Valborg

Hej! Sitter hemma och har precis gjort mig iordning, lite tidigt kanske men har så tråkigt så. :p Idag har jag städat, duschat och så. Behövdes verkligen städas och jobbigt var det också... Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll heller, eller vet bara inte vad för tröja eller skor. Stööörande! Men jag hittar nog något som känns bra. Kameran blir nog med ikväll också, hoppas på lite bilder då. ;) Men nu ska jag ta mig ett vinglas, sätta mig på balkongen och ta en cigg. Härligt!! :) Vi hörs imorgon, ha en bra valborg alla. Pussss!


Facelook tonight!


Dryg kväll

Godkväll, sitter nu hemma och typ bara tråkar. Men fanns inte så mycket att göra ikväll så åkte hem, blir att lägga sig i sängen snart och kolla på tv och mumsa på något gott. :) Ikväll var vi iallafall in till stan en sväng sen åkte vi till Caroline. Var där några timmar och bara chillade sen blev det som sagt att åka hem.

Imorgon under dagen ska jag bara ta det lugnt, duscha och såna saker. På kvällen ska jag/vi till brasan och kolla sen blir det att dricka. Några ordentliga planer har vi dock inte men vi hamnar där vi hamnar helt enkelt. ;) Så hoppas på en bra kväll iallafall!

Men nu ska jag fixa något att äta, vi hörs imorgon. Puss och kram, god natt..

29 April 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på vänner (skräll) och ska snart laga mat, vet dock inte vad. Tror det får bli spagetti och köttfärssås. :D Idag har jag inte gjort mycket, pratat lite med hyresvärden och tvättat typ. (Y) Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, inget speciellt planerat men något blir det väl säkert.

Fick hem mina smycken från nelly idag också och är riktigt nöjd! :) Men men har inget mer på hjärtat just nu så nu ska jag laga mat och fixa iordning mig. Vi hörs imorgon, ha en bra fredag. Puss och kram!!

Grannjävel!!

Kvällen var bra, blev dock lite kallt och vi fick inte igång på grillen. Haha inte riktigt som vi tänkt oss kanske, men men. :) Kom hem för ett tag sen, så nu ligger jag i sängen och kollar på vänner och ska snart sova.

Grannen och hans irreterande kompisar kom nyss också, uh vad dom är blääääää. Brukar inte bry mig så mycket om det är väsen och så för det får man tåla om man bor i lägenhet men när dom väsnas som fan när det är så jävla lyhört i detta hus och att dom gör det sent på en vardag. Vissa kanske ska upp, men det verkar ju inte de idioterna fatta. Sen när saker har gått isönder på gården, konstigt nog också när dom har varit här då börjar det bli lite väl. När grannen flyttade hit var han jätte lugn och så, han sa till innan han hade fest och kan ju inte kalla det fest precis, hörde knappt ett ljud. Skönt tänkte jag, en bra granne! Men nu är det tydligen andra bullar. Hatar att klaga såhär för jag förstår om man vill ha fest och sånt, men man behöver inte väsnas och skrika i trappuppgången och inte förstöra saker på gården för det. Nej blir så irreterad bara, usch!!

Men men nog om det, dröjer väl inte länge innan bägaren rinner över för mig och säger till snorungarna som skriker och har sig. För småglin är dom, femton bast woho! Nu ska jag stänga av här och sova, vi hörs imorgon då lägger jag även ut bilder från ikväll. :) God natt och sov gott!

28 April 2011

Sitter och kollar på vänner och väntar på att tiden ska gå lite snabbare, är helt klar och då går tiden extra segt såklart. Blir iallafall att åka in till stan sen, dricka lite och grilla med folk. :) Blir nog en bra kväll! Annars idag har jag duschat, kollat på vänner och lagat soppa som var riktigt vidrig, haha. :p Men men ska försöka få in katten nu så han kan äta innan jag drar, vi hörs imorgon. Pussss!


Jag idag/kväll


Morots- och potatissoppa

Nu ska jag ställa mig och göra morots- och potatissoppa, tog receptet från internet men gjorde om det till mitt egna, haha. Tog bort lite saker och la till. Får se om det blir gott! Vi hörs senare, hoppas ni har en underbar dag i sköna solen.


bild lånad från google


Heldag på stan

Godkväll. Sitter hemma och har nyss kollat på off the map, ska snart lägga mig i sängen och kolla på vänner. Skööönt är så trött! Idag vaknade jag runt tio låg i sängen och drog mig ett tag sen gjorde jag mig iordning och gick mot bussen, mötte upp Jennifer och Caroline där så åkte vi in till stan för lite shopping. Jag handlade dock bara ett par jätte söta skor, behövde verkligen ett par eftersom jag rensade bland mina vår/sommar skor för ett tag sedan. Sen kostade dom bara 179kr så det gjorde inte så mycket. :)

Mer köpte jag inte även fast jag såg en massa. Duktig jag är känner jag! ;) Vi var i stan hela dagen, sen följde jag med till Caroline så tog vi en promenad. Det var riktigt skönt, blev dock lite jobbigt att gå med väska men den kunde ju inte flyga hem av sig själv så, haha. :p Imorgon ska jag nog in till stan igen, dock på kvällen. Så under dagen ska jag bara slappa och så. Men nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen, vi hörs imorgon. God natt...


Smycken

Beställde nyss ett armband och ett par örhängen från nelly. Har lovat mig själv att inte shoppa något på ett tag egentligen, men de var på rea så kostade bara 19kr styck. Då tar man ju undantag, haha! :D


Vår inte sommar

Alltså direkt det blir varmt ute tror alla att det är sommar. Förstår inte att de flesta promt ska säga att det är sommar, det är vår för helskotta. Men ja folk får väl tro att det är sommar om då så vill.. :p

Idag har jag iallafall inte gjort mycket utom att varit i stan till frisören som sagt, när jag skulle ta bussen hem så åkte busschaffören fel, så den fick vända och skit, smart brud som körde må jag säga. ;) Imorse/förmiddags var det jätte fint väder, men nu under eftermiddan/kvällen så kom regnet. Lite tråkigt men det behövs ju lite regn också så. Får hoppas på att det fina vädret kommer tillbaka snart! :)

Känns skit konstigt att se mig själv i spegeln nu också när jag är ljus, men jag vänjer mig snart. Det jag tycker minst om är ju att håret är kortare, så får hoppas på att det växer snabbt.. Men nu ska jag fortsätta kolla på vänner och vila lite, åt en massa vindruvor så har skit ont i magen. Vi hörs senare eller imorgon, pussss!

Slingor & Klippning

Idag var jag och slingade håret och klippte mig. Blev jätte nöjd! :-) 
Gillar väl inte att håret har blivit kortare men det behövdes klippas så...
Ser dock inte lika bra på kort, men detta får duga.


25 April 2011

Sitter och kollar på biggest loser och ska snart tvätta håret, det behövs verkligen kan jag lova. :p Idag har jag inte gjort ett skit, bara varit hemma eller var till affären en sväng bara. Idag åkte mamma och dom, så nu är jag själv igen. Har även nya gardiner i köket som mamma satte upp idag, blev jätte fint. :)

Imorgon ska jag till frisören och det ska bli så skönt att äntligen fixa mitt hår. Försöker även hitta på vilket ställe jag ska tatuera mig nästa gång, alltså vilken studio. Har tre tatueringar jag vill göra, en blir till hösten iallafall. Får se om jag gör den jag ska ha i nacken under sommaren eller om jag väntar med den också. Men känner jag mig rätt så gör jag det så snart som möjligt! ;)

Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och se om missen vill komma in. Vi hörs imorgon, puss och kram!!


24 April 2011

Hej, sitter hemma och har precis ätit mat och kollar på tv. Idag har jag varit ute med mamma och Thor och fiskat, eller ja dom fiskade och jag låg och sola. Haha! :p Har inte orkat skrivit något under helgen men berättar lite smått om det nu istället. :)

I fredags var jag hos mormor hela dagen sen åkte jag till Caroline där det blev fest. Var en bra kväll, lite små skit men inget märkvärdigt. :) I lördags var jag bara hemma och slappade, riktigt skönt. Var också och kollade efter Wilma men det är ju lika lätt att hitta henne som det är att hitta en nål i en höstack!

Imorgon blir det nog också slappt bara, sola lite om det är fint. Och på tisdag ska jag slinga och klippa håret, wiihoo! :D Resten utav veckan vet jag inte vad det blir, inget planerat än. Tar dagarna som dom kommer! (Y) Men men nu ska jag ut och röka sen vänta på att big brother börjar. Vi hörs imorgon eller så, pussss!!


21 April 2011

Hellu! Sitter hemma och kollar på "herr och fru" och bara slappar. Idag har jag varit i stan hela dagen, flängt fram och tillbaka. :p Var först till telenor och lämnade in min telefon, så nu måste jag ha min gamla som också är lite knäpp. Men men det funkar väl! Lämnade ju in telefonen på bergvik men fick också dra till affären i stan, jäkla krångel. Sen blev det att hämta upp mamma hos frisören, så bokade vi lite mer tider till mitt hår. :D

Sen körde dom mig till skin deep eftersom jag skulle tatuera mig, det gjorde jävligt ont men det visste jag ju redan eftersom jag har en på andra foten redan, haha. :p Men det gick ganska snabbt, men kändes som det tog hundra år. Efter det åkte vi till djuraffären, sen till willys och handlade och jisses vad folk det var. Och efter det blev det till coop för att köpa påskgodis så köpte vi två nya filmer. :) Och efter det till ikea, hittade lite saker och det gick ganska snabbt där inne.

Sen begav vi oss mot Vålberg, var till pappa en snabbis och sen äntligen hem. Har ringt några om Wilmis också, satte ju ut om henne i gv-nytt, men ingen träff än sålänge. Men nu ska jag ta med mig mamma ut och röka, bild på tatueringen kommer senare. Pussss!

20 April 2011

Hej, sitter hemma och kollar på arga snickarn och efter det blir det grey's anatomy. :) Idag blev det skolan, hade möte och det gick bra. Äntligen fattar dom! När mötet var slut var jag kvar i Grums med Lisa och Fjongis, satt och käkade glass och mådde gött i solen. ;) Sen kom mamma och Thor och hämtade upp mig, åkte upp till orrby och handlade en sväng sen till systemet och tillsist till söta saker så jag fick hämta ut mitt paket.

När vi kom hem så grillade vi, guuuud så gott det var. :D Annars har jag typ bara slappat, chattade precis med kundtjänst på telenor och det blir att lämna in min mobil imorgon. Buhu! :( Så blir väl att ha en lånetelefon sålänge, suger rätt hårt men. Annars imorgon ska jag tatuera mig, så ska vi till ikea en sväng sen iväg och handla mat. På eftermiddan ska jag nog till Lisa och umgås med henne. :)

På fredag ska jag till mormor och på kvällen blir det fest med massa godingar. :D På lördag tror jag att det blir en relativt lugn dag, gillar såna dagar. Iallafall när mamma och dom är hemma. Blir inte lika tråkigt som när jag är själv. :p haha! Men men nu ska jag ta mig något gott till grey's, vi hörs imorgon. Puss och kram!!

19 April 2011

Hej, sitter hemma och kollar på tv och snorar för fullt. Verkligen jätte kul att jag har blivit förskyld, men men. Idag blev det skolan, jobbade lite med matematiken och så, duktig ja. :p Efter skolan åkte jag till Caroline och firade henne, hon blev jätte glad för sin present. :D Tur det! Vi käkade glass och kollade på tv, sen började vi laga mat och då kom Andrea, så vi kollade på en film hon hade med sig. "Inte utan min dotter", den var jätte bra så käkade vi bananasplit som hon hade med sig, mums. Men blev sååååå mätt!

Imorgon blir det skolan, och ska även ha möte. Får se hur det går då! ;) Måste hämta mitt paket från h&m imorgon också.. Mamma och Thor kommer även hem imorgon, är lite konstigt när dom är hemma under veckorna men även skönt. :) Men men nu ska jag gå och röka sen kolla på desperate housewives. Vi hörs imorgon, adios!!

Stort grattis till min solstråle Caroline som fyller 21 år idag. :) Love you!


18 April 2011

Hej, sitter och kollar på vänner och har precis städat klart. Tog sin lilla tid men blev så fint och fräscht efteråt. :) Lagade till och med ordentlig mat idag, inte ofta det händer haha. Håller på och tvättar också så ska hämta den snart, efter det blir det bara att slappa för nu har jag varit igång länge. Börjar bli sjuk också, verkligen jätte roligt och passande. Not!!

Min mobil är typ pajj också, så jävla förbannad blir jag. Den stänger av sig själv, andra natten den gör det. Så får jag inte igång den om jag inte sätter i laddaren. Det sjukaste är att på kvällen innan jag somnar så kan jag ha full laddat men sen på morgonen så är det som den är helt tom på batteri. Sen hakar den typ upp sig och skit! :s Så blir nog att byta till min gamla mobil tills jag har varit till telenor och pratat med dom. Drygt!!

Men men nu ska jag hämta tvätten och se om kissen vill komma in, vi hörs. Pussss!

Never alone, always alone

Ska bli tråkigt och konstigt att sova själv inatt, har inte varit ensam under hela helgen och det har faktiskt varit skönt att vara runt folk hela tiden. Men jag får väl överleva ändå, haha. Mamma och Thor kommer iallafall hem på onsdag, då slipper jag vara själv. :D

Denna vecka blir det som vanligt skolan, blir att jobba mycket med matematiken sen ska jag även ha möte med min mentor, rektor och syo. Ska till Caroline på tisdag också, för hon fyller ju år. :) På torsdag ska jag till telenor och prata med dom angående mitt abonnemang, efter det ska jag iväg tatuera mig, wiho! :D

Resten utav veckan vet jag inte än, men än sålänge verkar det bli en kanon vecka. Och veckan efter det är det äntligen lov då ska jag också iväg och klippa och slinga håret. Najs! ;)


Caroline & jag i fredags

Min helg

Hej, sitter hemma och kollar på tv och bara slappar. Är gött jävla sliten idag, blää. Men denna helg har varit sjukt rolig alltså, såå värt segheten idag. ;) Idag har jag varit hos Caroline, vi har bara slappat och kollat på tv. Mer orkade ingen av oss, haha. Men men ska berätta om min helg:

Först var vi in till torget och kollade när färjestad kom dit, det var riktigt mycket folk. Efter det gick vi till bk och åt och sen tog vi bussen till krp, där blev det fest och det var en sjukt rolig/bra kväll må jag säga. På morgonen när vi vaknade var dom flesta helt döa, haha. Så tog jag och Andrea bussen till stan, gick till donken och käkade onyttig frukost, sen kom även Jennifer dit. Så tog vi bussen hem en sväng, sen åkte vi med Rebecca och Charlotte till lla för spelarna i färjestad var där och skrev autografer, och fy satan vad mycket folk det var alltså. Vi stog i kö i två timmar, TVÅ!! Och självklart fick vi några mongon bakom oss, åh trodde jag skulle få spel på dom. :p Efter det blev det hem, vi duschade och fixade oss lite snabbt sen till Caroline. Där var vi en stor del utav kvällen, den blev inte som vi hade planerat men tillslut så drog vi till grums. Och det var najs! :) Kommer inte ens ihåg när vi åkte därifrån, det enda jag hade koll på då var hur förbannat dåligt jag mådde, haha.

Men helgen har som sagt varit skit bra, men nu ska jag grejsa lite innan big brother börjar. Vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!

15 April 2011

Hej. Sitter i Edsvalla och ska ta bussen in mot stan om ett tag, ska till torget med Jennifer och Rebecca och kolla. Sen efter det blir det, ja vad blir det egentligen? Haha inte riktigt helt bestämt, får se helt enkelt. Idag blev det iallafall skolan, gjorde prov i samhäll och jag klarade det. Skönt! :) Sen blev jag klar med alla frågor i religionen, så resten av lektionen fick jag sitta och hjälpa andra.

Känns dock inte som fredag idag, men det ändras nog senare förhoppningsvis. ;) Men nu ska jag försöka få i mig min dricka och hoppas på att lite vätska ska bota min huvudvärk som har kommit idag igen. Men vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra fredag, pusssss!

Lion Man



Fan vad jag skulle vilja vara Kevin Richardson, få leva med lejon osv. Skulle göra mig lyckligast i världen!!!!


SM GULD!!!!!

Och ikväll vann Färjestad SM-GULD!! Fan va gött :D Matchen var riktigt bra också,
skulle inte alls ha varit fel att ha varit i LLA ikväll.


Värdelös dag!


Hej, sitter och kollar på the o.c och har fruktansvärt tråkigt. Idag har jag inte gjort mycket, städat och glott på tv enbart. Och det finns inte ett skit att göra heller! Nej dåligt humör blev jag på och huvudvärk fick jag också, jävla skitdag....


Skräckis

Jag och Lisa har kollat på paranormal activity ikväll och fy faaaaaan säger jag bara vilken läskig film. Ångrar som fan just nu att jag såg den! Men så är det ju alltid efter man sett en skräckfilm. Som tur är har jag Lisa som sover här inatt, men vem ska jag tvinga resten av alla nätter jag kommer vara rädd? Någon frivillig? Haha. Men nu ska vi gå och röka, vi hörs imorgon. Puss och godnatt!


13 April 2011

Hellu! Sitter hemma och kollar på big brother, och lagar mat, eller ja ungnen sköter jobbet. ;) Har nyss pluggat också, fick en uppgift i religionen idag om kristendom som jag nästan är klar med, skönt. :) Gjorde även en muntlig redovisning i svenska b som gick jätte bra. Så nästa vecka när våran svenska lärare är borta ska vi ha en annan, men jag är ju klar så jag får jobba med annat på dom lektionerna. :p

Imorgon är jag ledig, ska bli skönt. Ska se om det finns tid för att tvätta lite då, annars får jag se vad dagen bjuder på. Men nu måste jag kolla till maten, vi hörs senare eller imorgon. Pussss!


12 April 2011

Sitter och kollar på tv och ska snart fixa något att äta, sen ska jag nog städa i lite lådor och garderob igen. Idag blev det skolan, blev nästan helt klar med en uppgift i svenska b. Jag och Lisa skulle egentligen göra den tillsammans men hon var ej där så. Min lärare i svenska b tycker också att jag ska satsa på VG-MVG. :) Kul att höra att hon tycker att det går bra för mig. Sen kollade vi på film i samhällen, ganska bra film faktiskt. Så fick vi chips och cola till, mumsigt. ;)

Idag har inte vädret varit lika bra, solen har varit framme lite då och då men nu är det helt mulet och regnet dröjer väl inte länge, så har en sur kisse här som hellre vill vara ute. Haha! :p Pratade även med min mentor idag och jag ska vara helt på skolan resten av terminen, försöka bli klar med matematiken och så. Väljer faktiskt att bli klar med matematiken före praktiken. Helt klart! Men men nu ska jag grejsa, vi hörs. Pussss!

Chris Medina

Först hans audition till Idol, sedan klippet med hans låt.
Han är otroligt bra och historien om hans fästmö är hemsk!




Det går bra nu!

Ligger i sängen, kollar på the o.c och har en pratande kisse bredvid mig. :) Har pluggat hela kvällen, blev klar med uppgiften jag fick idag. Var tjugoåtta frågor man skulle leta upp svaret på, så det tog lite tid. Har dock tre frågor kvar men de måste jag fråga lite om imorgon. Men känns skönt att praktiskt taget vara klar med det.

Kom på nu också att jag fick reda på idag att jag fick VG på en uppgift i svenska b som vi gjorde sist jag var på skolan. Fan, det går bra nu! :D Nej men det känns bra att jag inte ligger efter i något, betygen är bra eller ja inte woho MVG-barn men G-VG iallafall. Och det nöjer jag mig gott och väl med. :) Det enda som ligger mig bak i hälarna är matematiken, men ska försöka komma igång med den snart så.

Men nu ska jag fortsätta kolla lite på tv sen försöka sova, ögonen börjar svida och jag behöver min skönhetssömn. Vi hörs imorgon, god natt!!

11 April 2011

Hej, sitter och kollar på the o.c och har precis ätit mat, är sååå mätt. Idag blev det skolan, skönt att vara tillbaka må jag säga. Har fått nytt schema också, mycket bättre. Går hela dagar nu, äntligen! Så är jag ledig på torsdagar, aldrig fel. ;) Annars idag blir det bara lugnt, ska försöka plugga lite också. Ligger redan före men lite till gör ju ingen skada. :p

Fick äntligen min matersättning idag också, gött. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och försöka få bort min otroligt jobbiga huvudvärk. Vi hörs, pusssss!

10 April 2011

Håller på och fixar med lite bilder, lyssnar på musik och chillar. ;) Mamma och Thor åkte för en stund sen och har en sur katt i soffan, haha. :p Idag har jag inte gjort mycket, slappat typ. Igår kväll blev jag hemma, skönt med en hel helg hemma faktiskt. Slippa massa drama och sånt som det alltid brukar bli!

Imorgon är det skolan som gäller igen, ska bli skönt att komma dit igen. Och att få träffa Lisa, har inte träffat eller pratat med henne på jätte länge. :/ Har fått hål i en tand också, jätte kul verkligen. Var inte längesen jag var hos tandläkaren och då var allt bra, bullshit! Är ett hål som har "gått upp", inte första gången det händer kan jag säga. Hur lagar dom hålen egentligen? :s Så nu blir det en jävla massa pengar att betala för det, ååååh!!

9 April 2011

Hej. Sitter hemma och har precis kollat på hockey, färjestad vann då. :D Annars idag har jag varit till stan, va till skin deep snabbt sen till bergvik och shoppade lite. Blev två linnen, ett par örhängen, ett par skor och ett täckstift. Köpte även nya skor igår, för rensade bort massa trasiga och sånt igår så hade inga kvar nästan. Haha, så köpte ett par svarta idag, igår köpte jag vita. Och det har redan blivit skit på dom, störande! Köpte även en ny plånbok och en sjal igår. :D

Ikväll vet jag inte vad det blir än, får se om jag blir hemma eller drar ut. Igår blev jag iallafall hemma, var så himla trött. Hade varit kul att varit med alla igår men dör inte av att missa en gång. :p Vädret är as najs ute också, fast det blåser som fan dock. Men det gör inte så mycket bara solen är framme så. Men nu ska jag ut och röka, vi hörs imorgon eller så. Ha en bra lördag!! :)

Äpple

Sitter och kollar på big brother, efter det ska jag lägga mig i sängen, kolla på the o.c och försöka sova. Imorgon blir det upp till praktiken, slutar sex så kommer hem sent. Får se om det blir en hemmakväll eller om jag drar ut. Är sjukt sugen på ett äpple också men åt upp det sista förut, så jävla irreterande. Måste köpa mer imorgon! :p

Men nu börjar det igen, vi hörs kanske imorgonkväll annars hörs vi under helgen. God natt, pussss!!


Elvis sover så gott :-)


6 April 2011

Hej, sitter hemma och slappar och ska snart kolla lite på bb. Idag blev det praktiken, lite seg men också bra dag. När jag kom hem så började jag tvätta och städa, hade helst sluppit det men var tvungen så. Och nu när allt är klart känns det bra. :p

Igår kväll åkte jag till Caroline, vi kollade på tv käkade popcorn och pratade en massa. :) Bra kväll! Nej ska gå ut och ta en rök i det sköna vädret sen mumsa på ett äpple. Vi hörs senare eller imorgon, ha det bra! :)

5 April 2011

Hej, sitter hemma och har precis ätit och ska snart ge mig iväg till Caroline. :) Idag blev det praktiken som vanligt, hade mycket att göra hela tiden. Det gillar jag mer än att bara sitta och glo. Men det är ju lite saker som stör mig något otroligt! Vet fan inte heller hur jag ska göra med det, hmm. Ringde och bokade tid hos min frisör förut också, fick tid v.17. Segt att vänta men skit samma, kom dock på när jag hade lagt på att hon glömde att säga vilken dag, vet vilken vecka och tid men inte vilken dag. Haha, så får ringa henne imorgon igen! :p

Men nu måste jag packa iordning, vi hörs imorgon. Puss och kram!!

H&M

Beställde nyss lite från h&m, var egentligen massa mer
men de var då lång väntetid på och det orkar jag inte med.



Cardigan 299:-


Scarf 99:-


Trosa 50:-


Trosa 50:-


Big brother

Vad jag tycker om deltagarna i huset!

Christian -
Tycker att han är ganska tråkig, hänger mest på dom andra. Hittar aldrig på något själv, så måste han alltid dansa framför en kamera. Varför liksom? :s Nej honom gillar jag inte!

Sonia -
Har väldigt svårt för henne, stör mig på hur hon beter sig och att hon alltid måste prata engelska. Hon hjälper inte till i huset heller, det enda som intresserar henne är äta, sova och sminka sig. TRÅKIGT!

Peter -
Först tyckte jag verkligen inte om honom, tyckte han trodde att han visste allt så mycket bättre än alla andra. Men nu gillar jag honom faktiskt, han är en rolig prick. :D

Madelene -
Har ingen åsikt om henne än!

Katerina -
Tålde inte henne alls ibörjan, tyckte hon var så jobbig. Förde alltid väsen och syndes. Men den senaste veckan har hon lugnat ner sig lite, nu är hon rolig. Det märks också att dom andra deltagarna där inne också tycker bättre om henne nu.

Simon -
Åh vad jag tycker om Simon, han är verkligen som en stor björn. Jag hoppas och tycker att han vinner hela skiten! :D

Annie -
Henne tycker jag inte alls om, hon är bara tråkig. Tycker synd om sig själv lite då och då och sitter oftast bara tyst. BORING!

Rodney -
Han är verkligen en riktig gris, men eftersom han står för det och så, så tycker man om honom. Han är rolig och är sig själv!

Sara -
I början märkte jag inte ens av henne, hon var alltid tyst och låg och myste. Men nu har det blivit mer fart på henne, hon är inte rolig jämt men det kan man inte vara heller. Nej men Sara gillar jag!

Martin -
Han är helt okej, han myser också mycket men ibland får han spratt och hittar på roliga saker.

Gurkan -
Tyckte om honom mycket i början, han var rolig och underhållande. Men nu märker man mer och mer att han är en av dom som pratar mest skit inne i huset. Han verkar även tro att han bestämmer mycket när det kommer in mat, alkohol och tobak. Tycker också att han överdriver ganska så mycket!

Patrik -
Vet att det är många som inte tycker om honom, inklusive dom andra i huset tycker samma sak. Men jag tycker han är helt okej faktiskt, tror de flesta inte gillar honom så mycket eftersom han vill ha det väldigt rent och så runt sig. Kanske därför jag inte har något emot honom då jag är likadan. ;)


Slingor

Nu har jag bestämt mig för att göra slingor och klippa mig, ska ringa och boka tid i veckan och hoppas att jag har sån tur att det finns tid för mig veckan efter det. :-D Klippa mig behöver jag verkligen, ful utväxt har jag och min frisör gör så jag alltid blir nöjd!





Något i denna stil blir det. :-)


3 April 2011

Sitter hemma, lyssnar på musik och kollar på big brother lite då och då. Annars ikväll blir det inget speciellt, ta det lugnt bara. Idag har jag varit i Edsvalla, när vi vaknade käkade vi frukost och bara låg i sängen med datorn typ. Sen åt vi köttgryta och ris, supergott. :-) Efter det åkte vi till kyrkogården för att tända ljus för David som skulle ha blivit 20 år idag. :-( Saknar dig vännen! ♥ Och efter det åkte jag hem, svinkallt är det i lägenheten så ska tända lite ljus och så. Mys för mig själv, haha. :-p


2 April 2011

Hej. Sitter hemma med Vicky och har precis käkat pizza, så jävla mätt! Ska snart göra mig iordning, sitter fortfarande i morgonrock efter duschen, haha. :p Efter jag har fixat mig blir det till pappa en sväng, sen till Edsvalla. :)

Igår var det en bra kväll i det hela, utom i slutet utav natten. Men vi var iallafall hos Caroline sen åkte vi in till Ankan, mycket folk var det men träffade på lite folk man känner så det var kul. :) När det stängde blev det hem till Vålberg igen. Inte sovit mycket inatt, men är ganska pigg ändå, helt otroligt!

Men nej nu ska jag göra mig iordning och leta rätt på lite kläder, vi hörs imorgon. Ha en bra lördag, puss och kram!!

RSS 2.0