Solglasögon

Okej nu måste ni hjälpa mig lite, vilken färg på glajjorna ska jag köpa?
Gillar alla tre och kan inte bestämma mig.


Småkryp

Bläää, satt ute ett tag med Tovis förut. Och fy satan vad småkryp det var överallt, finns inget värre nästan. Uh tycker dom är så äckliga, även fast jag vet att dom inte är farliga eller så. Gjorde rent bordet där ute också och det blev kliniskt rent! (typ) haha. Nu sitter jag och kollar på tv, just nu är det gossip girl som går. De har börjat sända det från början. Ska börja med maten snart också, magen börjar kurra lite smått.

Men men, uh känns som jag har småkryp över hela mig. Panik! :p


31 Maj 2011

Hej! Sitter hemma och bara glor typ, har absolut ingenting att göra just nu. Hunden ligger och sover, eller ja flyger upp direkt det kommer en bil eller liknande, kanske ska klistra fast henne i golvet snart. Och har nog aldrig sett henne så glad när hon såg mig som när jag kom hem förut, jisses vilken gläjde hon hade. Värsta knäppisen!

Var iallafall till skolan snabbt, fick en ny uppgift som jag nog ska börja med lite senare. Fint väder är det idag också, varmt som satan. Det blåser dock, men det gör inte så mycket för det blåser varmt idag. Fast nu har naturligtvis solen gått i moln, men ska väl sätta mig lite ute sen med Tova så hon får leka av sig lite och så.

Imorgon ska jag iväg till pappa och hälsa på, han vill säkert träffa Tova också. Mamma och Thor kommer hem imorgonkväll också, men bara för en natt. Sen kommer dom tillbaka på fredagkväll, som jag redan har skrivit. :p Fick räkning från telenor idag också, dyyyrt men betalade in den på engång. Lika bra de så det slipper komma påminnelser, dom kommer skit snabbt. Irreterande!!

Lite dåligt med bilder här på bloggen just nu har jag märkt också, men har ju en lånetelefon just nu och orkar inte springa runt med digitalkameran hela tiden. :p Men något kort på Tovis och så lär det komma upp. Har inte så mycket annat att ta på, är ju bara hemma så, haha. ;) Nej men nu blev det ett himla långt inlägg om en massa ointressant skit. Vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra dag, puss och kram....

. . .

Sitter och väntar på att big brother ska börja och kollar på lite skal och sånt. Efter bb ska jag lägga mig och försöka sova för imorgon ska jag till skolan en sväng. Ska dock bara lämna in en uppgift och hämta en ny, och efter det lämna in paket från h&m som jag inte ville ha. Annars imorgon blir det bara slappt!

Till helgen får jag nog min nya mobil också. :D Hoppas bara att allt går som det ska då, men med min otur så ska det väl krångla lite till. Så hoppas inte allt för mycket! :p Idag har jag inte gjort mycket, tvättandet gick snabbt så har mest kollat på one tree hill. Satt ute lite med Tova förut också men det blåste så mycket och inte så roligt att sitta där själv och glo, haha.

Men men ska fortsätta kolla runt lite nu, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!

30 Maj 2011

Godmorgon! Sitter i sängen och kollar på one tree hill, har varit vaken ungefär en timme. Vaknade av att Tova började yra runt för det kom en målare hit. Och självklart så måste han stå med dörren öppen så det hörs i hela huset. Tack för den skönhetssömnen! Men har iallafall varit ute med hunden, och släppt ut katten. Get båda mat och startat en tvättmaskin. Jätte fint väder är det idag också, självklart att det är de när jag inte ska göra något speciellt. :p

Måste kolla senare också om jag ska åka till skolan imorgon eller onsdag, får se vilken dag som passar bäst. Och se hur länge hunden blir ensam och så. Är fasiken mycket lättare att ha en katt bara, mer självgående må jag säga. ;D Nä men ska fixa lite frukost nu, var så smart och startade dagen med en redbull. ^^ Men vi hörs senare eller imorgon, ha en bra dag. Pussss!

Mors dag!

Grattis på mors dag älskade mamma. Livet vore inte detsamma utan dig,
jag älskar dig mest i hela världen. Du är bäst!! ♥


29 Maj 2011

Hejhej, sitter hemma och kollar på tv. Mamma och Thor åkte för en stund sedan och Tova ligger och sover i sängen så gott. :) Eller nej inte längre nu kom hon hit och gosa, haha. Idag var jag och Thor iväg till öob en sväng, köpte en ram och ett diadem. Ramen skulle jag ha till mammas morsdag present, hon blev jätte nöjd med det hon fick. :) Hon fick ett nytt örngott som det står "världens bästa mamma" på hon hade ett innan sedan länge tillbaka men det hade blivit gammalt och slitet så hon fick ett nytt. ;) Sen en tavla som sagt.

Anette var här och hälsade på med Milton förut också, Tova och Milton lekte en del. Åt grillat och färspotatis idag också, så jävla gott! :D Resten av kvällen ska jag bara vara hemma med djuren och slappa. Skönt! Och under veckan ska jag också vara hemma, har ju Tova en vecka till. Ska bara till skolan på tisdag eller onsdag och lämna in en uppgift i svenskan och få en ny. Mamma och Thor kommer tillbaka hit på onsdagkväll, men så åker dom till syster på torsdag och sen till mormor så dom kommer tillbaka hit på fredagkväll igen. :p

Kom på förut också att jag tog lite bilder sen i fredags men dom ligger på mobilen som jag har lämnat in, haha smart där. ;) Men men nu ska jag fortsätta kolla på tv, vi hörs. Puss och kram!!

28 Maj 2011

Hej. Sitter hemma kollar på tv och bara slappar, behövs då jag inte ens sov fyra timmar inatt. Imorse när mobilen ringde gick jag upp satte på mig kläder och blev upphämtad av Thor, åkte hem och fixade mig lite snabbt. Sen in till stan, åkte till djuraffären. Köpte hundmat, hundben och ett jätte fint halsband till trultemor. Efter det åkte vi till telenor, fick en skit bra försäljare må jag säga. Har nog aldrig stött på en bättre och trevligare. Och nu ska jag avsluta mitt ena abonnemang där, men mitt ska vara kvar för jag ska snart få en iphone istället. :D Wiho!!!!

Det tog sitt lilla tag där inne, men nöjd med slutresultatet eller vad man ska säga. :p Fick även med två skal till mobilen, skulle egentligen bara få ett men ibland har man bra tur. ;) Lite sugit kanske att ha skal men inte själva mobilen, haha. Men är inte bara och bara att fixa allt detta så det tar lite längre tid. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :D

Annars ikväll blir det bara att vara hemma och chilla, är trött och seg. Drack dock inte så mycket igår men beror väl mest på sömnen skulle jag tro. Vi drog iallafall in till krogen igår, en helt okej kväll. Ganska roligt var det att Jennifer fick busschaffören på nattbussen att stanna vid bergvik så vi två fick kissa, hahah. Tio poäng till henne där! (Y) Men nu ska jag hämta mig något gott att äta och grejsa lite, vi hörs imorgon. Ha en bra lördag, pussss!

Tova min trultemor





Älskad & Saknad ♥


De flesta säger hur mycket dom kommer att sakna att se dig på norsplan och såna ställen. Men det jag mest saknar är att du helt plötsligt kunde höra av dig eller komma till en bara för att umgås och visa vilken underbar människa och vän du var. Jag saknar och älskar dig så otroligt mycket och jag önskar du kunde vara här med oss, där du hör hemma. Jag glömmer dig aldrig David!




True friends are never apart, maybe in distance but never in HEART.


26 Maj 2011

Hej. Sitter och kollar på one tree hill och har riktigt ont i huvudet. Idag åkte jag till nyängen och hälsade på där en sväng, verkligen längesen jag var där märkte jag. Nya saker överallt typ, haha. :p Efter det har jag bara varit hemma och städat lite och pluggat. Är snart klar med uppgiften i svenskan jag fick igår, var inte alls så svår som den verkade. :)

Imorgon är jag ledig också, lektionerna som är imorgon är jag redan klar med och idrotten är inställd. Skönt! :D Och på kvällen nångång kommer mamma och dom... Elvis har varit lite små putt idag också, han vill såå gärna gå ut, men snart är medicinen slut och då får han äntligen gå ut och det kan bli som vanligt. (Y)

Men men nu ska jag kolla på sista avsnittet av grey's anatomy som jag laddade ner nyss, orkar inte vänta tills onsdag på det. :p Vi hörs, puss och kram!!

. . . .


"Hjärtat ej sucka kan, ögat ej gråta förmår."


Dumma råtta och katt!!

Imorgon skulle jag egentligen klippa och slinga håret, men får tyvärr vänta en månad till. En HEL månad, fattar ni vad hemskt? Åhh har redan utväxt, kommer ju vara super snyggt. Not! Och allt är den där jävla råttans fel som Elvis var tvungen att fånga. För då fick han infektion och det blev väldigt dyrt hos vetrinären, så katten fick medicin och jag inget fint hår. :( buhu! Hehe skämt osido, lite allvar också dock.

Såhär hittade jag Elvis för en stund sedan, han sitter ALDRIG i fönstrena. Men han har utegångsförbud just nu så förstår att han längtar ut, höhö. Skämt o sido där också, men vi håller honom inne nu när han äter medicin. Lika bra eftersom han ska ha medicinen tre gånger om dagen, och den lilla rackaren kan vara svår att få in.. :-)


25 Maj 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på one tree hill och typ somnar snart känns det som. Idag blev det skolan, lämnade in min uppgift och fick en ny. Behöver inte åka dit förens om en vecka ungefär heller, gött. :) Efter skolan hämtade jag ut mitt paket från h&m, men blev verkligen inte nöjd så det ska skickas tillbaka. Så var jag till ungdomsmottagningen en snabbis och sen hem.

Och nu fick jag ont i huvudet också, great. Jag som tänkte plugga lite, tar kanske det imorgon istället. :p I helgen kommer mamma och dom hem igen också. :) Och Tova är såklart med! :D :D Ska till djuraffären på lördag och till telenor för att lämna in min telefon igen. Annars under helgen får jag se vad det blir, kanske ut någon av dagarna. :)

Men men ska ut och röka nu sen fortsätta kolla på tv, vi hörs. Puss och kram!!

Finally finish

Jag är äntligen klar med romananalysen om Candide, hoppas verkligen att jag får ett hyffsat betyg på den. Svår som fan, men skulle faktiskt nöja mig med ett G, för detta var väldigt svårt. Nu sitter jag och kollar på desperate houswives lite smått, har redan sett avsnittet så grejsar med lite annat samtidigt. :p

Imorgon ska jag åka till skolan. Har inte varit där på väldigt länge så tänkte checka läget lite, och såklart lämna in uppgiften. Efter skolan ska jag iväg till barnmorskan och prata lite med henne, och efter det äntligen hem. Men nu ska jag ta mig något att äta sen fortsätta kolla på tv, vi hörs imorgon. Puss och godnatt!

Camping, gå och lägg dig!

"Den verkliga undergången kommer 21 oktober"
Världen väntade förgäves på jordens undergång i lördags.
Nu berättar domedagsprofeten Harold Camping vad som gick snett.
Han räknade fel på fem månader – den riktiga domedagen inträffar den 21 oktober.
Runt om i världen väntade människor på jordens undergång som skulle starta med en jordbävning och sedan sprida sig över världen i lördags.
Den kristna domedagsprofeten Harold Camping hävdade att alla bevis till att den sista dagen verkligen var kommen fanns i bibeln.

Återuppstod i morse!
Men undergången kom inte. Besvikna människor som hade hoppats komma till himlen stod som frågetecken runt om i världen och krävde ett svar av Camping vad som gått snett.
Men Camping var försvunnen. Först tidigt i morse återuppstod han och berättade på en presskonferens varför vi fortfarande finns kvar.

– Jag ber om ursäkt för att jag förväxlade datumen och räknade fel på fem månader. Den verkliga domedagen inträffar den 21 oktober, sa Camping.

"Osynliga domedagen"
Han berättade att han kom på sitt misstag i helgen, men att 21 maj ändå hade betydelse som den "osynliga domedagen".

– Det var då Guds dom och frälsning över jordens människor blev klar. Vi har alltid sagt att 21 maj var den stora dagen, men vi förstod inte den andliga innebörden. Endast en typ av människor får komma till himlen, vilka det blir vet vi först den 21 oktober, säger han. Eftersom Gud nu lagt sin dom finns det inget annat att göra än att vänta tills den 21 oktober, enligt Camping.

Rymde till motell.
Han själv kommer att sluta predika och varna människor om domedagen, och hans radiokanal kommer bara att spela kristen musik fram till den 21 oktober. Under presskonferensen avslöjade han också att han blev förkrossad och rymde till ett motell med sin fru när inget hände i lördags. Där gömde han sig tills han kom på sitt räknefel


One tree hill

Kör ett one tree hill maraton just nu, älskar det.
Är inne på femte säsongen just nu, blir bara bättre och bättre.
Love!


Lost my soul




Love this song!!


Someone's watching over me

Found myself today
Oh I found myself and ran away
Something pulled me back
The voice of reason I forgot I had
All I know is you're not here to say
What you always used to say
But it's written in the sky tonight

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

Seen that ray of light
And it's shining on my destiny
Shining all the time
And I wont be afraid
To follow everywhere it's taking me
All I know is yesterday is gone
And right now I belong
To this moment to my dreams

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even when it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That someone's watching over
Someone's watching over
Someone's watching over me

Someone's watching over me


23 Maj 2011

Godmorgon! Sitter och kollar på one tree hill och ska snart göra lite frukost, efter det ska jag börja plugga. Uff så tråkigt men bara en punkt kvar på uppgiften iallafall. Ja det blir väl min dag ungefär, känner på mig att pluggandet kommer ta sitt lilla tag. Blää!

Just de, Gurkan åkte ju ut ur big brother igår. ÄNTLIGEN! Fy så gött. Han var inte en värdig vinnare, det är ju så öppenbart att han är kändiskåt. Är med i hundra olika tv-program osv. På sista tiden inne i huset snackade han bara en massa skit och klagade osv osv, boring. Och när han alltid säger - Det finns bara en Gurkan. Bara åh skaffa dig ett liv för i helvete. Loser!

Men men inget mer snack om honom nu, misstro mig inte fel. Gillade honom ett tag, tills han blev för mycket! Men nu ska jag springa ut och hämta posten och hoppas på att något jag har beställt har kommit. ;) Sen göra frukost, mums. Vi hörs, ha en bra dag. Pussss!

Sommarplåga?

Tror dessa två kommer bli två sommarplågor detta år, men gillar dom. De fastnar på hjärnan vare sig man vill eller inte, haha. :-)




Hellcats

Jag bara fullkomligt älskar serien hellcats! Ska köpa dvd-boxen när den kommer ut iallafall. :D Surt bara att det alltid tar så lång tid innan dom kommer ut...


22 Maj 2011

Hej, sitter och kollar på tv och har lite små tråkigt just nu. Har ingenting att göra, jag och mamma storstädade här förut, blev gööör fint. ;D Annars idag har jag inte gjort något, och det lär väl inte bli mer än så heller. :p Igår var jag hemma hela dagen, sen på kvällen drog jag till Caroline och kollade på film med henne och Rebecca, mys. :) Sen tog jag mig en promenad hem..

Och hör och häpna, jorden gick inte under igår, haha. Tråkigt för den gamla gubben som hade fel, igen! Under veckan blir det slappt, behöver knappt vara i skolan. Otroligt gött! Sen till helgen kommer mamma, Thor och Tovis. :D så blir lilla grisen kvar här i tio dagar, wiho. Ska även lämna in min telefon IGEN i helgen eftersom jag inte fick rätt tangentbord, ska ju ha det svenska. Jävla puckon på servicen!

Men men ska gå och städa lite i mina garderober nu, vi hörs senare eller så. Ha en bra söndag, puss och kram!!

20 Maj 2011

Hej, sitter hemma och kollar på one tree hill och har otroligt tråkigt. Mamma och Thor kommer väl hem om ett tag också! :) Idag har jag inte gjort mycket, duschat och grejsat typ. Ikväll vet jag inte vad det blir, ser ut att bli en hemmakväll. Skönt det också! Vädret suger också, blåser som fan. Men tur att det inte regnar iallafall..

Resten utav helgen blir det också lugnt tror jag, får väl se imorgon om jorden går under. ;) Tror mest att det är bullshit, but you never know. Nä hörni nu ska jag fortsätta kolla på tven och ha ännu mer tråkigt, vi hörs. Pusss!


Smycken

Beställde nyss lite nya smycken från http://www.juveliasmycken.se/...
Jätte fint! :-) Det är även frifrakt veckan ut så passa på.


Sömntuta

Hej, gick upp vid tio idag, gav katten medicin han krånglade lite som vanligt men gick mycket bättre denna gång. Efter det så fixade jag frukost, la mig i sängen och kollade klart på one tree hill skivan som jag somnade ifrån igår. :p Men självklart så somnade jag ifrån även idag, så somnade om i över två timmar nu under dagen. Men det gör väl inte så mycket eftersom jag inte ska göra något speciellt ändå så, haha men lite drygt. :p

Imorgon händer det inte heller något speciellt, det enda jag vet att jag måste göra är att tvätta håret, haha det är så äckligt just nu. :p Men känner inget större behov av att tvätta det när jag ändå bara går hemma. :p Mamma och Thor kommer hem imorgon också. :D Men nu ska jag ta mig lite kinamat som blev över från häromdagen, gött! Vi hörs, ha det bra. Puss och kram....

18 Maj 2011

Hej. Sitter och kollar på one tree hill och håller på med mitt arbete i svenskan som suuuuger, får se om jag orkar göra klart det ikväll eller om jag fortsätter imorgon. Det är både svårt och tråkigt, ingen bra grej tillsammans alltså. :p Men har bara en punkt kvar och det är dock den svåraste också.

Gav Elvis hans flytande medicin för ett tag sedan också, och jisses den katten kan stöna emot alltså. Han gör ju det inte lättare precis, den lilla jäkeln. Så om några timmar blir det mer medicin och då det sista för dagen, skönt. Bara nio dagar kvar sen, haha. :p

Idag har jag inte gjort mycket, tvättat, pluggat och kollat på tv typ. Lär väl bli samma imorgon, finns inget att göra och har ingen lust heller så. :p Men har hittat så otroligt mycket på internet som jag vill klicka hem, men plånboken säger stopp. Jävla oflyt tycker jag! :p Jaja ska gå ut och röka nu sen fortsätta plugga och kolla på tv. Vi hörs imorgon eller så, puss och kram!!

Smyckesställ säljes!

Ligger dina smycken huller om buller och varför ska behöva lägga ner alla fina halsband och örhänge i ett skrin?
Med en smyckehållare kan du hänga dem framme så att alla kan se vilka fina smycken man har!



Nypris 350:-  Nu 150:-  + frakt om det måste skickas!


Veterinären

Godkväll.. Sitter och kollar på desperate housewives och ska snart ta mig lite glass med oboy på. :p Har en fruktansvärd huvudvärk också, urk. Var ju till veterinären förut med Elvis, dem kände och klämde på honom, sen tog dom blodprov och han har fått inflammation så nu ska han äta pencillin i tio dagar, två olika också. Så jag ska bråka med honom tre gånger om dagen och trycka i honom massa saker, uff det kommer bli jobbigt. :p Men han måste ju bli frisk så.

Tänkte lägga ut ett smyckesställ som jag ska sälja här också, se om någon är intresserad. Det är väldigt praktiskt och fint, men jag har tröttnat på det. Så det kommer upp alldeles strax! :) Nu ska jag fortsätta kolla på tven och så, vi hörs imorgon. Pusshej!!

17 Maj 2011

Hej, har precis kommit hem från skolan. Var där och fick ny uppgift i svenskan, ska läsa en urtråkig bok sen skriva om den. :p Väntar på mamma och Thor som är påväg hem, vi måste till veterinären med Elvis. Han blir inte bättre. :( Stackarn.. Så hoppas det går bra där inne senare!

Ja det blir väl min dag helt enkelt. Imorgon blir jag nog hemma också, behöver inte åka till skolan eftersom jag är klar i det mesta och i svenskan läser jag boken hemma. Skön vecka må jag säga! Så imorgon ska jag tvätta, mindre kul dock. :p

Haha läste idag på expressen att det är någon jävla gubbe som säger att världen går under på lördag, helt skum tycker jag. Säger att gravarna kommer öppna sig och de som ligger där åker då upp till himlen och en massa mer, helt störd i mina ögon. Så nä jag tror inte riktigt på dedär, men det stör mig något enormt att de ska gå ut med sådant egentligen. Det skrämmer ju upp folk som fan, och om nu världen går under så what ever, då dör alla iallafall. Men nej dom ska förstora upp det och skrämma livet av folk, sjukt!

Men nu ska jag grejsa lite, vi hörs senare om hur det gick hos veterinären och så. Pusspuss!

Sjuk misse

Tror Elvis har blivit sjuk eller något, han beter sig konstigt och så. Om han inte har blivit bättre imorgon måste jag åka in med honom till veterinären. :/ Men hoppas att han blir bra, men även om han blir det skulle det vara bra att kolla honom liksom eller vad man ska säga. För att vara helt säker!

Nu sitter jag iallafall och kollar på big brother och käkar kexchoklad, när det är slut ska jag lägga mig i sängen, kolla på tv och försöka sova. Håller förresten på och laddar ner massa avsnitt av hellcats, sjukt bra är det. Tycker det är så himla drygt att behöva vänta en vecka mellan varje avsnitt så laddar ner i förväg utan text. :p Den serien ska jag köpa när den kommer ut på box, helt klart. :D

Men men, ska kolla till missen igen nu och lite sånt grejs. Efter skolan imorgon ska jag hämta ut mina skor också som kom idag, wiho. ;) Men vi hörs imorgon, puss och god natt!



Min prins! ♥

Skor Säljes


Str 38 nypris 400:- Nu 200:- + frakt om det måste skickas. Aldrig använda!


Str 38 nypris 400:- Nu 200:- + frakt om det måste skickas. Aldrig använda!


Str 38 nypris 500:- Nu 300:- + frakt om det måste skickas. Aldrig använda!


Fuck teleSnor!!

Hej, sitter och lyssnar på musik och kollar lite smått på gossip girl. Har redan sett detta avsnitt så! Idag har jag inte gjort mycket, åkte till bergvik och hämtade min telefon. Men de jävla puckona har ändrat med tangentbordet så har inte å ä ö längre, måste vara en ny modell är nått för så var det inte innan jag lämnade in den. Blir så förbannad! Så ska tillbaka dit i helgen och fråga vad i helvete vad deras problem är sen ska jag ta upp om mitt abonnemang också, vill sååååå gärna säga upp det men det kostar ju också en massa pengar. Varför blir jag förvånad? Äckliga jävla telenor!!!!

Jaja får se iallafall hur det går när jag ska dit.. Denna vecka blir det slappt, skönt men ändå inte. Får se vad det finns att hitta på, har inga pengar till att shoppa heller så det suger. Annars hade jag kunnat underhålla mig med det iallafall. :p När är det min tur att bada i pengar? :D Haha. Men nu ska jag ladda ner lite musik till mobilen/ipoden. Förresten lite senare kommer det komma ut lite saker jag tänkte sälja, sånt som jag aldrig har använt. Så se hit om ett tag.. :)


14 Maj 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på one tree hill, Jennifer och Caroline åkte för en stund sedan också. Idag har jag iallafall spenderat dagen med Caroline. Mötte upp henne så gick vi till konsum, sen till norsplan en sväng och sen ner till henne. Vi gjorde mat, pratade, kollade på tv och så. :) Skön dag! Sen drog vi till sjösala snabbt, sen träffade vi på André, Marcus, Hinas och Kim. Så vi hängde på dom ett tag. :) Kul och träffa dom igen lite!

Imorgon är det redan söndag, tråkigt. Snart en ny skolvecka, kommer dock inte behöva vara där så mycket så det är soft. :D Men men ska koka mig lite ägg nu sen lägga mig i sängen och fortsätta kolla på tv, vi hörs. Puss och godnatt....

13 Maj 2011

Hej. Har egentligen inte tid till att sitta här, men en snabbis går alltid. ;) Håller iallafall på och gör mig iordning, ikväll blir det att dricka och kanske grilla. Det regnade nyss men hoppas på att det spricker upp och blir fint snart. :D Ska äta lite snabbt nu sen sminka mig. Måste ta en huvudvärkstablett också för mitt huvud tar kål på mig.

Idag blev det skolan, lämnade in mina arbeten. Drygade i några timmar sen blev det idrott, vi körde kubb och det var skit kul. :D Dock hatar jag att förlora på kubb så blev lite småsur ibland, och dom hittade på "egna" regler, baah. :P haha men roligt iallafall. Efter vi hade slutat mötte jag upp Jennifer i Vålberg så drog vi och solade, skönt! :)

Men nu måste jag äta och så, vi hörs imorgon. Ha en bra kväll, puss och kram!! :D

Älskar serier!!

Hallå! Sitter och lyssnar på musik och väntar på att big brother ska börja, efter det ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film/serie. Kollade klart på sista säsogen utav vänner förut, höhö. :p Såg det nyaste avsnittet av gossip girl för en stund sen också, och aaaah vad jag vill att nästa ska komma ut nu, spännande!!

Imorgon blir det iallafall skolan, lämna in mina arbeten så har jag idrott sista lektionen. Efter det ska jag iväg och sola med Jennifer, aldrig fel. :) Efter det blir det hem, duscha och göra sig iordning. För imorgonkväll blir det kanske grillning och sånt om vädret tillåter vill säga. Det började ju regna/hagla förut idag, trist. Men hoppas ändå på en fin helg! :D

Men men ska ut och röka innan det börjar på tven, vi hörs imorgon om jag får tid. Puss och god natt....


12 Maj 2011

Hej! Sitter hemma, lyssnar på musik och väntar på att tvätten ska bli klar. Efter det ska jag iväg och agera städtant, haha. :p Fick hem ett nytt linne idag också, jätte gulligt. :) Min stil, men hör och häpna INTE SVART! ;) Kors i taket, har ju alltid svart annars! Åt bra med frukost imorse också, tre ägg, ett glas oboy, två rostade mackor och yoghurt. Mätt och belåten som ni kanske förstår! :p Men är sjukt sugen på en red bull men orkar inte åka till affären så det få va.

Ska ta mig ett stort iskallt glas vatten när jag åker till pappa sen, för här krånglar vattnet lite. Blir inte bra hur mycket jag än spolar och orkar inte förklara vad felet är. :p Kan iallafall inte dricka vattnet, störande när jag väl har börjat dricka ganska mycket vatten istället för annan skit. Men men, nu ska jag hämta tvätten sen dra mig. Vi hörs senare idag. Pusssss!

Have2Have

Beställde nyss ett par nya ballerinaskor. :D Jag ääälskar dom verkligen! De fanns i en ljus färg också, skulle vilja ha dom också, men får bli att beställa senare isåfall för annars blev det lite dyrt. :p Men dom finns iallafall att beställa på have2have + en massa annat fint!


Elvis



Elvis chillar under sitt träd. :-D


Frilufsdag

Hej, idag hade vi frilufsdag och det var helt okej. Vi var dock bara 11 stycken, haha lite klent kanske men bättre än inga alls. Och det blev såå varmt där ett tag när vi sprang fram och tillbaka till olika stationer. :p Vi vann inte, men det visste vi redan, haha. Stör mig bara på att hockeykillarna i våran klass var med några andra. Jävla nötter! Men en bra dag iallafall.

När vi hade slutat där så tog jag bussen hemåt, gick av vid norsplan för att posta brev sen en vaaarm promenad hem. Puuh! Ikväll blir det nog en promenad som igår, härligt. :) Annars idag händer det inte mycket, diskade nyss och ska torka av bordet på balkongen som är fullt med pollen. :/ blää!

Imorgon är jag ledig och då ska jag börja dagen med att tvätta, inte så roligt kanske men är bara en maskin så går fort. Efter det ska jag till pappa, ska hjälpa honom att putsa fönster och så. Snäll ja! ;D Ja, det blir min lediga dag det, men hellre gör jag sånt än att bara sitta på rava hela dagen. :p Men men ska grejsa lite nu, vi hörs. Puss!

Promenad

Tog mig i kragen och tog mig en promenad, blev inte så långt men kände av pollen sjukt mycket. Jävla träd överallt! Men det var riktigt skönt att sätta lite musik i öronen och bara gå, hoppas bara att jag fortsätter såhär. :p

Nu blir det att kolla på desperate housewives, ta mig lite loka och äggen jag inte hann att äta imorse. :)


10 Maj 2011

Hej. Sitter och kollar på tv, ska snart ut och ta mig en rök också! Idag blev det skolan, började på ett arbete i svenskan som jag blev klar med förut. Så ska lämna in det senare i veckan, är också klar med arbetet i religionen så ska lämna in det på fredag sen är jag helt klar där. Och i samhällen idag fick jag den sista uppgiften som jag också blev klar med, så är helt klar i samhällen. Skönt! Så det enda jag har nu fram till sommaren är, idrott, svenska och matematik. Så blir mycket jobbade hemma med svenskan och matematiken. Gött! :D

Idag har det var lika varmt som igår, så himla skönt. :D Men imorgon sägs det att det ska bli regn, hoppas inte på det. För imorgon ska vi ha frilufsdag och har ingen lust att stå ute i regnet i fyra timmar. :p Avslutade även min prenumerationen på veckorevyn nyss, kan lika gärna köpa dom numren jag vill ha direkt i affären. Blir lite dyrt i längden att prenuminera på det hela tiden. Så kan lika gärna ta dom pengar till något roligare typ. ;) (Y)

Men men nu ska jag kolla på tven, vi hörs. Ha en bra kväll, puss och kram!!

9 Maj 2011

Tjenixen! Sitter och kollar på big brother och ska snart lägga mig i sängen, kolla på vänner och försöka sova. Är inte ett dugg trött men behöver min skönhetssömn. ;) Fick ett samtal från Niklas för en stund sen också, sjukt egentligen för jag tänkte på honom tidigare idag att det var längesen vi pratade, så ringer han idag. Haha! :D Han var med Christian så pratade även lite med honom, han är det ännu längre sen jag pratade med. Dom ville komma hit senare men ska upp till skolan imorgon så det blir det inget med. :p

Idag har det varit sjukt skönt väder ute, en riktig sommardag. Hoppas att det blir lika skönt imorgon och resten utav veckan. Har även gjort klart mitt arbete i religionen idag. :D Hoppas det blev bra bara! Men men orkar inte skriva mer nu, vi hörs nog imorgon. Pusshej!!

Scones

Godmorgon! Har varit vaken sen halv åtta ungefär, vaknade då och var klarvaken. Så ställde mig och gjorde scones till frukost åt familjen. :) Mums! Har varit och kollat till lilla kissen också, han mår så bra så. Ska snart ställa mig och diska och sånt också, mindre kul må jag säga. Men det måste göras så, Thor är iväg och kollar på nått bilgrejs och mamma är hos ena grannen och putsar fönster. :p

Annars idag vet jag inte vad som sker, men hemma blir jag iallafall. :) Fint väder idag också, dock så blåser det lite kallt. Men det fina vädret är tillbaka iallafall och då är jag nöjd. :D Aja nu ska jag gå och grejsa, vi hörs ikväll. Ha en bra dag, puss och kram!!


Måla

Hej. Sitter nu inne en sväng och kollar läget lite här, annars sitter jag ute med mamma och dom och chillar. :p Idag har jag målat hela dagen, har målat Elvis lilla hus ute på gården. Så nu är det jätte fint, samma färg som på huset här. Ser helt nytt och fräscht ut. (Y) Sen så hittade jag och mamma en katt också, låg under grannens utehus och gnällde. Jätte mager och as mycket fästingar, stackarn.

Har ring runt lite men ingen ägare har hittats än, så den blir nog kvar här under natten. Men tyvärr så måste vi ha den nere i källaren eftersom vi har Elvis och det blir ju lite fel för honom om det kommer en främmande katt. Men har fixat mat, vatten, kattlåda och en korg och sötnosen. :)

Blev grillat till middag idag också, mums. :D Annars ikväll blir det bara lugnt, kanske sätta på en utav filmerna jag fick hem igår. Får se om mamma och Thor har lust att se film. :) Imorgon är det redan söndag, blööp. Denna dag har gått så himla fort, timmarna bara flög iväg när jag målade. Men solen lyste på mig så fick iallafall färg, stort + i kanten. ;) Men men ska gå ut till dom andra nu, vi hörs imorgon. Pussss!

Kinamat

Sitter och kollar på big brother och är lite små trött. När mamma och Thor kom hem så åkte vi in till stan, var och käkade kinamat, muuuums. :D Men blev så otroligt mätt alltså! Och efter det åkte vi till willys och handlade. Svider så himla mycket i mina ögon också, tror det är pollen. :/

Blir en hemmakväll också, orkar inte dra nånstans nu. Huvudvärk har jag också, så blir nog att sova tidigt ikväll. Men ska nog se the reef efter big brother eller om jag ser ett nytt avsnitt av gossip girl som jag laddade ner förut, får se helt enkelt. :p Men men ska fortsätta kolla här nu, vi hörs imorgon. Puss och nattis!


6 Maj 2011

Hellu, sitter hemma och väntar på mamma och Thor. När dom kommer hem ska vi iväg och handla och så. Nu stör jag mig grymt mycket på att kina restaurangen i Grums är stängd än, är sååå sugen på kinamat!! Idag blev det skolan, började på en inlämningsuppgift i religionen, fick det istället för prov. Tycker man kan visa mycket mer eller vad man ska säga genom det så.

Hade idrott idag också, vi körde badminton. Älskar det! :D Först körde jag och Lisa, men hon orkade bara en kvart. :p Sen körde jag med Josefine (idrottsläraren) och några andra, skit kul var det. Hållde på i fyrtiofem minuter och då orkade ingen mer. Jag skulle ha kunnat spela ännu mer för jag tycker verkligen det är as kul. ;p haha!

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir än, men det ser ut att bli en hemmakväll iallafall. Men man vet ju aldrig! Fick hem mina filmer idag också, wiho. :D Och även mina nya trosor, dom var inte så som på bilden men dom duger väl i krig. :p Men nu ska jag röka innan dom kommer, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra fredag, pusssss!

5 Maj 2011

Hej, sitter och kollar på vänner och väntar på att big brother ska börja och efter det ska jag lägga mig och soooova. Idag åkte jag till skolan på möte, det gick bra. Han jag träffade var jätte trevlig och bra! Sen blev det hem, kollade på tv och somnade en sväng. Sen åkte jag till farfar för att lämna hans present för han fyller år imorgon. Sen drog jag till pappa, och där städade jag köket åt honom. :p Han är inte så bra på såna saker så hjälpte honom med det, nästa vecka ska jag hjälpa honom putsa fönstrena, + lite annat. :) Var där några timmar sen drog jag mig hemåt.

Imorgon blir det upp tidigt, börjar nio men måste upp och duscha och så först. Det ska bli riktigt skönt med helg för denna vecka har jag sovit så otroligt dåligt alltså. Mamma och dom kommer hem imorgon okså. :D Så hoppas mina filmer som jag har beställt kommer imorgon så vi har något nytt att kolla på. :p Får se vad jag gör imorgonkväll också, just nu känner jag bara för att vara hemma. Men det märks ju!

Pratade även med min äldsta syster nyss, och jag/vi ska ju ha Tovis sista helgen i Maj. Men jag ska även ha kvar henne längre. :D Wiho, så hon blir här i tio dagar istället för två-tre. Loooove it! Sen ska jag nog ha henne i slutet av Juli också, saknar ju min lilla gris. Skönt sådär när man kan ha hund när man vill ungefär, haha. För just nu räcker det gott och väl med en katt. :p Men nu ska jag röka och sånt, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!


4 Maj 2011

Hallå! Sitter och kollar på vänner och är så trött, gå i ide kanske? :p Idag blev det skolan, lite drygt men dagen gick snabbt så. Annars idag har jag inte gjort mycket, betalade räkning till telenor på miljoner kronor typ, bah. Sen beställde jag två par trosor, skit fina. :) Och fem stycken filmer: A walk to remember, Black beauty, Sex and the city 2, Remember me och The last song..

Nä orkar inte skriva mer, ska lägga mig och gosa med kissen nu och fortsätta kolla på vänner. Ikväll är det grey's anatomy och off the map, yey! ;D Men vi hörs kanske senare, eller imorgon. Ha en bra kväll, pussss!!

3 Maj 2011

Idag har det varit ett riktigt skit väder, vissa stunder har det kommit snö, sen har solen varit framme och det har blåst ganska mycket. Så idag har värmen varit väldigt saknad må jag säga, hoppas på att våran sköna värme kommer tillbaka snart. Idag blev det skolan, jobbade på i samhällen så är snart helt klar med den kursen. Efter skolan var jag kvar i Grums med Lisa, efter ett tag kom Hanna och joinade också. :) Bra dag!

Imorgon blir det skolan igen, efter det får jag se vad det blir. Ska iallafall upp till pappa innan fredag, får nog bli på torsdag. Är ju ledig då men måste till skolan ändå, ska på ett möte men det är på morgonen så har hela dagen på mig att dra till pappa. :p På fredag blir det nog att dricka med Lisa, Fjongis, Hanna och säkert någon mer liten prick. :) Och resten utav helgen ska jag bara vara hemma med min kära mamma och Thor, mys!!

Men men ska ta mig en macka nu kolla klart på big brother sen lägga mig i sängen, kolla på vänner och sova. Vi hörs imorgon, sov gott. Puss och kram!!

The reef

The reef handlar om fem vänner avnjuter en vecka på havet kring Stora barriärrevet i Australien. Långt ute till havs kapsejsar de och alla hamnar i vattnet. De krälar chockade ombord på den upp och nedvända båten och upptäcker att en stor bit av skrovet slitits bort. Fyra av dem bestämmer sig för att simma mot fastlandet, medan den femte väljer att stanna och invänta hjälp. Snart inser vännerna att de förföljs av en gigantisk vithaj....



Håller på och laddar ner filmen nu, tror jag kommer gilla den skarpt eftersom jag älskar hajar. :D Det som är ett stort plus är att det är en riktig vithaj i filmen inte en jävla plasthaj som det är i de flesta filmer då hajar är med, haha. Skulle vilja se open water också, så ska ladda ner den också. Det är också en hajfilm! Som ni kanske förstår nu så äääälskar jag hajar.. :D De flesta tycker jag är knäpp för det, men jag gillar hajar lika mycket som de flesta gillar delfiner liksom. Jag tycker att hajar är felbedömda eller vad man ska säga!!


1 Maj 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på vänner och ska snart fixa lite mat, tror det får bli pommes frites och typ korv orkar inte göra något annat. Idag är det riktigt trist väder, regnar lite då och då, blåser som satan och solen kommer och går. Så kissen får vara inne idag, han blir så irreterad i ögon och öron när det blåser så. Han är inte så glad på mig men bäst för honom så! :) Annars idag ska jag bara slappa, känner inte för något annat idag så.

Igår blev det en sådär kväll, har haft mycket bättre kvällar men även mycket sämre. Det hände dock inte så mycket, himla drygt enligt mig. Vi var till brasan en sväng men där var det drygt också, så jag åkte med Carro när hon skulle köra lite folk. Sen när vi kom tillbaka drog vi till en, och där var det dryyyyygt. Skulle lika gärna ha suttit hemma, men men. Vet man det till nästa gång! ;) ^^

Blev inte så många bilder igår, typ bara när vi satt i bilen så orkar inte lägga upp dom här. Dom finns på fb för er som har mig där.... Nej nu ska jag fortsätta kolla efter saker jag önskar mig när jag fyller år! :D Vi hörs senare eller imorgon. Pussss!

RSS 2.0