31 Mars 2011

Hej, sitter och kollar på tv och ska snart hämta tvätten och hänga upp den. Det snöar ute och har gjort nästan hela dagen, fy satan vad trött jag är på snö. Eller jag gillar aldrig snö så! :p Idag blev det praktiken, bra dag. Marika var där idag så var lite roligare, vi fixade iordning bland alla halsband och lite sånt så det blev skit bra. :)

I helgen blir det att vara med brudarna L, har väl inte riktigt planerat vad som händer och så än men det blir nog suvuränt hur som helst. :D Men nu ska jag grejsa lite, vi hörs senare eller under helgen. Puss på er! :)

Mycket jag vill

Det är så mycket jag vill men som aldrig blir av, så mycket jag vill få gjort och sagt. Men det största "problemet" är att jag vill att allt ska gå så snabbt, har inte tålamod eller viljan att vänta. Försöker med saker ett litet tag sen lägger jag ner allt. Men nej nu fan ska det bli ändring, eller ska iallafall försöka för femhundratrettonde gången.

Men nu ska jag kolla på grey's anatomy och käka morötter, vi hörs imorgon. God natt, vi hörs imorgon...

30 Mars 2011

Idag blev det praktiken, såklart. Men har varit en sån himla dryg dag, knappt funnits något att göra. Och så har det varit hela veckan, tråkigt! Måste fixa iordning matlåda också, blää. Skulle bara vilja ligga och kolla på tv och slappa, har så otroligt ont i huvudet och har haft det i flera dagar. Det går fan inte över heller! :(

Igår när jag tillslut kom hem (kassan krånglade så kom hem ännu senare) så gjorde iordning lite saker sen tog jag mig en promenad ner till Caroline. Var faktiskt skönt att vara ute och gå! :) Så sov jag över där med henne och Jennifer. Men nu måste jag göra matlåda, vi hörs imorgon. Pussss! ;)

3 stuff

Har köpt lite saker, en skinnjacka, en plånbok och ett linne. :-)





28 Mars 2011

Hej. Sitter hemma och har nyss kollat på film, ska sätta på en till snart tror jag. Är så himla trött alltså, somnade sent igår och upp tidigt imorse. Men slutade iallafall tidigare idag, fyra istället för sex. Skönt de! Fanns heller inte så mycket att göra idag, var ganska dött. Så hoppas att morgondagen blir lite mer livad så att säga!

Skulle vara skönt att gå ut och gå också men har så ont i huvudet så jag orkar fan inte, får ta det nästa gång jag slutar tidigt. Men nej har inget mer att skriva nu, vi hörs sen eller imorgon. Puss och kram!!

27 Mars 2011

Hej!

Har inte haft tillgång/tid till dator på hela helgen, har varit hos Caroline hela helgen utom igår när jag var hem en snabb sväng och lämnade/hämtade grejor. Idag när jag vaknade så åkte jag och handlade mat och ny mascara och lite sånt. Annars idag blir det bara lugnt, ska kolla på big brother avsnitten jag missade i torsdags och fredags nu. Imorgon blir det praktik igen också! :) Men ska väl berätta lite kortfattat om helgen nu.

I fredags så var jag i stan hela dagen och det gick bra. Sen hem en sväng och gjorde mig iordning så kom Caroline och hämtade upp mig, så var vi hos henne och grejsade sen iväg och käkade pizza och sånt. Under kvällen drack vi lite vin och kollade på solsidan. Bra dag/kväll iallafall! :)

I lördags (igår) så åkte vi in till stan, bla till ikea och jysk och handlade lite saker, eller ja Caroline handlade. :p Sen till Edsvalla en stund, sen åkte jag hem en sväng, duschade och fixade mig. Efter det tillbaka till Caroline. Igår var även Andrea med, vi käkade även pizza igår. Haha nyttigt eller vadå, men vi orkade inte laga mat så. Efter vi hade ätit så gjorde vi oss iordning snabbt sen åkte vi till Haga, det började bra där hade kul och så.

Men sen försvinner det alkohol, och det är ju INGEN som har tagit eller gömt den, nej eller hur. Hur mycket tattare får man bli egentligen liksom, sjukt. Men hämnden är ljuv må jag säga! ;) Så efter det så åkte vi hem till Caroline, kollade lite på solsidan, käkade popcorn och choklad sen la vi oss.

Detta blev ett långt inlägg men gottgör eftersom jag inte har skrivit alls i helgen. Under veckan kommer det nog inte heller bli så mycket uppdatering då jag kommer komma hem på kvällarna, men blir nog iallafall ett inlägg då på kvällen. :p Men nu ska jag kolla på big brother, vi hörs senare eller imorgon. Pussss!

24 Mars 2011

Hej. Sitter hemma och väntar på Jennifer och har precis fixad och haft mig. :p Är så sjukt hungrig också, åh. Orkar inte laga mat heller så, vart är den personliga kocken när man behöver en. ;) Haha! Idag blev det skolan, hade bara två lektioner. På svenskan så gjorde vi en uppgift, trodde först det skulle vara skit svårt men när jag väl kom igång var det lätt som en plätt. ;D

Annars idag ska jag vara med systrarna Lindström, vad vi hittar på är en bra fråga. Vet bara att jag ska hjälpa Jennifer att göra en hemsida. Och färga hennes hår pratade hon också på! :p Men nu ska jag gå och röka och invänta Jennsan. :D Vi hörs nog imorgon, ha en bra dag. Puss och kram!!

23 Mars 2011

Hej. Sitter och ska lägga in nya låtar på mobilen och ipoden, och kollar på en ängels tålamod. :p Idag blev det skolan, gick snabbt som oftast då jag bara hade två lektioner. Efter jag slutat tog jag bussen till Vålberg och mötte upp Jennifer, så åkte vi till tandläkaren så jag fick betala dom. Sen in till stan för att hämta Caroline. Var även och köpte biljett till 100% party som är nästa helg. Sen var jag förbi och pratade med Inger på h&k specialisten. När jag kom hem slängde jag igång en tvättmaskin, fixade mat sen bara slappade.

Imorgon blir det skolan (såklart) haha, har bara två lektioner så det är gött. Efter det blir det hem och fixa sen till Edsvalla, blir att sova där då jag och Jennifer ska in till stan tidigt på fredag. Och hoppas på att det går bra!! Men nu måste jag fixa musiken, vi hörs. Pusssss :)


Jag idag!

2 månader

Idag är det två månader sedan du lämnade oss kära David och smärtan blir bara värre och värre.
Vill bara få dig tillbaka till oss, känns som det hände nyss men samtidigt så känns det väldigt längesen.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och mina tankar, världens finaste ängel. Saknar dig så! :(

Vila i frid!


1991.04.03
-
2011.01.22



22 Mars 2011

Sitter och kollar på desperate housewives och efter det blir det big brother. Ska väl börja läsa en ny bok ikväll också, läste ut den sista twilight boken igår. Idag har jag varit med Caroline, vi var till ikea och kollade på lite saker, sen hem till henne och slängde ner hennes kläder i sopsäckar, efter det hämtade vi upp Rebecca sen ner till Carolines lägenhet och grejsade en sväng. :)

Imorgon blir det skolan, har bara två lektioner tror jag. Efter det måste jag förbi tandläkaren och betala dom, sen hem och tvätta och städa. Tråkig dag helt enkelt, haha. Men måste ju göras så lika bra att få det gjort. Men nu ska jag äta lite knäckebröd och fortsätta kolla på tv, vi hörs imorgon. Puss och god natt!

Tandläkaren

Har precis beställt två filmer och en födelsedagspresent till en tjej som tydligen fyller år snart, haha. ;) Måste hitta något mer till henne men det jag beställde nu tror jag hon kommer gilla. :D

Har varit hos tandläkaren också, och pengar blev det såklart att punga ut till dom, över tre hundra kronor för lite putsning. Och eftersom jag inte hade pengar till det just precis nu så måste jag upp dit senare i veckan och betala för faktura brukade dom undvika att skicka ut, bara men för faaaaaaaaaan! Jävla tandläkare.

Annars idag vet jag inte vad det blir, nu ska jag iallafall fixa mat och sen fortsätta med arbetet i samhällen så det blir klart. Fint väder är det idag också, skönt. :D Men men vi hörs senare, ha en bra dag. Puss och kram!

21 Mars 2011

Hejsan!

Sitter och kollar på the o.c och ska snart fixa något att äta, idag blev det skolan. Gjorde klart lite arbeten i samhällen, skönt att ha det klart. Så tog jag hem lite också som jag ska göra idag/imorgon. Imorgon ska jag till tandläkaren också, jippie vad kul. Not! Men måste väl, tycker inte om att gå till tandläkaren. Det enda positiva är att munnen känns extra fräsch efteråt, haha. :p

Skönt väder har det varit idag också, tyvärr ingen sol men det har fortfarande varit ganska varmt. :D Nu hoppas jag på att det inte kommer någon mer snö, vill att allt ska försvinna nuuuuu. Men nu ska jag fixa mat, vi hörs. Pussss!

Söndags slappt

Sitter och väntar på att big brother ska börja och läser lite. Idag har jag inte gjort ett skit, bara suttit framför tven och datorn, riktigt slappt! Imorgon är det skolan då, blöö. Men slutar tidigt iallafall, eller jag slutar alltid tidigt när det är skolveckor så. :p

Har faktiskt ingenting att skriva idag, så vi hörs imorgon istället. Ha en bra söndagskväll, puss och kram!!

19 Mars 2011

Ligger i sängen och kollar på one tree hill och ska snart sova. Mumsat på lite glass så jag fick ont i magen, bra dumt. Hela dagen idag har jag bara slappat, sen hämtade Caroline upp mig när hon slutade så följde jag med hem dit. Jennifer och Malin var där, längesen man träffade Malin också. Vi gjorde inte så mycket, hjälpte Jennifer att hitta en present, hjälpte Caroline att hitta saker till lägenheten och bara pratade. :) Fick också deras otroligt goda köttfärssås, åh den är så god. Mums! Sen var dom så snälla och körde hem mig. :)



Underbara sol

Godmorgon

Vaknade för ett tag sedan, kollar på one tree hill och ska snart fixa frukost. Blir nog toast, blev så sugen på det när Jennifer skrev att hon åt det. :-p Fint väder är det idag, hoppas snön smälter bort fort nu! Katten vill ut men är fortfarande snö kvar på backen och han gillar inte snö precis. Men får nog släppa ut honom en stund annars får han damp. ;-D

Men nej nu blir det frukost, magen kurrar för fullt. Vi hörs senare idag eller imorgon. :-)


18 Mars 2011

Hej, sitter hemma och har precis kollat på big brother. Ska ta mig något att äta, sen sätta på en film och tillsist läsa innan jag lägger mig. Skönt att slippa vakna utav en klocka imorgon iallafall! Idag blev det skolan, blev klar med lite i samhällen och en sak i religionen. Så slipper jag det nästa vecka, gött. Efter jag hade slutat så åkte jag hem och bara slappade.

Sen mötte jag upp Caroline så åkte vi hem till henne en stund, sen hem till pappa och hämtade tven. Efter det hämtade vi upp Marcus som var så snäll och bärde upp tven till Carolines lägenhet, vi kom underfund med att vi aldrig skulle ha klarat det själva, haha. ;) Efter det blev det hem hit, Caroline åkte för ett tag sedan, så fick hon sina inflyttningspresenter. Hoppas hon blir nöjd! :)

Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir, ska nog träffa Caroline när hon har slutat iallafall. Annars blir det nog bara slappt hela dagen skulle jag tro. Men nej nu ska jag leta upp en film/serie att glo på, och något att äta börjar bli riktigt hungrig. Men vi hörs imorgon, puss och god natt.

Gammal och grå

Häromdagen pratade jag, Jennifer och Marcus om hur livet skulle vara när man blir gammal och grå, vad ska man göra då och vad är det för mening egentligen? Varför ska man bli så gammal att man knappt kan röra sig framåt, behöva hjälp att äta, gå på toa, att alltid behöva någon vid sin sida. Att bli så gammal att man glömmer allt efter en kort stund, bara vara skrynklig och seg!

Jag kan faktiskt inte se mig själv som gammal, kan inte se det framför mig. Kan inte ens se mig i medelsåldern, med familj och hela köret. Får inte riktigt någon bild av det, man brukar ju kunna föreställa sig hur sin framtid kommer se ut. Men i mina ögon står allt bara helt still, precis som det är just nu. Och det stör mig, jag vill också kunna se en framtid framför mig!

Vet inte om det kanske beror på att jag inte vill ha någonting ändrat, vill ha kvar livet såhär. Det är bara en enda sak jag vill få ändrat på, men det är en sak som jag vet verkligen inte går. Man kan tyvärr inte få tillbaka en ängel.. :(


Big brother

Sitter och kollar på big brother och är så sjukt trött, denna veckan har jag varit helt slut alltså.
Efter bb är slut ska jag iallafall läsa ett kapitel ur boken sen sova så gott. :-)
Imorgon är det en hel dag i skolan, annars imorgon vet jag inte vad som sker. Inga planer so far!



Men god natt så hörs vi imorgon, pusss!


Gina tricot

Beställde precis ett linne och ett par strumpor från gina tricot. :-)



iTunes

Godmorgon!

Sitter och ska lägga in musik på ipoden men självklart så skulle iTunes krångla, var tvungen att avinstallera det sen installera det igen. Men nu är jag förhoppningsvis snart klar med det så jag kan börja göra mig iordning för att gå till bussen.

Idag ska jag tvätta och kanske städa, men tvätta är ett måste iallafall. Vill verkligen köpa mitt promenadband snart också, vill ju komma igång med träningen NU! :p Men men nu har jag inte tid till att sitta här, vi hörs senare. Pussss!


16 Mars 2011

Sitter och kollar på tv och är så himla trött, huvudet värker fortfarande så jävla jobbigt. Idag blev det skolan, lite små dryga lektioner men dagen gick ändå ganska snabbt. Hade ju möte och det gick ganska bra, har kommit en bit på vägen nu iallafall. Är mycket mer som behöver fixas men det får helt enkelt bli ett senare problem.

Men nu ska jag gå och röka sen läsa lite, denna kväll bjuder väl på tv tittande och kolla runt på intenet. Mer finns det inte att göra och mer orkar jag inte idag så. :) Vi hörs kanske senare eller imorgon. Puss och kram!

Möte snart

Hej, sitter i skolan och väntar på att jag ska ha möte. Men det är ju himla drygt må jag säga, men får kanske komma in tidigare och det hoppas jag på. Har så fruktansvärt ont i huvudet också, när jag vaknade imorse kändes det som att huvudet skulle trilla av, haha. :p Och det går fan inte över heller! :/

Men men ska gå ut och röka nu sen vänta lite till, vi hörs senare. Ha en bra dag, pusss!

Vidriga människor!!!

Fy fan, har aldrig sett något liknande förut. Klarade knappt av att titta på detta, så förbannat jävla hemskt och fel. Skulle så jävla gärna vilja göra samma sak med dessa hjärtlösa människorna. Spyan sitter upp i halsen och ilskan bara bubblar!! Jag började helt seriöst att gråta när jag kollade på filmen. Jävla äckliga människor i Kina, har inte ens mage att ta död på djuret först.

Ni som känner mig vet att jag älskar djur över allt annat, så att se detta var som en stort jävla slag i magen. Och att sitta här och veta att det inte finns ett skit att göra åt det, det känns så fel. Detta är det värsta jag någonsin har sett..

Känsliga personer varnas, djur som blir totalt plågade. Djurplågeri är det värsta jag vet, att ge sig på ett oskyldigt djur. Som inte kan försvara sig, fy fan det är vidrigt!


http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp


15 Mars 2011

Hej på er!

Sitter och kollar på eclipse och käkar lite gott. Idag har jag hjälpt Caroline med att packa hennes saker, hennes väldigt många saker, haha. ;) Sov hos familjen Lindström igår så imorse när jag och Caroline vaknade så käkade vi frukost sen började vi att packa och stå i. Har hållt på hela dagen, var till hennes lägenhet och grejsa också. Så nu börjar jag bli lite trött efter denna dag. Men tycker bara det är roligt att hjälpa till så! :)

Imorgon är det skolan, usch så drygt. Skulle lätt kunna vara hemma istället men måste dit så. Ska även ha möte imorgon, kommer dock få sitta och vänta en timme efter jag har slutat. Om jag inte får sluta tidigare som det brukar bli, drygt. Men hoppas iallafall att mötet kommer gå bra, det återstår att se. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och grejsa lite smått, vi hörs imorgon. Ha en bra kväll, puss och kram!!


Läppbalm Volume Booster



Skimrande läppstick som gör dina läppar större.
Endast 49 kronor, köpt här


Ont i magen

Sitter i sängen och kollar på one tree hill, blev hemma idag då jag hade skit ont i magen när jag vaknade imorse. :/ Tog en dusch men det gick inte över, somnade om några timmar och när jag vaknade igen så var magen bra. Hoppas bara på att det inte kommer tillbaka!

Men nu ska jag gosa med kissen och fortsätta kolla på tven innan jag ska börja med maten och så.
Vi hörs senare, ha en bra dag.. :-)


13 Mars 2011

Hej. Sitter och små kollar lite på tv just nu och städar lite, rensar en massa skit och så. Spelar ingen roll hur många gånger jag gör det så hittar jag lika mycket skit varje gång. :p Har lite ont i magen, idag igen. Igår hade jag så jävla ont, kunde knappt gå för det högg till så mycket. Men det gick över tillslut som tur va!

Mamma och Thor åkte tillbaka till Norge förut, så ensamt blev det igen. Har ju varit hemma med dom hela helgen, jag och mamma har kollat på skärgårdsdoktorn (Thor gillar inte det, haha) så det har varit en skön helg.

Imorgon börjar skolan igen, lite drygt men. Såg också nu att jag har studiedag på tisdag, haha aldrig fel. ;) Är inne på sista boken utav twilight nu också.. Men nej nu ska jag fixa iordning i min garderob innan solsidan börjar. Vi hörs, pussss!!

Bokat tid

Hej, ligger hemma och kollar på skärgårdsdoktorn med mamma. Mys! Idag blev det att åka in till stan, flängde hit och dit. Men ställen som behövdes åka till så.. Bokade tatueringstid också, så det blir att tatuera sig i slutet av april. Äntligen! Så var jag och pratade med Inger på hund och katt specialisten om vilka veckor jag ska vara där under våren. :) Sen skulle ju jag köpa ett promenadband idag, men självklart så var dom slut. :@ Så får köpa den om ca två veckor istället.

Blev även kinamat idag och gud så gott det var. :) Blev verkligen proppmätt! Annars idag vet jag inte vad det blir, kanske bara vara hemma och slappa. Låter skapligt skönt faktiskt. Min mejl funkar igen också :D Så jävla skönt.. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och ta mig lite glass, mums. Vi hörs senare eller imorgon, puss och kram!

Baka

Hejsan, sitter och kollar på one tree hill och laddar ner bumbibjörnarna och en ängels tålamod, haha. Väntar på att mamma och Thor ska komma hem med mat, är hungrig!!! :p Ikväll blir det nog bara lugnt, ska nog baka sen också. Kärleksmums, åh det är så gott. :D

Idag har jag umgåtts lite med Jennifer och Caroline, fick se Carolines lägenhet och lite sånt. Jätte fin var den! :) Kul att träffa dom igen iallafall. Nej nu ska jag gå och röka och vänta på min efterlängtade mat. Vi hörs!!


Cocaine



Ny version av Cocaine, gillar den faktiskt.
Kanske lite mer än orginalet till och med.


11 Mars 2011

Sitter hemma och kollar på sjunde himlen och ska snart fixa något att äta. Känns som klockan är mycket mer än vad den egentligen är, har redan hunnit varit iväg till skolan och pratat med dom, tagit ut pengar och så. Fick hem mina nya linnen idag, skit snygga. :D

Annars idag får jag se vad som händer, har inget speciellt planerat än sålänge. Skönt väder är det idag också, blev lite för varmt med vinterjackan kände jag. Men nu ska jag försöka ladda ner lite nya låtar som sen ska brännas på skiva. Hittade en massa nytt till min spotifylista igår. (Y) Men vi hörs senare eller så, ha en bra fredag.


Stay strong ♥

Jag drömmer om dig nästan varje natt och jag vill aldrig vakna upp till verkligheten. För i verkligheten måste jag leva utan dig och det är ren smärta. Jag klarar inte ens av att se en bild på dig, tårarna brusar upp och jag får panik. Jag vill inte drömma om dig, vill bara glömma sanningen. Men jag vill också drömma om dig, behålla dig på något sätt. Men jag vet att jag aldrig kan få dig tillbaka till världen, hur mycket jag än vill det. Jag önskar att jag hade tagit vara på tiden tillsammans med dig, men istället slängde man bara bort så himla mycket. Och det ångrar jag djupt idag, men ska försöka tänka på alla minnen jag fick med dig istället. Tänka på allt bra vi hade, alla fina minnen som jag aldrig kommer att glömma. Du var en sån himla fin underbar människa. Du hade humor (riktig dålig ibland) men man hade alltid roligt med dig, antigen skrattade man med dig eller åt dig. Man kunde alltid lita på dig, du ställde alltid upp för en. Vad det än var, du var så äkta. Jag kommer sakna dig nu och för all framtid, jag hoppas en vacker dag att vi kommer ses igen! Jag älskar dig David Amsell..



Jävla mejl

Åh blir så arg på min mejl, det funkar verkligen inte. Men har tagit kontakt med dom nu och hoppas dom kan lösa det. Klickade hem ett par skit söta skor för en stund sen, eller jag tror att jag gjorde det. Man får ju alltid ett mejl när man har beställt något men det kan ju jag inte se nu. Irreterande!

Designen är inte helt klar, men orkar inte sitta med den något mer idag räcker med att jag har hållit på med den nästan hela dagen. Så nu ska jag poppa popcorn och kolla på tv innan jag ska lägga mig i sängen och fortsätta läsa, läser ju twilight böckerna och de är så bra. Vill inte sluta läsa dom men ögonen åker ihop tillslut.

Puss på er!


10 Mars 2011

Hej!

Sitter och kollar på andra avenyn och håller på med designen, den börjar bli ganska bra. Men inte klar än på ett tag, har suttit med den hela dagen. Så nu måste jag göra lite mat, magen börjar kurra nu. :p Blev aldrig att jag åkte till skolan idag, tar det nog imorgon istället. Annars idag blir det bara att vara hemma och grejsa..

Imorgon på dagen blir det nog skolan som sagt, och under kvällen ska jag kanske träffa Lisa. På lördag blir det att åka till stan och fixa lite grejor. (Y) Mer vet jag inte just nu, höhö. Nej nu blir det mat sen fortsätta med designen och så. Hörs kanske senare, pussss!

Bygger om

Börjar nu på min design så kommer kanske se lite knasigt ut en stund eller så.
Blev precis klar med Vickys design, så hoppas hon blev nöjd. :-)

Nu ska jag kolla på she's all that medans jag håller på och fixar,
förresten den filmen är riktigt bra, se den!!


9 Mars 2011

Godkväll..

Sitter och kollar på big brother och ska snart fixa iordning Vickys bloggdesign, måste fixa min egen också. Hade fixat med den igår men hann aldrig att spara för då hakade internet upp sig. Bara yees kände jag ju då, men bara att börja om! Min mejl funkar fortfarande inte och får panik över det, så om jag inte kan fixa det själv får jag fråga Thor till helgen, vill inte behöva göra en ny. :/

Imorgon blir det skolan för att prata med min mentor, efter det vet jag inte riktigt faktiskt. Ska köpa mitt promenadband i helgen också. :D Wiie! Men nu ska jag fortsätta kolla på tv, läsa och allt jag håller på med. :p

Linnen

Klickade nyss hem två nya linnen, blir snygga till våren/sommaren. :)




Helvete!


Nu börjar jag bli riktigt jävla trött på livet, först ska det bli skitväder och börja snöa.
Sen funkar inte min mejl, åååh allt ska gå emot en just nu.
Behöver ju min mejl, så i värsta fall måste jag göra en ny. Kul! Jävla förbannade skit......


Va faaaan

Igår var det riktigt vårväder, plusgrader sol och hela grejen liksom och nu idag när jag kollar ut genom fönstret, ja då SNÖAR det, fyfan. Snön som hållde på att smälta bort så fint, så kommer det mer usch. Tycker verkligen inte om snö, bara förstör en massa. Visst jag klagar rätt fint under sommaren också när det är för varmt. Men jag gillar när det är mer lagomt, hehe. ;)

Nej nu ska jag äta frukost och kolla på andra avenyn. Vi hörs senare, ha en bra dag! :)

Fix you





Lights will guide you home!


8 Mars 2011

Hej, sitter och väntar på tjejen som ska kolla på crosstrainern. Drygt att vänta dock, men men. Annars idag har jag bara duschat och ätit lite frukost. Om jag har tur så kan jag köpa ett promenadband redan till helgen, hoppas på det. :D

Ska göra om designen lite också, typ bara ändra bakgrunden. :p Ha någon snygg "vårfärg" kanske. Men nu ska jag gå och röka sen fortsätta kolla på tv och vänta. Vi hörs, puss och kram!!

7 Mars 2011

Hej, sitter och kollar på twilight filmerna är nu inne på film nummer två. :) Håller ju på och läser böckerna så blev sugen att se filmerna också. Idag vaknade jag som vanligt tidigt och flera gånger i timmen tills jag tillslut gick upp, drömde även inatt, och alltid är han med. :( Idag har jag bara slappat och så fortsätter väl dagen/kvällen skulle jag tro. :p

La ut annons om min crosstrainer igår också, ska sälja den och köpa ett promenadband istället. Har redan fått folk som är intresserade utav den, gött. :) Snön håller på och smälter bort ute också, fan så skönt. :D Äntligen! Men nu ska jag fortsätta se på filmen, vi hörs. Pusss

Söndag

Hej, var några dagar sedan jag skrev någonting men har inte hunnit/orkat. Idag har jag inte gjort ett skit, bara suttit och kollat på andra avenyn, mamma och dom åkte till Norge för några timmar sen. Men dom kommer hem redan nästa helg igen. :) Under veckan är jag ledig, har mitt lov då istället för veckan som har varit. :p Kommer kännas konstigt att inte ha något speciellt planerat, det enda som jag vet just nu är att åka till skolan för att prata med dom lite oså.

I fredags var jag kvar längre på praktiken så kom mamma och dom och hämtade mig, så åkte vi och handlade. Sen hem, kollade på lets dance och bara myste. Skönt! I lördags var jag uppe tidigt, eftersom vi styrde näsan emot Örebro till min syster. Blev en bra dag, shoppade lite där borta. Blev fyra par leggings, två t-shirt, en kofta, en väska och en plånbok. Tror inte jag glömde något nu! :) När vi kom hem på kvällen blev det även då att bara slappa, riktigt skön helg faktiskt.

Men nu ska jag läsa lite innan solsidan börjar och efter det fortsätta kolla på andra avenyn hela kvällen. Vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra söndag, puss och kram!!


Good night

Sitter i sängen och ska när som helst stänga ner här och läsa ut sista kapitlet i boken, och efter det soooova. :) Imorgon är det min sista praktikdag, usch. :( Men kommer ju komma tillbaka dit om bara några veckor, det är ju en liten tröst iallafall. :D Imorgonkväll blir det kanske att träffa Lisa, var skit längesen vi sågs så. Lite surt bara att jag ska upp så tidigt på lördag för att åka till örebro men annars får jag ta och träffa henne på lördagkväll istället, får se helt enkelt. :)

Men nu måste jag stänga ner här, ska upp imorgon (dock inte lika tidigt som vanligt) får nämligen skjuts in imorgon, gud så skönt. Men har ju med mig smörgåstårtan och den är ju inte så rolig att dra med på bussen kanske. :p Så hoppas jag fasiken att tanterna gillar den också. :D haha! Åh vad jag kommer sakna dom nästa vecka, kommer kännas så tomt utan knäppisarna. Ingen att städa undan tusentals med kaffekoppar för varje dag, höhö. ;) Men men, I'll be back!!

Nelly

Beställde en tröja och ett par leggings förut, blev inte dyrt heller. Bara 157 riksdaler! ;)


2 Mars 2011

Hej, sitter hemma och har precis kollat på ett nytt avsnitt utav desperate housewives, ska snart se ett till bara det har laddat klart. :) Laddar även ner mer nya one tree hill. (Y) Idag blev det praktiken, fick lära mig att prismärka och lite sånt idag. Och idag fick jag besked från deras sida iallafall att jag kommer vara mer där framöver. ÄLSKAR'T!!!! :D

Åkte som vanligt med pappa hem, så åkte vi förbi öob. Hittade lite skit (brukar man göra där :p) sen när jag kom hem så satte jag igång en tvättmaskin och gjorde lite mat. Men nu ska jag slappa och så, vi hörs. Pusss!

1 Mars 2011

Hej, sitter och kollar på andra avenyn och ska snart lägga mig och läsa. Hoppas på att jag kan somna ikväll, igår låg jag hur länge som helst sen vaknade jag flera gånger under natten. :/ Blev iallafall praktiken såklart, trivdes lika bra som vanligt och timmarna går så fort. När jag kollade på klockan var det redan dax att sluta, tråkigt men sant. Men kommer kanske vara mer där längre fram om jag har tur. :) Hoppas!

Köpte även alla säsonger utav skärgårdsdoktorn idag och en film men kommer inte ihåg vad den heter, sen ringde jag och beställde smörgåstårta tills på fredag. Under helgen vet jag inte vad det blir, jobbar iallafall senare på fredag och efter det blir det att handla, så fredag blir nog hemmakväll.

På lördag ska jag med till Örebro och träffa min syster dom numera bor där, sen på kvällen har jag inte en aning än. Jaja men ska ta mig något att äta, kolla ett sista avsnitt utav andra avenyn och sen läsa. Vi hörs imorgon, puss och kram!!

RSS 2.0