Träna

Nu ska jag fortsätta kolla på andra avenyn och träna, fick en jävla kick av att träna nu alltså så lika bra att passa på. Dom kickarna kommer allt för sällan. :p Annars idag blir det bara slappt, söndagar är alltid lika sega.

Igår blev en helt okej kväll, jag och Caroline åkte in till stan och hämtade Jennifer när hon slutade jobbet sen blev det grums för att träffa Sofi och folk. :) Men nej nu blir det träna, vi hörs senare!!

26 Februari 2011

Hej, sitter hemma och laddar ner lite ny musik för att kunna bränna en ny skiva till flickorna Lindström, det behövs lite ny dunka dunka i deras pärla. ;) Annars idag har jag inte gjort så mycket, vaknade först halv åtta. Bah, men gick iallafall upp vid tio. Sen dess har jag kollat på andra avenyn, lagat mat, städat och duschat.

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir faktiskt, som vanligt finns det knappt något att göra. Men hittar väl på något skulle jag tro! Men nu ska jag fixa håret och så, ha en bra lördagskväll. Pusssss!

Svar på kommentar




Hej Anna!
Jag laddade ner mina från piratebay i sommras, skickar länken så blir det lite lättare för dig. Så ska du ta dom tre första som kommer upp där, alltså "hela första säsongen" osv. :-) 

http://thepiratebay.org/search/andra%20avenyn/0/99/0


Trött

God kväll, sitter hemma och kollar igenom veckans big brother avsnitt. Har ju missat det denna vecka! Börjar bli trött också så sängen väntar nog om ett tag skulle jag tro. Idag blev det praktiken som vanligt, hade inte alls mycket att göra idag tyvärr. Lite småsegt sådär, men trivs lika bra för det och kul är det ändå. Ska göra så att jag byter vecka, skippar lovet när alla andra har det. :p Kanske tar det vecka tio, om jag inte kör på ännu en praktikvecka. :D

Pappa hämtade upp mig som vanligt när jag slutade så åkte vi till maxi, vi båda skulle handla lite. Och fy satan vad folk det var överallt, har kommit överfund med att man inte ska handla på en fredag eftermiddag/löningsdag. Miljoner av folk överallt, står ivägen och fattar inte ett skit, ungar som skriker och grinar. Man blir bara men käääääääääften! Men nu ska jag kolla klart på torsdagens avsnitt, vi hörs imorgon. God natt!

Bästa stället

Hej, ligger i fåtöljen som en ihopkrymt köttbulle och ska kolla på ett sista avsnitt utav andra avenyn innan jag ska lägga mig i sängen och läsa. Behöver somna tidigt ikväll, är så himla trött och har ont i huvudet. Inte skönt kan jag tala om! Imorgon är det redan fredag, den här veckan har gått så himla fort. Vill faktiskt inte det för vill inte att praktiktiden ska ta slut, vill inte tillbaka till skolan alls. Trivs så himla bra där, första gången jag trivs så bra på en praktikplats faktiskt.

Kanske blir att även vara där under sportlovet, jag funderar på det iallafall. Visst är jätte skönt med lov men man sover ju bara bort halva dagen sen drygar man bara runt, gör liksom ingenting vettigt. Då kan jag lika gärna vara på ett ställe jag trivs på och har kul. :) Men får se!!

Nej nu ska jag kolla klart på ett avsnitt sen lägga mig och försöka sova, ska bli så skönt. Vi hörs imorgon, pussss!

Full buss

Sitter hemma, lyssnar på musik och väntar på att torktumlaren kan bli klar så jag kan hämta tvätten. Ska snart fortsätta kolla på andra avenyn, tar en paus lite då och då och kollar läget. Haha! ;) Idag blev det såklart praktiken igen, bussen var i någorlunda tid idag. Fick mycket gjort idag faktiskt, timmarna går så himla snabbt där inne. Vill nästan inte ha lov nästa vecka, haha. :p

Ska snart sätta på mig ansiktsmask och göra en smootihe, mums. Blir att sova tidigt ikväll, måste upp och duscha imorgonbitti och fixa och ha mig. Det enda jag hatar med att ta bussen på morgonen är att det är sååå mycket folk på bussen, är ett under att jag varje dag har fått en sittplats. Bara för att jag skrev det så kommer jag säkert inte få det imorgon, haha. Men det är iallafall skönt att jag åker bil hem på dagarna. Lite plus i kanten iallafall! ;D

Men nej har inte tid att skriva mer nu, vi hörs imorgon. Ha det bra, puss och kram.

22 Februari 2011

Hejhopp, sitter hemma och har precis gjort iordning matlåda och diskat. Ska snart sätta på andra avenyn och slappa innan jag måste sova. Upp tidigt imorgon för dusch och sen iväg till praktiken. Imorse var bussjäveln försenad med tjugo minuter TJUGO!! Jävla pucko som inte kan köra, så kom såklart försent. Men det gjorde inget, dom är så snälla där borta. :)

Idag har jag bärt en jävla massa säckar med mat, och fy satan vad tungt det är. Och lite andra saker också såklart! Var iväg och handlade lite också, visste dock inte riktigt vad jag ville ha. Sånt är så typiskt, när jag väl är i affären så glömmer jag bort vad jag vill ha och behöver. Men hållde mig iallafall borta från onyttighetshyllorna. ;) haha!

Ska verkligen försöka somna tidigt idag, men när jag väl lägger mig och ska sova så går det inte. Så jävla frustrerande! Men men ska grejsa lite nu sen slappa som sagt. Pussss!!

Bra dag

Hej, sitter hemma och är så trött. Ska snart sätta på one tree hill eller andra avenyn, kan inte bestämma vilket av de bara. :p Idag var det första dagen på praktiken och det gick super, trivs som fisken i vattnet där. :) Åkte med pappa hem så hämtade ut två paket samtidigt. Har nyss betalat räkningen för ljussakerna jag beställde också, skönt att ha det gjort.

Men ska slappa nu och gosa med en gnällande kisse, vi hörs. Pussss!

20 Februari 2011

Hej, sitter hemma och har precis duschat. Kollar på andra avenyn också, och nya one tree hill avsnitt lite då och då. Tar ju en liten stund att ladda ner dom. :p Har fixat iordning matlådan till praktiken imorgon också, får hoppas på att inte bussen är jätte sen imorgon så jag kommer väldigt sent dit. Under helgen har jag varit med vänner och umgåtts, har varit en helt okej helg.

I fredags drack vi lite, satt och umgicks och hade det trevligt hos Kim. I lördags var jag hemma hela dagen/eftermiddan. Under kvällen blev det att vara hos Mikael ett tag, var helt okej. Sen till Kim, där pojkarna satt och kollade på film. Den var riktigt bra faktiskt! Efter den var slut blev det hem och sova, typ.

Men nu ska jag blåsa håret och fixa lite, ikväll blir det att lägga sig tidigt så jag inte försover mig. Men vi hörs nog imorgon, ha en bra söndagskväll. Puss och kram!!

18 Februari 2011

Tjohej, sitter hemma och väntar på Jennifer och Caroline som ska hämta upp mig så ska vi till Grums en sväng snabbt. ;) Sen hem och göra sig iordning och så, hoppas på en bra kväll. Om det ens händer något vill säga, haha. Idag blev det skolan iallafall, provet gick sådär glömde typ allt när jag väl fick det framför mig. (som vanligt) efter det gick vi upp mot idrotten, satt och kollade på en annan klass eftersom vi var tidiga. Idrotten idag var rolig, sånt gillar jag. ;D Sen hämtade Anette mig och körde hem mig, orkade inte ta bussen, är så jävla många på fredagar=jobbigt!

Skulle egentligen sola men det orkade jag inte heller, haha. Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit, bara duschat och fixat håret. Men kan inte bestämma mig om jag vill ha det platt eller lockigt. :p Men skit samma, nu ska jag göra mig klar innan flickorna kommer. Vi hörs, ha en bra fredagskväll. Pussss!


Webcam=kass bild!

17 Februari 2011

Sitter och kollar på Sveriges värsta bilförare, haha dom är ju helt otroliga. Väntar på att min mat ska bli klar, är så himla hungrig har inte ätit sen lunch. :/ Inte bra! Men blev så eftersom jag var kvar i Grums hela dagen. Ska snart gå och slänga in tvätten i torktumlaren så jag slipper hålla på med det hela kvällen.

Imorgon blir det skolan, ska ha prov sen idrott bara. Efter skolan ska jag sola för det blev det inget med idag. När jag kommer hem imorgon måste jag städa och sånt. Annars under helgen vet jag faktiskt inte vad det blir än! Blev även klar med samhällen idag också, skööönt. Har pluggat ikapp riktigt mycket denna vecka, jag kan allt när jag vill. ;)

Men nu måste jag ta maten och tvätten, sen ska jag sätta på andra avenyn. :) God natt, pusss!!

Öppet hus

Godmorgon!

Sitter och lyssnar på musik, kollar på tven och ska snart göra frukost. Gick upp vid nio för att ringa samtal, det gick åt skogen. Ringde även farmor, hon blev så glad så. :p Kanske kan vara med henne under praktiken men då måste jag sova där och det har jag ingen lust med, ingen kontakt med omvärlden på flera dagar, jag skulle bli knäpp. Men men får se vad som händer, med min otur så skiter väl sig allt igen.

Idag blir det iallafall skolan, efter jag har slutat blir det nog att sola och sen ut till nyängen på öppet hus som sagt. Lite drygt men får ju en dag ledig när jag vill, höhö. ;) Så ikväll när jag kommer hem ska jag tvätta, träna och slappa. Drömde en jävla knäpp dröm inatt också, jisses. Haha! Men nu har jag inte tid till att sitta här mer, vi hörs nog ikväll, ha en bra dag. Puss och kram!!

Jävla skit!!!


Jag blir så jävla less på allt, fan ingenting kan gå rätt nångång. Varför ska det alltid, alltid behöva krångla?
Allt ska fucka sig i sista minut, helt jävla desperat nu. Vill fan inte höra mer klagande från dom, trodde ju att detta skulle lösa sig denna gång. Men nej inte för mig inte, blir så jävla förbannad. HELVETE!!!!!!!!!!!


Ljussaker


Ljuslykta 79:-


Värmeljushållare 59:-


Spegelbricka 149:-


Skolan

Sitter i skolan och väntar på att bussen ska gå hem, blev klar med engelskan idag också. Rå skönt! Nu är det bara matematiken kvar som kommer ta liiite längre tid dock. När jag kommer hem sen blir det att träna och sånt. Finns inte så mycket annat att göra så.. Imorgon blir det en ganska ovärd dag i skolan, har bara en lektion sen blir det att sola sen vänta på att åka till nyängen på öppet hus. Fick reda på idag att jag har prov i religonen på fredag, jippie. Men det är ganska lätt, ska bara komma ihåg allting, haha. ;)

Skrev även ut bild på tatueringarna jag ska göra, lite lättare att visa bild på det än att förklara. :p Men nu ska jag gå och hjälpa Lisa med hennes arbete, vi hörs senare. Ha en bra dag, pusss!!

Huvudvärk

Hejhej, sitter och pratar med mamma och ska snart sätta på andra avenyn igen. Har suttit och pluggat lite och blivit klar med religonen, skönt. Blev även klar med svenskan idag, så efter praktiken och lovet börjar jag med svenska b. Efter skolan så gick jag och solade sen hämtade Anette mig. :)

Har fruktansvärt ont i huvudet och ryggen, blir ingen träning på crosstrainern idag men kör lite övningar och så istället. Men nu ska jag locka håret och sen äta kvällsmat, puss och kram!

Blommigt



Köpte denna klännig idag från bubbleroom för bara 149kr, vilket kap. ;)
Bara idag den är så billig, men tyvärr så är den redan slut i lager.


15 Februari 2011

Godmorgon!

Sitter och äter frukost och väntar på bussen, som kommer om ca en halvtimme. Har sovit riktigt dåligt inatt, vaknat flera gånger och så. :/ Så jävla störande, men kom som tur va upp förut när klockan ringde. :) Är ingen lång skoldag idag, slutar redan vid två, och efter det ska jag iväg och sola. Skönt!! Sen ikväll ska jag plugga, uff.

Men nu ska jag fixa det sista, vi hörs ikväll eller så. Ha en bra dag, pussss!

Klänning

Ligger i sängen, kollar på sex and the city och ska snart sova. Börjar bli lite trött, skönt att jag börjar sent imorgon så jag får sova länge inatt. Om inte en viss hårboll väcker mig igen vill säga! Kollar runt efter lite kläder också, vår och sommarkläder. Vill ha så himla mycket alltså, finns så mycket fint. Men har hittat en billig klänning som jag ska beställa iallafall. Imorgon ska jag visa mina två par nya skor också som jag köpte för 1-2 veckor sedan, har helt glömt bort dom. :p

Men nu ska jag skicka över ett arbete sen försöka sova, vi hörs imorgon.. :)


Gammal bild, typ ett årsen tror jag.

14 Februari 2011

Hej. Sitter hemma och har precis duschat, skönt. Idag kom jag aldrig iväg till skolan, blev väckt inatt av kattskrället som skulle börja leka. Så vaknade inte utav klockan när den ringde! Så idag har jag kollat på andra avenyn, tränat och slappat. Men imorgon och resten utav veckan blir det skolan, måste det för att inte hamna efter så.

Väntar på att mamma ska ringa upp, men det kan ju ta sin lilla tid ibland. :p Nejdå! Men nu ska jag smörja in kroppen och så, vi hörs senare eller så. Puss och kram!!

Andra avenyn

Hejsan!

Sitter hemma och väntar på att solsidan ska börja, är själv nu igen. Mamma och Thor åkte för några timmar sedan, segt. Idag har jag inte gjort så mycket, pappa kom förbi en sväng sen kom Jennifer och Caroline ett tag, vi satt och kollade på andra avenyn. :) Denna helg har jag bara varit hemma, skönt men lite drygt ibland. Efter solsidan ska jag fortsätta kolla på andra avenyn, det är ju så jävla bra! :D

Imorgon är det måndag igen och skola står på schemat, denna vecka måste jag även ringa om praktikplatsen. Även fast jag inte vill ha någon praktik så måste jag väl, lite surt bara om jag inte kan vara där jag har tänkt. Men det fixar sig säkert! Fan nu kom jag även på massa skolarbeten som ska vara klara denna vecka, helvete skulle ju gjort det i helgen. Får sätta mig med det ikväll helt enkelt, trist!

Bestämt mig

Nu har jag äntligen bestämt mig för vart jag ska ha mina tatueringar som jag har velat gjort ett tag. Blir en till på foten, den andra foten dock då, haha. Det gör sååå ont på foten men kommer bli snyggt där så. :-) Sen ska jag ha den andra på sidan av armen, vet dock inte vilken jag ska göra först? Hm!

Vet heller inte på vilken studio jag ska göra dom? Gillar den killen som gjorde tatueringen bakom örat på mig men hans studio är tyvärr i Arvika. Ska kolla runt lite och se, på fish eye blir det iallafall inte så mycket vet jag!

Sitter och kollar på melodifestivalen i min ensamhet, Thor ligger i sovrummet och typ sover tror jag. Och mamma är inte hemma just nu, så har riktigt tråkigt. Seg lördag må jag säga. Men men ska kolla runt lite mer angående tatueringarna nu, sen ska jag kanske fixa lite mer på designen, men får se. :-)

Fyrhjuling

Hej, sitter hemma, lyssnar på musik och är proppmätt efter maten. Idag har jag inte gjort mycket, jag och mamma har kollat på skärgårdsdoktorn, så har jag duschat. Det enda som har hänt faktiskt, haha drygt. Ikväll har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, får se helt enkelt.

Pappa ringde förut också och berättade att han har köpt en fyrhjuling, haha det är typiskt honom alltså. :p Men men nu ska jag blåsa håret och ta en rök, vi hörs. Pussss!

Söt kisse


11 Februari 2011

Hejhej, sitter hemma och kollar på tv och ska snart hoppa in i duschen. Är bara jag och mamma hemma nu, Thor är ju ute på rally så.. Ikväll blir det väl att vara med dom bästa igen, en av de saker jag gillar mest. :) eller vara hemma med min kära mamma. Får se vad det blir helt enkelt! :)

Igår mötte jag ju upp Jennifer och Carro på pizzan, satt och åt där ett tag. Så satt vi och kollade på en kärring som hade kört fast med bilen i snön, hahahah fy fan vad kul det var. ;) Sen drog vi upp till Kim ett tag, sen till Mathias och var där några timmar. Mycket bra kväll fick vi iallafall, det behövdes efter allt.

Känns inte som fredag heller, känns mer som lördag. Men det är väl för att mamma kom hem en dag tidigare än vad hon brukar. Och att vi kom hem ganska sent igår, haha. :p Men nu ska jag duscha innan maten är klar här, vi hörs. Ha en bra fredag, puss och kram!!

Jobbig dag

Hej. Sitter hemma och väntar på att klockan ska gå lite fortare, ska möta upp systarna L om en timme. Då ska vi käka pizza sen umgås med våra fina vänner. Är så himla hungrig så jag mår illa men här hemma finns det inte så mycket att äta, och mamma och dom kommer inte hem med mat dom ska handla än på ett tag. :p

Idag var det så otroligt jobbigt men också väldigt fint, tårarna bara rann på en. Efter begravningen var vi med familjen, släkten och dom närmaste vännerna ner och fikade och så. Sen var vi med upp till kyrkan igen och kollade på alla fina blommor! Kan inte förstå att vi verkligen har tagit farväl nu, det känns inte verkligt. Bara väntade på att han skulle dyka upp där mitt i allt, men det hände tyvärr inte. Det saknas något i våra liv nu, men i våra hjärtan finns du alltid med fina D!

Men ska grejsa lite nu, vi hörs imorgon. Puss och kram!!

Trött

Godkväll, sitter i Edsvalla hos familjen Lindström. Ska ut och röka snart och sedan sova, är riktigt trött. Imorgon kommer det bli en så otroligt jobbig och tuff dag så det finns inte, kan tiden inte bara stanna just precis nu?! :( Kommer nog inte skriva något imorgon, så vi hörs under helgen igen istället. God natt!!


9 Februari 2011

Sitter hemma och har precis städat, så nu är det fint igen. ;) Håller på och bestämmer kläder för imorgon, inte den roligaste saken att göra. :/ Systrarna Lindström kommer kanske förbi snart, efter det ska jag hoppa in i duschen. Idag blev det skolan, försov mig men missade som tur var bara en lektion. Jobbade på ganska bra idag faktiskt. :) Efter skolan gick jag och solade, skönt. Sen kom Anette och hämtade mig och var så snäll och körde hem mig.

Men nu ska jag hämta in katten och grejsa lite, vi hörs. Pussss!

I never forget you



Jag kommer aldrig glömma dig David, saknar dig så himla mycket. ♥


8 Februari 2011

Hej. Sitter hemma hos pappa nu, eller har gjort det ett tag dock. :p Ska väl tralla hemåt om en stund, har så himla ont i huvudet och ryggen. :/ Idag blev det iallafall skolan, drygt. Efter det åkte jag in till stan, mötte upp Caroline så gick vi till fish eye och så. Och jävlar vad irreterande folk det kan vara på bussen ibland, kan aldrig hålla käften, bara gapar och skriker, jisses!

Imorgon blir det skolan igen, måste verkligen jobba på imorgon, trist. Efter skolan ska jag sola och sen hem och bara slappa... Vill att dagen kan stanna upp imorgon, vill inte ha torsdag!!! Har fixat klart designen helt nu också, blev faktiskt nöjd (för stunden iallafall :p) Men nu ska jag gå ut till pappa lite, vi hörs. Puss och kram!

Omgjort

Har suttit och gjort om designen som ni kanske ser, alltså det tar sjukt lång tid med alla koder och skit. Visst nu använder inte jag photoshop och skit (då hade det nog tagit ännu längre tid) men det lilla jag ändrar tar lååång tid och allt ska bli rätt och så, pööh. Men så det ser ut nu får det vara ett tag till inspirationen kommer tillbaka.

Nu ska jag ta mig något att äta, magen kurrar för fullt. Så ska jag fortsätta kolla på skärgårdsdoktorn! Måste göra klart mitt arbete i engelskan också, fan måste jag redovisa helst denna vecka. Orkar inte!!!!! Får se om jag skriver något mer senare annars hörs vi imorgon, pusss! :-)

7 Februari 2011

Hejsan, sitter hemma och bara glor fryser som satan och har riktigt tråkigt. Idag skulle jag till skolan, men kom aldrig så långt. Hade svårt att somna igår så vaknade inte utav klockan imorse, bra typiskt. Jennifer kom hit så gick vi till konsum, söta saker och lite sånt. Hämtade ut paket från halens, blev nöjd med alla kläder. :D Efter allt ränande blev det då att tralla hemåt.

Så ja resten av dagen händer det väl inte så mycket, finns ingenting att göra som vanligt. Sitta hemma och dega ungefär, trist!! Och nej nu när jag kollade ut genom fönstret ser jag att det SNÖAR, uuh det behövs inte mer nu. Det ska ju försvinna nu tycker jag, jävla skit.. Men men nu ska jag göra en smoothie, vi hörs.

6 Februari 2011

Hej, sitter och kollar på solsidan och har precis tränat. Jobbigt men skönt att börja igen, gick ju skit bra ibörjan sen blev allt för mycket runt omkring och då la jag ner det, men har märkt att kroppen mådde bättre när jag åt ordentligt och tränade lite. Annars idag har jag inte gjort mycket, pappa hämtade upp mig i Edsvalla så svängde vi förbi öob för jag var tvungen att köpa dvd skivor. När jag kom hem började jag tvätta och lagade mat, sen har jag bara kollat på skärgårdsdoktorn. :p

Imorgon är det skolan igen då, dock bara tre dagar denna vecka. Men vill inte att tiden ska gå alls just nu!! Efter solsidan ska jag fixa lite i garderoben och lite sånt sen sätta på en film. Men har inget mer att skriva just nu, vi hörs imorgon eller så. Ha en bra söndag, pusshej!

Väntar & väntar


Sitter för hundrade gången idag och väntar på Caroline drygast Lindström. ;)
Men nu ska jag skynda på henne lite extra, höhö. Så måste dra mig, vi hörs imorgon. Ha en bra kväll, pusssss!!

4 Februari 2011

Hej!

Sitter hemma och väntar på Caroline, men hon är lite dryg. ;) Ska med henne till Grums, vet dock inte vad hon ska göra där då, haha. Sen ska jag nog åka in till stan/bergvik har hittat ett par skit snygga skor jag verkligen vill ha. :D Sen får jag inte glömma att ta ut pengar till Jennifer och lämna in mina trisslotter som jag har glömt hur länge som helst. :p

Fick hem mina kort jag beställde häromdagen, men sen fick jag en avi eller vad fan det nu heter att det finns mer att hämta ut på konsum, men det ska det inte. Hm men får kolla upp de där. Annars idag blir det väl bara lugnt, typ alla ska till tempel ikväll, men icke jag. Känner verkligen inte för det, men har iallafall Carro som heller inte ska dit. :)

Men men nu ska jag göra mig klar och så, vi hörs. Ha en bra helg, pusss!

 


3 Februari 2011

Hej hej hej, sitter hemma kollar på tv och lagar mat. Och är riktigt rastlös, men det finns ingenting att göra, har redan städat och grejs idag, färgat håret har jag gjort också. Katten har fått gått ut men ändå så har han sina ryck här inne, åh störande. Någon som vill ha en katt lite då och då? :p Men nu måste jag fortsätta med maten, hörs senare eller imorgon. Ha en bra dag, puss och kram!!


Tänker på dig hela tiden och saknar dig så mycket David.. :'(

Huvudvärk

Hej, ligger i sängen och kollar på tv och ska ta mig en macka sedan kolla lite mer på tv och sen försöka sova. Sov dåligt inatt, så har haft ont i huvudet hela dagen. :/ Blev ingen skola idag då jag fick åka till Edsvalla för att hjälpa till med en sak, sen till stan sen tillbaka till Edsvalla och sen till stan igen. Dagen har gått väldigt fort och det känns som om klockan skulle vara mer..

Blir väl förmodligen skolan imorgon, hoppas bara huvudvärken har släppt men ska ändå bara sitta med ritningsläsning hela dagen. Skulle behöva åka in till stan imorgon också, gå till fish eye och boka tid men får se om jag orkar, kanske tar det nästa vecka istället.

Men men ska sätta lite fart här så jag kan somna nångång, vi hörs nog imorgon. God natt!!


Friends


1 Februari 2011

Hejsan, sitter och kollar på desperate houseviwes och laddar ner lite musik som ska in på mobilen och ipoden. Har även rensat bland musiken på datorn, hade så mycket skit så. :p Idag blev det skolan, lite skönt att komma dit men bara lite, haha. Hade ritningsläsning hela dagen och kommer nog ha det resten utav veckan också, känner inte för att sätta mig och svetsa och så just nu, tar det när jag kommer dit nästa gång. :)

När jag kom hem förut gjorde jag mat och diskade, ja det är allt jag har gjort idag. Ikväll blir det väl bara att vara hemma skulle jag tro. Imorgon efter skolan ska jag nog åka in till stan, lutar mot det iallafall. Men men ska lägga in musiken nu sen rensa bland massa papper tror jag, har inget annat för mig så. :b Vi hörs imorgon eller så, ha det bra. Puss och kram!!

RSS 2.0