31 Augusti 2010

God kväll.

Ligger i sängen och kollar på sex and the city och ska snart försöka sova, ska upp ganska tidigt imorgon, måste duscha och försöka få i mig frukost. Sen till skolan, ska ha ett snabbt möte med syon sen blir det lektioner som vanligt. Annars imorgon får vi se vad som sker! ;-)

Idag blev det skolan, hade bara två lektioner. Efter det åkte jag och Lisa hem till mig några timmar sen tog vi bussen till Slottsbron, Lova kom på bussen och skulle också dit. :-) Jonas, Alex och Johansson stogd och hållde på med bilen ett bra tag, sen gick vi in och chiiiilla. :b

Och det är så jävla kallt på kvällarna så bläää, även äckligt kallt på dagarna ibland. Hösten is here! Imorgon hoppas jag även på att någon ringer och säger att dom har min älskade katt. Anonnsen i gv-nytt kommer imorgon, så bara att hålla tummarna. :-) Men nej, ska försöka sova nu. Vi hörs imorgon, god natt!!

30 Augusti 2010

Hej,

Sitter hemma med Lisa och kollar på the o.c och laddar ner lite musik för att bränna en ny skiva. ;) Idag blev det skolan, slutade tidigt. Skönt! Och imorgon börjar vi sent och har bara två lektioner, uh vad härligt.

Har väl egentligen inget vettigt att skriva, så vi hörs sen eller nått. Pusshej!!

29 Augusti 2010

Hellu!

Nu sitter jag hemma och kollar på tv, mamma och Thor åkte för en liten stund sen så nu är jag själv igen, dom blir borta i tre veckor denna gång. :( Idag vaknade jag iallafall upp hos Lisa, efter nån timme kom mamma odom och hämtade mig så åkte vi till stan för att handla, svängde även förbi bergvik men hittade bara ett puder och en mascara. Vill ha nya kläder men finns ju inget ( i min smak iallafall, hehe) så får vänta med det.. Resten av kvällen ska jag nog bara sitta här och chilla, är så trött och fryser snart ihjäl.

Igår åkte jag till Lisa, vi drog till Biffen där det var "fest". Va lite drygt men träffade iallafall trevligt folk! :) Blev inte en sån sen natt och det var faktiskt skönt för engångsskull, haha. :b Imorgon är det en ny skolvecka och jag orkar fan inte, men men. Har ju faktiskt inte så speciellt jobbiga dagar, bara oerhört jobbigt att ta sig upp på morgonen.

Men nu ska jag springa ner och hämta tvätten, lyckades ju såklart spilla på mitt nytvättade linne. lol! Men vi hörs kanske senare, eller imorgon. Puss och kram!!


28 Augusti 2010

Hej,

Sitter hemma och väntar på att maten ska bli klar, vädret suger idag. Men det börjar ju bli höst så lika bra att vänja sig kanske..... Annars idag har jag inte gjort så mycket, duschat typ. :p Senare får jag se vad det blir, märks på folket också! ;)

Igår tog jag bussen till Lisa, var där ett tag sen kom Alex och hämtade upp oss så åkte vi till honom. Efter ett tag kom Hassan dit och tillsist Jonas. Så gick vi till Alexs syster en sväng, men allt var dött. Var fest i Grums men orkade inte dra dit, suger ändå på dom festerna som brukar vara just där så.. Så jag åkte hem istället, skönt att somna ganska tidigt för engångsskull! :)

Nej men nu ska jag grejsa med annat, måste leta upp en varmare jacka eftersom det är svinkallt ute. Ska även börja köpa nya höstkläder och sånt snart, wiho! ;D Men men, vi hörs imorgon. Ha en bra lördag, puss och kram!

26 Augusti 2010

Hej,

Ligger i sängen och kollar på sex and the city och ska nog försöka sova snart så jag kommer upp imorgon. Börjar tidigt imorgon, jobbigt jobbigt. Blir att vara med Lisa och folket imorgon också, blir nog naaajs. :)

Idag blev det skolan, hade bara två lektioner efter det kom Rickard och hämtade oss. Släppte av Lisa i Vålberg för Jonas skulle tatuera sig, jag följde med Rickard till stan för han skulle till arbetsförmedlingen och skit. Sen till Vålberg igen, så drog jag och Lisa hem till mig en snabbis sen hem till Jonas odom.

Efter några timmar kom Joel och körde mig och Lisa till Grums, träffade Adam och Alex en sväng sen tog jag bussen hem. :p Annars hoppas jag till gud att jag får mina pengar imorgon, har andra pengar med det är i "sparbössan" haha fult det låter. Så vill inte röra det liksom!

Nej men nu ska jag fortsätta kolla på tv och försöka bli trött nångång, vi hörs under helgen. God natt!!


25 Augusti 2010

Godkväll

Nu sitter jag hemma och kollar på tv, idag blev det ingen skola. Är sjuk och mådde inge bra imorse, så har sovit hela dagen. Förstår inte hur jag kunde sova sålänge dock, kommer bli svårt att sova sen. Men som tur är så börjar jag tolv imorgon. :p

Ja har väl inget mer att skriva, har inte hänt ett skit så. Vi hörs, ha det bra. Puss och kram!!

Förskyld

Hej, sitter hemma med Lisa och väntar på ett par segisar. Har blivit förskyld och det suger rent ut sagt! Snorar och tycker synd om mig själv, haha. :p Annars idag blev det skolan, hade bara två lektioner lite drygt men. Efter det käkade vi pizza och dryga.

Igår var jag med Lisa, Jonas, Rickard och Kricke. På kvällen släppte vi av Lisa, sen åkte vi runt och mojsa, träffa folk oså. Blev att dygna, fett segt alltså. Jaja orkar inte berätta hela kvällen/natten i detalj..

Men  nu ska jag byta byxor för sitter i mina pjamasbyxor, hehe. ;) Jaja, vi hörs nog imorgon. Ha det!!


22 Augusti 2010

Hej,

Sitter hemma själv och kollar på tv, är as trött men måste hålla mig vaken några timmar till. Idag sov jag inte så jätte länge även fast jag kom hem vid 5-6 inatt, hehe. När jag hade vaknat till liv åkte vi till stan för att handla oså, gick ganska snabbt. Sen hem, thor lagade hemgjord pizza och jag och mamma fixade med en annons som ska ut i gv-nytt.

Igår iallafall så åkte jag till Lisa, var hos henne några timmar sen kom Jonas och Rickard och hämtade oss. Vi var lite här och där, sist av allt var vi och träffade Lova och folket. Trevligt trevligt! Var ännu en bra kväll utom när jag blev lite små irreterad på när folk är så jävla dryga, men men. :b

Imorgon börjar skolan, fyfan så segt. Vill verkligen inte tillbaka, men bara att stå ut. Lite skönt att ha något att göra varje dag liksom, ja annars imorgon vet jag inte vad som sker. Ska växla alla mina mynt också, är väl typ tusen kronor i mynt. Lite mer att shoppa nya höst/vinter kläder, najs! :D

Men nu ska jag grejsa med annat, vi hörs kanske senare eller imorgon. Ha en bra söndagskväll, puss och kram!



Jag & Lisa igår <3


Good days

Hej,

Ligger hemma i sängen och kollar på gossip girl och ska snart sova, ska försöka komma upp ganska tidigt imorgon och inte sova bort hela dagen som jag brukar. Idag vaknade liksom jag och Lisa vid fyra, haha. :b Jaja iallafall så har mina två senaste dagar varit riktigt bra. :D

Igår va vi i grums, först hos Adam sen drog vi till Marie. Några drack och chilla typ, blev en sen natt men det var kul. :) Idag när vi vaknade gjorde vi oss iordning snabbt sen drog vi till pappa en sväng, sen kom Jonas odom och hämtade oss. Vi har typ bara åkt runt, runt och runt dock. :b Men träffat lite folk oså också, trevlans.

Imorgon blir det väl ungefär samma sak, får se. ;) Har jävligt ont i huvudet också, blää. Och det enda som hjälper är sömn men sover hellre på dagen än natten, haha. Jobbigt när jag har dessa perioder, sover ju bort hela dagarna. Men kommer väl in i rätt "spår" igen när skolan börjar (förhoppningsvis)

Mamma och Thor kommer hem imorgon också, det gillas. :) Jaja nog tjatat på mig, ska försöka sova nu. Vi hörs under helgen, ha det bra. Puss och kram!


18 Augusti 2010

Hej,

Sitter hemma och har precis ätit, väntar på att pappa ska köra mig till Grums. Ska umgås med mina babes där! :D Var så längesen jag umgicks med dom, saknar det! Men ja, annars idag har jag typ sovit och ah. :b Hörs kanske senare eller imorgon. Solen skiner idag också, det gillas. :) Pusshej!

Bytt msn/hotmail


Ja, fick byta msn/hotmail. Jävla virusdret, menmen. Känns lite skönt med något nytt, är dock segt att få in alla kontakter på msn, byta hotmail på sidor oså men bättre det än att skicka virus till folk. :b Sen var jag trött på namnet så, hehe. Ligger förövrigt i sängen och kollar på gossip girl, får se om jag blundar till lite eller om jag dygnar. Tur att mamma och Thor kommer hem i helgen så jag ställer rätt dygnet lite, eftersom skolan börjar nästa vecka..

Har beställt en ring också, skit fin. Hoppas på att den hinner komma denna vecka! :D Jaja nu ska jag gå och röka, vi hörs. Godnatt!

Just the true








Virus


Jag har lyckats fått virus på datorn, åååh så jävla störande. Vet fan inte hur jag ska få bort det heller, kan inte vara inne på msn. Snart pajjar väl hela datorn eller nått, haha.

Aja idag har jag inte gjort ett skit, som alla andra dar ungefär. Ska hämta tvätten och katten nu, sen äta något och sätta på en film. Vi hörs imorgon, adios!!

16 Augusti 2010


Gud,
sov verkligen fööör länge idag. Får sån jäkla ångest när hela dagen poff är borta.. Nu väntar jag iallafall på pappa så ska vi iväg och handla, det behövs verkligen här. Skulle egentligen städa och tvätta idag, men sov istället, bra dumt.

Nej ska göra mig klar, vi hörs nog senare. Pusshej!

15 Augusti 2010

Hej,

Sitter hemma med Jennifer och kollar på tv, är riktigt trött. Så spelar ena cpgrannen musik som fan själv, irreterande! Men men, idag/kväll ska jag bara slappa. Orkar inte göra något, behöver städa/tvätta och handla men tar det imorgon istället. :b

Gårkvällen blev bra, mycket bra. :) Drog till parken, träffade Frida och Alex, sen Bea. Efter ett tag dök Gela upp, tokstölla. ;) Hängde med henne typ hela kvällen, tappade bort Jennifer och Bea några gånger, haha. Var så himla mycket folk så man hittade fan ingen. Men träffade allt några jag kände, trevligt. :) När det var slut i parken åkte vi till nyängen sen till Edsvalla en sväng och tillslut hem för att äntligen sova, skönt!

Under veckan vet jag inte riktigt vad det blir än, ska träffa Lisa någon dag iallafall. ;D Nej nu ska jag ut och röka, hörs kanske senare eller imorgon. Ha en bra söndag, puss och kram!!


14 Augusti 2010

Hej,

Sitter hemma med Jennifer, vi vaknade för en stund sen. Ska väl fixa lite frukost, sen duscha oså. Ikväll blir det parken, skååååål. ;-) Jao, hoppas på en bra kväll iallafall. Bra väder är det också, woho tummen upp för det!

Igår gick vi till pizzan och åt sen åkte vi till Grums, till Filip och Johan. Kollade på snabba cash, men den var allt bra konstig? :S Aja sen kollade vi på solsidan, haha så jävla bra. Sen åkte vi till Vålberg, träffade Lisa odom snabbt sen gick vi hem och sov. Trevlig kväll! :-)

Men men nu blir det mat innan vi svälter ihjäl, vi hörs imorgon. Ska försöka få lite kort, men det är nästan omöjligt ibland, hehe. ;-) Ha en bra lördag, puss och kram!!


13 Augusti 2010

Hejsan.

Nu sitter jag hemma, kollar på one tree hill och har precis fixat håret. Idag är det riktigt skitväder, blää. Hade hoppats på lite sol men icke! Vad dagen har att bjuda på återstår att se..

De flesta är ju helt uppe i det blå om att det är fredagen den trettonde, gah hjälp. Eller nä, kanske inte. Varför göra det till en sån stor sak? Förstår faktiskt inte, jag har inte mer otur än vanligt på dessa dagar. Och har man otur just på fredag den trettonde så skyller man på det. Sjukt egentligen!

Men nu ska jag fixa iordning något att äta och fortsätta kolla på one tree hill, vi hörs. Ha en bra helg, puss och kram!

Plågeri eller inte?

Alltså jag har verkligen tänkt på en sak och det är alla dessa djurparker som finns, kolmården, parken zoo osv. Dom har extremt många djur, det är en sån otrolig blandning utav djur också. Många, väldigt många tycker att det är djurplågeri att ha dom instängda sådär, men de djur som de har tagit in som är utrotningshotade, som håller på och dör ut. De som dödas så mycket ute i det fria, dom tycker jag har det bättre på en djurpark där dom kan leva. Visst dom har det ganska litet jämfört med vad dom kanske är vana vid men är inte det bättre än att vi snart inte har vissa djurarter kvar alls?

Ni som promt ska tycka att det är djurplågeri kanske ska tänka lite mer på djuren och inte vad som låter bäst i era öron. För om vi människor skulle börja dö ut, inte skulle jag tveka på att bli instängd i en bur för att hålla oss kvar här på jorden. Skulle ni? Och hur ofta får man se en stor tiger öga mot öga liksom? Om man skulle vilja göra det ute i det fria så skulle det vara stor chans att bli en bit mat.. Sen tycker jag att det är en annan sak för de djur som föds på djurparkerna, för de vet ingenting annat. Dom har bara varit där så dom trivs där!

Sen är det otroligt många som reagerar på att kolmården har delfinshow, jag har sett den flera gånger. Senast nu i sommras och det är otroligt häftigt att dom kan lära djuren såna saker. Men då kommer det massa människor och säger att dom tvingar delfinerna, att dom inte får mat på flera timmar och när dom gör det människan vill då får dom lite fisk. Annars svälter de dom typ?! Djur är smarta, väldigt smarta. Tydligen smartare än de flesta människor, ser ni att djuren mår dåligt på något sätt? Om DU mår dåligt skulle du lyda någon annan då? Skulle du ställa upp i en show då? Hoppa runt och verka må bra? Nej skulle inte tro det, man skulle tillslut vägra, ge upp.

Är det djurplågeri att lära en hund att sitta också då eller? För när hunden väl sitter så får den ju godis och beröm, likaså djuren på djurparkerna. Visst att det kan vara skillnad på hund och delfin, men båda är djur. Smarta djur dessutom! Om ni någon gång skulle se ett/flera djur må dåligt som finns på djurparker varför inte säga till om det? Nej istället ska det skrivas om det på internet, klanka ner och tro att man vet allting. Vad är felet på endel människor egentligen?

Men ni kanske inte vet att dom har insamlingar för att försöka rädda de djur som är utrotningshotade. Ska man kanske inte istället koncentrera sig på alla tjuvjägare som dödar alla våra fina djur runt om i världen? Eller är det viktigare för er att klaga på dom/oss som vill djurens bästa. Och att ha så att människor kan komma och kolla på djuren, och alla trick de har lärt sig osv det kan ju kanske vara för att djurparkerna ska få in pengar så de kan gå runt, för att ha så många djur och allt är inte gratis. Eller det kanske ni också trodde?

Nej jag tycker inte man ska klanka ner på alla djurparker, dom försöker bara rädda djuren. Jag stödjer djurparkerna till 110%, de tänker iallafall inte bara på sig själva. De försöker rädda världens djur!


Tiger från kolmården
Fotograf: Jag


12 Augusti 2010

Hej,

Nu sitter jag och tittar på tv och väntar på att min mat ska bli klar, är så hungrig.. Idag sov jag ganska länge, kom tillslut upp, åt frukost (lunch) sen hoppade jag in i duschen. Gjorde mig iordning snabbt sen drog jag till pappa en sväng. :-) Laddade ner några avsnitt av big brother, hehe. Fortsätter med det här hemma men här tar det aaaaas lång tid eftersom jag har mobilt bredband, lite sugit.

Ja, annars idag blir det att inte göra ett skit. Imorgon är det fredag och jag har inga planer alls, roligt! Men får återkomma senare, nu är maten klar. Pusshej!!

Rensat garderoben

Ikväll har jag rensat min/mina garderober, fint och prydligt blev det. ;-) Har en hel hög som jag ska ta kort på för att sedan sälja bort, även en liten mindre hög som ska slängas. Så nu behöver det komma in lite nytt, typ höst/vinter kläder. :-)

Sitter förövrigt och försöker hitta snygga smycken, men det går fan inget bra. :b Får kanske fortsätta med det imorgon, ska byta från gossip girl och se britney - for the record. Ni som inte har sett den, gör det! Vi hörs mer imorgon, god natt..

Tunika & Smyckesställ


Beställde ny tunika från nelly.



& ett smyckesställ från mihi.


10 Augusti 2010

Hej,

Nu sitter jag hemma och ska snart äta något och sätta på en film, idag blev det att åka till stan. :-) Frida följde med mig så kom Vicky också. Tatuerade ju mig idag och jag blev sjuuuukt nöjd! :-D Gjorde inte så ont som alla sa till mig, haha. Stjärnan som en av killarna där ska fixa till blir en annan gång, han var inte där oså.

När jag var klar där så gick vi runt på stan lite, men jag hittade ingenting. :-( Bra typiskt när jag vill ha nya kläder, smycken oså. Men men får fortsätta leta.. Var skönt att träffa Frida igen, har inte sett henne på hela sommaren. :-O

Annars under veckan händer det väl inte så mycket skulle jag tro, finns ju inget att göra. Till helgen däremot blir det väl skruvstaparken. :-) Sista för denna sommar! Jaja vi hörs nog senare, adios..

Kors

Tatuering nr.3

Gjord på fisheye ink i Karlstad!


9 Augusti 2010

God morgon!

Jag har inte sovit än, smart som jag var igår kväll så drack jag redbull så somna kunde jag inte. Ska bara försöka hålla mig vaken hela dagen/kvällen också, liiiite svårare. Mamma är redan vaken, springer runt och mojsar. Dom åker sen, tråkigt. :-/ Skit väder är det ute också, så filmdag blir det iallafall.

Designen är nästan klar, header och sånt som fattas bara. :-) Det kommer inom snar framtid, höhö. Nej nu ska jag äta frukost innan magen kurrar ihjäl. Vi hörs senare!!

Mycket raderat

Okej som ni kanske märker så har jag raderat endel här i bloggen, rensade bort en massa skit. Alla inlägg i allmänt är borta. Orkade inte ha kvar all skit där, i dom andra kategorierna är det också rensat, men inte allt som sagt. :-)

Nya inlägg kommer med tiden!!

Hjärta

Tatuering nr.2



Gjord på wild tattoo i Vålberg!


RSS 2.0