? :O Skulle inte skada med mer ibland.

Imorgon blir det skolan så klart, sen hem träna och samma som vanligt. Blir väl typ samma hela veckan, ända planerna jag har är på fredag då jag ska vara med Frida och dom. :D Provade mina nya träningsskor idag, köpte mig ett par såna som ska hjälpa till att träna, ben, rumpa och rygg snabbare. Och jisses vad det kändes i vaderna, men är nog mycket för att dom skorna gör så man inte går på hälarna som jag alltid gör annars. Eller nåt sånt, men känns i alla fall bra att kosta på sig ett par bättre träningsskor äntligen. Nej mina kära nu blir det bb och lite vindruvor, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!


Skolan..

Sitter i skolan och har rast just nu, ganska skönt. Håller annars på med teori men ska ut i verkstan sen. :) Var så otroligt trött imorse, var farligt nära att jag låg kvar och sov alltså. :p Efter skolan sen blir det hem, träna och lite sånt. Så skriver mer senare, ha en bra dag. Puss! :)


Tavla

Fick ju en tidig alla hjärtans dag present av mamma och Thor i helgen. Valde ut den själv haha :p Men har länge velat haft mer såna tavlor så sa att jag hellre ville ha den än en nalle som ligger och dammar typ. Är så nöjd med tavlan och den fick sitta i hallen så fint. :D Tack igen! ♥


Denna och massa mer finns att köpa på gallerix, halva priset just nu dessutom. :)


En dag i Örebro

Sitter i bilen på väg hem från Örebro nu. Dagen hos Vicky har varit jätte bra, skönt att träffa henne igen. När vi kom dit öppnade hon sina presenter sen började jag och mamma med maten. Sen åt vi, jag diskade undan allt sen gick jag och mamma till rusta och siba en sväng. När vi kom tillbaka fikade vi och så sen blev det hemåt som sagt.

Ska bli skönt att komma hem men också tråkigt att man inte hade mer tid hos Vicky. Men det kommer fler helger! :) Jag har även en sån fruktansvärd träningsvärk så det heter duga, mina ben dödar mig. :p Men då vet jag i alla fall att promenaden gjorde nytta igår.. ;) Men skriver kanske mer senare ikväll annars hörs vi imorgon. Puss och kram!


27 Januari 2012

Tänkte bara uppdatera lite snabbt om dagen och så. När mamma och Thor kom hem så åkte vi in till stan och handlade, var as mycket folk på willys. Hatar att handla på en löningshelg! :p Efter vi hade varit där blev det djuraffären en snabbis, sen till bergvik. Hittade mig ett par nya träningsskor och ett puder. Fick även en tidig alla hjärtans dag present, visar den en annan dag. Sen blev det öob och efter det hem! Anette var här en sväng, kul att träffa henne igen. :) När vi kom hem slappade vi framför tven med kina mat och lite sånt, mums mums. Ska snart lägga mig i sängen och försöka sova, har riktigt ont i huvudet och är trött.

Imorgon ska vi till Vicky för att fira henne som fyllde år i veckan, blir där ett par timmar. Sen blir det bara att vara hemma, skön helg. :) Men skriver lite imorgon på dagen om jag kommer ihåg. Ska kolla på ett sista avsnitt av big brother för kvällen, skrattar så hysteriskt åt Jessica alltså, så jävla skön. :D Men vi hörs imorgon, hoppas ni alla har haft en bra fredag var ni än har hittat på. :) Puss och god natt

Promenad

Har varit ute på promenad nu, det var riktigt skönt men också jobbigt :p Blev sjukt varmt efter ett tag. Men skönt att jag har gjort lite träning idag också. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa frukost och så. Vi hörs senare, puss!!


Spännande

Åhh kollade just på 3e avsnittet av one tree hill säsong 9, det var såååå bra och slutade helt sjukt spännande eller vad man egentligen ska kalla det. Och nu måste jag vänta en hel vecka tills nästa avsnitt, vill se mer nu!!

Tänker inte skriva något mer om avsnittet då jag vet att det är många som följer det svensk tid. Här kommer det i allafall 2 bilder från 3e avsnittet.




26 Januari 2012

Hej! Sitter och kollar på tv och funderar på om jag ska orka fixa något att käka, är jätte hungrig men är så trött så vill bara lägga mig och kolla på nya avsnitt av desperate housewives och one tree hill. Idag blev det skolan, satt med teori hela dagen, men dagen var väldigt bra ändå. När jag kom hem så tränade jag, har inte gjort det på några dagar så var himla skönt. :) Imorgon är jag ledig, ska bli otroligt skönt att slippa gå upp super tidigt. Men ska ändå upp i normal tid eller vad man ska kalla det för att gå ut och så, får se om jag kommer upp haha. :p

Mamma och Thor kommer hem imorgon, då ska vi in till stan och handla sen till bergvik också för jag ska kolla efter träningsskor. Senare på eftermiddan kommer Anette och Milton hit :D Ska bli kul att träffa dom igen! På kvällen imorgon blir det bara fredagsmys. På lördag åker vi till Örebro för att fira min syster som fyllde år igår. :) Och på söndag är det tvätt och städ dag, jippie. :p Men nu ska jag grejsa lite här, vi hörs. Puss och kram!!


P.S tjejen utan blogg som kommenterade, jag svarade dig i samma inlägg.


Försovning & Teori

Sitter i skolan (nyängen) och har teori, vill bli klar med denna skit så jag kommer ut i verkstan nån gång men har så mycket kvar! Försov mig rätt fint imorse, vaknade 15 minuter innan jag var tvungen att gå till bussen, men hann precis som tur va. ;) Väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan köpa enerydryck, precis som alla andra här ute haha. :p Men nu ska jag försöka jobba, vi hörs senare. Ha en bra dag, puss!!


25 Januari 2012

Ligger i sängen och kollar på nytt avsnitt av desperate housewives, åh dom har verkligen gjort så man ska fundera ihjäl sig. :p Ska snart sova, är skit trött och ska upp tidigt imorgon.

Har inte skrivit något idag för har inte haft något intressant precis. Var till Hammarö bara och när jag kom hem så gjorde jag inget speciellt typ. Men skriver mer imorgon, god natt.


Silver

Har mitt fina nya nagellack som jag köpte idag. :-) Det är silvrigt med glitter i, skit snyggt på. Färgen får inte sin rättvisa färg på bild tyvärr. Skulle vilja ha ett likadant i guld också. ;-)


24 Januari 2012

Hej! Har precis duschat och ska snart, blåsa håret och fixa något att äta kom på att jag inte har ätit sen lunchen vid 11. När jag har fixat det ska jag ta med mig datorn in i sängen och mysa ner mig där och kolla på big brother. :) Jag har även så fruktansvärt ont i ena sidan av nacken så jag tror jag dör, vaknade imorse och kunde knappt röra huvudet. Det blev lite bättre under dagen men nu är det ännu värre. :( Inte första gången det blir så, måste vara att jag sover konstigt med huvudet ibland? :s

Idag i skolan gjorde jag muntliga nationella i svenska b, det gick bra. Lite segt i början men till slut gick det galant. Har inte mycket kvar i svenskan nu, ska skriva rapporten om projektarbetet sen göra sista nationella skriftliga. På naturkunskapen gick det prima, blev klar med hela kapitel 1 så på torsdag blir det nyängen istället. :D Happy face!! Efter skolan drog jag till söta saker, hittade bokstäver (hope), ett jätte fint nagellack och en liten present till mamma. Gillar att ge henne små presenter ibland, hon gör så mycket för mig och är den bästa någonsin så det är hon värd. När jag kom hem så slappade jag bara typ!

Just ja imorse var det ett himla liv i trapphuset, trodde någon skulle riva hela skiten så kollade i kikhålet och då är det sotaren som var här, väldigt irreterande ljud och saken blir ju inte bättre att luckan till vinden är precis utanför våran dörr. Och sen hade inte pucko sotaren ställt tillbaka stegen efter sig så när jag skulle gå ut så kom jag knappt ut för det stod en fet stege i vägen, måttligt irreterad var jag då i allafall. :p Men nu är allt frid och fröjd igen! ;) Men nu ska jag sätta fart så jag kan lägga mig i sängen och kolla på bb, vi hörs senare eller imorgon. Ha det bäst, puss och kram!!

Sovrum & Badrum

För några veckor sen köpte jag/vi lite nytt till både sovrummet och badrummet, i sovrummet blev det en hylla och till badrummet ett skåp. Jag är super nöjd med resultatet och nu tänkte jag visa hur det blev. :) Idag köpte jag även bokstäverna hope. Letar egentligen efter bokstäver i svart med texten dream men dessa fick duga så länge!



23 Januari 2012

Hej! Sitter och lyssnar på musik och kollar runt på lite olika bloggar och så, har även nyss bakat kladdkaka. Hoppas den blev bra, hittade ett recept på en blogg förut. Om kakan blir bra så slänger jag upp der här! ;) Blev klar med naturkunskapen förut, gick snabbare än vad jag hade trott. Försöker förbereda mig för nationellt muntliga som jag ska ha imorgon, usch det finns inget värre än att göra sånt. Lite konstigt egentligen eftersom jag älskar att prata haha. :p Ska framställa, evigt ung - är det önskvärt? Vad jag tror och tycker och lite sånt. Håller även på och laddar ner big brother säsong 6, lätt den bästa säsongen. Bäst helt enkelt! Är dock väldigt många avsnitt så det tar sin lilla tid men just nu har jag massa avsnitt att se. :D

I skolan idag gjorde jag klart arbetet med nationella i svenskan som sagt bara presentationen kvar. Sen fick vi reda på att vi skulle börja med naturkunskap redan denna veckan, så vi hade lunch sen satte vi igång. Jag hann bara vara med i en timme ungefär sen fick jag sticka iväg på ett möte. Mötet gick bra, dock himla segt dom första 40 minuterna. Men sen kom vi fram till rätt sak, så nu är mina planer igång lite mer. Nu ska jag bara vänta till sommaren sen kommer jag få veta mer. :) Ser riktigt ljust ut just nu! Efter skolan åkte jag hem till pappa, han var dock inte hemma, satt där ett tag och väntade men sen hade jag inte tid till det längre så drog mig hemåt. Mötte honom dock på vägen så pratade lite snabbt med honom i allafall.

Hade ju tänkt att vara lite mer på nyängen denna veckan men det sket ju sig när vi började med naturkunskap. Men blir i allafall nyängen på onsdag förmiddag. Ska försöka städa lite här hemma imorgon också, ser inte okej ut alltså. Eller ja det enda som behövs göra är damma och dammsuga typ, och dammsuga kan jag inte göra när Elvis är i lägenheten för då har jag en död katt istället. Men nu ska jag fortsätta med mitt, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!!

Naturkunskap

Nu ska jag sätta i gång och plugga, hann inte göra klart alla frågor i skolan förut då jag var tvungen att springa i väg på ett möte som drog ut på tiden. Skriver lite senare när jag är klar. Puss så länge! :)


Nytt från gina tricot

Ska egentligen inte shoppa något och hade inte tänkt göra det heller förens jag hittade ett linne och en topp från gina tricot, älskar färgen på linnet och älskar dom linnena. Och hoppas verkligen att toppen sitter perfekt, skit snygg. :)


99:-


129:-


1 ÅR AV SAKNAD!

Idag är det en väldigt tung och jobbig dag, det har nu gått 1 år sen våran älskade David försvann från oss. Jag saknar honom varje dag och skulle göra allt för att få honom tillbaka. ♥

Så idag kommer jag inte uppdatera nåt mer, hoppas ni förstår det. Idag kommer alla mina tankar gå till David! Så vi hörs imorgon, puss!!


20/1-12 - Jag & Frida

Några bilder från igår på mig och Frida. ♥









21 Januari 2012

Hej! Sitter och kollar på tv och ska snart börja med maten, idag blir det fajitas. Så jävla gott! :D Försöker hitta något bra på tven men det går ju inte så bra, får nog bli att sätta på nya avsnittet av vampire diaries som kom ut igår. ;) Håller på och tvättar också, så jävla drygt. Men har bara två halv maskiner typ så det går ganska snabbt.

Igår då så blev det en bra kväll, jag och Frida var hos henne några timmar först och gjorde oss i ordning och så. Sen drog vi till Susanne och Simon, där var det lite folk. Vi satt och pratade, sjöng lips (singstar) as kul. Sen drog några av oss till nya klubben som öppnade i Grums, det var väl helt okej där. Väldigt olika åldrar, hade man kanske inte trott men. Träffade en hel del som man kände, kul kul. :) Blev inte kvar där allt för länge utan åkte tillbaka till Slottsbron några timmar innan det äntligen blev att åka hem.

Hade med kameran och allt igår men glömde helt bort att ta kort, haha skräll. Men tog i allafall kort på mig och Frida. :) Dom kommer upp här senare! Snöar gör det idag också, usch jag gillar verkligen inte snö. Men hoppas på att det försvinner lika snabbt igen som det har gjort tidigare. :p Men nu ska jag kolla runt lite här sen börja med maten, vi hörs senare. Ha en bra lördag, puss och kram!!


Bra kväll

Kom hem för typ en halvtimme sedan, ligger nu i sängen och kollar på film och ska sova. Är verkligen skit trött, ingen klocka ska ställas imorgon. Gud så skönt!!

Har haft en bra kväll, var i både slottsbron och grums, spelat singstar, pratat i flera timmar och varit på den nya klubben. Drack inte så jätte mycket ikväll, ganska skönt faktiskt. :) Fick skjuts hem av snälla Johansson, snäll prick som räddar en så man slipper sitta fast hemma typ. :)

Men ska sova nu, hörs imorgon nån gång, puss och god natt..


20 Januari 2012


Godmorgon! Jag har varit vaken sedan halv tio ungefär, har redan städat trapphuset och diskat. Försöker bestämma kläder också men det är så svårt. :p Har egentligen inte tid till att sitta här, måste grejsa innan jag tar bussen mot Grums. Väl där blir det till systemet och sen hem till Frida.. :) Hoppas på en kanon kväll! Skriver kanske senare om jag kommer ihåg annars hörs vi imorgon. Ha en bra fredag alla :) Pusssss!


I brist på annat..

1) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
David Guetta ft. Flo-rida, Nicki Minaj - Where them girls at
Billy Idol - Dancing with myself
Kapten Röd - Saknade vänner
Katy Perry - E.T
Hilary Duff - Someone's watching over me

2) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Shoppa vad jag vill
Skaffa körkort + bil
Köpa rå läcker lägenhet
Spara undan
Skämma bort min familj

3) FEM DÅLIGA VANOR:
Sitter vid datorn för mycket
Min dåliga attityd
Lite för pedant ibland
Svårt för att säga nej
Att jag röker

4) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Shoppa
Vara med vänner/familj
Prata
Fota
Kolla på tv-serier


19 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar på biggest loser och är så himla mätt så jag tror jag spricker, idag fick det bli grönsakssoppa och smörgås. Mumsigt! :) Träningen gick bra idag, körde lite extra på armar/rygg. Mycket skönt! Annars ikväll ska jag bara slappa framför tv och dator, hade egentligen tvättid idag men ändrade den till lördag.

Idag blev det skolan, var till nyängen idag. Var ledig på skolan så åkte dit och gjorde mitt arbete i svenskan, hade egentligen tänkt att jobba med både svenskan och det jag gör i verkstan men svenskan tog sån tid så fick bli bara det. Har verkligen börjat älska att vara på nyängen, vill inte därifrån haha. :p Så just nu suger det att vi är på skolan ännu en vecka, men har bara måndag och tisdag på skolan. På onsdag ska vi till hammarö och kolla på skolan där, på torsdag blir det nyängen och på fredag ledig. :)

Imorgon är jag ledig, ska då städa lite. Trapphuset ska även städas, tråkigt men sant. Sen på kvällen blir det party, blir slottsbron/grums imorgon. Ska vara med Frida och dom :D Kul, var jätte längesen vi gjorde något utanför skolan. Sen öppnar det en ny natt klubb imorgon så ska väl dit också. Det enda som krånglar lite är skjuts och så men det löser sig nog, brukar göra det till slut. På lördag har jag inga planer precis, blir nog bara hemma. På dagen blir det i allafall att träna, tvätta och så. Men nu ska jag grejsa lite, vi hörs senare eller imorgon. Puss!

Träna & Oth


Kom hem för ett tag sen, nu ska jag sätta i gång och träna så det är gjort.
Sen kolla på ett nytt avsnitt av one tree hill säsong 9 som kom ut idag. :D
 Åh så bra! Skriver mer senare om dagen och så, puss så länge.. :)


Everything & Nothing

Don't let someone become your everything, because when they're gone you have nothing.


VD

Bara älskar vampire diaries, kan inte sluta kolla. Är ju inne på den tredje säsongen, har tyvärr bara ett avsnitt kvar buhu. :( Så ni kan ju förstå att jag längtar ihjäl mig tills det kommer ut nya. Och jag kan verkligen inte förstå hur de flesta har tålamod till att vänta att se serier i svensk tid, sjukt drygt.

Men nu ska jag kolla på det sista avsnittet jag har nedladdat, sen blir det body of proof som börjar idag igen. :) Vi hörs imorgon, puss och god natt.






En dag i Eda

Sorry för att jag inte har uppdaterat, skrev ju att jag skulle mobilblogga men jag glömde helt bort det. Nu är jag i allafall hemma, har varit det ett bra tag. Har redan hunnit tränat :) Fick hem sista räkningen från telia idag också, svin dyr men nu slipper jag den skiten, telia rekommenderar jag inte alltså. Väntar på att mamma ska ringa mig också men hon är dryg som vanligt. :p Ska fixa mig lite mat snart, efter det duscha och sen kolla på vampire diaries. :D

Idag åkte vi ju till Eda, kollade på skolan där. Den var väldigt liten och inte många elever alls, den var helt okej. Jag följde ju dock med bara för att, haha. :p Jag har ju redan mina framtidsplaner klara typ. Men dagen där var rolig i allafall, lite drygt bara att åka buss i över en timme fram och tillbaka men det fick gå, var några extremt irreterande folk med på bussen också. Uh! Men men nu ringde mamma också, vi hörs senare. Puss tja!!


17 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar runt efter lite klänningar till studenten, ska så klart inte köpa någon än men vill försöka hitta på ett ungefär vad jag vill ha får nåt. :) Idag blev det skolan, kom igång lite mer med arbetet i svenskan sen gjorde vi prov som jag nämnde igår och det gick bra. :) Efter skolan gick jag och handlade och sen hem. Betalade en jävla massa räkningar direkt jag kom hem, pengarna bara flyger iväg och det kommer fler räkningar snart, buhu mina stackars pengar. :p

Efter det satte jag igång och tränade, extremt jobbigt men skönt. Och när jag hade svettats klart på promenadbandet så gjorde jag mat lite snabbt, fick bli makaroner och korv idag. Ska snart hoppa in i duschen, sen lägga mig och kolla på vampire diaries, måste somna i tid ikväll för att verkligen inte försova mig imorgon. För imorgon åker jag till Eda över dagen och bussen går nio, kan inte missa den. :p

Men jag skriver mer senare om jag får lust, annars hörs vi imorgon. Ska försöka mobilblogga lite under dagen, hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs. Puss haj! :)

16 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar på biggest loser, började en ny säsong idag. Får se om den blir lika bra som förra, tveksamt med tanke på att Jillian är borta :( Innan det kollade jag på vampire diaries, har laddat ner elva avsnitt av säsong tre. Tror den säsongen går på tv nu men följer det inte där så laddar ner istället.

Tränade som sagt förut, och det var himla skönt. :D Nu ska jag fan fortsätta så här, visst kanske inte blir exakt varje dag men försöka så mycket som möjligt iallafall. Idag i skolan började jag med svenska b muntliga, ska göra ett arbete där sen redovisa det nästa vecka. Såna saker gillar jag verkligen inte men det måste ju bli gjort så. Sen fick vi papper och sånt för ett prov/test imorgon i projekt och företagande.

Nu ska jag gå och röka sen äta lite vindruvor och fortsätta kolla på vampire diaries, ta en snabb dusch lite senare blir det också. Vi hörs senare eller imorgon, puss och kram..

Träna

Nu ska jag träna, komma igång igen. Blir så arg på mig själv när jag börjar så bra i några veckor sen lägger det på is hur länge som helst. Klart som fan att jag inte ser några resultat när jag håller på så! Smart as..

Så idag börjar jag igen, måste hända något nu. Vill att det ska göra det, inget jävla prat på det bara utan nu kör jag!!! Uppdaterar mer senare, puss så länge. :)


15 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar på tv och väntar på att reprisen av "once upon a time" ska börja, har massa färg i huvudet också, hållerpå och färgar utväxten. Den var hemsk, igen. Så trist att behöva färga den en gång i månaden typ! Mamma och Thor har åkt tillbaka till Norge också, tråkigt. :( Nu är det bara jag och Elvis igen! Imorgon är det dags för en ny skolvecka, är på skolan nu usch så drygt. Men har lite att göra där och hoppas på att nya kurser börjar ganska snart.

Har inte gjort något speciellt idag, bara grejsat lite och sånt. Måste föra över lite kort till usb pennan också som jag ska ha till mitt projektarbete, får inte glömma!! Men måste hoppa in i duschen nu, vi hörs senare eller imorgon. Puss!

Citat

Här kommer 3 citat. Enjoy!!






Ikea Shopping

Här kommer det vi köpte på Ikea idag.
Var två mindre handdukar till som jag inte hittade bild på, men ser likadana ut fast gråa.










14 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar på the voice sverige, är ju faktiskt bra ju. Vi ska snart börja med maten, idag blir det fajitas mums så gott. :) Tatueringen la jag ju upp i inlägget innan, blev verkligen super nöjd. Mycket bättre än innan, kan jag lova. Självklart kommer jag fortsätta gå till Tommy, han har gjort tre stycken på mig och nu är jag fast där. ;) Nästa blir inte än på ett tag dock. Efter jag var klar så åkte vi till Ikea, där hittade vi lite fint. Handdukar, spegel, ljus, hylla till sovrummet, parfym flaskor och ett skåp till badrummet. Det blev skit bra, som ett nytt badrum alltså. Kommer visa bilder på det lite senare eller imorgon.

Ikväll blir det hemma mys med mamma och Thor, kolla på gladiatorerna och sen en film kanske. :) Är lite öm i foten så trånga skor eller så blir det inget med på några dagar. Men min dag idag har varit skit bra, hel nöjd alltså. :D :D iiih! Men nu ska jag fortsätta kolla här, vi hörs. Puss och kram!!


Sötaste Johannes ♥


Tatuering - Blomma

Tatueringen på foten blev grymt bra, mycket bättre än förväntat. Tommy gör mig aldrig besviken alltså, bäst! Gjorde så sjukt ont haha. :p Blev en blomma med lite mojs.




Tatuering & Ikea

Godmorgon! Sitter i bilen på väg in mot stan nu, tatueringsdags står på schemat. ;) Äntligen! Kommer göra så ont, ni som har tatuera er på foten någon gång vet vad jag menar. :p

Efter det blir det Ikea och kolla lite, ska kolla efter en hylla och lite sånt. :) Annars idag blir det bara slappt. Är ju prat på utgång ikväll men pengarna finns inte till det denna helg som sagt. Så jag får hoppa över denna gång igen!

Men skriver senare idag, hoppas ni alla får en bra lördag vad ni än gör. :) Puss!


Tvätt & Städ Dag!

Har egentligen inte tid till att sitta här och skriva just nu men slänger in ett inlägg lite snabbt ändå. Ska sätta igång och både tvätta och städa snart, fixa lite käk också. Gör nog i ordning lite korv och makaroner, går snabbt och enkelt ;D Har fortfarande inte fått någr pengar idag :/ Surt! Så det blir bara lugnt för mig denna helgen igen, inte så kul att gå ut utan pengar liksom. Störande men sant... Kommer fler gånger som tur är! ;)

Nä hör ni nu måste jag få tummen ur, vi hörs senare. Ha en bra fredag, dessutom fredag den 13e. :p Pussss!


Jag igår...


12 Januari 2012

Tja! Sitter och kollar på vampire diaries och käkar apelsin typ :p Skolan idag var riktigt seg, sitter ju med teori och det är riktig svår matematik uträkning alltså. Till och med läraren var tvungen och ta fram facit och kolla svaret liksom. Den kursen passar mig väl inte speciellt bra egentligen med tanke på hur otroligt svårt jag har för matematik, direkt det kommer tal och sånt så kör det ihop sig i huvudet. Men jag ska iallafall försöka göra kursen så får vi se hur det går.

Efter skolan åkte jag hem till pappa, la in bilder på hans dator och träffade honom en sväng. Sen blev det hem och sen dess har jag bara kollat på tv och så. Imorgon är jag ledig, ska bli skönt. Men måste dock tvätta och städa istället, ingen lugn ingen ro. ;) Mamma och Thor kommer hem imorgon eftermiddag, då ska vi handla och sånt. Lika bra att ta det på en gång!

Just ja för ett tag sedan blev ju facebook omgjort igen, lite tröttsamt men what to do. Inte förens idag ändrade jag till det nya, hade sett andra haft det innan och då tyckte jag det var irreterande och fult. Men bara man kan med det så blir det helt okej, det enda jag verkligen inte gillar är att statuserna blir på dubbla sidor eller vad man ska säga, ja ni med facebook vet vad jag menar. Sometimes change is good, sometimes not.

Men ska fortsätta med mitt här, vi hörs imorgon. Blir nog inte så många inlägg imorgon då jag inte kommer ha något att skriva om. :p Men häng inte läpp för det, jag kan ju överraska och slänga in något. Det kan ju hända nåt kul, kanske. ;) Puss och god natt...

One Tree Hill Säsong 9

Igår var det säsongspremiär av one tree hill i USA, de flesta oth fans visste nog det. ;) Och idag fanns det så klart att ladda ner, gjorde det förut och har nyss sett avsnittet. Så sjukt bra! Det var lite förvirrande, men på ett bra sätt typ. Mycket som hände i början som man inte fattade ett skit av, och som man ännu inte fått reda på riktigt.

Så ni kan ju förstå att jag längtar ihjäl mig till nästa avsnitt. Tror denna sista säsong kommer bli sjukt bra, och ni som följer serien svensk tid, sluta för guds skull med det. Ni kan inte vänta tills Sverige börjar sända denna underbara sista säsong alltså! :D

Här kommer några bilder från första avsnittet av säsong 9.






Försovning

Försov mig rätt fint imorse, vaknade åtta och går till bussen kvart över åtta. Behöver väl kanske inte säga att jag fick stressa som en galning, men hade sån röta att jag hann med bussen.

Hade mina fina vänner som väntade på mig vid bussen, dom är bäst. Vi valde att gå skogsvägen idag och det ångrar jag :p Is väg kan jag bara säga! Nu väntar jag bara på att affären bredvid här sk öppna så jag kan köpa en enerydryck och bli som folk igen. ;)

Vi hörs senare ikväll. Ha en bra dag! :)


11 Januari 2012

God kväll. Sitter och kollar på vampire diaries och kollar runt efter lite insperation och idéer till student klänning och sånt, har inte lust att vara ute i sista minut så lika bra att börja lite redan nu. Hade ju tänkt att träna idag men det blev inget med det, blev så himla trött och slö så fick bli en lång varm dusch istället. Dock var jag sjukt klantig och fick shampoo i ögat, trodde helt seriöst att jag skulle bli blind där ett tag. :s

Ska snart fixa i ordning lite här sen lägga mig i sängen och kolla på film, imorgon blir det skolan sista dagen sen är det helg. Skönt må jag säga :) Ska nog förbi hos pappa imorgon också, träffa honom lite och även lägga in kort från julafton på hans dator åt honom. Så vi hörs mer imorgon, får se om jag kommer ihåg att skriva något under dagen annars blir det inte förens senare på kvällen. Puss och god natt


Detta håller jag på med just nu i skolan, typ hundra miljoner frågor. Och lätt är det inte heller!


image description


Hydraulik

Sitter i skolan och pluggar hydraulik just nu, det suger rent ut sagt men måste göra teori innan jag får komma ut i verkstan. Är kvar en timme extra idag, segt men vill komma så långt som möjligt..

När jag kommer hem sen ska jag nog få tummen ur och träna som var flera veckor sedan jag gjorde. Efter det duscha och bara slappa :) Så vi hörs senare ikväll, ha en fortsatt bra dag. Puss och kram!!


Systerskap

Som solen en kall vinter dag
Med snöflingor på tungan
Leker vi med ord och kaxar upp.
Du vinner med en seger spurt.

Vacker som alltid du ler i triumf.
Tänk att folk kallar det en skymf.
Att vara som du, lite udda.
Egentligen inte alls.

Men du kan inte sudda.
Den stämpel jorden märkt dig med.
Vi har dragits isär.
Av världen,

tänka sig vad förvånad jag är.
Inte alls. Men jag saknar dig ibland
Önskar att du kunde hålla
Min hand.




Vi är inte alls så nära som jag skulle vilja. Jag ser syskon som är så otroligt nära med varandra och det skulle jag vilja ha med er. Vi tar inte vara på varandra! Vad håller vi på med egentligen? När vi väl ses kan det ibland kännas stelt och vi ger bara varandra påhopp och elakheter, vi ska ju behöva varandra, bara kunna ringa för att prata om ingenting alls och alltid veta att vad som än händer så finns vi för varandra. Jag saknar och älskar er och vill verkligen bli bättre på våran systerskap. ♥

Och jag skriver inte detta bara för att, utan för att jag verkligen menar det. Jag tar er för givet, mina fina underbara stora systrar som jag älskar mest i hela världen och skulle göra allt för. Jag ska bättra mig, bli en bra syster som visar min kärlek och respekt. Puss ♥


10 Januari 2012

Hej. Sitter hemma och kollar på tv, käkar även vindruvor (som jag har längtat) haha. Idag började skolan igen, ni kanske kommer ihåg för några dagar sedan tyckte jag det skulle bli skönt att komma upp i normal tid och göra nåt på dagarna, det ändrades ganska så snabbt när klockan ringde så tidigt imorse haha. :p Men det var jätte kul att träffa alla mina fina igen :) Denna veckan är jag i verkstan, håller på med en kurs som heter underhåll B och den suger verkligen. Är så trött på den så baah!

Men hoppas att en annan kurs kan börja snart, för då ska jag nog göra ett till vinställ. Dock inte till mig själv, behöver liksom inte två. :p Utan det är i sånafall till min syster som ville ha ett, men är inte helt säkert jag får göra ett men hoppas för det var riktigt roligt. ;D Efter skolan så hämtade Jennifer upp mig, vi åkte till ica och handlade sen till skolan så jag fick lämna in papper som CSN ska ha. Sen hem till henne en sväng, träffade även Caroline idag också. :) Kul!

Fick ett brev idag också som jag inte vet vad jag ska svara på, eller jo egentligen så vet jag vad jag vill och faktiskt tänker svara. Men inte hur jag ska skriva det, vet att personen kommer bli besviken men kan inte göra det. Jag tänker inte göra det för att den personen ska må bättre och dessutom få mig att må dåligt (igen)! Brev funkar liksom helt okej, men mer än det går inte. Synd men sant, kan inte gå efter den personens behov längre..

Men nog om den skiten, imorgon är det skolan som gäller igen. Börjar tio men åker dit till nio istället, duktig jag. :p Just ja bussen var tjugo minuter försenad imorse, skapligt förbannad jag var. Så därför blev jag försenad, inte mycket men forfarande irreterande. Läraren satte dock att jag kom i tid för jag kan ju inte hjälpa att bussen inte kan passa tider. Idioter, snacka om några som inte sköter sitt jobb som dom ska. Men nu ska jag kolla på vampire diaries och ta mig något att äta, vi hörs. Puss och kram!! :)


Jag idag. Jag brukar alltid måla mina läppar ljusare, hatade min färg på läpparna förut.
Men nu försöker jag avvänja mig att ha massa ljust klet på, går ganska bra faktiskt. ;)


Elvis


Ursäkta för den otroligt fula bakgrunden med plastpåse osv.


Förbaskade snö

Ja och det snöar idag, igen. Buhu vad ledsen jag blir, den snön som var räckte gott och väl. Kallare har det blivit också, runt klockan åtta imorse var det nästan fjorton grader här FJORTON!!! Glad att jag inte behöver gå utanför dörren idag alltså. :p

Lyckades somna till en sväng förut, men det var inte så länge så det gjorde inget. När jag vaknade till hoppade jag in i duschen, nu håller jag på med mat. Fiskgratäng står på schemat, inte alls sugen på det men ugnen sköter jobbet så. ;D Måste verkligen handla lite imorgon, ekar snart i både kylskåp och skafferi. Då är det illa alltså!

Det ska bli så skönt att komma tillbaka till skolan imorgon, börjar bli lite segt att inte göra nåt på dagarna. Så klart det är skönt att gå hemma men inte i längden kanske, sen saknar jag Frida och alla jätte mycket nu. Kan inte fatta att vi inte kommer gå i samma klass om några månader, att inte träffas nästan varje dag, so sad. ♥

Har kollat klart på gossip girl nu också så ska börja med vampire diaries säsong två, den sista säsongen jag fick i julklapp. Snyft vad ska jag då kolla på liksom, men förhoppningsvis kommer femte säsongen av grey's anatomy snart. ;) Men nu måste jag kolla till maten, ugnen lever sitt egna liv så man vet aldrig när det är klart. Vi hörs senare, pusspuss!


Are you willing to turn the tide?


Jag dygnar...

Ja det blev att dygna denna natt, annars hade jag aldrig kommit upp i tid till morgonen och då skulle jag aldrig kunna komma upp i tid resten av veckan. Hoppas hoppas bara inte jag somnar inom de närmaste timmarna, då är det kört. Men försöker underhålla mig så mycket som möjligt även fast klockan snart är halv sex.. :p

Hittade en ny app förut förresten, gillar den. Den enda är att jag inte kan göra bilderna på sidan, surt. Men ska försöka luska fram det på något vis. Skulle vilja ha en header på ett liknande sätt ;) Så slänger upp en bild jag satt och gjorde förut, skriver lite senare igen. Hoppas ni andra normala människor ligger och sover underbart nu. Åh vad jag bara vill sova nu egentligen, så skönt det skulle vara.


Jag saknar dig

Ikväll har jag kollat på filmen "Jag saknar dig" och fy satan vad bra och sorglig den var. Så mycket känslor som bubblade upp inom en.. Ni som inte har sett den måste göra det!

Jag hade lite svårt att hänga med på vem som var vem bland personerna, var så mycket namn hit och dit. Men det kan bero på att jag har svårt med namn vanligtvis. Tvillingarna trodde jag skulle bli svårt att skilja på, men ena hade lite mörkare hår och så. Denna film är även verklighetsbaserad, det gör den ännu starkare.

Handling:
Cilla och Tina är 14 år och enäggstvillingar. Trots att de är ganska olika – Cilla är en småflummig konstnärssjäl och Tina mer av en tuff rebell – är de på tvillingars vis extremt tajta. När de inte bråkar och slåss med varandra. Högljudda utbrott, bråk med föräldrar, skola, kompisar, killar, uttråkning- allt det där förkroppsligar de. Precis när man nästan längtar efter att Tina ska utbrista att hon inte står ut i ”fucking jävla kuk-Pite” så får filmen ny skärpa. Cilla dör. Och Tina blir ensam kvar med ett tungt sorgearbete.



8 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar på gossip girl och väntar på att en film ska laddas ner, tänkte få tummen ur och se "jag saknar dig". Många har sagt att den är bra och att dom aldrig har gråtit så mycket. Så känner att det är värt att se den! Idag har jag städat bort julen, är bara gardiner som ska bytas ut nu.

Har även suttit och kollat efter en kamera, jag har en som inte alls är gammal eller så men vill ha en bättre. Jag älskar att ta kort, så därför vill jag ha en systemkamera. Har hittat en som inte är så klumpig och inte så jätte dyr. Att kunna ta klara och fina bilder, åh vad mycket roligare det skulle vara att fota då. Men pengarna till en sån finns inte riktigt nu, så får fortsätta drömma ett tag till.

Imorgon är jag också ledig, har inga planer alls så blir att slappa ännu en dag. ;) Men ska fortsätta här nu, vi hörs. Puss och kram!! :)

Celebrities

I brist på annat har jag satt ihop lite bilder på kändisar som jag tycker är både grymma och snygga.. :-)
Finns så klart jätte många mer, men dessa är några favoriter..



I ♥ CDON


Glee säsong 1 - 39kr



Just go with it - 9kr


7 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar på säsong fyra av gossip girl, grey's anatomy är redan slut. :( Har tagit bort en massa julsaker idag, men det är en del kvar. Det blir så tomt efteråt bara, sen har jag alltid problem med att få alla saker att stå på rätt plats och så. :p Sitter och kollar runt i lägenheten och vill verkligen ha in lite nytt, det skulle bli så fint. Åh så fint! :)

Idag blir det bara slappt, igen... Ganska så uttråkade men what to do, måste ställa mig och laga mat också. Men vet som vanligt inte vad jag vill ha.. Elvis har gått runt och gnällt och haft sina damp stunder hela dagen, han blåser upp sig som en ballong och raggen står rakt upp så springer han runt i hela lägenheten och gör massa ljud och vill att jag ska jaga honom, haha knäpp. :p

Men men har inget mer på hjärtat just nu, ska fortsätta kolla här. Hörs senare eller imorgon. Ha en bra lördag! :)

Most of the time, you need to be your own best friend.


Varje helg jag är själv så finns det inte ett skit att göra, absolut ingenting. Som denna helg, hallå vart är allt roliga? Och nästa helg när mamma och dom kommer hem och jag faktiskt har saker att göra, jo då händer det roliga saker. Var egentligen prat om krogen denna helg men det blir inget. Utan nästa helg blir det, och då vet jag inte om jag kan. Och det suger. Allt passar in så dåligt jämt... Men sånt är väl livet, ett jävla krångel och jag önskar det fanns två av mig.

Till veckan rullar allt på som vanligt igen, skolan börjar och det ska bli riktigt skönt faktiskt. Inte vara vaken hela natten och sen sova långt in på dagen, och komma igång med träningen igen. Saknar också min knäppa klass, har aldrig en tråkig dag med dom. Imorgon ska jag försöka städa bort julen lite också, och små städa lite tror jag. Kanske gå till pappa en sväng också, i brist på annat. Fördriva tiden liksom! :p Men ska ta mig ännu en apelsin och fortsätta kolla på grey's anatomy och snart lägga mig i sängen. Puss och god natt....



Drama. They say they hate it, but they create it.

Sitter hemma.

Kollar på tv.

Har så förbannat tråkigt.

Rolig fredag eller inte.

Why God why????


Sjunde Himlen

Hej. Sitter och kollar på sjunde himlen och ska snart hoppa in i duschen så man blir lite fräsh. Har ingenting alls planerat idag, så får se om det dyker upp något roligt alls. Är sugen på att göra något, har suttit hemma för länge nu alltså. :p Ska börja på den sista säsongen av grey's anatomy som jag har hemma idag också, buhu. Men som tur är så är säsong fem beställd. ;D Men vi hörs senare, puss!!


Just the truth



5 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar på grey's anatomy och blev precis klar med designen, eller ja inte helt klar kanske. Lite små saker kvar bara men inget som kommer märkas så tydligt. :p Det enda jag inte har bestämt mig för helt är bakgrundsfärgen, om jag ska ta en liten mörkare färg istället? Vad tycker ni?

Idag sov jag jätte länge, ganska mycket ångest på det. Men idag var sista dagen, måste få rätt dygnet nu innan skolan börjar igen. Får se hur det går med det! Är så himla hungrig också men vet inte vad jag vill äta, åh kan ingen komma med lite god mat till mig? Oooorkar inte göra något.

Nej men ska höra av mig till mamma nu och försöka bestämma mig för mat, efter det fortsätta kolla på tv. Sjukt bra avsnitt är jag inne på just nu, vi hörs senare. Puss och kram!! :)


Price Jack Knit

Beställde denna tröja idag, tycker den är så fin och hoppas den är skön också. :p

Jätteskön, lång och glesstickad tröja som är bredrandig. Ränder i vitt och en härlig hallonfärg.

127:-



Time flyes away


Alltså tiden bara flyger i väg när man håller på med design, klockan är liksom snart halv två och jag har inte kommit någonstans. Bloggen ser allt annat än bra ut just nu, åh vill bara bli klar nu! Headern är iallafall klar, men lägger inte in den förens hela designen är klar. Fortsätter med detta imorgon tror jag, då har jag hela dagen på mig, är så trött så det svider i ögonen nu. Så sov gott mina kära så hörs vi imorgon, god natt...


Förändring & Nytt

Håller på och fixar designen som ni kanske ser, är inte klar på långa vägar. Allt är huller och buller, nästan inget är på rätt plats. Men det tar en sån himla tid, det kan man inte tro. Men ni själva som håller på med design vet vad jag menar!

Har även hittat mig en ny favorit blogg, hittade den idag och fastnade direkt. Tjejen som driver bloggen fick nyligen barn, hur gullig som helst. Hon har även två underbart fina hundar och helt fantastisk smak i inredning. Hennes blogg är http://elingabriella.se/ Gå in och läs, ni kommer inte ångra er. Lovar! :)


If you send nothing but one-word texts and she still replies, she's probably into you.

It's your time....


Stan & Tatuering

Sitter i stan och väntar på bussen hem, drygt som satan. Bussen kommer om typ tjugo minuter.. Har iallafall varit och kollat på tatueringsmotiv, det var skit fint. Och speciell dyr blir den inte heller, I like! ;)

Men skriver senare, ha en bra dag alla. :) Puss!


Vinglas

Har hittat dom perfekta vinglasen alltså, vill så gärna ha dom. Men dom är dyra, eller ja styck är dom väl egentligen inte det men när man ska köpa många så drar det iväg ganska mycket. Jag vill ju ha 6-8 stycken! Dom finns i både silver och guld, jag personligen tycker dom guldiga är finast. Dom skulle jag inte tacka nej till i första taget. ;) Ni hittar dom på indiska!!


Dom skulle vara så perfekta i mitt framtida drömhem, exakt min stil.
Tills drömmar blir till verklighet.


3 Januari 2012

Sitter och kollar på grey's anatomy och ska måla naglarna och käka en apelsin, är dock så sugen på vindruvor men dom är tyvärr slut. Har bara slappat idag också, det lite vettiga jag har gjort idag är att ha lagat mat och duschat. :p Seg dag, men sov sjukt länge idag inte konstigt när jag låg och kollade på tv hela natten, ops. :p

Imorgon måste jag ställa klockan, har då en buss att passa. Åker till stan för att kolla tatuerings förslag, sen hem igen. Annars imorgon blir det bara slappt, slappt även på torsdag och fredag också skulle jag tro. På lördag därimot blir det nog utgång, är prat på det iallafall och då brukar det bli det med dessa damer. ;) Kommer inte ens ihåg sist jag var ute, haha illa. Har varit mycket hemma kvällar på senaste månaderna/veckorna, både med mig själv och familjen.

Kom ingenstans med designen igår heller, får ta det senare i veckan/helgen tror jag. Fick hem mina nya schampoon idag också, så najs. :D Och även lite kort jag beställde för någon dag sedan. Mer än nöjd! Inte lika nöjd med ena telenor räkningen som var tvungen att komma just nu, och dom ska alltid vara inbetalda så korkat så fick betala det på en gång, surt. Men nu ska jag fortsätta med mitt, ville bara uppdatera om mitt så intressanta liv just nu. Puss på er så länge! :)

Grey's Anatomy

Har nu börjat med grey's anatomy maraton, så jävla bra! Är inne på den andra säsongen nu, har tyvärr bara fyra säsonger hemma så måste beställa dom andra omgående. ;)



2 Januari 2012

Hej! Sitter och kollar på biggest loser och ska börja med maten, idag får det bli spagetti och köttfärsås, snabbt gott och enkelt. ;) Idag har jag bara slappat, igen. Vad händer egentligen? Inte bra för mig att vara ledig tydligen haha, fastnar bara i alla mina serier. Som mamma sa till mig igår: Snart får du liggsår. :p haha!

Tänkte börja med designen senare också, har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha det än dock. Imorgon blir det också en slappdag, men på onsdag lämnar jag iallafall lägenheten några timmar haha. :p Men nu är maten klar så ska käka här och fortsätta kolla på tv, vi hörs. Puss och kram!!

1 Januari 2012

Hej. Sitter och kollar på grey's anatomy och kollar runt på internet lite. Är bara jag och Elvis hemma nu, som det brukar vara. Men blev väldigt tomt och tråkigt när mamma och Thor åkte förut. :/ Har kollat klart på desperate housewives idag också, alltid lika bra hur många gånger men än ser det. ;D Snö har det kommit idag också, jag hurrar dock inte, gillar inte snö alls. Men jag hurrar desto mer nu när det både har kommit plus grader och regnat idag, gillar inte regn heller för den delen men.. :b

Kändes verkligen inte som nyår igår och känns ännu mindre som ett nytt år idag, men så är det. Det smälldes som attan runt kvarterer igår alltså, Elvisen var så rädd :( Stackarn! Idag fick man reda på att det hände en hemsk och tragisk olycka igår natt, gör ont i en att olyckor händer så lätt. Och jag lider med alla som kände tjejen som omkom. Hemsk början på 2012 för väldigt många! :(

Ska även fixa designen denna vecka, bort med julen. :p Men header har jag dock så svårt att välja mellan, som vanligt.. Men nu ska jag gå och röka sen bädda ner mig i sängen och fortsätta kolla, vi hörs morgon. Puss och kram!!

RSS 2.0