29 September 2010

Sitter hemma och kollar på vänner och är på urdåligt humör just nu, allting ska gå emot mig just nu. Inget går fan rätt, uuuh. Hatar skolan något fruktansvärt mycket också, skulle lätt vilja hoppa av skiten. Gör massa urfåniga meningslösa uppgifter i svenskan, varför inte lära oss något vettigt istället som man har använding för i livet. Uh äckel skola!

Men men nog om det, klarade iallafall ett till prov i engelskan idag (utan att ens träna på eller gått igenom kapitlet) synd bara att jag inte har så lätt för matematik också, blöö. Jag och Fjongis blev klara med en uppgift i samhäll idag också, skönt. Efter skolan drog jag hem, så kom pappa och hämtade upp mig så kollade vi efter Wilma en sväng..

Imorgon är det skola igen, woho. Skönt att det bara är två lektioner iallafall, men har prov i samhäll och kan inte ett skit. Kan ju vara för att jag glömde pappret i skolan, haha smart där. Annars imorgon vet jag inte vad det blir, mamma och Thor kommer iallafall hem på kvällen. Vill slinga mitt hår också, blir så lätt trött på en färg när jag har haft det några månader. Jaja men nu ska jag göra annat, vi hörs. Adios!!

Vaknade för tidigt


Vaknade för tidigt idag, en hel timme också. Det är förjävligt! Sitter iallafall i sängen nu och kollar på vänner. Har ätit frukost och fixat håret, min buss går inte förens halv tolv så behöver inte stressa iallafall. Jaja, ska gosa lite med Elvis nu innan jag ska göra mig iordning det sista, vi hörs. Ha en bra dag! :-)

Lite sällskap

Sitter och kollar på lite sällskap och dricker chokladmjölk, mums. Har dammat lite, duktiga jag. Imorgon eller Onsdag får jag ta tag i dammsugningen.. När tven är slut så ska jag lägga mig i sängen och somna till vänner! :b Imorgon börjar jag tolv, härligt. ;D Har även börjat äta frukost, eller ja började idag då. Hehe! Och är så nyttig så jag gör gröt, den ni. :) Pappa hämtade upp mig förut, var och kollade efter Wilma men ingen katt inte. :( Sen var vi och handlade.

Hoppas mina kläder från halens kommer imorgon också, så sjukt drygt att vänta. Ska kolla runt efter lite nya smycken oså också. :) Och på fredag drar vi mot Arvikamarten, bestämt att Rickard the man kör nu, gött! :D Och kör han inte så rycker jag öronen av honom. :b Ska färga håret på torsdag eller fredag också, gött att bli av med utväxten. Men men ska kolla klart på tven nu, vi hörs nog imorgon. God natt, puss och kram!!


26 September 2010

Sitter hemma och tittar på Idol, missade ju det i fredags. Annars idag har jag inte gjort ett skit, som vanligt på söndagar. Igår var jag bara hemma, sjukt segt att sitta hemma själv, men så kan det va. Imorgon är det måndag igen, en ny skolvecka, blööp. Men men, ska springa ner och hämta tvätten sen kolla på vänner och ha ännu mer tråkigt. :b Adios!!


Skitväder!

Hej, sitter och kollar på vänner och typ somnar snart. Förstår inte varför jag är så trött då men, vädret suger så blir nog en hemmakväll? Tar mig ingenstans heller då, men ah det märks vad det blir. Ska börja skala potatis snart för idag ska jag göra ordentlig mat, potatis, schnitzel och sås. Mums! :)

Igår kom Lisa hit så var vi här en sväng, sen drog vi till Jonas. Var där hela kvällen, lekte med ungarna. Resten av folket sprang fram och tillbaka typ. :p När jag skulle dra hem så regnade det, så Amanda var snäll och körde hem mig.. Men men, det var allt för mig. Vi hörs, ha en bra helg. Puss och kram!! :)

23 September 2010

Sitter och kollar på debatt, ska snart försöka sova så jag kommer upp imorgon. Idag blev det skolan, en lektion bara dock. Och fick vi sakerna vi skulle få till provet då? Nej! Åh blir så less, men imorgon hoppas jag vi får det eftersom det är på tisdag.. Efter skolan drog jag med Lisa hem till henne några timmar sen till mig, kollade på andra avenyn oså.

När Lisa hade åkt hem så kollade jag på idol och slappade. Ska bli skönt med helg, även fast jag inte har några planer överhuvudtaget.. Och till dig din lilla tuffing som kommenterade anonymt, våga stå för vem du är? Jag publicerar inte kommentarer från anonyma, så jävla patetiskt att inte skriva sitt namn. Men ja, de flesta vågar ju inte stå för vilka de är bakom skärmen.

Men iallafall, fick mejl från halens idag att mina kläder har skickats. Då ska jag använda mina nya leggings till mina tjocka ben, mmmmh gillert! ;) Haha jaja ska kolla klart på tv nu, vi hörs. God natt!

22 September 2010

Hej,

Sitter och kollar på tv och ska snart äta något, sen kolla på kungarna av Tylösand. Efter det lägga mig i sängen och somna till en film. :p Idag blev det skolan, dryg dag men fick endel gjort. Blev klar med två svenska uppgifter, och nu här hemma har jag nästan blivit klar med våran hemuppgift vi fick i religionen.

Vi fick en stor hemuppgift istället för prov, mycket bättre tycker jag. Skulle först vara i grupp, men kände att det går nog bättre om jag är själv. Vill ju helst satsa på mer än G nu så! Har några frågor kvar som jag behöver lite hjälp med..

Efter skolan drog jag och Lisa till Jonas, kulkul. Ja, så min dag har varit skolan sen varit med dom vanliga. Imorgon känns det såå onödigt att åka till skolan har typ bara en lektion men måste gå på den då vi ska få grejs till provet vi ska ha i samhäll nästa vecka.

Fick min jacka och stickade tröja idag. :D Jackan satt bra och allt, naaajs. Tröjan var lite stor och stickig, men hoppas den blir bättre efter en tvätt. ;) Men nej, nu blir det mat. Vi hörs imorgon, puss och kram!


Hurtbullar

Tjatja, har nyss tittat på idol och ska snart springa ner i tvättstugan och hämta tvätten sen lägga mig i sängen och kolla på film och soooova. Så otroligt skönt! Börjar tio imorgon, men blir upp lite tidigare ändå för att duscha. Idag blev det skolan, hade bara två lektioner efter det åkte jag och Lisa hit några timmar, sen till Jonas en sväng.

Vi tog oss en promenad hemåt, riktigt skönt. Så nu har vi bestämt att vi ska skippa all skit mat, godis, dricka och allt. Och vi ska börja gå ut och gå osånt.. :) Vi blir hurtiga, woho lycka till, till oss. ;)

Men men, vill att mina kläder ska komma men det är sååå segt. Vill ha min jaaaaaacka!! Men nej har inget mer på hjärtat, vi hörs nog imorgon. God natt!

20 September 2010

Hej. Sitter hemma och kollar på tv, är så jävla trött och mår inte bra. :/ Sov nästan ingenting inatt, kunde bara inte somna och när jag väl slumrade till så vaknade jag lika snabbt igen typ. Bajsnatt! Hoppas på att jag somnar sen, skulle vilja lägga mig nu men vill inte missa "lite sällskap" hehe. Har sovmorgon imorgon också, så ska sova ut.

Idag blev det skolan, extremt dryg dag iallafall. När vi slutat drog jag med Lisa hem, har varit hos henne hela dagen och lite i hockeyhallen.. Regnade rätt fint när jag skulle åka hem, såg ut som en blöt katt. :p Imorgon blir det skolan, sen vet jag inte. Det märks, just nu skulle jag bara vilja sova, sova och sova! Men ska äta klart sen lägga mig i soffan och typ halvsova, vi hörs imorgon. Puss och kram!

I looove shopping ;)





Halens


Halens


H&M


H&M


Bubbleroom


Bubbleroom


Förbannade tragiska människor!

Blir så jävla trött på detta val, jag röstade idag men jag röstade blankt för jag är inte insatt och kunde inte bestämma mig för något parti. Det som gör mig så otroligt arg är alla som sitter och klagar över hur andra röstar. :/ Säger att man är dum i huvdet för att man röster på de, eller de. Va fan är det egentligen? Det är ju NI som klagar som är dumma i huvudet! Trodde Sverige var ett fritt land, eller?

Men nej, tyvärr så finns det ju dom patetiska sorgliga människorna som alltid måste klaga på andra. Gå och skaffa er ett liv och bry er inte om vad andra tycker och tänker istället!!


19 September 2010

Hej,

Sitter och kollar på desperate houswives och har sån huvudvärk, blöö. Mamma och Thor åkte för ett tag sen, så nu blev det tyst och tomt igen. :/ Men men, idag sov jag ganska länge. Orkade verkligen inte gå upp, men mamma tjatade på mig för vi skulle gå för att rösta. Kom upp tillslut, efter vi hade röstat gick vi till affären sen hem, mamma började med maten och jag typ dog av värmeslag, höhö.

I fredags och lördags så var jag bara hemma med mamma och Thor, riktigt skönt faktiskt. Var inne i stan igår också, hittade lite saker. Ett puder, brunkräm, bh och två linnen. Behöver egentligen mer nya kläder men orkade inte springa runt i massa affärer sen var det typ tusen folk ute. :O Aja!

Imorgon är det skola igen, blöö. Är på skolan i två veckor nu, och börjar nio imorgon, jävligt jobbigt. Men men ska tända lite ljus nu, för kallt är det. Brr! Men vi hörs senare eller imorgon, ha det bra!!

17 September 2010

Hej,

Sitter hemma och kollar på desperate houswives och väntar på att idol ska börja, och att mamma odom ska komma hem med min kebabrulle och efterlängtad cola, haha. :b Blir en slapp kväll, tro det eller ej. ;) Idag har det inte hänt mycket, sov ganska länge sen tog jag tag i disken och sen hoppade jag in i duschen.

Ska försöka träffa syster imorgon, ska köpa hennes löshår. :) Hennes är myyycket bättre än mitt, och hennes är i typ den hårfärgen jag har tror ja. Imorgonkväll blir det väl att hitta på något med Lisa odom, hoppas på att vi slipper regn iallafall. Hatar regn, skönt att det slutade nu på eftermiddan.

Men men, ska dra mig. Vi hörs nog imorgon, ha en bra fredagskväll. Pusshej!! :)

16 September 2010

Hej,

Sitter hemma och har nyss städat, blev så fint så. ;) Har massa ljus tända så mys är det, och luktar gott. :b Ska väl fixa lite mat, men vet inte vad. Jobbigt att laga mat men vill inte ha macka eller nått, haha. :p

Dom senaste dagarna har jag varit med Lisa och dom, och med dom menar jag typ: Kricke, Jonas, Johan, Tommy och Natasja. :) Mycket trevligt! Ikväll blir det dock en slapp kväll hemma för mig själv, behövs det också ibland. ;)

Imorgon blir det väl att vara med folket igen, vad vi hittar på är en annan femma dock. Hmm! Hoppas på att det inte regnar, hatar regn. Blöö.. Jaja ska kolla på tv nu, vi hörs. Puss och kram!!

God natt


Ligger i sängen och kollar på andra avenyn och ska snart sova.
Har inte hunnit skriva nått och orkar inte nu.
Så vi får höras imorgon, god natt! :-)


13 September 2010

Hej,

Sitter hemma och väntar på att lite sällskap ska börja, hehe. Idag har det inte hänt mycket, har varit skönt väder iallafall. Var till öob med pappa en sväng, hittade nya kollegeblock oså. Sen kom Jennifer förbi med sakerna mamma hade beställt. Så har jag städat lite, ska bara dammsuga men gör det imorgon. Ska försöka få det lite höstmysigt i lägenheten men är så svååårt, skulle behöva lite nya saker för det. :b

Fick reda på att vi har studiedag imorgon också, fy så gött. Lite efter är jag och får reda på det nu dock, hehe. :p Så nu kan jag fortsätta lite med lägenheten och kolla på mer avsnitt av andra avenyn, slippa ställa väckarklockan imorgon. Naaajs!! Men nej ska fokusera mig på tven nu, vi hörs. Adios! :)

Ge mig coooola!

Herregud jag tror jag dör snart, är så otroligt sugen på cola så baah. Imorgon när godisaffären öppnar vid nyängen ska jag springa dit och köpa cola, haha. Är ju i verkstan under veckan igen, dock bara fyra dagar eftersom vi har "egna studier" på fredagar när vi är i verkstan, hehe. ;)

Igår då, gjorde inte så mycket under dagen. Sen på kvällen kom Lisa, vi fixade oss och kollade på andra avenyn oså. Sen drog vi till Natasja där hon, Kricke och Jonas va. Kvällen blev faktiskt jävligt rolig, shit vad vi skrattade. :D haha! I fredags va jag med typ samma folk, va i Kil en sväng oså. Orkar inte berätta allt, för nu ska jag ta mig lite oboy och en cigg. Pusshej!


10 September 2010

Hej,

Sitter hemma med Lisa och kollar på film, eller ja sappar mellan två kanaler. :b Idag sov jag inte så jätte länge, gick upp, duschade och gjorde mig iordning. Sen körde pappa mig till Grums, åt lite pizza och softa. Sen fick vi skjuts hit av Joel. :) Väntar på Jonas också, men han är ju drygast i kommun. xD Får se vad kvällen bjur på!

Imorgon ska jag till pappa en sväng, annars vet jag faktiskt inte. Igår då, drog i sista sekund till bussen och mot Slottsbron, var där i typ två timmar och sen hem igen. Trevligt! Både jag och Lisa är så otroligt sugna på smågodis, blöö. Men så bor man ju i Vålberg så affären stänger åtta, ganska så sugit!!

Men men nu ska vi försöka hitta på något, vi hörs nog imorgon. Ha en bra helg, puss och kram!


9 September 2010

Hej,

Sitter och kollar på satc, fast nu första filmen. Har sett klart alla sex säsonger, så bra. Springer runt och yrar också, blir väl att vara med Lisa odom ikväll. :) Cyklade till affären förut, även fast jag egentligen inte orkade. Och puh vad jobbigt det blev på hemvägen, hehe. :b

Har äntligen skaffat så jag kan ladda ner låtar på youtube, gött. :D Det enda som cpar är att det hackar ibland och att det sparas som mp4 filer, blöö. Men men, ska dra mig. Vi hörs imorgon, puss och kram!

8 September 2010

God kväll...

Sitter hemma och kollar på idol, ska lägga mig i sängen sen och kolla på satc tror jag. Skönt! :-) Idag har det inte hänt mycket, var med Lisa och Johan några timmar. :-D Skönt att träffa Johan igen eftersom han har varit på "semester" under sommaren, höhö. :b

Imorgon börjar vi ett, lärarna ska på någon kurs på förmiddan. Annars imorgon vet jag inte vad det blir, och på fredag är vi lediga. Som alltid när vi har våra två veckor i verkstan, gött! Så imorgon tar jag helg, uh vad underbart.

Behöver färga mitt hår också, har fått utväxt. Vet dock inte vilken färg eftersom jag gillar färgen jag har nu, vill inte få det mörkare. Och kan inte ta färgen jag hade sist eftersom det var svart, haha. Det har verkligen blekts mycket.. Men men, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Vi hörs, ha de!!

7 September 2010

Hej.

Sitter och kollar på satc, om typ en timmer börjar idol igen. ;D Har inte ett skit att skriva faktiskt, är så otroligt irreterad på endel människor idag!!

Är så otroligt rastlös också, får typ panik av att sitta i denna förbaskade fåtölj. Kanske ska flytta ett steg till soffan, kanske känns liiite bättre då? Haha åh tråkigt.

Är så sugen på cola också, men orkar inte gå till affären och ska försöka sluta dricka så mycket dricka. Wish me luck! Nej men vi hörs, ha en bra kväll. Adios!!

6 September 2010

Godkväll..

Sitter och kollar på "lite sällskap", haha roligt. Efter det ska jag lägga mig i sängen och kolla ett avsnitt av satc och sen sova. Idag var jag med Lisa hela dagen, sen träffade vi Jonas och Alex en sväng! :-)

Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen, efter det till skolan. Och när jag har slutat blir det in till stan! Ja, har väl inte så mycket mer att säga. Fick mina kläder från nelly idag också, allt satt bra oså. (Y)

Men men, ska stänga ner här och kolla klart på tv. Vi hörs imorgonkväll, god natt..

Gomöra

Tänka sig att jag faktiskt är vaken, ville helst ligga kvar och sova men lika bra att gå upp och pina sig iväg till skolan. Ska försöka göra en snabb frukost innan jag ska gå till bussen, måste bestämma kläder också. Åh behöver nya kläder!!!

Jaja, vi hörs ikväll. Ha en bra dag, puss och kram!


5 September 2010

Hej,

Sitter hemma, lyssnar på musik och väntar på pappa. Det ringde en om Wilma nyss så ska åka och kolla efter henne snart. Vill ha hem henne! Idag sov jag länge, skönt men får ändå ångest över att jag sover bort halva dagen, men gjorde väl inte så mycket idag egentligen.

Imorgon är det skolan, verkstan i två veckor troligen. Uh vill inte ha skola, vill inte gå i skola. Skulle lätt kunna skita i allt, men det går ju inte. Vill så mycket, men ingenting händer. När ska jag ta itag i allt?!

Nej nu ska jag kolla mitt konto och hoppas på att det finns lite kvar att shoppa för, har ju köpt lite nya kläder och nya skor så pengarna flyger iväg. :b Hörs kanske sen, ha en bra kväll. Pusshej!

4 September 2010

Hej,

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, Lisa ligger fortfarande och sover den lilla grisen. ;-) Ska snart hoppa in i duschen och sen väcka Lisa så vi kan äta "frukost". Idag blir det väl att vara med folket igen, vad annars liksom? :P Min hosta tar dock d.ö.d på mig, fy satan!

Igår körde pappa mig till Grums, drog till Adam där bara Lisa var. :p Sen kom Alex, Lova och Bea. Sen Marie och nån mer blabla. Satt där ett tag och glodde typ? Men det var ganska trevligt, sen tog jag bussen hem. Men drog till Natasja där Jonas och Kricke var barnvakt, där var det en trevlig stämning med några härliga människor. :-) Sen kom tillslut Lisa dit också! :-D Somnade inte förens efter fem så förstår inte hur jag orkar vara uppe nu, hehe.

Nej men nu blir det duschen, skönt att solen är framme idag också. Så slipper man frysa lika mycket när man går ut kanske, men uggsen åker nog på idag iallafall. Men vi hörs imorgon, ha en bra bra. Puss och kram!

2 September 2010

Hej,

Sitter hemma och kollar på sex and the city och chillar, har lite ont i huvudet och var tvungen att tvätta så drog hem tidigt idag. Blev skolan då, efter det till Vålberg, hämtade ut mina skor (skit söta, haha) så var vi med Jonas odom, drog till Grums en sväng sen till Vålberg igen. Fram och tillbaka varje dag hela dan, typ. :p

Imorgon är det efterlängtad fredag, skönt. Planerna är väl att umgås med alla sötnosar som vanligt, vad vi hittar på märks. :-) Men nu ska jag äta något sen fortsätta att slappa för engångsskull. Vi hörs, ha det bra!


1 September 2010

Hej,

Idag blev det skolan, missade nästan bussen men har alltid sån tur att hinna med den. :b Hade möte och några lektioner, mötet gick väl bra. Och jag klarade ett prov i engelskan idag, skönt. :-) Det ringde en om annonsen jag la ut om Wilma, letade efter henne men har ej hittat henne än. Men det märks, får hoppas på att jag får hem henne snart! Har varit med Lisa hela dagen, vad annars liksom? ;-) Så var vi med Jonas odom lite också!

Imorgon har vi bara två lektioner, skööööönt. Efter det blir det säkert samma som resten av veckan, hehe. Men nu ska jag försöka sova, datorn dör när som helst också och jag orkar inte hämta sladden för det är så varmt och skönt under täcket, haha.
Men men, vi hörs imorgon. God natt!! :-)


RSS 2.0