NY BLOGG ADRESS!!

Har bytt bloggportal så det är ny adress men alla inlägg är med och så men tar ett tag innan allt är iordning på den nya men skönt med lite nytt. Kommer ha kvar denna ett tag fram över så länge. Hoppas ni följer med mig till den nya bloggen när jag lämnar denna bakom mig.

http://martiinajohansson.wordpress.com

ENDAST DEN NYA SOM GÄLLER NU!!!


Hos Frida

Sitter hos Frida och vi håller på och rensar massa kläder, eller ja hon rensar och jag kollar glatt på. ;) Blir väl att ta 7 bussen hem så det inte blir allt för sent. Idag började jag med teorin för slipning, skiter i svetsningen för det suger rent ut sagt. Är sjukt trött för sov knappt något inatt så ikväll lär jag ju somna ganska gött. :)

Som ni kanske märker så är designen helt knas just nu men ska försöka fixa klart det denna veckan. Under veckan kommer mamma och Thor hem, och Tovis :D Dem kommer antingen på tisdag eller onsdag kväll. Men nu ska jag vara social här, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!


.....

CP BLOGG!!!!!!!!!!! Det blir verkligen inte bra, allt har hängt upp sig. Ingenting stämmer alls, blir så förbannad. Så det kan se ut så här ett tag men hoppas jag kan fixa det redan ikväll. Börjar tröttna ganska mycket på blogg.se, bara en massa krångel hela tiden. Skit sida!

mistake.

Soon, I will fight back against all the words, just wait.


1 April 2012

Hej! Sitter och kollar på förhäxad som för övrigt bara blir bättre och bättre. Käkade för en stund sen och är propp mätt, åt mycket senare än vad jag brukar men så fick det bli idag. Denna söndag har gått så himla snabbt, klockan är redan 8. Imorgon väntar en ny skolvecka, är i verkstan ska bli skönt. :) Har skola fram tills torsdag sen är det lov. Mina planer fram över är elmia till helgen och sen lov veckan kommer jag befinna mig i Norge. Är ju 1 april idag också och det märks väldigt tydligt på facebook i alla fall, idag är en sån dag man inte ska tro på någonting. :p

Ska försöka sätta mig lite med designen senare och även under veckan, får se om jag får ihop nåt bra. Något som jag inte gillar alls just nu är texten i inläggen, den är så utdragen liksom tycker det ser skit dumt ut så det måste fixas, även färger och header. Så förbättring kommer inom kort! Men nu ska jag röka innan jag hoppar in i duschen sen blir det tv innan jag ska försöka sova för att komma upp i tid imorgon. Puss!

Trött

Idag är det verkligen en trött dag, sov jätte länge idag men har ännu inte lyckats piggna till ordentligt. Man kan ju tro att det var jag som drack igår haha, men kvällen igår var jätte bra men berättar mer om det senare. Nu ska jag kolla på några avsnitt av förhäxad och mysa ner mig under filten, puss så länge!



RSS 2.0