Norge!

Hej. Har precis gjort mig iordning och nu væntar vi på att mamma ska bli klar sen ska vi åka till ett køpcenter och sen vidare till Karro och dom. :) Bra dag blir det!! Igår nær vi kom hit så kollade vi på tv och bara slappade, skønt. Denna vecka kommer det kanske inte bli lika mycket uppdatering, och det kommer vara lite norska bokstæver som ni kanske mærker, norskt tangentbord och orkar inte sitta och fixa det till svenska.

Kommer kanske lite kort senare, men nu ska jag dra mig så vi hørs. Ha en bra dag, puss och kram!!

30 Oktober 2011

Tjohej! Sitter hemma och bara glor typ nu, väntar på mat så ska jag packa det sista snart. Efter det åker vi typ, ska bara förbi pappa och lite sånt. Farmor var här förut också, och ibland kan hon vara så himla rolig och knäpp, skrattade så jag gråt åt henne förut haha. :p

Sitter för övrigt och kollar efter tatuering också, försöker få lite ideér och så. Men det är ju så jävla svårt, vill ju få det exakt som jag vill och så. Har två stycken jag vill göra, den ena är att tatuera över mitt hjärta på foten, och då kommer det bli med någon blomma och lite sånt grejs. Och den andra är på underarmen, vill ha typ kanske ros, svala eller något liknade, lite text och kanske något mer. Sååå svårt, har nu på senaste börja tänka på en döskalle av något slag också. :)

Men ja nog om det, nu ska jag packa det sista och dubbelkolla så jag inte har glömt något. Vi hörs, adios!!

Babbel...

Ligger i sängen och ska sova när som helst. Ikväll blev det mest att åka runt och inte göra ett skit typ, dryg kväll i bott alltså. Men men what to do about it liksom! :p

Imorgon ska jag till pappa en sväng, så blir det att packa väskan för ska iväg i 5 dagar, bort från Vålberg lite. Ska bli skönt men samtidigt tråkigt att inte träffa alla godingar under veckan.. But I'll be back bitches! ;) Nej men nu ska jag försöka sova, vi hörs imorgon. Puss och god natt..


29 Oktober 2011

Hej! Sitter hemma och har nyss käkat, mums var det med mammas hemlagade mat. :D Annars idag vet jag inte vad det blir, just nu ser det ganska dött ut. :/ Tråååkigt!! Men igår blev det iallafall en skit bra kväll, har nog aldrig skrattat så mycket som igår. Härligt folk hela kvällen, eller ja någon röten människa eller två stötte man väl på. :p Snurrade mest runt hela kvällen/natten, och dom sista timmarna bara flög iväg. Kom hem runt 4-5 imorse, så sov hyffsat länge idag som ni kanske förstår. :b

Hade ju planerat att vara en katt igår men alla trodde att jag var en mus, haha. Men såg faktiskt ut som en mus, jävla öronens fel. :p Men det var faktiskt en katt outfit, men skit samma katt eller mus var iallafall utklädd. :) Men nu ska jag grejsa lite, vi hörs. Puss tja!




Kaninen & Katten

Jag och Ida är en kanin och katt ikväll, skit naaaajs. ;) Nu är vi hos Mikkis och Sofia och tjatar lite, mycket trevligt. :) annars under kvällen blir det nog mest att snurra runt lite och så.

Men men nu ska jag vara social, vi hörs imorgon. Ha en bra kväll alla, puss och kram!!


Godmorgon!

Har varit vaken i ungefär en timme, sov ganska så bra inatt utom att jag drömde och vaknade några gånger.. Väntar nu på att tiden ska gå så jag kan gå till bussen och åka till skolan, har bara en lektion men behöver närvaron. :p

Igår var jag Ida, Robin och Svensson här hos mig och kollade på skräckfilm, hare bara en och dom ville promt se på den. Tur att jag redan hade sett den haha hatar skräckfilmer. :p

Men nu ska jag fixa det sista och ringa Lisa, vi hörs. Pussss!!


27 Oktober 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på sex and the city, sista skivan nu buhu. Men har båda filmerna att se också, sen har jag ett nytt avsnitt av gossip girl att se också. :D Idag har jag inte gjort ett skit, sov väldigt länge, skönt. Drömde en massa, drömmar som jag mer än gärna skulle vilja få till verklighet ibland. :p Men nog om det! Annars idag har jag inget planerat, finns väl inget att göra som vanligt. :s

Nej har ingenting vettigt att skriva idag, allt suger. Vi hörs, puss hej!!!

26 Oktober 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på sex and the city och har precis käkat lite, ska snart till pappa en sväng också. Hämta lite saker och ladda ner lite avsnitt för internet här mår inte som det ska nu. :p Idag blev det stan med Ida, vi hittade det vi behövde och ville ha. Gör nice! :) Mycket nöjd alltså! Efter det drog vi till Ida ett tag, härjade med Eroz och så haha. Annars idag blir det nog inget speciellt!

Har bloggar dåligt dom senaste dagarna, sorry. Men glömde faktiskt bort det igår! :p Har städat lite här hemma förut också, men dammsugningen får jag nog ta imorgon eller så. Imorgon är jag ledig då jag och Frida är klara med vårat arbete så vi har inget att göra i skolan ändå så. Vet inte riktigt vad som sker imorgon, kanske mixtra lite med Idas hår och så. Men det märks när den unga damen bestämmer sig för att köpa färg. ;) Nej nu ska jag gå och röka sen ringa pappa så han får hämta upp mig här, har ingen lust att gå i skit regnet. :p Vi hörs puss och kram!!

Rolig katt..

Elvis hade det väldigt roligt förut.. Katt skrälle!! :-p


24 Oktober 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på tv, kom hem för en stund sen. Dryg buss var det iallafall! Blev som sagt skolan idag, ska ju egentligen sluta halv fyra men vi fick gå tidigare. Blir så när vi gör arbeten själva, jag och Frida kom en bra bit idag och imorgon rullar det nog på lite snabbare. Denna vecka borde jag få reda på vad mitt betyg blir i svenska b också, men hoppas inte på för mycket för dom är ju inte kända för att vara snabba på skolan. :p

Annars idag blir det nog inget alls, slappa eller så. Känner jag mig rätt så kommer jag säkert somna till i soffan, men hoppas inte för då kommer jag verkligen aldrig kunna somna ikväll. Skulle behöva städa men är väldigt kallt idag och då vill inte kissen gå ut och han lär typ dö om jag kör igång dammsugaren. Problem problem!!

Kommer även få in mer pengar imorgon på kontot, behövligt. Även fast jag fick en hel del förra vecka så är mer än hälften av det redan borta, men har ju faktiskt köpt lite kläder och sånt så helt bortkastade är dom inte. Men nu SKA jag hålla bättre i pengarna som kommer. Annars klipper jag fan av kortet! Nej nu ska jag gå och kolla vad jag ska göra för mat idag, vi hörs. Puss tja!

Kom upp...

Kom upp i tid idag, kors i taket. Och jag kom upp helt själv. :p Stort + i kanten till mig. ;) Sitter iallafall i skolan nu och väntar på att första lektionen ska börja. Trött som en gris är jag, blää.

Kollade även mitt konto förut, och maten i helgen var tydligen jävligt dyr :s blir så jävla irreterad. Sluta handla på kortet tror jag bestämt, typ klippa i sönder det så jag inte kan. För pengarna bara flyger i väg!!

Men men vi hörs senare, ha en bra dag. Puss och kram!! :)


23 Oktober 2011

God kväll. Sitter i sängen och kollar på sex and the city och laddar upp ett videoklipp från igår på facebook, dock tar det sin lilla tid baah. Ska snart stänga av här och försöka sova! Imorgon är det en ny skolvecka, drygt men efter denna veckan är det lov. :-D Skönt!

Igår drog ju jag och Linda in till nöjes, på kapten röd. Guuud så bra det va, skulle lätt kunna se honom igen alltså. Sjukt bra live! Innan under dagen igår så gjorde jag inte så mycket, slappade mest. :-)

Idag har jag varit hos pappa, han fyller år. Grattis igen! Han blev glad för presenten han fick av oss, det visste jag redan då han behövde det. :-) Var där några timmar sen blev det hem, slängde igång en ny tvättmaskin, fixade mig lite och åt. Sen hämtade Ida upp mig, vi åkte till Grums hämtade Robin sen till ishallen och kollade på hockey. Först var det lite drygt, dom åkte mest runt och yrade. Men lite längre in i matchen blev det fart på dom. ;-) En hel del bråk, haha alltid lika kul och se.

Efter det blev det hem, och sen dess har jag bara kollat på tv och glott runt på internet. Men nu ska jag dra mig, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!


Kapten röd 22/10

Kapten röd

Ikväll drog jag och Linda till nöjes där kapten röd spelade, var så sjukt jävla bra och hade riktigt roligt. :-D Sååå värd kväll alltså!! En riktig spontan kväll blev det men de är jag glad för. Det som svider är väl plånboken men i det hela så var de värt det. :-)

Bild och video kommer upp imorgon. :-) god natt..


Seg!!

Hej! Sitter hemma och har precis duschat, riktigt skönt. Ikväll vet jag inte alls vad det blir, alla är jävligt sega efter igår typ haha. :p Jag har nu piggnat till och skulle mer än gärna göra något annat än att bara sitta hemma! Så hoppas något kul eller så händer alltså..

Igår då, efter jag hade varit i Grums så blev det hem och började göra mig iordning så kom Ida hit, vi käkade lite mat, lyssnade på musik och så. Sen blev det pizzerian en sväng, sen åkte vi runt ett tag sen bärde det av till Alm. Väldigt rolig kväll alltså :D Men orkar inte skriva allt i detalj, nu ska jag grejsa lite vi hörs. Puss heeeeej!!!!

21 Oktober 2011

Hallo! Sitter hemma, har precis diskat och gett gnällspiken mat, lyssnar på musik och väntar på att åka till Grums en sväng. Efter det måste jag hem, äta mat och göra mig i ordning. ;D Idag blev det in till stan, full knökad buss imorse iallafall, usch. Väl inne i stan drog vi till gina tricot snabbt, jag hittade 3 nya linnen. :D Glad tjej!! Sen trallade vi mot stadsbussen då kommer det fram två personer, ena med en fet kamera i trynet och den andra med en mick. Haha så vi blev interjuvade där lite snabbt. :p

Sen bussen mot häktet iallafall, där gick det jätte bra. Jätte trevlig chef på det där stället måste jag säga. :) När mötet där var klart så drog vi oss in mot stan igen, till åhlens, bolaget och tillsist partaj innan det blev att åka hem. Sen jag har kommit hem har jag betalat yttligare en räkning, svider i plånboken. :p Och pratat med mamma i typ en timme, blir så ibland när båda har mycket att prata om haha. :)

Ikväll blir det att dricka lite också, har inte direkta planer än så det märks vad kvällen har att bjuda på! ;) Nej men nu ska jag avnjuta min energydryck och en liten rök, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra fredag, pusss!

Explaining

Telling someone why you love them is like explaining what water tastes like.


UGGs

Sitter och kollar efter lite uggs, äkta såklart. Ingen ideé att köpa fejk för dom blir bara förstörda på en gång. Men det är så svårt att hitta ett par som jag exakt vill ha, till ett rimligt pris.

Har redan ett par svarta höga som jag fick förra året och som aldrig är använda. (men nu sitter dom på. :D) Men skulle även vilja ha ett par korta i en ljus färg. Någon vänlig själ som vet en bra sida eller så?


Något sånt här kanske? Vet dock inte vilken färg jag gillar mest...

Fixat och dolat

Hej. Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, lite drygt. Var till banken förut så pengarna kommer in till mitt konto idag. :)

Sen har jag gjort klart mitt arbete i svenska b, hoppas det duger bara. :) annars idag vet jag inte vad det blir, det märks. Men nu ska jag ta med mig Frida ut och röka, vi hörs senare. :)


Look at yourself first, before correcting others.

Tidsfördriv

Har du ett par blåa string? Tror inte det

Vem var den senaste du pussade? Kommer inte ihåg

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Har inte räknat

Vad gjorde du inatt? Försökte sova

Och i förrgår natt? Försökte sova

Vad gör du innan du ska sova? Kollar på tv, oftast

Kan du prata med din mamma om allt? Ja

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja

Har du varit gravid? Nej

Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Är gladeligen singel, så nej

Choklad eller glass? Åh svårt, båda.

Stövlar eller gymnastikskor? Stövlar

Kjol/klänning eller jeans? Klänning

Hemstad/ort? Vålberg

Hårfärg? Slingat

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? Ja

2. Tror du på kärlek? Ja

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja vem har inte

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Ja

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? Nej

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Inte direkt

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Tror jag inte

10.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej.. Attraktion och kärlek är inte samma sak!

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar? Kärlek

2. Vin eller öl? Båda

3. Dag eller natt? Båda

4. One night stand eller förhållande? Förhållande

5. Tv eller internet? Båda

6. Pepsi eller cola? Cola

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Båda

8. Färgfoto eller svartvita? Båda

9. Telefonkontakt eller face to face ? Båda

10. Bilddagboken eller myspace ? Inget av de

"Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? Nej

2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? Nä.. Eller lite kanske

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Haha massor!

4. Har du hoppat bungy jump? Nej

5. Har du nånsin gjort slut? Ja

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Nej

7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? Ja!!!

8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nej

9. Har du nånsin tyckt att världen suger? Ja

10 snabba
1. Saknar du någon just nu? Ja

2. Är du glad? Nja

3. Är du fundersam? Jo

4. Är du uttråkad? Jaaaaaaaaaa

5. Är du tysk? Eh nej

7. Är du italienare? Nej

8. Är du fransk? Nä

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

10. Gillar du någon just nu? Nopp


I'm so bored

Jag har så otroligt tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, sjukt drygt att bara sitta hemma hela dagen alltså. :S Och det finns heller ingenting att göra, drygt!! Och nu börjar jag få huvudvärk också, känns ju kanon eller inte. Försöker iallafall underhålla mig med att lyssna på musik och kolla runt på internet.. Just nu vill jag bara att klockan kan gå lite fortare, så jag kan lägga mig i sängen och försöka sova. Det enda vettiga som finns att göra just nu, haha.


I am so fucking fabulous


19 Oktober 2011

Hej. Sitter hemma och har precis duschat, ska fixa mig lite snabbt snart sen ta mig något att äta. Annars idag blir det nog inget speciellt, finns inget att göra så. Fick hem mina linnen idag, har inte provat dom än men snygga är dom iallafall. ;) Har även fått mina pengar från csn idag också, men inte på själva banken. Utan på ett jävla papper, så måste till banken idag eller imorgon också. Åhh! Men det är väl förhoppningsvis det sista krånglet med dom..

Nej nu ska jag sätta lite fart, vi hörs senare. Ha en bra dag, puss och kram!!

18 Oktober 2011

Hej. Sitter hemma och har precis pratat med mamma, nu sitter jag bara och lyssnar på musik och glor. Somnade såklart i soffan förut, gött som fan var det men ångest nu kan jag lova. Hur ska jag nu kunna somna sen. :S Idag blev det iallafall skolan, kom i tid och allt. Men det är tack vare Frida som smsade mig när jag halv sov, haha annars hade jag lätt somnat om igen. :p

Vi började med ett arbete i projekt och företagande, vi ska göra om vad som händer och sker i ett häkte. Vad det handlar om, hur dom "bor" där osv. Så på fredag ska vi till häktet och besöka. Kommer nog bli jävligt najs detta alltså, det som är bra också är att vi båda vet ganska mycket om detta. :p

Nej nu ska jag börja med ett annat arbete som jag helt glömde bort, måste sätta fart med det. När jag har gjort det så är jag helt klar med svenska B! :D Sköööönt.. Men vi hörs senare eller imorgon, puss hej!

Jag lyckades

Idag lyckades jag hinna i tid, helt otroligt. Sitter på bussen på väg till skolan nu, men fick såklart stressa som fan. Glömde säkert hälften av det jag skulle göra och ha med men. :p

Världens sämsta väder är det också, regnar och blåser som fan. :/ usch hatar regn såå mycket!! Men men vi hörs senare, puss!


SATC

Sitter och kollar på sex and the city och försöker fixa bloggen men det blir inte som jag vill. Orkar inte, baah!! Blev ingen skola idag, typiskt mig. Somnade såklart vid sex-sju, ångest i bott på det. Men var uppe ganska tidigt ändå men mensvärken sitter fortfarande i så blev hemma.. Vädret suger idag också, riktigt grått och trist alltså. Knappt så man vill gå utanför dörren idag, blöö.

Nej annars idag blir jag väl bara hemma, slappa och fortsätta vara förbannad på mig själv för att jag inte kan sova på natten som normala människor gör! :@ Fick hem min nya keps idag också, and I like it! ;D Nu väntar jag bara på mina linnen, hoppas hoppas jag gillar dom bara. Iiiih! Nej nu ska jag gå och röka och så, vi hörs. Puss!

Bygger om

Som ni kanske ser så håller jag på att göra om designen, vet inte när den blir helt klar så det kan se lite konstigt ut ett litet tag. Har inte sovit något inatt, hatar att jag inte kan somna. Eller ja nu skulle jag säkert somna på en gång men då kommer jag garanterat inte komma upp när klockan ringer. :p

Ska gå och ta mig en energydryck nu så jag inte somnar, sen sätta mig lite till med designen. Om jag kan tänka och koncentrera mig vill säga, har tagit en bra stund att bara skriva detta inlägg. Trycker på fel tangenter och har mig, virrig.se! :p Men vi hörs senare, adios....

IP3


Min fina klass ♥

Första raden
Marcus, Kristoffer, Patrik, Fredrik, Henrik

Andra raden
Frida, Jag, Nathalie, Josefine, Sonni

(Fattas några enstaka också)


Tatuering - text 2

Min 5e tatuering är en text på armen, sidan av armen. Är sjukt nöjd, blev precis som jag ville. Såklart gjorde det ont på vissa ställen, men det är ju en skön smärta liksom. ;D


16 Oktober 2011

Hej! Sitter och kollar på tv och har precis duschat, riktigt skönt. Mamma och Thor har åkt tillbaka till Norge nu också, men dom kommer om två veckor igen så. :) Idag har jag bara varit hemma och slappat, har en sån otrolig mensvärk så det är sjukt, fy fan! Håller på och laddar ner en film också som jag nog ska se ikväll, tills den är klar ska jag se två nya avsnitt av grey's anatomy. :D

Igår var jag in till stan och tatuerade mig, sen hem ett tag typ sen till stan snabbt igen med Ida. Sen åkte vi hit och käkade sen hem till Ida, gjorde oss iordning sen drog vi till Grums och kollade på innebandy haha. Efter det åkte vi runt lite sen var vi hos Ida och kollade på film och så. Sen ut lite igen men fanns inte ett skit att göra så alla drog hem istället, dryg kväll men helt okej imellan åt.

Idag blir det nog bara slappt skulle jag tro, imorgon är det skola. Börjar tidigt så måste verkligen försöka somna tidigt så jag kommer upp i tid, har heldag imorgon också. Eller man vet aldrig men ska ha det enligt schemat iallafall.. :p Men nu ska jag grejsa lite, vi hörs senare. Pussss!!

Chillar

Sitter hos Ida med henne, Linda och Robin och kollar på tv. Lite chill alltså! Förut var vi och kollade på innebandy haha, både jag och Ida blev helt inne i matchen. :p

Annars ikväll vet vi väl inte vad som händer riktigt, ganska dött verkar det som. Men har alltid kul med dessa människor ändå så.. ;D Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, vi hörs imorgon. Puss!


Ny tatuerad

Nu är äntligen min 5e tatuering på plats. Är sjukt nöjd! :D Gjorde ont på vissa ställen, men är samtidigt en skön smärta liksom haha.

Nu sitter jag iallafall i bilen med Ida, följde med henne till stan en snabbis. Och nu blir det hem och äta och fixa sig lite. Får se vad kvällen har att bjuda på!! :)


Kaaaallt

Godmorgon! Sitter i bilen på väg in till stan, tatuering nästa. :D ska bli jävligt nice alltså..

Det är kallt som fan ute också, uh fryser typ ihjäl. :/ värme skulle inte sitta fel alltså!! Men vi hörs senare, puss och kram..


14 Oktober 2011

Hej. Är med Ida och Linda och bara snurrar runt typ, finns inte ett skit att göra. :s Bläää!

Kom igång med städningen förut iallafall, blev gör fint. ;D Nej har inget mer att skriva, vi hörs imorgon. Ha en bra fredag, puss och kram!!


Helg!

Tjolahopp, sitter och kollar på tv och ska snart ta mig lite frukost. Efter det ska jag försöka komma igång med städningen, uh vad jobbigt. Men det behövs verkligen så! Vaknade runt halv elva idag, så skönt att sova ut. Duscha måste jag göra sen också...

Idag är det verkligen svinkallt ute, usch. :s Gillar inte kyla alltså! Annars idag har jag inga planer alls, verkar inte finnas mycket att göra denna helg. Utom att jag längtar som en tok till imorgon då jag ska tatuera mig! :D iiih Nej nu ska jag sätta fart här, vi hörs under dagen. Pusss!!

Favoriter??

Undrar ja vilka jag pratar med mest haha. Fult också att det verkligen är varannan ;D


Keps

Beställde nyss en keps, har länge velat haft en med
 militär mönster och nu hittade jag en riktig billig. :-)


Lyckas alltid

Jag lyckas alltid att försova mig alltså, så jävla förbannad blir jag på mig själv. Men nu sitter jag på bussen mot skolan iallafall. :)

Svinkallt är det ute också, usch. :/ och jag har såklart ingen jacka på mig, smart jag känner mig. Men halsduken hjälper iallafall lite. :p

Men vi hörs senare, ha en bra dag. Puss hej!!


12 Oktober 2011

Tjohej! Sitter och kollar lite på tv och har nyss fixat lite bilder på Johannes åt Karro och dom. :) Blev väl helt okej, jag är inte helt nöjd egentligen. Är så himla petnoga med sånt! Men nu fick det räcka för idag, annars kommer jag vara uppe halva natten med det. :p Ska fixa något att äta nu också, är så hungrig.

Idag blev det skolan, försov mig idag igen. Aaahh! :O Men var ju iallafall där nästan hela dagen, high five för mig. ;) Men imorgon SKA jag inte försova mig, då vet jag inte vad jag tar mig till alltså. Efter skolan typ var jag med Ida in till stan snabbt, och sen dess har jag bara slappat hemma. Skönt! :)

Nej men nu blir det mat sen kolla på body of proof, vi hörs imorgon. Puss och god natt.... :)


Försov mig!!

Sitter i skolan och glor, snart är det lunch och jävlar va gött det ska bli. Är så hungrig alltså! Lyckades såklart försova mig idag igen, blir så trött på mig själv. Men men vi hörs senare, ha en bra dag, pusss!!


Karlskoga

Är i Karlskoga hos Idas syster, vi är barnvakt. Ligger just nu i soffan och kollar på tv, sjukt trött. Hoppas på att somna typ direkt när jag kommer hem sen.

Imorgon blir det skolan, drygt. Men får hoppas dagen går fort!! Nej men ska gå ut och röka nu. Puss och kram!


Skolan

Sitter i skolan och har rast just nu, är mätt som fan alltså. Försov mig såklart imorse, fick stressa som fan. Typiskt mig!!

Nej men ska gå in nu, vi hörs ikväll. :)


10 Oktober 2011

Hej. Ligger i sängen och kollar på sex and the city och fixar med lite bilder och så! Kom hem för ungefär en timme sedan, då hoppade jag in i duschen direkt och fixade sen lite kvällsmat. ;p Idag blev det ingen skola, jag somnade typ en timme klockan skulle ringa, så jävla typiskt mig alltså. På eftermiddan kom Ida och hämta mig, var hos henne ett tag sen drog vi till Grums ett tag. :)

Imorgon blir det skolan, det med basta. Och efter de ska jag med Ida och vara barnvakt. :) Blir nog en bra dag med andra ord!! Nej men nu ska jag fortsätta här, vi hörs. Puss och god natt...

9 Oktober 2011

Hej. Sorry för dålig uppdatering men appen har inte funkat och det har varit otroligt störande. Men jag lever iallafall. ;) Sitter nu och kollar på reprisen av desperate housewives, tvättar och ska fixa mat snart. Så otroligt tråkigt att tvätta, det tar en sån jävla tid.

I fredags var vi ute och åkte lite sen till en "fest", inte så mycket att hurra för om man frågar mig. Men det fick liksom duga, haha. Kom hem i skaplig tid och allt. Och igår så var vi ute och snurrade hela kvällen, hit och dit fram och tillbaka. Men vi fick oss endel skratt under kvällen iallafall! :D

Annars idag vet jag inte vad det blir, det märks. Nej men nu ska jag fixa mat, är så hungrig. Vi hörs senare eller så, puss tjao!!


Linnen

Beställde nyss hem tre stycken linnen. :D Ville ha tre till men dom fanns tyvärr inte på lager just nu. Men dessa bara älskar jag, precis sån modell på det och allt. Wiie!




Gosis

Elvis är gosig.. :-)


Tatuering - text

Min 4e tatuering är en text på foten. "Stay Strong"! Jag älskar den, så otroligt nöjd med den. Blev precis som jag tänkt mig, ångrar inte en sekund av den. Men sjuuukt ont gjorde det iallafall!


6 Oktober 2011

Hej! Sitter hemma och har precis kollat på greys anatomy avsnitt två, alltså det avsnitt som kommer gå på tv nästa vecka. Kan aldrig vänta! Och håller på och laddar ner avsnitt tre nu. :D Såg även avsnitt två av desperate housewives förut. (Y) Bäst!

Drog ut en sväng förut med Ida, Linda och Robin. Vi var till bk en sväng sen hände det inte så mycket mer så drog hemåt. Jävligt dryg kväll må jag säga! Imorgon vet vi inte riktigt hur det blir än, jag är fortfarande pank då csn är drygast. :( Eller jag har lite pengar men det är till tatueringen nästa helg. :D Rör ej Martina!!!!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på one tree hill, vi hörs imorgon. Puss och god natt...


Tråkigt

Sitter hemma och kollar på tv och har otroligt tråkigt just nu. Men blir väl kanske att dra ut sen.. :-)

Skriver mer senare eller så, puss och kram!!


5 Oktober 2011

Hola! Ligger i sängen och kollar på one tree hill och typ hostar ihjäl mig ibland, jävla hosta som aldrig vill försvinna. Haft skiten i över tre veckor, tycker det räcker nu liksom! Idag blev det som sagt skolan, dagen gick hyffsat snabbt, sen blev det hem duschade och lite sånt sen drog jag ut med Ida.

Vi snurrade runt en liten stund sen drog vi till Grums och umgicks med b1 och b2 ;) hoho! Men bra kväll må jag säga, mycket bra. På lördag blir det kanske Norge, får se helt enkelt. Är ju inte frisk än och vill inte smitta Karro och den lille. :/ Så vill verkligen bli frisk nu nu nu så jag kan följa med och träffa dom!!

Annars under helgen har jag inte riktigt något planerat helt, lite små tankar och så bara. ;D Nice nice! Imorgon måste jag tvätta, alltid lika kul. Skulle behöva städa också, hund och katt hår överallt. Baah! Men får se om jag orkar, haha brukar bli att jag fastnar framför tven/datorn istället. Men nu ska jag lägga mig och titta på greys anatomy som jag missade förut. :p Puss och god natt...

Skolan

Sitter i skolan och vill hem. Men slutar som tur är snart, drygt bara att vänta på bussen..

Imorse var jag så nära på att försova mig, eller ja gjorde ju det men hann till skolan i tid. Och det är ju tur! Har blivit klar med det som jag inte vet vad det heter haha och har ny börjat med lager A. Får se om det är nåt kul!

Men nu ska jag läsa klart teorin innan vi slutar, vi hörs sen. Puss och kram!!


Tröttis

Ligger i sängen och har precis kollat på desperate housewives, missade avsnittet som var förut ikväll så. Ska försöka sova nu för är sjukt trött alltså, hoppas jag bara kommer upp i tid imorgon också!

Drog ut med Ida förut, var med lite folk och flängde runt. Helt okej kväll alltså!! :) Nej sova va det, vi hörs imorgon. God natt...


3 Oktober 2011

Hellu! Sitter och lyssnar på musik och kollar på tv lite. Mitt humör förut idag var inte på topp kan jag säga, men nu blev det myyycket bättre. Har fått iväg ansökan till CSN, skönt. Så förhoppningsvis så krånglar inte det en massa utan att det kan gå bra så jag kan börja få mina pengar..

Fick äntligen tjänsten wimp avslutad också, det är en musiktjänst som jag inte ens har använt så har det dragits pengar för mig varje månad. Och det har krånglat som fan att avsluta det, men nu gick det äntligen! :D Glad tjej nu!!

Annars idag blir jag bara hemma tror jag, grejsa lite och så. Det finns alltid något att plocka i hemma, rensa lite lådor och sånt igen kanske haha. :D Blev otroligt sugen på att träna nu också, men är inte helt frisk än (uuh) men kanske går lite på promenadbandet ändå, fick en sån otrolig energi nu så. ;) Men vi hörs senare eller så, adios!!

Skolan

Sitter i skolan och har nyss haft lunch, är så trött och seg. Vill bara hem! Men efter vi har slutat här måste jag till själva skolan och fixa med CSN grejset. Hoppas bara syon är där idag!!

Annars idag händer det nog inte mycket alltså. Känner inte alls för att vara här heller, bara massa otrevligheter från lärarna, eller ja en lärare. Blir så jävla förbannad! Nej nu börjar vi snart igen, vi hörs senare. Puss tja!


Tarzan

Lägger mig i sängen och kollar på Tarzan! Ääälskar den filmen. :D

Hoppas på att jag kan somna ikväll också så jag tar mig upp till skolan, brukar ju ha svårt att somna på söndagar. :p Men nu kom min prins så ska gosa med honom. Puss och god natt!


Slapp kväll

Sitter och lyssnar på musik och bara glor runt, blev en riktig slapp kväll alltså. Skönt! Börjar bli lite hungrig också, men orkar jag fixa något? :p haha.. Imorgon börjar en ny skolvecka, ska egentligen ha praktik men skippade det denna gång. Ska även till syon på skolan och prata med henne imorgon, måste ansöka om bidrag från csn. Är inte bara fördelar att vara tjugo alltså!

Ska försöka hitta en film/serie att sätta på också, men vet inte vaaaad. Bah! Nej men nu skriker magen efter något att käka alltså, vi hörs. Puss och kram!! :)

2 Oktober 2011

Hej! Sitter hemma och väntar på maaat, är så jävla hungrig så det finns inte ord för det. Och när man går och väntar som en galning tar det alltid extra lång tid, blöö. Annars idag har jag städat, diskat och duschat. Har äntligen ordentligt shampoo nu! :D Resten av dagen blir det nog bara slappt typ, finns inte så mycket att göra på en söndag..

Igår när jag kom hem så drog jag ut med Ida, vi var lite överallt och bara snurrade runt typ. Sjukt dött ute igår alltså, illa. Så kom hem ganska tidigt, skönt faktiskt. :) Men nu kommer Ida hit, vi hörs senare. Ha en bra dag!!


Jag igår

På G hem!

Nu är vi på väg hem från Örebro. Har varit en bra dag, shoppade dock nästan ingenting. Glömde till och med att köpa två saker jag hittade, haha bra snurrig!

Men kul att träffa Vicky, gör ju nästan aldrig de längre. Och hon bodde jätte fint.. :) När jag kommer hem blir det att va med Ida iallafall, får se vad kvällen har att bjuda på. ;) Men vi hörs senare eller imorgon, pusss!!


Sliten.se

Godmorgon! Sitter i bilen på väg mot Örebro nu. Är så jävla sliten så jag typ dör, men inte så konstigt när jag knappt sov något inatt.

Men blev en bra kväll iallafall och det är huvudsaken. :) Blev Arvika, blev några nallar med hem haha shit vad killarna spelade bort mycket pengar på det. Var där några timmar sen drog vi oss mot Kil ett tag sen hem! :)

Men ska försöka sova lite nu faktiskt så jag orkar shoppa sen. :D Vi hörs senare, puss och kram!!


RSS 2.0