Happy New Year




Annandag Jul - Hos Mormor










Julafton Del 2
















Julafton Del 1




















31 December 2011

Hej. Ligger i sängen och kollar på desperate housewives och väntar på att maten ska bli klar nån gång. Har faktiskt legat i sängen hela dagen och kollat på tv och krånglat med datorn, fick till slut ordning på den så nu är den som ny. ;)

Alla ni andra ska väl festa ikväll förstår jag? De flesta har säkert redan börjat också för den delen haha, jag själv blir hemma ikväll. Nyår är så överskattat, blir aldrig som man tänkt sig. Bara en enda röra av hela kvällen! Så jag kör på ett säkert kort och är hemma, visst det skulle vara jätte kul att fira in det nya året med vänner men detta år står jag över faktiskt.

Nog om nyår, ska lägga in korten från jul nu tänkte jag. Kommer i två delar, bättre sent än aldrig. :p Imorgon är det söndag, blir bara slappt. Och då blir allt som vanligt igen, har varit kring folk i en vecka nu och det är väldigt ovant. :b Är ledig hela nästa vecka, skönt. Ska dock in till stan på onsdag för att kolla tatueringsmotiv, det är mina planer haha. Veckan efter det börjar allt igen, skönt faktiskt tycker jag. :)

Men men ska fortsätta kolla här och lägga in bilderna, vi hörs. Ha en bra nyår kära läsare, och hoppas ni som super skallen av er mår riktigt dåligt imorgon. :D haha! Pusss

30 December 2011

Hej. Ligger i sängen och kollar på one tree hill, mummsar på lite godis och självklart nya favoriten "jule brus". ;) funderar även på om jag ska beställa hem nytt schampoo, dom jag har nu börjar ju faktiskt ta slut. Dom jag tittar på nu är dock inte samma som jag redan har, men roligt att prova på nytt. :)

Shoppade även lite idag också innan vi åkte hem, snurrade runt där någon timme. Hittade tre par leggings, ett halsband och massa små örhängen. Nöjd! :) Vi stannade även i Grums och handlade lite. Elvis blev glad när vi kom hem iallafall, lilla prinsen. Lekte med honom förut men då bet han hål i min hand, katt skrälle. Men det var ju inte riktigt meningen så jag förlät han ganska snabbt. :p haha!

Men nu ska jag ta mig lite vindruvor och fortsätta kolla här, vi hörs imorgon. Puss och kram!!


Førsvunnen

Hej. Ska snart lægga mig i sængen och kolla på one tree hill, bæst. ;D Ikvæll har vi kollat på en film som heter "førsvunnen", den var riktigt bra och spænnande. Den borde ni ta er tid och se!! Den får lætt 5/5 av mig.. :) Annars idag var vi till metro och shoppade, fick med mig lite fint. Tre par leggings, tre linnen, en trøja, en sak till Johannes och presenter till syster. Så nu ær jag nøjd før ett tag på den fronten! ;) Vi gick runt dær några timmar, sen blev det en himla massa folk. Och som tur va var jag typ klar då, haha. :p

Imorgon åker vi hem till Sverige igen, ganska skønt faktiskt. :) Kommer kanske åka hit igen i februari eller så, tiden går ju så fort också så. Men nu ska jag grejsa lite sen lægga mig i sængen, mobil bloggar kanske imorgon nær jag har kommit øver grænsen annars hørs vi imorgon kvæll. Puss och god natt....


Johannes - 3 Månader










♥ ♥


28 December 2011

Hej. Sorry før dålig uppdatering, men har inte haft tid idag och igår slappade vi bara framfør tven. Idag kom iallafall Karro, Johannes och Tova hit. :D Jætte mys att ha tillbringat dagen tillsammans med dom, Tovis var som vanligt gosig. Min lilla gris! :) Johannes fick stå ut med mycket sjungande och kort tagandes, hålla igång ska man minnsan. ;) Dagen gick lika snabbt som vanligt nær jag træffar dom. :( Men hoppas det inte drøjer allt før længe till næsta gång!

Imorgon ska vi ivæg till metro och shoppa, hoppas jag hittar lite nytt. Men brukar inte vara allt før stort problem.. ;) Resten av dagen imorgon blir det bara att slappa. På fredag åker vi tillbaka till Sverige igen, till min lilla hårboll Elvis som jag saknar så.

Nyår ær det på lørdag också och jag har inget planerat alls, som det ser ut just nu kommer jag bara vara hemma med mamma och Thor. Nyår blir ændå alltid pannkaka, så hemma ær inte så illa faktiskt. :p Ska lægga in lite bilder som mamma har tagit idag. Vet att jag har sagt længe att julbilderna kommer snart men det får faktiskt bli i helgen istællet, alla bilderna ligger på datorn hemma. :p Men nu ska jag fixa med det och så, vi hørs. Puss och kram!!

Tatueringstid

Har varit till skin deep idag och bokat tatueringstid. :D Ska först dit nästa vecka och kolla på motiv som dom ska rita upp. Och veckan efter det sätter jag nålen i mig igen.. ;)

Kommer göra så förbannat ont men värt det. Blir på foten igen, ska tatuera över hjärtat jag har där. Efter denna ska jag aldrig mer göra på foten, sån jävla smärta. :p

Nu är har vi nyss varit på Willys och handlat och nu är vi på väg till Norge, kommer hem på fredag kväll igen. :) Men skriver mer ikväll eller imorgon. Puss!!


Julklapparna

Tänkte göra en lista på vad jag fick i julklapp.. :) Here we go!

• Pengar
• Sängkläder
• Handduk
• Parfym
• Startkit kökssaker
• Desperate Housewives säsong 7
• One tree hill säsong 8
• Vampire diaries säsong 2
• Grey's anatomy säsong 2,3,4
• Gossip girl säsong 4
• Och lite små saker :)

Helt klart super nöjd med allt jag fått. :D Kunde inte bli bättre, tack igen kära familj. <3


I bilen

Sitter i bilen på väg mot mormor nu. Ett under att jag inte är dret trött, somnade nämligen ganska sent. Provade min nya locktång idag också, super nöjd. ;)

Blir hos mormor hela dagen och efter det Örebro för att släppa av syster och efter det hem igen. Alla kort från jul kommer idag eller imorgon! :) Men vi hörs senare, ha en bra dag. Pussss!!


25 December 2011

Hej. Sitter och kollar på harry potter och är proppmätt, har ätit en massa risalamalta :D mums! Idag kom jag upp i "normal" tid, alltså varken för tidigt eller sent. ;) Fixade mig lite snabbt, sen började jag krångla med datorn som inte vill fungera som den ska, skit saker. Var även till farfar förut, trevligt att träffa dom och kusinerna och så. :) Farfar och min farbror sitter alltid och drar massa dåliga skämt och tycker dom är jätte roliga, haha underhållade. :p

Resten av dagen/kvällen blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, typ alla andra ska väl ut men jag trivs bra här istället jag. Sen ska jag upp tidigt imorgon och orkar då inte vara allt för trött/bakis. För imorgon ska vi till mormor, sista julstoppet. ;D Kommer vara där hela dagen och komma hem på kvällen nån gång. Och på tisdag åker vi mot Norge, blir att shoppa lite och träffa Karro och dom. :) Bra vecka framför mig.

Har massa bilder från igår men dom orkar jag inte lägga in nu, kommer under veckan eller så. Sen ska jag även skriva vad jag fick i julklapp men det blir också senare. Hoppas ni alla har/haft en bra jul. :) Puss så länge!!

24 December 2011

Sitter i bilen på väg hem, är inte alls för långt kvar nu. Tack gode Gud för det, så trött på att åka bil nu alltså.

Men dagen har varit bra iallafall, timmarna flög dock iväg och till slut var det dags att åka hem. Har fått lite julklappar under dagen men blir mer när jag kommer hem.

Imorgon ska jag till farfar också, är alltid där på juldagen några timmar. :) Men skriver kanske senare annars hörs vi imorgon. Hoppas ni alla har haft en underbar jul.. :) :)


Saknad vän

Har varit till kyrkogården och tänt ljus för David. Saknade fina David, det är jätte fint vid hans grav men mest av allt skulle jag ha velat att han var hos oss här. :(

<3


Can't sleep..

Som vanligt kan jag inte sova när jag måste upp dagen efter. Har legat i sängen i över en timme nu utan resultat, och jag har verklige inte tid till att försova mig imorgon. Halv nio till morgonen kommer pappa och hämtar upp mig, baah. Vart är John blund när man behöver honom? :p

Det kommer bli en låång dag imorgon, och en massa folk. Massa folk omkring mig är inte det bästa jag vet precis men det är bara jul en gång om året, så det händer bara en gång om året att alla är på samma ställe samtidigt, typ. ;) Nej slut babblat måste somna nu, mobil bloggar nog lite imorgon. God jul alla!! :)


Halsring & Fjäder Extension

Klickade nyss hem en halsring och fjäder extension från stylebytyra, billigt blev det.
Iallafall billigare än vad det skulle ha blivit. :p


Halsring i guld. 89:-


Fjäder Extension. Just nu 10:- (annars 90kr)


23 December 2011

Har precis käkat och små kollar på Nu är det jul igen 2 lite smått, ska snart diska lite snabbt göra en sista sats julkola och sen hoppa in i duschen. När jag har gjort det är allt på min lista klar. :p Ska även packa in en absolut sista julklappa haha, är inte från mig eller så men hjälper till lite på traven.

Pappa ringde mig förut också så han kom förbi med ett paket från telenor, var det nya bredbandet och en router. :D Blev super glad då jag trodde jag skulle få vänta till nästa vecka, nu gillar jag telenor väldigt mycket! ;) Har redan installerat det och det funkar sjukt bra. Vilken skillnad säger jag bara! Nu kan jag gå in på en sida och den funkar och ser ut som den ska, behöver inte vänta hundra år på att sidan ska laddas och så. Sen går det otroligt fort att ladda ner film osv. Gud jag är så nöjd... :D

Men nu ska jag sätta lite fart innan en annan film börjar som jag vill se, Narnia häxan och lejonet. På 7an klockan 6.. :) Har sett denna hundra gånger typ men tröttnar aldrig. Vi åker lite tidigare imorgon också så vi kan svänga förbi kyrkan så jag kan gå till Davids grav och tända ljus. ♥ Min saknade vän!


Top Of The Pops 2011


Idag = Fullt upp

God morgon! Ligger i sängen och gosar med Elvis, har varit vaken ett tag men så skönt att kunna ligga kvar och dra sig lite. Ska snart gå upp, har massa att göra idag. Listan för dagen:
• tvätta
• städa
• diska
• baka
• laga mat
• duscha
• kolla ordentligt så allt är med till imorgon.

Kul dag, eller inte. Ikväll blir det bara att vara hemma också, min lista kommer nog ta hela dagen/kvällen också, absolut om jag ligger kvar här och skriver massa dret. :p Men vi hörs senare, slänger in en bild på en gosig Elvis för en stund sen, han ser dock helt missbildad ut. :b


All snö borta

Ja, det snöade en hel del både igår och idag men nu är allt borta igen. Hos mig nu är det över 4+ så allt är smällt. Jag bryr mig inte om det men är väl många andra som gråter nu :p haha. Men det kan vända om så snabbt och bli svin kallt och snö igen så..

Nu i kväll provade jag mina fake tatueringar som jag köpte från stylebytyra för nån vecka sen. Köpte kors men dom blev inte så bra, finns andra jätte fina som jag ska köpa och prova i stället. Lite kul att prova och dom försvinner ju efter några dagar så. ;)


22 December 2011

God kväll. Sitter och kollar på tv och har nyss käkat lite, det fick bli mos och fisk mumma. :) Blev dock så mätt så jag fick ont i magen, ska nog sätta mig i en varm dusch och slappna av lite. Idag gick jag på jullov också, eller ja vinterlov som det tydligen heter nu, anledningen till det är bara fjantig och orkar inte dra upp det här. Så nu är jag ledig fram tills den 10 Januari. :)

Blev skolan idag som jag skrev tidigare idag, dagen gick snabbt. Lackade mitt vinställ och det blev klart. Efter det gick jag runt och städade en massa i verkstan, till slut blev det lunch och det var knökat med folk alltså. :s Sen tog jag bussen hemåt, gick till konsum och handlade sen till pappa för att hämta en sak. När jag kom hem så slappade jag bara, energin bara pös ur mig där ett tag. :p

Har även kollat klart på säsongerna av Joey så nu har jag ingen ny serie att se, attans. :p Haha tur att det är julafton snart så jag får alla serier jag önskat mig. ;) Men ikväll ska jag iallafall kolla på massa avsnitt av tjuvarnas jul (julkalendern) som jag har missat. Så det ska jag sysselsätta mig med denna kväll. Vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!!


Vinställ - Steg för steg!

Blev klar med mitt efterlängtade vinställ idag, blev sjukt nöjd alltså. Precis som jag ville ha det! :D Lägger in bilder på hur jag gjorde det, steg för steg.


Det första jag började med var att såga ut ringarna.


Maskinen gör allt skärande. (Tar för lång tid att göra det för hand)


Efter det filade jag alla ringar (12 stycken) för att få bort allt vasst.


Sen fixade jag en bit (skulle ha den senare för att kunna böja krumilurerna) Här svarvade jag ner biten till rätt mått.


Och här använde jag fräsen för att skära biten rätt.


Och så här blev biten, det lilla som gjordes på den tog nästan två timmar. Dryga maskiner!


Sen klippte jag ut plåt och böjde krumilurerna med hjälp av biten ovanför.


Efter det tog jag pinnar (svetspinnar) och filade och slipade så dom blev blanka. Och sågade ut dom i rätt längd!


När jag hade alla bitar klara så svetsade jag ihop allting. (Med TIG)


Så här såg den ut när den var färdig svetsad.


Och nu är den lackad och KLAR! :D

Det tog mig sammanlagt 2-3 dagar att göra denna. Skulle egentligen ha gått fortare men biten jag gjorde i svarven och fräsen drog ut så mycket på tiden. Detta är ju även mitt projektarbete. Är otroligt nöjd över att jag gjorde detta, har länge velat haft ett vinställ och lite mer roligt att ha ett som man har gjort själv. Blev som sagt sjukt nöjd och det var även kul att göra det. :)


Becksvart

Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Dock bara jag här än så länge :p haha. Hade tur idag och slapp gå hela vägen, Ida kom och brummade förbi så fick skjuts sista biten. :) Tack! Var livrädd när jag gick där, becksvart och bilarna såg mig knappt.

Nu blir det att byta om till arbetskläder och börja jobba, lacka mitt vinställ idag. :D Men vi hörs senare idag, ha en bra torsdag. Puss! :)


Sov människa, sov!!

Varför är jag fortfarande vaken? Hur dum får man bli?! Klockan ringer kvart över sex-halv sju och här ligger jag i sängen klarvaken, så typiskt mig. Någon som vill slå något hårt i skallen på mig så jag däckar? :p

Men skyller allt detta på den dumma datorn som var tvungen att ha massa inställningar gjorda, är inte ens klar med allt, drygt allt ska vara. Men hade jag gjort klart allt idag hade jag aldrig kommit i säng..

Ska försöka sova nu och be till Gud att jag INTE försover mig imorgon. Puss och god natt så länge!!


21 December 2011

Hej. Sitter och kollar på tv och har nyss färgat håret och duschat, skönt. :) Utväxten behövdes verkligen färgas, den såg hemsk ut. :p Får hoppas resultatet blev bra bara.. Idag blev det som vanligt skolan, började åtta och kom faktiskt i tid. :p Fick dock gå på motorvägen, hatar den vägen men skogen var becksvart och jag hatar redan skogen när det är ljust så. Gick bra i skolan idag, blev klar med mitt vinställ. :D :D Eller ja nästan kan man väl säga, ska bara lacka det men får bli imorgon och då får jag även ta hem det, måste bara köpa massa vinflaskor nu haha. ;)

Efter skolan började allt krångla, bussen kom inte ut till nyängen som den ska (blir så jävla förbannad, idiotiska busschafförer) så fick åka in mot Grums, men då var den andra bussen jag skulle med över tjugo minuter försent. Skapligt förbannad var jag, och som grädde på moset kunde inte chaffören köra buss över huvudtaget. Sen gick jag av och gick till söta saker för att hämta ut paket, då var så klart halva Vålberg där. :p Efter det ringde jag farmor och hon lyssnar som vanligt inte på något man säger, säger jag en sak säger hon helt tvärtom. :p Blev bra trött på livet där ett tag alltså.

När biggest loser är slut ska jag blåsa håret (och be till att det blev bra) sen fixa något att äta sen bara slappa, börjar tidigt imorgon med och har kört fullt ut hela dagen idag så snart slocknar jag väl av trötthet. Köpte även en till julklapp idag, lite impuls så där. ;D Den personen kommer nog bli glad iallafall! Håller även på att säkerhetskopiera datorn, det går väl så där. Datorn vill göra helt tvärtom än vad jag vill, haha. :p Men nu ska jag fortsätta här, vi hörs. Pussss!

Alltid krångel...

Hej. Sitter hos pappa och väntar på att han ska komma hem, ska prata lite med honom och så. Efter det ska jag upp till Jennifer och tjata lite. Trevligt! :) När jag väl kommer hem sen blir det bara slappt tills jag verkligen måste lägga mig tidigt då jag ska vara på nyängen åtta imorgon bitti, uff så jobbigt men lärarna är snälla att vi får mer timmar så vi hinner så mycket som möjligt..

Idag började väl allt helt okej, slipade en massa sen fick jag sätta fart för får inte ta för lång tid att göra vinstället, jävla stress jämt på dom där ute. Men som vanligt så ska allt krångla till sig så en massa tog en jävla massa längre tid och skit, blir så trött. Men är på god väg nu, blir förhoppningsvis klar imorgon.

Gjorde även en liten julklapp till farmor idag, hon har tjatat så om en sak jag gjorde förra året till pappa så hon får också något jag gjort i verkstan. :p Skulle dock velat lackat den svart eller röd men då fanns det ingen lackfärg då blev jag ännu mer irreterad. Jävligt smart också med tanke på att vinstället jag gör inte är av rostfrittstål så måste ju lacka det också, men får köpa själv och göra det i pappas garage. :p

Men men ska grejsa lite snabbt nu, vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram!! :)

19 December 2011

Hej. Sitter och kollar på tv och börjar få ont i huvudet igen. :s Ska försöka lägga mig lite tidigare ikväll. Idag blev det så klart skolan, kom igång med projektplanen. Sen var jag iväg och hjälpte mamma köpa lite julklappar och efter det hem. När jag kom hem kollade jag lite på tv sen började jag göra julkola, gjorde två satser idag. Det tar inte lång tid när man gör den men desto längre tid tar det när man ska skära den i bitar och slå in den i smörpapper. Så det har jag sysselsatt mig med ikväll, och även slagit in lite julklappar. :p

Bästa mamma har även fixat allt med telenor och telia, wiie. :D Eller allt är inte helt fixat men på god väg, får iallafall nytt internet nästa vecka, ska bli sååååå jävla skönt att slippa telia. För gott!!!! Imorgon blir det nyängen, börja med mitt vinställ. Hur många gånger har jag inte nämnt det de senaste dagarna egentligen? :p haha! Efter skolan imorgon ska jag även till pappa, prata lite med honom och fixa lite på datorn, hans internet funkar ju normalt till skillnad från här just nu.

Men men ska kolla klart här sen ta mig en rök och fortsätta kolla på sista säsongen av Joey. :) Vi hörs imorgon, puss och kram...

Julkola

Håller på och bakar julkola, blir så gott. :-) Nu har jag precis delat första satsen i massa bitar och nu ska jag slå in dom i smörpapper och lägga dom i burkar.. Namnam! :-)


Julgran

Här får ni se våran fina julgran. :D och massa paket under såklart, jag har varit snällast i år så jag har mest. ;) höhö!!


18 December 2011

Hejsan! Sitter och kollar på harry potter första filmen som går på kanal 5, igår gick andra filmen på kanal 3 haha bra gjort. :p Har blivit så sugen på att se alla filmer på raken nu, men får vänta med att beställa hela boxen med filmer till efter jul. Mamma och Thor har iallafall åkt tillbaka till Norge nu, men jag träffar dom ju på lördag igen. :)

Idag har jag kollat på tv, hjälpt mamma lagat mat lite och gjort första satsen av julkola. Den satsen får bli till pappa, resten av all kola jag ska göra blir senare under veckan. Imorgon blir det skolan, ska börja skriva om mitt projektarbete. Och tisdag, onsdag och halva torsdag är jag ute i verkstan. :D På fredag blir det att göra klart precis allt innan jag sätter mig i bilen på lördag morgon och åker till Norge för att fira jul med familjen. Vi blir en hel del denna jul. :p

Men ska fortsätta kolla här och så, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra söndag, puss och kram!!


Kärlek ♥

17 December 2011

Hej. Sitter hemma och kollar på harry potter, dock är den snart slut. Idag har jag bara varit hemma, har klätt granen, städat bakat jul godis och lite sånt. :) Vi har fått mycket gjort idag! Jul godiset blev väl sådär, inte riktigt som jag tänkt mig men det går att äta iallafall. :p Igår var vi ju till stan, var till telenor och där gick allt bra. Sen till telia, först fick vi sitta i kö i nästan en timme och när vi väl kom fram så var en jävla jubelidiot till säljare, blev så jävla förbannad, tråkigt för dom nu att dom har förlorat mig som kund, nötter!! Efter det blev det till willys och handla och sen hem och slappade typ. Skön helg med mamma och Thor! :)

Imorgon är det redan söndag, mamma och Thor åker tillbaka till Norge. Jag har skola fram till torsdag förmiddag, ska börja med mitt vinställ på tisdag. Wiho! :D Hoppas allt går som planerat iallafall. Ska även baka mer jul godis under veckan, en jätte god julkola som var en favorit förra julen. Det är väl min kommande vecka ungefär. Men nu ska jag gå och röka sen ska vi nog se en till julfilm, vi hörs imorgon. Puss och kram!!

Fredag

Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå till bussen och åka till skolan för en lektion. :p sista idrotts lektionen, ska dock sitta och lyssna på någon som ska prata.

Efter det blir det in till stan, julhandla och sen till både till Telia och Telenor och se om saker och ting kan fixas. Ja det är typ min dag. Men vi hörs senare idag/kväll, ha en bra fredag. :)


Skolan

Sitter i skolan och drygar i omklädningsrummet, ska snart byta om men det är så himla jobbigt. :p

Idag började jag på en ny kurs. Sågade även ut mina bitar jag ska ha till vinstället jag ska börja med nästa vecka.

Nej måste sätta fart nu, vi hörs senare. Puss!!


14 December 2011

Hej. Sitter och kollar på tv och duschade för en stund sen, alltid skönt. :) Idag försov jag mig, fick stressa som en galning rent ut sagt. Men hann iallafall i tid till skolan, huvudsaken liksom. :p Jag, Frida och Jossa fixade vårat omklädningsrum på förmiddagen, tog ut två skåp som inte används och en duschkabin som bara var allmänt i vägen. Tog sin lilla stund så det var inte bara och bara. :p Men blev ett jätte bra resultat till slut.

Var kvar en timme extra i skolan idag, pluspoäng till mig eller vadå haha. Nej men gjorde ritningen till vinstället jag ska börja med nästa vecka. :) Imorogon kväll kommer mamma och Thor hem också :D Dom brukar alltid komma på fredags kvällar men inte denna veckan. Skönt! Hoppas mina paket kommer imorgon också, så drygt att vänta. Mina skor kommer dock nästa vecka eftersom jag fick skicka tillbaka dom för ny storlek.

Nej men nu ska jag ta mig något att äta och kolla på biggest loser, vi hörs senare eller imorgon. Pusss!

John Blund?

Jag blir snart gaaalen, kan verkligen inte sova. Har legat i sängen i flera timmar nu utan nåt resultat, ganska så frustrerande. Dör om jag inte somnar snart för då kommer jag garanterat försova mig imorgon. :s Men men, god natt..


Rock n Roll Never Dies

Har hittat ett sånt fint skal till mobilen som jag såååå gärna vill ha, blev helt kär i det. Men priset var ju inte att leka med. :s Så jävla surt, vill ha det. Och hittar inget liknande nån annanstans heller, skit alltså!


599:-


Horoskop

Höhö tur att jag var snäll idag då. ;-)


Vill sova

Ligger i sängen och ska snart tvinga mig upp och fixa mig lite snabbt. Vill mer än annat just nu, skulle göra vad som helst för att kunna somna om istället. Så sjukt trött.. Men bäst att åka till skolan, och jag vet ju att jag snart blir pigg.

Nej nu måste jag gå upp innan jag somnar om, vi hörs senare. Ha en bra dag och lucia. :) Puss


They say love is in the air, so I'm gonna hold my breath until my face turns purple.


12 December 2011

Hej. Sitter och kollar på biggest loser och funderar på att ta ett städ ryck snart, rensa garderoben och lite sånt som alltid behövs. :p Är lite rastlös! Idag i skolan gick det bra, blev klar med teorin så kom ut i verkstan. Gjorde inte så mycket just idag men kom igång iallafall, ska verkligen försöka bli klar med den kursen denna veckan.

Har även haft sååå ont i magen idag, men nu har det blivit lite bättre iallafall. Mitt paket från cdon kom idag också, svin tungt var det så var lite jobbigt att gå med det hem haha. :p Hoppas mina andra tusen saker som jag har beställt kommer under veckan också.

Nej men det var väl allt från mig just nu, vi hörs senare eller imorgon. Puss!



Mörkt

Godmorgon! Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå till bussen och åka till skolan. Kom upp i tid idag, drömde dock en massa så fatta först inte att jag skulle gå upp. :p

Har iallafall gjort mig i ordning och är fit for fight. ;) Det är riktigt mörkt ute också, gillar jag inte. Hoppas det ljusnar upp snart för annars vågar jag inte gå skogsvägen till skolan. :p

Men nu är det dax att sätta på sig ytterkläderna och ge gnällspiken här lite godis, vi hörs senare. Puss och kram!!


Gina Tricot

Beställde nyss hem ett linne, leggings och sockor. :-) Linnet och sockorna har jag tänkt att ha på jul, har inget alls juligt annars. Så fick bli en smart lösning! :) Och thermo leggings har jag velat haft länge, skönt att slippa frysa när det är svin kallt ute.


StyleByTyra

Beställde hem ett armband och låtsas tatueringar från stylebytyra förut. Älskar armbandet och så klart blev det ett i guld då jag har en guld period just nu. ;) Och tatueringarna tycker jag är lite coola, lätt att sätta på och försvinner efter några dagar. Kul grej! :)


Armband Guld Gladiator. 39:-

Tattoo Cross. 39:-


Vänner & Joey

Beställde ju hem alla säsonger av vänner, i en komplett box. Har redan alla säsonger hemma men har haft dom så många år så har blivit lite slitna, sen tar dom sån himla plats. Behöver all plats jag kan få till alla serier haha. Så beställde jag säsong 2 av Joey, finns ju tyvärr bara 2 säsonger av det och den första har jag redan. :)

Vänner - Den kompletta boxen (40 disc) 699:-


Joey - Säsong 2.  99:-




11 December 2011

Nu äntligen funkar bloggen som den ska. :D Så nu kommer det komma upp lite inlägg på vad jag har köpt dom senaste dagarna. ;) Men just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart sätta på en film, tror det får bli en jul film. :) Idag har jag bara slappat typ, sov väldigt länge. Gjorde mat, blev typ potatis till en hel arme. :p Så har jag duschat och kört på ansiktsmask. Har försökt små städat lite men går inget vidare, blööp. Får vänta tills nästa helg, då ska jag och mamma stor städa så det heter duga!

I veckan är det såklart skolan som vanligt, är på nyängen denna veckan också. Ser faktiskt fram emot det, helt otroligt. Första gången på tre år som jag verkligen trivs där ute och föredrar verkstan framför skolan. Känns bra! :) Det går bra nu... Ska bli intressant att se om jag klarar mig från försovning och förseningar denna vecka, mitt mål är att inte få någon som helst frånvaro fram tills jul, kan om jag vill. Har inte haft någon frånvaro på 5-6 veckor nu. (Y)

Men ska fixa upp dom andra inläggen nu, hoppas alla har haft en bra helg förresten? Jag har bara varit hemma för mig själv med kissen, kollat på tv och slappat. Helt okej! Pusss ♥

. . . . .

Hej. Har inte orkat skrivit något idag och har inte haft mycket att skriva om heller för den delen. Har varit hemma hela dagen, kollat på tv, lagat mat och slagit in julklappar typ. :p

Sitter och skriver från mobilen, lite drygt när jag har en dator framför mig haha men det får gå ändå. Laddade ner breaking dawn förut också :D Inte världens bästa kvalité men det funkade iallafall. Så har kollat på den nu igen på kvällen, svin bra så klart.

Nej men ska lägga mig i sängen och kolla på vänner nu, vi hörs imorgon. Puss och god natt!!


9 December 2011

Går inte att göra radbyten så allt blir som en enda röra men det får ni leva med tills blogg.se har fixat felet. ;D Bloggen funkar fortfarande inte som den ska så när jag skriver från datorn blir det inga bilder ellerså. Fortfarande lika störande! Sitter iallafall och kollar på Idol och börjar få lite tråkigt men finns inget annat att göra heller. Idag blev det skolan, hade ju idrott och idag körde vi spinning och fy fan vad jobbigt det var haha trodde jag skulle dö. Alla var typ helt skakis efteråt. :p Efter skolan drog jag till konsum och hämtade ut paket,det var min locktång som äntligen hade kommit. :D Rå nöjd! Annars idag har jag tvättat, lagat mat och duschat typ. Riktig hemmafru idag med andra ord.Hittade lite saker jag skulle vilja beställa men nu är pengarna typ slut så det blir det inget med, får vänta några veckor buhu. Har suttit och kollat på lite tatueringar också, försöker få insperation till min(a) nästa som ska göras. Den nästa som blir först hoppas jag att jag kan göra redan i Januari, när jag väl har bestämt mig får något vill jag helst ha det på en gång, hatar att vänta så jävla drygt. Nej men nu ska jag fortsätta kolla på tv och kolla runt på internet, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra fredag, puss och kram!!

Jävla blogg.se

Ååh blir lite smått irreterad på blogg.se just nu, kan inte skriva ordentligt på bloggen från datorn, kan inte lägga upp bilder eller så, jag som har minst två inlägg just nu. S.T.Ö.R.A.N.D.E!!!!!! Så kommer uppdatera ordentigt när detta är fixad. Vi hörs, heeeej!

7 December 2011

Ligger i sängen och kollar på älskade true blood och ska försöka sova efter det, har sovit dåligt hela veckan alltså. :/ Beställde nyss lite från cdon :D Iiiih! Blev dyrt men helt värt det, visar imorgon vad det blev.

Glömde helt bort att skriva tidigare idag, fastnade vid tven. :p Imorgon är det iallafall skola igen, efter det ska jag lämna tillbaka paketet från H&M så jag får tillbaka det nån gång också. Men har inte så mycket på hjärtat just nu så vi hörs imorgon, puss och god natt....


Regn & Snö

Står och väntar på bussen till skolan, hatar vädret regn och snö är inte populärt för mig. :p Försov mig imorse men hann göra allt som jag skulle ändå som tur va..

Men skriver senare idag, ha en bra dag :) puss och kram!!


Ett vackert liv

För dig ska jag göra allt, min fina systerson. Jag är stolt moster, så glad att just du kom till världen!



Den vackraste stunden i livet var den när du kom.


DOFTLJUS ♥

Har hittat ett doftljus jag verkligen vill ha, åh bli mitt. Dock så är det väääldigt dyrt men samtidigt så brinner det i 100 timmar.

Voluspa Doftljus Bella Sucre är en söt blommig kombination av Demerarasocker, Tiara blomma och kokosmjölk. 398:-



Hemsida med även massa annat än ljus: http://www.styleonline.se/


6 December 2011

Hej. Sitter och kollar på vänner och har nyss ätit lite soppa, mumsigt. Fick hem mitt linne från avanna idag också, love it. :D Fick även klänningen och skorna från H&M, klänningen gillade jag inte så den åker tillbaka och skorna blir det en större storlek av då dom var väldigt små i storleken. Så blir att skicka tillbaka det imorgon, tredje dagen jag kommer till söta saker för paket haha. :p Måste även till skolan (åsfjärden) imorgon för att prata med min otroligt korkade lärare som satte frånvaro på mig förra veckan även fast han sa att jag fick ledigt, pucko. Blir irreterad då jag verkligen har skött mig i flera veckor nu utan någon frånvaro alls.

Blev även klar med kursen reperationsteknik idag, gud så skönt. :D Så började med en ny förut, sitter nu med massa frågor som ska göras innan jag kommer ut i verkstan ordentligt. Projektarbete börjar jag komma igång med också, ska nog göra ett vinställ. Inte det jag tänkt från början men Leffe kom med den smarta idéen. Och Magnus ska ta med sitt som han har gjort imorgon så jag får se hur det ser ut. Imorgon har jag även sovmorgon, otroligt skönt..

Men men ska grejsa lite nu innan jag bänkar mig helt framför tven, vi hörs senare eller så. Puss och kram!!

5 December 2011

Hallå! Sitter och kollar på vänner och ska snart ta mig en rök, klockan känns mycket mer än nio och jag är lite rastlös faktiskt. Idag blev det skolan, dagen gick snabbt så det var skönt. Blev nästan klar med en kurs på 100 poäng idag, inga fel. :) Vet nog också vad jag ska göra som projektarbete nu också, måste bara prata med lärarna om det.

Blir även lite små irreterad på mig själv. Hade hittat en jätte fin topp som jag ville ha på jul, men jag mitt smart as var för dryg på att beställa den så nu är den slut, alla storlekar också!!! :( Den var sååå fin och så mig. Får hoppas på att den kommer in igen, annars blir det att leta nytt.

Efter jul ska jag även iväg och boka tatueringstid, ska ju fixa min fot. Uff vad ont det kommer göra men vill verkligen ha den och vill få bort hjärtat så bara att pina sig igenom. ;) Den jag planerar att göra nu blir min största hittills. Har ju bara små nu och texter så ska bli kul med en liten större..

What's going on.. Take 2

Här är en till video, nästan samma som jag la ut igår. Men nu är det en annan kille som har svarat till den första killen. Så himla fint gjort! ♥


Trött & Kallt

Imorse var det väldigt svårt att komma upp kan jag lova, var väldigt nära att jag låg kvar i sängen. Nu står jag iallafall och väntar på bussen och typ fryser ihjäl, svin kallt med andra ord. :s

Men skriver senare idag/kväll. Ha en bra dag, pusss!!


They tell you to be yourself - and then they judge you for who you are.


4 December 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på gossip girl, har redan sett detta avsnitt så ska snart hoppa in i duschen istället. Mamma och dom har nu åkt, blev riktigt ensamt och tyst. Och Elvis ligger och surar inne i sovrummet. :p Idag åkte vi till stan, dom köpte lite julklappar, sen till öob och till sist till pappa för att prata det sista om julen. Så nu är allt bestämt, vi alla kommer vara i Norge på julafton och fira. :)

Annars idag har jag bara varit hemma och slappat typ och kommer fortsätta med det hela kvällen. Imorgon börjar en ny skolvecka, och då kommer jag befinna mig i verkstan. Två veckor där nu, den första går alltid snabbt men den andra är sjukt dryg. Men skönt med heldagarna iallafall.. Men men ska duscha nu, hörs senare eller imorgon!


What's goin on..

Såg nyss denna video, riktig hemsk. Kolla på den!


OBH Nordica Artist Curler

Beställde nyss hem en ny locktång, har en sen tidigare som jag fick av min syster. Men den är ett antal år gammal så det fick bli en ny. Och just denna ska tydligen vara väldigt bra, har ju trippeltången i detta märke och är riktigt nöjd med den så. :)

Professionell locktång 19 mm i diameter. Inställbar temperatur med 5 olika inställningar. Keramisk beläggning vilket ger snabb uppvärmning, en jämn hög temperatur och är skonsamt för håret.


349:-


3 December 2011

Hejsan! Sitter hemma och kollar på tv, lite repriser som går idag. Ska snart ta med mig hunden ut på en liten promenad, känns inte så lockande i detta väder. Det blåser som busen och regnar, inte mitt favorit väder precis men. Annars idag blir det nog bara att vara hemma med familjen och slappa, skönt det. :) Måste plugga senare också, inte det roligaste man kan göra på en lördag kanske men måste ha det klart tills på måndag..

Igår var jag in till stan och handlade och så, sen på kvällen var jag hemma lite. Sen drog jag ut en sväng med Ida och Linda men det var dött överallt så blev att åka hem ganska snabbt. Har tyvärr inget roligt att skriva om idag, inga bilder eller nåt. Men nu ut med trultemor ;) Vi hörs, ha en bra lördag. Puss och kram!!

2 December 2011

Hej. Sitter hemma, kollar på skilda världar och pratar lite med min kära syster i Norge. :) Väntar på att mamma och dom ska komma hem, då blir det full fart. ;) Har varit i skolan, hade idrott och vi körde som vanligt badminton haha. :D Denna helg blir jag nog bara hemma, ska ju ha Tova. Min lilla gris! :)

Ska prata (planera) lite med mamma och dom om julen sen också, är en himla massa problem nu när alla är hit och dit. Måste göra det bästa för alla!! Nä men nu ska jag fortsätta kolla här, vi hörs senare eller imorgon. Pusss!


Trultemor ♥


1 December 2011

Hej! Sitter hemma och kollar på tv och har kollat lite på den utbildning jag vill gå, har mejlat dom och hoppas allt kan lösa sig. Men sån tur har jag väl inte :/ Men håller tummarna ändå!! Kom hem för ungefär en timme sedan, var kvar i skolan lite längre var någon informations sak, hade egentligen inget där att göra men inget här hemma heller så. :p

Har haft huvudvärk hela dagen också, suger en aning. Men ska ta en tablett och hoppas det går över, ska snart börja städa lite också, i brist på annat. Imorgon blir det skolan igen, en lektion. Det hurrar vi för! ;) Senare på dagen kommer mamma och dom, blir iväg och handla då. Flänga hit och dit typ! Nej men nu ska jag börja grejsa vi hörs, puss hej!!

RSS 2.0