Done for tonight

Nu är jag klar för att åka mot Frida, nu ska bara dom sista minuterna gå innan pappa kommer. :p Försökte göra ett inlägg från appen förut men den vill inte publicera när det ska vara en bild med. :@ Jävligt irreterande!






Tur att jag har Elvis som äter upp mina rester, haha. :D


31 Mars 2012

Hej. Kollar på förhäxad och har nyss käkat, är propp mätt. Har en gosis kisse precis bredvid mig också, min hårboll. :) Idag har jag tvättat, duschat och lite sånt. Måste bara diska också, mindre roligt när jag har samlat på mig ett berg. Idag är solen framme men det är en jäkla storm också, kan ju knappt vistas ute. Vid 6 är pappa så snäll och kör mig till Frida, blir där ett tag innan vi åker och jobbar. Blir nog en bra kväll, se på dret fulla folk och höra bra musik. :p Är så himla ovan mitt hår också, det är inte så jätte mycket kortare men känns som det och är väldigt ovant att vara så ljus som jag är nu. Mest pågrund av att utväxten är borta, den såg jag ju hela tiden annars haha, men vänjer mig väl om några dagar.

Kan som vanligt inte bestämma vad jag ska ha på mig, lutar mot det nya gröna linnet men beslutsångest har jag som vanligt. Ska snart göra mig iordning också så jag är helt klar tills pappa kommer. Så nu blir det en cigg sen diska, skriver kanske från appen senare annars hörs vi imorgon. Ha en bra lördag, puss och kram!! :)

2 Linnen H&M


69:- styck


30 Mars 2012

Hej. Sitter hemma och bara glor typ, ska snart sätta på förhäxad så går timmarna lite fortare. Som det ser ut just nu blir jag bara hemma ikväll, men man vet aldrig. Sen jag kom hem från stan förut har jag inte gjort ett skit, när blev det kväll liksom? :O Ibland skulle dygnet behöva mer timmar! Har i alla fall planer för imorgon kväll nu, ska med Frida på en spelning och stå i garderoben, hänga in jackor och ta betalt. Ganska soft, roligt att göra något annorlunda för en gångsskull. :) Ska tvätta imorgon också, om jag inte byter till på söndag. Lutar nog mot söndag faktiskt.

Tänkte göra om designen här också, vet dock inte hur jag vill ha det och drar ut lite på det för det tar så många timmar att sitta med det alltså. Men nångång framöver blir det lite nytt i alla fall. ;) Nej men nu blir det förhäxad, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!

The hair


Jag blev jätte nöjd med håret. :D Dock svårt att få det på bild men.
Blev mycket kortare också, buhu. Men växer väl ut ganska snabbt nu!


Sämsta bilderna men dom får duga..


@ clippcraft

Sitter hos Åsa och ska börja med håret nu. Ska klippa (topparna) och göra slingor. Så skönt att vara här för hon förstår precis hur jag vill ha det och det blir alltid så också. *peppar peppar* ;) Var förbi H&M innan också och köpte 2 linnen, skulle inte shoppa egentligen men dom var väldigt billiga och precis såna jag gillar så fick bli dom. :D Men skriver när jag har kommit hem sen, ha en bra dag. Pusss!

Skulle egentligen vara en bild här men appen vägrar. :@


29 Mars 2012

God kväll, sitter och kollar runt på olika bloggar och så och ska snart sova faktiskt är så himla trött så orkar inte fortsätta kolla på förhäxad eller glo här. Ska även upp ganska tidigt imorgon för ska till frisören på morgonen! :D Så glad att jag äntligen ska fixa mitt hår, slinga det (ordentligt) och till den färg jag faktiskt vill ha och även klippa topparna. Tror jag ska springa förbi någon affär innan också, fördriva tiden lite extra.

Idag gjorde jag nationella i svenska b och det gick bra efter det drog vi till nyängen snabbt sen till Slottsbron och sen till Grums igen, tankade och lite sånt sen åkte vi till biltema en sväng sen till ikea och käkade, billigt och gott. ;) Efter det drog 2 av flickorna hem och jag följde med Frida hem så städade hon bilen lite sen satte vi oss och fixade med lite mer musik i mitt usb som ska få äran att spelas till elmia nästa helg. :p Typ det har min dag bestått av, lite mer små saker har vi väl gjort också. Mycket åkande men tror inte Jossa klagar direkt, den fartdåren. :D

Annars i helgen blir det bara lugnt, har inga pengar till att göra något så förhäxad får bli min bästa vän även denna helg, bra tidsfördriv. Men nu ska jag lägga mig, vi hörs imorgon. Puss och god natt...

Morgonpromenad

Har precis varit ute och gått, var riktigt skönt. :) Måste ju komma igång igen. Idag är det sol igen, lite kallare just nu men ändå skönt. :) Nu ska jag försöka få i mig frukost sen duscha och göra mig i ordning för skolan. Ha en bra dag alla, puss! :)


Nu kom suget...

Alltså suget efter att träna, åh vad jag vill träna. Jävla förbannat att det ska vara kolmörkt ute och att promenadbandet ska låta så. För vågar inte gå när det är så mörkt, inbillar mig bara saker då haha :p Och går jag på promenadbandet kommer väl sur grannen att störa sig som vanligt. Hade tänkt att träna förut men fastnade framför förhäxad och att fixa musik till elmia! Får försöka komma upp tidigare imorgon och ta det då istället, börjar inte förens 12 så det borde jag ju kunna klämma in. :)

Lektionen i skolan idag var så himla dryg, bara blablabla på läraren. Vi har haft 2 lektioner än så länge och det är från 9 till 3 och vi har inte kommit någonstans, rätt tröttsamt. Fick inte min rapport idag heller, blir så jävla förbannad. Den läraren säger ditt och datt men det händer aldrig något, så kommer han med dumma bortförklaringar. Hatar när folk gör det!! Men men ska i alla fall göra nationella skriftliga imorgon, hoppas på att det kommer gå bra men har lätt för svenska så det ordnar sig nog.

När vi hade slutat förut umgicks jag lite med Frida och Jossa, vi skulle fixa lite med ljudet i bilen men kom väl inte så långt för hade inte allt som behövdes. :p Hoppas även att mitt usb funkar i Fridas stereo, annars kan det bli jobbigt. ;) Men nu ska jag ta mig en cigg innan djungelns drottning börjar, vi hörs imorgon. Puss och kram!!


Sweet prince


27 Mars 2012

Hej. Sitter och kollar på tv och ska snart lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av förhäxad innan jag ska sova. Kom hem runt 9, så har varit en hel dag med en massa åkande. :p Men har haft det skit bra och kul verkligen! Älskar att umgås med mina knäppa gosisar! :)

Har egentligen inte så mycket att skriva men ville bara visa att jag lever typ. ;) Har blivit lite dåligt med bilder på senaste också, så det måste det bli ändring på. Får börja fota saker och folk som fan helt enkelt, vare sig dem vill eller inte. :p Men mobil bloggar imorgon om appen vill samarbeta vill säga, puss och god natt..

I brist på bilder så bjuder jag på en gammal.


Biltur

Är på väg till Sunne med Frida, Jossa, Moa och Marie. :) Blev ju nyängen idag men blev inte mycket gjort pga av lite saker med svetsning och lärare men ordnar sig väl. Tvättade istället både Jossa och Fridas bil, haha. ;)

Försov mig rätt fint imorse också så stressade som fan men hann precis med bussen, som tur va. :) Imorgon har jag en och samma lektion hela dagen, lite drygt men det går. Men nu ska jag vara social mot dom andra, vi hörs. Puss!


26 Mars 2012

Sitter och kollar på förhäxad och ska snart flytta mig till sängen och hoppas på att jag kan bli trött nån gång, verkar som jag har kommit in i en period igen när jag är sjukt pigg på natten och trött på dagen. Så jävla trist men ska verkligen försöka somna snart. Idag blev det skolan, helt i onödan. Hade bara en lektion och läraren var sjuk och hade så klart mitt arbete hemma hos sig, var skapligt förbannad. Sen ska resten av dem som jobbar på skolan var så jävla tröga och inte lyssna eller befinna sig på sin arbetsplats som normalt folk, bah. Jag var och lämnade in cv på ett ställe också, lät väldigt positivt men får vänta och se. Sen var vi till arbetsförmedlingen också och där gick det bra, efter det blev det typ hem.

Har bara kollat på förhäxad hela dagen, får aldrig nog. :D Imorgon blir det ut till nyängen, kommer skita i svetskursen. Lägger hellre tiden på andra kurser som jag gillar mer! Det är lite oklart och sånt just nu med allting gällande sista biten i skolan men ordnar upp sig inom sin tid. Imorgon efter skolan ska jag sola och sen träna, har ytteligare en gång skjutit upp på träningen för mycket, måste fortsätta så bra som jag har gjort. Det ger ju resultat! :) Men nu blir det sängen, vi hörs. Puss och god natt.

25 Mars 2012

Godkväll. Sitter i sängen och kollar på förhäxad och ska snart försöka sova, ska upp tidigt imorgon. Uh hatar att behöva ställa klockan tidigt men men. Idag har jag städat blev så rent och fint! :p Har även skrivit cv och lite sånt. Mamma och Thor åkte tillbaka till Norge förut men dem kommer hem om drygt 1 vecka, eller ja lite mer är det men skit samma. Igår var jag bara hemma, vi kollade på tv och så. Skön kväll iallafall! Just ja fyllde ju i min tatuering och den blev mycket bättre. Sjukt nöjd och smärtan var inte lika hög denna gång haha kan ju bero på att det gick otroligt fort och inte lika mycket tatuerades. ;)

Har inte speciellt mycket att skriva om för har inte gjort nåt speciellt så vi hörs imorgon istället, puss och god natt.

24 Mars 2012

Tjena! Sitter och gör typ ingenting, ganska skönt faktiskt. :p Idag blev det stan, var till apoteket och köpte lite nödvändigheter, bh affär och bolaget typ. Sen blev det att tatuera sig, gick väldigt snabbt eftersom jag bara fyllde i en del. Blev ännu bättre än innan! (Y) Efter det åkte vi hemåt, förbi konsum och beställde tårta och hämtade ut paket. Sen dess har jag och mamma kollat igenom lite kläder och skor, försöker komma på en lösning för mina skor, dom får inte plats!! :p Har nästan bestämt dopkläder också, står och tvekar mellan 2 olika men det blir nog bra till slut. Annars idag blir det bara lugn hemma kväll!

Imorgon är det redan söndag, alltså slappis dag. Men ska försöka komma ut på en promenad, beror lite på hur öm jag är på foten. Men det ska nog gå, i alla fall en kort promenad. Snart är det dax för en ny skolvecka, kommer vara både på skolan och verkstan och på fredag ska jag äntligen klippa och slinga håret :D Wiie! Men nu ska jag göra annat, vi hörs senare imorgon eller så. Ha en fantastisk bra lördag, puss! :)

It's friday I'm in love

Idag när jag är ledig ja då vaknar jag klockan 6, verkligen jätte kul. Men somnade om lite halvt till halv 9 ungefär och då hoppade jag upp ur sängen. Ska fixa lite här hemma innan jag drar och solar en sväng, när jag kommer tillbaka blir det duschen och så sen in till stan som jag skrev igår. Det är jätte fint väder idag också, love it. :) Men skriver ikväll för appen krånglar väl som vanligt så tänker inte ens prova idag. Ha en bra fredag, pussss!


22 Mars 2012

Hej. Sitter och kollar på förhäxad och pratade med mamma för en stund sen! Har så himla ont i huvudet och har haft det hela dagen, vill aldrig gå över. :/ Idag började jag svetsa, jag gillar det som sagt inte men lika bra att göra skiten. Efter jag hade slutat drog jag och bokade sol tid till imorgon sen hem, hade egentligen tänkt att tagit en promenad men skippar det idag. Ska snart hoppa in i duschen och sen fortsätta min kväll framför tven/datorn.

Imorgon är jag ledig så ska sola på morgonen sen duscha och lite sånt för att åka in till stan, ska iväg och köpa mina skor som jag la undan i måndags och sen möta upp mamma och Thor för lite handling och sånt. På lördag ska jag tatuera mig (fylla i min senaste) och resten av helgen blir det bara chill. Kommer inte kunna göra alls mycket fram tills typ slutet av maj då mina pengar bara flyger iväg men denna gång till nödvändiga saker, doppresent, klippning + färgning, tandläkaren, student saker, elmia och sånt. Pengarna försvinner fort då, så utgång eller liknande blir det nada med.. Men överlever väl sånt också! :p Haha kan i alla fall fokusera mer på träningen och sånt istället. (Y)

Men nu blir det duschen och skriva handlingslapp, vi hörs senare eller imorgon nån gång. Puss och kram!!


Some people chance!

Would a five year-old version of you look up to the person you've become? Think about it.


21 Mars 2012

Hellu! Sitter och babblar med Frida i telefon om allt och ingenting, kom hem för ett tag sen också. Har varit till pappa och pratat lite och förbi farfar men han var ej hemma, osis. :p Idag blev det skolan, hade en och samma lektion hela dagen men så klart små raster lite då och då. Kom väl inte direkt fram till något vettigt under dagen men det blir nog bra till slut, när vi hade slutat gick vi till arbetsförmedlingen men det var naturligtvist stängt så blir dit till veckan istället.

Imorgon blir det ut till nyängen också, ska börja svetsa baaah. Gillar det inte men får stå ut helt enkelt! Men nu ska jag grejsa lite så vi hörs imorgon. Puss och kram!!

I ain't mad at you, I'd hate me too if I was you.



You're either on team Brooke or team Peyton.
And nobody wants to be on team Peyton because their captain is a big whore!
- Brooke Davis




20 Mars 2012

Hej. Har nyss kollat på det nyaste avsnittet av desperate housewives, sorgligt avsnitt minsann. Inte många avsnitt kvar nu och undrar verkligen hur allt kommer sluta. :O Men men innan det tog jag mig en dusch så nu ska jag snart blåsa håret så jag slipper se ut som hej kom och hjälp mig imorgon. :p Annars idag blev det tandläkaren, där sög det. Efter det åkte jag till min gamla skola för att hämta betygdokoment sen till konsum för att hämta ut mina skor som jag beställde för ett tag sen, dom passade för övrigt perfekt! Och till sist hem, hade ju egentligen tänkt att sola men var på sånt dåligt humör efter tandläkaren så åkte hem och surade till förhäxad istället.

Om tandläkaren då, jag hade 2 hål tänderna bredvid varandra och det hade dem tydligen sett sist jag var där men nu självklart är det bråttom att laga dom när jag måste betala skiten. Bara kollen idag blev över 500 kronor, hej då till något mer roligt denna månad. Och sen fick jag boka tid för att laga hålen i slutet av April, och det kalaset går drygt på 2600 kronor, hej då socialt liv även den månaden! Så jävla irreterande men nu är det någon som ska sköta sina tänder utmärkt, inga mer hål är välkomna i min mun! Men det är så himla surt då jag har otroligt mycket som behövs köpas och så nu innan sommaren, men blir att leva extremt snålt eller försöka bli snuskigt rik. :p

Men nog om det, har lärt mig en läxa i alla fall. Annars idag har jag suttit och försökt hitta sommarjobb, börjar med bara sommarjobb då jag inte vet hur länge jag blir kvar just här. Hoppas jag hittar något som passar! Imorgon börjar vi med en ny kurs på skolan, kvalitetsteknik. Får se om det är nåt intressant, får se om jag och Frida skulle pallra oss i väg till arbetsförmedlingen efter vi slutar också. Vi pratade om det i alla fall! Imorgon ska jag sola, om tiden räcker till för vill nämligen ut och gå också. Men allt ska nog att klämma in! ;) Men nu ska jag blåsa håret, vi hörs. Puss och kram!!

19 Mars 2012

Hej! Sitter hemma och kollar på tv och så, har så fruktansvärt ont i huvudet och har haft hela dagen. :/ Blev i alla fall skolan idag, kom lite längre på rapporten till projektarbetet. Hoppas jag blir klar med allt nästa svenska lektion. :) Efter den lektionen var det lunch och så sen sista naturkunskapen för mig och några få till. :D Vi är alltså klara med allt, så skönt. När vi hade slutat blev det att åka in till stan, var tvungen att gå till tingvalla till något som jag inte ens kommer ihåg vad det heter just nu haha men där gick det bra i alla fall så min framtid börjar sakta med säkert klarna upp. Vi sprang runt på stan fram och tillbaka ett antal timmar, hittade mina student skor :D

Hade egentligen inte pengar till dom men mamma var så snäll och förde över så länge, tack igen! Sen hittade jag ett par skor som jag la undan tills på fredag, skit snygga och otroligt bekväma. Sen slank vi in på affären på arkaden som jag heller inte kommer ihåg namnet på men det är i alla fall en massa saker från nelly till ett betydligt billigare pris och där hittade jag ett par skor som jag har velat haft skit länge och dom kostade bara 100 kronor så det var ju liksom ödet som avgjorde att jag bara var tvungen att köpa dom! ;) Mycket nöjd..

Hade egentligen tänkt att åka till nyängen imorgon eftersom vi bara har naturkunskap imorgon som jag är klar med men då ringde så klart tandläkaren så måste dit och dem gav mig den sämsta tiden någonsin så hinner inte till nyängen varken före eller efter, det suger lite men blir förmodligen dit på torsdag istället. :) Imorgon ska jag nog iväg och sola och även träna, kör nog på sola - tandläkaren - träna. Låter som en bra dag och efter allt det är gjort massa tittande på förhäxad. :D Men nu ska jag käka ett äpple och fortsätta med mitt, vi hörs imorgon. Puss och kram!!

Charmed ♥

Har nu börjat kollat på förhäxad, så jävla bra. Är på säsong 2 just nu och känner redan att jag inte vill att det ska ta slut. Och vill inte komma till slutet på säsong 3 då Prue dör. :( Sad sad! Har aldrig riktigt sett alla avsnitt och det finns ju en hel del.



I am human and I need to be loved.
Just like everybody else does. ♥


I wanted you to fight for me!






15 Mars 2012

Hej! Sitter och kollar på tv, the voice började precis. :) Ikväll blir jag bara hemma precis som resten av helgen. :p Idag har jag varit ute och gått, solat och börjat kollat på förhäxad. Så jävla bra serie! Imorgon ska jag tvätta och städa det förbaskade trapphuset som är så tråkigt. Budade på en jätte fin ring på tradera förut också men självklart var det nån jäkel som budade över precis i sista sekund, blev skapligt förbannad. Uppdateringen kommer väl det inte bli så mycket av i helgen då jag bara kommer vara hemma och kolla på förhäxad, men kan något kanske. Nu ska jag kolla här, vi hörs. Ha en bra helg, puss och kram!!

Rökare eller icke rökare!

Det har helt plötsligt blivit ett himla hallå om rökare och vart man får och inte får röka. Blir bara så förbannat trött på att läsa om skiten, läsa om folk som disskuterar fram och tillbaka. Synd om icke rökarna som blir passiva och synd om rökarna som inte får röka vart dem vill, åh tjat! Och nu ska ni veta att jag själv är rökare och har varit det i 4-5 år, men jag blir inte helt galen för att man förmodligen inte kommer få röka på vissa platser. Livet går väl inte under bara för att man inte får röka vart man vill, eller?

Det folk verkar har reagerat mest på är att det kanske blir förbud för att röka på balkonger, och tydligen så skulle det vara väldigt jobbigt att gå ut på gatan för att röka istället. Alltså på ett sätt blir jag förvånad över att folk blir så uppjagade av något som rökning, får du inte röka vid busshållsplatsen nej men flytta dig längre bort då så är det problemet löst. Och det gällande rökning på balkong så kan jag förstå för det är inte trevligt att vara icke rökare och få in stor del utav röken i ens eget hem.

Men jag förstår om icke rökare tycker att det är äckligt och nästan lite ohyffsat av rökarna att inte ta mer hänsyn. Men förstår också rökarna då det väldigt ofta är gnällande på rökning, ofta kommentarer som "du dör i förtid, det luktar äckligt, det är dyrt" osv. Som om det skulle vara någon nyhet??? Just dom kommentarerna tycker jag är otroligt onödiga och irreterade för man bestämmer vad man gör och inte gör med sitt liv. Man får ta hänsyn till dem som vill undvika cigaretter, och dem som vill röka.

15 Mars 2012

Hallå! Har nyss kollat på nyaste avsnittet av one tree hill och det var så jävla bra! Längtar ihjäl mig tills nästa vecka alltså, helt sjukt vad mycket det hände. Ni som följer oth, har säsong 9 ens börjat sända i Sverige?? Kan fortfarande inte förstå dem som väntar på dryga Sverige för att sända serier. USA har snart sänt klart hela säsong 9 liksom, sista säsongen och det är so sad. :( Men nog om serie prat för tillfället, i skolan idag blev det teori hela dagen. Vi fick även smörgåstårta och dricka av lärarna, super gott och snällt av dem som ett litet avslut. :) När jag kom hem bytte jag om och tog en promenad, efter det har jag bara slappat.

Imorgon är jag ledig så ska träna, sola och städa lite. Annars har jag inga planer alls för helgen, finns ingenting att göra och pank är jag också så får bli soft istället. Skriver mer senare eller imorgon! Puss och kram


My treasure ♥


You know what's beautiful?
Read the first word.


14 Mars 2012

Hej. Sitter hemma kollar på tv och runt på lite olika saker jag missat under dagen. :p Idag blev det skolan, blev klar med en till kurs, väldigt skönt. :D Så efter det började jag med teori för svetsning, så imorgon blir det att svetsa. Dagen har gått riktigt snabbt! När jag slutade drog jag och solade och det var så himla skönt, ville inte gå därifrån nästan. :p Sen gick jag hem, bytte om och lite sånt sen tog jag mig en promenad. När jag kom hem käkade jag mat och pratade med mamma, sen diskade och duschade jag.

Imorgon är det sista skoldagen för denna veckan, och kanske sista gången vi träffar Leffe och Magnus innan dem slutar. Eller kommer ju träffa dem dom dagar jag inte har nåt på skolan men är inte riktigt samma sak, sen kommer ju i alla fall Magnus att vara hos oss på måndagar. Kommer bli så himla tomt utan dem! :(

Försökte blogga förut men appen suger så det sket sig, riktigt irreterade. Känns även som bloggen bara blir tråkigare och tråkigare, skriver bara samma saker hela tiden. "hej nu gör jag det, och idag har jag gjort det här" det börjar kännas lite lamt, men vet heller inte hur jag skulle kunna få fart på den igen. Men men skit samma det blir som det blir. Nu ska jag käka äpple och fortsätta här, vi hörs. Puss och kram!!

Pink shoes

Beställde nyss hem ett par nya tygskor, rosa också haha. ;) Men dom kostade bara 90 kronor och jag älskar tygskor så slog till. Gillar att ha ett par färgglada skor eller nåt sånt litet till en annars svart outfit. :D


13 Mars 2012

Hej. Sitter och kollar runt på inte ett skit typ och kollar på tv, ska snart ta mig något att äta då magen börjar kurra. I skolan idag gick det jätte bra, började fräsa och det var kul. Vi gav även lärarna presenterna idag och dem blev jätte glada. :D Kul att det blev uppskattat i alla fall. Hade tänkt att sola idag egentligen, men var så himla smart och sminkade mig imorse så ringde och bokade om tiden till imorgon istället. :p

Hade egentligen något mer på hjärtat men har suttit i telefonen i nästan 1 timme så det har kokat bort. :p Hörs senare eller imorgon, puss och kram!!

12 Mars 2012

Hej. Sitter hemma med Frida och kollar på tv, vi käkade för en stund sen så nu är båda proppmätta. :p Annars ikväll blir det bara slappt. Idag när jag vaknade började jag städa direkt och det blev så fint, sen käkade jag frukost och duschade. Gjorde mig iordning snabbt sen gick jag mot bussen, väl på bussen så satt lilla Frida där och när vi kom in till stan så gick vi och köpte blommorna och stod och väntade på pappa i typ 100 år. :p När han väl kom så åkte vi hem och fixade maten och så!

Imorgon blir det skolan, vi åker dit tidigt. Fixar med sakerna och kommer ut i verkstan lite tidigare. Efter skolan imorgon ska jag sola, så skönt det ska bli. Ringde och bokade tid hos min frisör förut också, fick dock senare än vad jag hade tänkt men det blir gjort i alla fall. Men nu ska jag grejsa lite, vi hörs. Puss och kram!!

11 Mars 2012

God kväll. Sitter och har nyss käkat ett äpple och ska snart lägga mig i sängen och läsa, börjar få ont i huvudet och vill inte sova bort halva dagen imorgon. Har inte tid med det heller, vid 10 ska jag gå och se om det finns någon sol tid, när jag kommer hem ska jag städa och efter det göra mig klar för att åka in till stan och köpa blommor. Mamma och Thor åkte förut också, tomt och tråkigt igen. Även fast dem kan gå mig på nerverna ibland haha! Just ja får inte glömma att ringa min frisör imorgon, och hoppas hon har tid för mig om lite mindre än 2 veckor.

Jag och mamma fixade mitt hår igår, mamma var så snäll och stod i typ 10000 år med håret men resultatet blev allt annat än bra. :( Blev alldeles för ljus, blev sån ljus jag absolut inte vill vara. Och lite gul/orange på det också, fick bort en del utav det med silverschampoo men är som sagt för ljust. Min frisör kommer strypa mig, hon fixar det så fint och efter ett tag lyckas jag förstöra det. :p

Har egentligen lite mer att skriva som jag har glömt bort under helgen, men orkar ärligt inte skriva mer nu. Mitt huvud gör så ont och ögonen orkar knappt hålla sig öppna, v hörs imorgon istället. Hoppas på att blogg appen inte krånglar imorgon och om det mot all förmodan skulle göra det så hörs vi imorgon kväll, puss och god natt..

Disney is magic!
























Svarv bitarna

Bitarna jag gjorde i svarven har jag valt att använda som ljusstakar. Att svarva är jätte kul när man kommer in i det, man måste dock räkna mycket och ha koll på siffror. Något jag har sjukt svårt för men det gick allt ändå, fick bara fråga om lite extra hjälp och så, minnet är bra men kort. ;)




3 Ljusstakar - Smide

Här är dom 3 ljusstakarna jag gjorde i smide för några veckor sedan. Smide är jätte roligt, men ibland lite svårt att få det bra. Blir aldrig helt lika, inte så konstigt då man värmer upp materialet och sen slår rätt det. :)




9 Mars 2012

Hej! Sitter hemma och kollar på någon film, har inte en aning om vad det är för någon. :p Ska snart lägga mig i sängen och läsa solo och sen sova, börjar bli lite trött. Idag åkte jag till skolan för att ta spruta, fick även alla studentsaker :D Gissa om jag blev super glad! Allt passade utom en t-shirt som inte satt riktigt som jag ville, men inom snar framtid så. ;) Sprutan kändes knappt heller, var helt inne i att prata så kände bara när hon stack in nålen i armen, fattade inte ens att hon var klar haha. Nu är det bara 2 doser kvar sen är jag skyddad mot livmoderhalscancer, eller ja 70% ungefär. Bättre än inget! Nästa dos är om ungefär 1½ månad och den sista i september.

Efter det drog jag och solade, självklart var det som skönast sista 5 minuterna. :p Var hemma en stund sen kom mamma och Thor hem också, vi skrev handlingslista och lite sånt sen åkte vi mot stan. Drog till bergvik först och gick runt där ett tag. Sen till willys och handlade lite mat! På bergvik fick jag med mig 1 par leggings, 1 halsband, 1 par örhängen, 1 linne och 3 par trosor. Hade dock helt fel kläder på mig för att gå och prova massa kläder så vad jag än provade såg det förjävligt ut, så långt tänkte ju inte jag när jag åkte hemifrån. :p

Sen vi kom hem har vi käkat pizza och kollat på the voice sverige och softat, skön fredag kväll. Imorgon var det ju tänkt att jag skulle tatuera mig (fylla i min senaste) men dem ringde återbud så fick tid om 2 veckor istället. Så imorgon ska jag och mamma till pappa en sväng sen ska jag ut och gå, träningen måste komma igång bra igen. Ska även färga håret imorgon, ska göra slingor själv. Brukar helst gå till min frisör och göra det men just nu har jag inte pengar till det, mitt egna fel när jag ska internet shoppa hela tiden. Men det blir nog bra ändå!

Skulle egentligen lägga ut bilder från verkstan idag men det får bli imorgon istället, orkar inte ställa mig och ta kort nu. Nej nu ska jag lägga mig, vi hörs imorgon. Hoppas ni har/haft en bra fredag, puss och god natt. :)

Svarvning, check!

Hej. Har precis kollat på nya avsnittet av one tree hill, bah så mycket det händer hela tiden. Grymt bra säsong! Ska snart ta mig något att äta tror jag, börjar bli lite hungrig var ju ett antal timmar sedan jag åt lunch. Idag blev jag klar med svarvningen, lite tråkigt ändå för det var ganska kul. Så nästa vecka ska jag börja fräsa också, kommer bli klar med kursen och det är super bra. Vet dock inte vad jag ska börja med efter det, det tjatas om svetskurs men det känner jag ej för!

Imorgon ska jag till skolan för att ta spruta och se om jag kan hämta ut min studentmössa. :D Efter det ska jag iväg och sola sen inte göra ett skit skulle jag tro. Har tränat lite dåligt denna veckan också, inte alls så mycket som jag brukar. Ångest!!! Så får försöka köra lite mer under helgen istället. Något som jag är grymt sugen på är en mörk choklad som är så himla god så det finns inte. Ska köpa den i helgen och njuta av! :p

Nästan allt är fixat med avslutningspresenterna också, bara 1 till som ska betala som jag får imorgon. Blev riktigt överraskad när jag fick pengar utav alla idag, haha. Är även ledig fram till tisdag, ska bli himla skönt. På måndag är det studiedag, då ska jag sola, träna och sen in till stan och fixa det sista av presenterna. Frida kommer även sova här den natten då jag aldrig skulle klara av att ta allt på bussen och så själv på tisdag. ;)

Försökte även mobilblogga förut idag men appen suger så det gick inte. Imorgon kommer jag visa bitarna jag har gjort i svarven och även ljusstakarna jag gjorde i smide för ett tag sedan. :) Men nu ska jag se om jag hittar något jag är sugen på sen invänta once upon a time, vi hörs imorgon. Puss och kram!!

7 Mars 2012

Självklart glömde jag bort att mobilblogga något idag. Men på universitetet var det helt okej, kändes dock väldigt onödigt att åka dit då vi bara var där ca 1½ timme. Efter det blev det att sätta sig på 743 bussen för dagen och åka hemåt, drog och solade och det var verkligen jätte skönt med tanke på att det har varit kallt och blåsigt idag. Bokade även en ny tid till på fredag! :D Sen jag kom hem har jag kollat på sista avsnitten av andra avenyn, gjort babyfoot, duschat och lagat mat.

Ska väl försöka somna tidigt ikväll, som vanligt men det brukar aldrig gå bra. :p Men ska i alla fall försöka komma ut till nyängen till 8! Ska även bli väldigt intressant och se om resten av klassen har med pengarna jag ska ha utav dem. (har skrivit tidigare vad det gäller) Men man måste gå och tjata och påminna folk hela tiden och det är inte så roligt, men har gjort klart för alla att det är sista dagen imorgon och om det skulle vara något klappskaft som inte har tagit med får den fixa fram det ändå!

Men nu ska jag gå och röka sen fortsätta sitta här och glo. Vi hörs imorgon eftermiddag/kväll, puss och kram!!


6 Mars 2012

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men igår var det skolan hela dagen sen lyckades jag somna när jag kom hem och när jag vaknade till blev det bara att tvätta av mig sminket och så och sen försöka sova igen. Idag blev det skolan, gick mycket bra och dagen har varit allmänt bra bara. :) När jag kom hem förut bytte jag om och så sen tog jag en promenad på 40 minuter, otroligt skönt. Nu ska jag kolla på reprisen av big brother sen duscha och lite sånt innan jag måste sova igen. Ska upp vid halv 6 imorgon, fy så jobbigt. Vi ska till universitetet och glo, inte ett dugg intresserad men är obligatoriskt så lika bra att åka dit.

Det går riktigt bra att svarva också, det enda är alla mått och sånt som jag alltid ska lyckas glömma. Men utom det så är det ganska kul, man ser ju liksom verkligen att man gör något. Och jag som var sååå emot det innan haha. ;) På torsdag blir det verkstan igen och på fredag ska jag till skolan för att ta spruta, buhu. Men vi får gratis vaccination för livmoderhalscancer så lika bra att passa på! Annars under helgen har jag inga speciella planer precis, bara att jag ska tatuera mig på lördag morgon.

Men nu ska jag kolla på tv, vi hörs. Ska försöka komma ihåg att mobilblogga men förvänta er inget :p Puss och kram!

Kan någon ge mig tack?

Vill så gärna ha dessa 3 saker, nu nu nu! Men det är pengar som jag inte har nu, så jäva surt. Så om någon vänlig själ vill ge mig detta så är det fritt fram ;) haha!


Jofama skinnjacka. 2795:-


Väska från chique. 699:-



Ring från guldfynd. 2198:-


Disney world

Magic happens..


3 Mars 2012

Tjolahopp! Sitter och kollar på gladiatorerna som snart är slut, lika bra som vanligt. ;D När det är slut ska jag fortsätta kolla på andra avenyn och ångra lite mer att jag åt pommes frites förut, blää vad äckligt mätt jag blev. Inte ens gott, så onödigt att jag ens åt det. Men nu vet jag det i alla fall! :p Frida kom hit en stund förut också, stod och pratade om allt och ingenting som vanligt haha. Tiden går så fort när man pratar sådär ;) Imorgon ska jag försöka städa och träna såklart, får se om jag kommer nånstans med städningen eller om jag fastnar framför tven istället höhö.

Men nu ska jag fortsätta kolla på slutet här, vi hörs senare eller imorgon. Pusshej!

Funderar

Ligger och funderar så jag tror jag blir galen snart. Så mycket jag vill göra och få gjort på så kort tid, om man bara kunde stanna tiden lite så jag kan nå fram till mina mål. Men tiden ska alltid gå så himla fort när man behöver extra tid, men är väl helt enkelt bara att kämpa på och göra sitt bästa. Skulle allt gå åt skogen så vet jag inte vad jag skulle göra, dra dit pepparn växer kanske eller något sånt. Har försökt med så mycket så känns som detta är det sista jag kan prova, men det krävs så otroligt mycket arbete av mig själv och jag tvivlar så. Klarar jag det här eller kommer det sluta som pannkaka som vanligt? Jag vill och behöver det verkligen, gör det inte för någon annan än mig själv men jag är så otålig och vill få allt helst på 1 sekund, tålamod är det sämsta jag har. Det är nätter som de här när jag inte kan sova som tankarna verkligen kommer upp och allt känns så hopplöst. Gör jag allt förgäves eller kommer jag verkligen lyckas denna gång? Säger då det lyckas jag inte nu skiter jag i allt. Kanske är meningen att det ska vara såhär? :s Kan förstå att en del av er inte fattar någonting just nu men det är det som är meningen lite. Även fast jag vet att bloggen är offentlig och vem som helst kan läsa så väljer jag att skriva väldigt personliga saker, ibland i gåtor och ibland inte. Acceptera det eller dra från min blogg helt enkelt. Spelar ingen roll om man skulle fråga mig vad jag menar, finns en anledning till att jag inte skriver allt rakt ut. Visst så finns det 1 person som jag kan prata med om allt typ men den personen vet också om att har jag det för jobbigt med något eller så, så kommer jag förr eller senare och pratar. Även fast det kan ta tid, men jag vet att jag alltid har personen vid mig vad som än händer. Nej nog om detta deppiga/konstiga inlägg nu ska jag verkligen försöka sova och hoppas på att jag vaknar upp till morgonen och är lite mer positiv!


Bra bio & kväll

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan, har tvättat av mig sminket och gjort flätor. Sitter nu i sängen och kollar runt här och ska snart sätta på 1 eller 2 avsnitt av andra avenyn innan det blir sov dags. Har haft en jätte bra kväll med Frida, bion var för övrigt skit bra. Ni måste se den! :) Den var rolig, hände mycket saker hela tiden. Man skrattade mycket! Så iväg med er och se "this means war". Vi var först osäkra på om vi skulle hinna med bussen hem men hade sån tur att filmen var slut 10 minuter innan den gick haha. Men vi är helt överens om att detta ska vi göra fler gånger, ganska skönt att slippa vakna upp bakfull och jävlig som dem flesta andra kommer göra imorgon, fylletrattar. :p

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, träna vet jag i alla fall. Ska försöka komma upp i normal tid, som jag har försökt hela veckan haha. Men har i alla fall inte sovit längre än till 11, lite bra ändå. Ska kanske träffa Frida imorgon igen en sväng, kul än att bara sitta hemma själv och kolla på serier kanske. ;) Men skriver nog mer imorgon, puss och god natt.


Orofluido giftbox

Beställde nyss en olja som är sjukt bra. Även samma märke som jag har ett shampoo av, håret blir helt underbart lent och glansigt. Och det luktar så otroligt gott. Passade på nu när det var fri frakt! ;)

286:-


Babyfoot

Har beställt hem babyfoot igen, har testat det 1 gång förut och blev verkligen jätte nöjd. Man har på sig "påsarna" i 2 timmar och sedan sköljer man av fötterna, efter några dagar börjar död hud att lossna och till slut har man extremt mjuka och fina fötter. Sök bara på det på google så kommer det upp massa olika sidor som säljer det, en del billigare och dyrare fast precis samma produkt. Jag lyckades hitta en sida där de kostade 249 kronor och dessutom fri frakt. :)


Tröja & Kjol

Har köpt mig en ny tröja och kjol, tycker båda är jätte fina. Och perfekt till våren/sommaren! :) Köpt på tradera, älskar tradera haha. Ibland kan det bli så mycket billigare och där får man ofta tag på saker som längre inte finns i butik. (Y)




Skinny food

 

Äter ju numera mycket bättre. Ingen pasta, potatis eller bröd. Innan förstod jag inte hur folk kunde äta så men är faktiskt inte så farligt. Självklart kommer jag äta pasta och sånt ibland för det är så himla gott. :)


RSS 2.0