30 December 2010

Hej, ska snart lägga mig och läsa har så ont i huvudet och är så trött. Under förmiddan var jag bara hemma och kollade på desperate housewives sen färgade jag håret och det blev riktigt bra sen kom Jennifer och Caroline och hämtade upp mig så åkte vi till stan och bergvik för att shoppa, blev där ett antal timmar men fick med mig lite iallafall. Ett par skor, lösnaglar, lösögonfransar och en bok. Bra dag iallafall! :)

Imorgon är det nyår då, blir fest. Hoppas på en bra nyår, utan massa bråk och skit. Men man ska aldrig hoppas för mycket! Vet dock inte vad jag ska ha på mig än, hittade inget idag så får ta något i garderoben.. Har varit väldigt dålig på att skriva, men har inte haft något intressant att berätta för er eller så. Har inte ens lagt in bilderna sedan jul, dryg jag är. Men dom kommer med tiden! ;) Kameran följer med imorgon kväll iallafall, fick ett skyddsfodral till den utav mamma idag, slipper den bli repig och förstörd när jag har den i väskan. (Y)

Men nu ska jag stänga ner för att krypa ner i sängen, vi hörs under helgen eller så. Ha en bra nyår och gott nytt år!! Puss och kram :)


27 December 2010

Hej, sitter och kollar på desperate housewives och åt för en stund sen. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, mest slappat och gjort slingor. :) Blev nöjd, men ska bli mer. Men ska gå sakta framåt denna gång. :p Har även köpt en crosstrainer idag också, woho. :D Äntligen!

Under veckan vet jag inte riktigt vad det blir, mamma och dom är ju här även denna vecka. :) Kanske försöka orka åka till bergvik någon dag och kika lite.. Nyår ska jag fira med Jennifer och Caroline och lite folk. Vet inte riktigt säkert än vart och allt sånt. Men det blir nog kanon!

Under julhelgen har det varit otroligt lugnt, har bara varit hemma och slappat. Har inte haft lust eller så att dragit ut med folk. Var hos farfar i lördags och igår var vi till mormor. :) Har inte så mycket bilder ifrån julhelgen faktiskt, glömde bort att ta också. :p

Men jag blev sjukt nöjd med mina julklappar iallafall. :D
Jag fick:
Desperate housewives säsong 6
One tree hill säsong 7
Gossip girl säsong 3
Solsidan säsong 1
Två par linnen
Presentkort
Två armband
Massa berlocker
Örhängen
Dust it
Parfym
Bodylotion
Duschkräm
Handdukar
Pengar
dhg plattång

Sen var det säkert något mer, men kommer inte på det just nu. :) De få bilder som togs kommer upp senare, pusshej!!


. . . .


Har skrivit dåligt men nu har jag inte tid eller lust, så skriver senare.
Berättar om min helg, lägger in bilder och så. :-)

Juldagen

Hej, ska snart åka till farfar och äta mat och umgås. Annars idag/kväll blir det troligen att vara hemma, får se. Alla andra ska ju ut, de flesta ska till nöjes. Men det känner jag verkligen inte för, känns inte så lockande att trängas bland en massa fulla odrägliga människor. :p Men ja, får se vad kvällen bjuder på. Stannar kanske hemma och kollar på solsidan, hehe. Är ju faktiskt nyår nästa helg så kan ju lika gärna dra ut då istället.

Men skriver mer senare, ska fixa det sista innan jag ska dra. Puss sålänge!!

Merry christmas

God jul mina fina läsare. Fick öppna en julklapp imorse och det var ett armband med några berlocker på. :D Snart kommer Vicky hit, så ska vi till pappa om ca en timme. Elvis och Tova har fått en varsin rosett, haha så söta. :) Men vi hörs, kanske ikväll eller imorgon. Ha en super bra julafton, pussss!


23 December 2010

Hej, har glömt att skriva lite här de senaste dagarna men har gjort annat. Igår var jag med Karro och handlade sen åkte vi till pappa, blev kvar där i flera timmar. Sen hem till mamma igen.. sov riktigt dåligt inatt men det gör jag jämt när jag sover bredvid någon så. Men inatt får jag sova som tur är! :) Idag blev det att handla det sista sen var vi och hälsade på Anette och hennes lilla Milton, trevligt. :) Sen har det bara blivit att vara hemma och mojsat typ. Fick mina örhängen idag också, göttans. :D

Imorgon är det julafton då, får äntligen öppna alla mina paket under granen, hihii. :D Så blir det till pappa några timmar, sen tillbaka hit resten av dagen/kvällen. På lördag ska vi till farfar, äta och så. Sen på kvällen ska jag troligen umgås med Lisa och dom. På söndag blir det kanske till mormor, får se om jag orkar och hinner. :p

Bilder kommer på söndag eller under veckan, har tagit lite men blir troligen mer. Så tar allt på engång liksom! :) Nu ska jag gå och sno åt mig några köttbullar som Thor nyss har stått och gjort, höhö. Vi hörs när jag har tid, ha en bra jul alla. :) Puss och kram!!


21 December 2010

Hej,

Sitter och drygar hemma, har lite tråkigt just nu faktiskt. Och inte fan finns det något att hitta på, åh! Idag blir det pizza på menyn, Karro ville ha det så. :p Fick mina piercingar idag också men dom till tungan var aaaas korta så dom kan jag inte använda, rätt surt. För den ena var så snygg! Nu fick jag en hund i knät också, haha mysis. :D Fick hem min h&m räkning idag också, mm kul att få massa räkningar precis innan jul. Borde vara förbjudet att skicka ut räkningar då, höhö. :p Har ett paket att hämta ut också, vet dock inte vad det är. Men hämtar det imorgon, orkar fasiken inte idag.

Nej men ska göra annat nu, vi hörs. Adios!! :)


Pussgurkan :D

Filmtajm

Godkväll, sitter hemma och ser på film med Karro. Tredje filmen idag, haha. Men finns inte så mycket annat att göra i denna kyla så.. Tycker lite synd om lilla Elvis, han gillar varken Karro eller Tova. Så han försöker komma till mig hela tiden men har lite hinder på vägen ibland, min prins. Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir, hemma skulle jag tippa på. Nej nu ska jag hämta lite julkola och mumsa på, den blev skit god. Vi kommer säkert äta upp typ allt så kommer få göra en till sats, haha. ;)

Vi hörs imorgon, god natt puss och kram!!

Julkola

Hej, vaknade runt tio idag, låg och drog mig lite sen hoppade jag in i duschen. Efter det började jag sätta igång och baka julkola, har gjort två satser. Blev super bra och den är så god. :) Så har gjort hit, till pappa och till Karro . ;D Väntar på Karro och Tova också, vet dock inte när de kommer men det märks väl. :p Lär höras om inte annat, haha.

Haha råkade skrämma livet ur grannen förut också, mohahah. Rätt åt lilla surmusen! ;) Men nu ska jag ta mig något att äta och sen skära ut kolan i bitar. Vi hörs senare eller så, ha en bra dag. Puss och kram!!

Snart full rulle

Godkväll, sitter och kollar på sista skivan utav one tree hill och är lite smått rastlös. Jennifer och Caroline var förbi här en sväng, trevligt trevligt. :) Fick sakerna ifrån partylite som mamma har beställt också. Nej ska läsa klart boken också, har bara ett kapitell kvar så. Sen ska jag fortsätta på andra boken, fasen vilken bokmal jag plötsligt blev, haha nej men ibland får jag mina perioder när jag läser väldigt mycket.

Ikväll är det sista kvällen som jag är för mig själv de närmsta två veckorna, kommer bli ovant och jag kommer säkert bli irreterad någon gång men det är min familj och dom vill jag alltid träffa. Det som blir jobbigt är ju att man inte får någon space så att säga, men jag klarar mig allt. :D

Nej nu ska jag gosa med missen och ta mig lite frukt, god natt och sov gott. :)

19 December 2010

Hej, sitter och kollar på tv och ja typ glor bara. Håller på och läser egoboost också, boken som blondinbella har gjort. Den är faktiskt riktigt bra! Idag har det inte hänt mycket, städat eller ja mamma städade och jag tittade på haha. :p Men jag diskade iallafall.. ;) Mamma och dom ska väl snart åka så kommer dom hem på onsdag igen. När dom har åkt ska jag fortsätta kolla på one tree hill. Ska fixa mina naglar sen också, lösnaglar och lite sånt. Fint fint! Håller på och laddar ner bumbibjörnarna också, höhö. Men det är riktigt segt, kanske för att jag laddar ner hela första säsongen. ;D Nej nu har jag inget mer att skriva, vi hörs senare eller imorgon. Ha en bra söndag, puss och kram!!


18 December 2010

Godkväll. Sitter hemma och kollar lite på tv och lyssnar på mamma och Berne som sitter och babblar. :p Ikväll har jag gjort julgodis och klätt granen. :) Duktig jag! Vi har också skaffat så jag kan kolla på film från datorn till tven, fattar ni? Så har vi fixat med ljudet, kan inte grannen klaga lika mycket heller. Jävla gnällspik alltså!

Imorgon ska vi storstäda här hemma, annars händer det väl inte så mycket. När mamma och Thor åker imorgon ska jag kolla klart på säsong sex utav one tree hill, Karro kommer ju på måndag och hon tycker inte det är bra precis, haha. :p Men men ska gå och röka nu sen packa in en sista julklapp, vi hörs imorgon. Pusshej!!

. . . .

Hej, sitter och kollar på tv och ska snart lägga mig och läsa lite och sen sova. Ska upp ganska tidigt imorgon, ska till stan, handla och sånt. Har laddat ner lite disney filmer och jag mitt klantarsel råkade ladda ner fel peter pan, så bara att göra om. Haha råkade ta "tvåan" och den är det ju inte jag vill ha precis. Beställde nya piercingar igår också, två till tungan och en till läppen. Behövde en ny till tungan som är helsilvrig men kortare. De jag har är för långa tycker jag, slår i tänderna och så.

Har bestämt mig för att köpa mig en crosstranier nu också. :D Köper den i slutet av månaden eller i början av Januari. Wiho, längtar verkligen. Har velat haft en länge nu för vill komma igång och träna och ändra matvanor och sånt. Så ett nytt år och ett nytt liv helt enkelt, kan inte bli bättre!!


Christmas

Om precis en vecka är det julafton, jag både gillar och ogillar julafton/juldagen/annan dagjul. Det är väl mysigt och så, god mat, massa julklappar och får vara med dom man älskar mest i hela världen. Men samtidigt blir det så påfrestande vissa stunder, folk runt omkring en hela tiden, trångt och jävligt. Men eftersom det bara är så typ en gång om året så överväger det bra. :)

Man får åka hit och dit, flänga fram och tillbaka. På julafton vaknar jag ju här (hos mamma, eftersom jag bor här) sen åker jag/vi till pappa några timmar, äter lite, öppnar julklappar, kollar på kalle anka och umgås. Sen tillbaka till mamma, äter igen, öppnar ännu mer julklappar sen är alla typ helt döa, slappar bara i soffan framför någon film eller liknande. :)


17 December 2010

Sitter och kollar på one tree hill, fick hem säsong sex igår så nu går det för fulla muggar. :p Har nyss ätit frukost/lunch/brunch? Haha kalla det vad du vill men gött var det iallafall, det blev baguette, bacon och potatissallad. Mums! Men blev föör mätt känner jag. Ska städa lite idag och färga håret, håller även på och tvättar. Idag var det äntligen ledigt, haha förjävligt att ha grannar ibland. Annars idag blir det nog bara att vara hemma, mamma och Thor kommer hem ikväll också. :)

Fick ju jullov igår, och gud så skönt det är. Har lov i ungefär 3 veckor, finns bara ett sätt att stava det u.n.d.e.r.b.a.r.t!!! Under helgen vet jag inte riktigt vad det blir faktiskt, kanske bara vara hemma igen. Inte helt fel det heller! På måndag kommer Karro hem hit och Tova såklart. Så är hon här tills torsdag, Tova blir kvar här under jul. Men nu ska jag börja städa och allt, vi hörs senare. Ha en bra dag!!

16 December 2010

Hejsan, sitter i Edsvalla hos familjen Lindström. Caroline var så himla snäll och hämtade mig när jag slutade skolan förut för slutade visst efter lunch, haha. Sen hade jag verkligen ingen lust att dra med verktygslådan på bussen. Blev klar med den idag, äntligen!!! Sen städade vi verkstan noga och så. Försöker puscha på Carro här eftersom hon är lite seg. :p Ska hem om en stund, måste tvätta och så, sånt där roligt ni vet. ;D Haha!

Snöoväder är det också, usch. :/ Inte roligt! Men hoppas på att det slutar snart. Men nu ska jag göra Carro sällskap när hon gör sig iordning, vi hörs senare eller så. Pusshej!

15 December 2010

Hej,

sitter och kollar på one tree hill, dock säsong fem. Har inte fått hem säsong sex än och det finns inte mer avsnitt utav säsong åtta att ladda ner. :( Avsnitt elva är så jääävla bra, så nu får mer än gärna mer avsnitt komma ut, haha. Idag blev det skolan, är nästan klar med verktygslådan. Blir klar med den imorgon, skönt. :) Dagen har gått snabbt och inga sura miner eller så (typ). Imorgon är det sista dagen sen tar jag jullov, uuh så skönt det ska bli. :D Känns även riktigt bra att jag har varit i skolan hela veckan, annars brukar jag skippa någon dag, komma försent eller gå tidigare. Men inte denna vecka inte! (Y)

Ska slå in de sista julklapparna så jag har det klart också, men är väldigt trött. Men lite tidigt att lägga sig nu liksom, får hoppas på att jag inte blir pigg tills jag ska sova iallafall. Imorgon efter skolan måste jag hem och tvätta, skulle behövt gjort det idag men det var upptaget. Städas skulle också behövas, men jag orkar inte dammsuga och massa sånt, inte idag iallafall. Men nu ska jag skicka in en uppgift i svenskan som jag har glömt bort. :p

Vi hörs senare eller imorgon, ha en bra kväll. Puss och kram!! :)


Såååå trött, gäsp!

Godkväll, ska titta på ung och bortskämd nu och efter det lägga mig i sängen och läsa. Är så himla trött så somnar nästan nu, har varit riktigt slö idag. Blev skolan idag, blev lite sura miner först men sen fixade det sig oså. :) Fick hem mitt linne idag, har dock inte provat det än men sitter nog bra. :p Väntar på lite annat som ska slinka ner i brevlådan också men det går segt, hm.

Nej men orkar inte skriva något mer, vi hörs imorgon istället. Puss och god natt!


Jag idag

Uppe med tuppen

Godmorgon!

Tänka sig att jag redan är uppe och har varit det ett bra tag. Vaknade lite över sex och hoppade in i duschen, min buss går inte förens halv nio så har lite tid att slå ihjäl kan man lugnt säga. Men skönt att slippa stressa på morgonen, ska försöka äta lite frukost nu och sen sätta på mig kläderna. Är riktigt trött och skulle gärna vilja gå och lägga mig igen men det har jag inte tid med nu, får helt enkelt lägga mig extra tidigt ikväll istället. :p

Vi hörs senare i eftermiddag/kväll, ha en bra luciadag. :) Puss!

12 December 2010

Hej. Sitter och kollar på tv och laddar ner avsnitt av one tree hill säsong åtta, utan text då men förstår ju vad dom säger så. :p Mamma och dom åkte för en stund sen så nu är det bara jag och kissen, lite tomt men dom kommer ju på fredag igen. :) Idag har jag bara varit hemma och slappat typ. Anette var här förut och hälsade på, träffade hennes söta valp Milton, så busig också haha.

Imorgon ska jag iväg till skolan, är egentligen i verkstan men måste till själva skolan och lämna in lite arbeten och prata med lite lärare. Är fortfarande förskyld, snuvig och nyser helt klart tusen gånger om dagen. Brukar aldrig nysa såhär mycket alltså, känner inte smak fullt ut men hellre det än halsont.

Men nej nu ska jag börja kolla på avsnitten jag har laddat ner och sen fortsätta läsa i boken som jag fastnat i. ;D Vi hörs, puss och kram!

One tree hill 6

Har beställt hem one tree hill säsong 6. :-)


11 December 2010

Hej, sitter hemma och kollar på one tree hill och läser första twilight boken lite då och då. :) Har alla tre filmer och tre utav böckerna men har aldrig fått tummen ur för att läsa böckerna så tyckte det var på tiden. :p Vaknade runt nio idag och tänkte att det var lika bra att gå upp, mamma och Thor åkte iväg till mormor. Somnade till lite förut, var skönt. Sover ju inte lika bra nu när jag är sjuk! :/ Sen duschade jag oså, sen lagade jag mat så kom pappa hit och åt. :) Ska väl försöka svänga förbi där snart också..

Nu vet jag också vad jag ska köpa till Vicky i julklapp, perfekt. Har ju bara henne kvar, skönt att ha allt klart i tid liksom. (Y) Jag önskade även den fjärde boken i twilight serien utav pappa, han tycker inte om att ge pengar så nu blir han väl nöjd. :b Ska också försöka köpa en crosstranier snart, har hittat en för två tusen bara. :D Åh vill ha en nu, vill börja träna.. :p Men men ska ge Tova mat nu sen ut med henne, vi hörs. Puss och kram!!

Örhängen

Har precis beställt lite örhängen. Blev lite dyrt, men men.
Nu är det jul och då ska man vara generös och inte bara mot andra utan även till sig själv, hahah. ;)





Blev 2 och 1 halvt örhänge, haha. Det sista ska det bara vara 1 av, eller ska och ska men är mycket snyggare. Tycker jag iallafall. :)


10 December 2010

Sitter och tittar på one tree hill och väntar på Norge folket, haha. :p Är mycket sjukare idag, men inget halsont som tur är. Hatar verkligen att ha ont i halsen. Ska snart fixa något att äta, är så himla hungrig. Igår kom Jennifer hit efter hon hade slutat, efter ett tag så åkte vi och hämtade Carro efter hon hade slutat så följde jag med dom hem och sov där. :) Satt uppe ganska länge och bara pratade!

Fick hem massa nya lösnaglar idag, jävligt långa är dom men det gillar jag ju så. :D Väntar bara på två andra saker jag har köpt också, så jävla drygt! Men men ska äta nu innan dom kommer hem, vi hörs. Ha en bra helg!

9 December 2010

Sitter och kollar på one tree hill och börjar få mer och mer ont i halsen. :( Vill inte bli sjuk, skulle vilja vakna imorgon och vara frisk som en nötstjärna. ;D Men det kommer säkert inte ske! Väntar på att Jennifer ska sluta jobbet också. :) Har rensat i lite skåp och så, blev väldigt prydligt och fint. ;)

Imorgon är jag ledig, så under dagen vet jag inte vad som sker ännu. Städa ännu mer kanske? :p På kvällen kommer iallafall mamma, Thor och Tovis. :D Min lilla gris! ♥ Så imorgonkväll blir det att vara hemma och mysa till Idol, är ju final. Jay kommer ju vinna, lätt. (Y)

Men men ska ta mig en bärry drick-yoghurt nu och fortsätta kolla på tv, vi hörs. Adios!!


Övernattning

Sitter och väntar på att tiden ska gå, ska möta upp Jennifer halv nio så kommer Charlotte och hämtar oss. Ska med dom hem och sova där inatt, mys. :) Och då vet jag garanterat att jag kommer upp till skolan imorgon, för jag måste verkligen sköta mig nu annars ryker mitt studiebedrag och det skulle ju suga lite. :p

Men ska packa väskan lite nu, vi hörs imorgon. Pusshej!!


7 December 2010

Hej, sitter och kollar på Pelle svanslös igen. Vill ha nya serier nu, haha. :p Börjar bli sjuk också, verkligen jätte passande eller inte. :@ Men får hoppas på att det bara är en liten liten förskylning. Håller på och laddar upp massa bilder ifrån Polen, vi var där 2006 eller 2007. Kommer faktiskt inte ihåg!

Imorgon efter skolan måste jag städa och tvätta, gud så kul. Men det måste ju göras så. :b Ska snart hoppa in i duschen och efter det laga mat. Men måste bara ladda klart bilderna, tar ju sin lilla tid. Men men, designen är fixad också, eller vill egentligen göra om lite och så, men tar det någon annan dag tror jag. ;)


God natt


Vet att bloggen är lite konstig nu, men har inte tid att fixa det nu.
Måste sova nu så jag kommer upp imorgonbitti, har heller inte orkat skrivit något idag.
Så vi hörs imorgon, god natt. :-)

5 December 2010

Hej, sitter och väntar på att gossip girl ska börja och kollar runt efter lite snygga saker. :p Beställde ju som ni såg nya kläder förut. + ett till linne som inte blev med, nya lösnaglar och en julklapp som jag ej kan visa här. :p Idag blev det öob med mamma och Thor, sen har jag typ bara kollat på Pelle svanslös (julkalender) som jag fick utav mamma igår, haha. ;) Är riktigt trött, så blir att sova tidigt ikväll. Verkstan imorgon, vill inte dock. :/

I fredags var jag bara hemma, kollade på idol oså. :) Och igår så var jag hemma hela dagen (själv) för mamma och dom var i stan, sjukt länge. Sen på kvällen kom Jennifer och hämtade mig, var hos henne och kollade på film med Rebecca. :) Sen åkte vi in till stan för att hämta Caroline. Så ringde Vicky när vi var där så vi åkte och hämtade henne och körde hem henne också. Sen blev det hem för att sova! Lugn och skön helg har det minsann varit, och samma blir det nästa då jag ska ha Tova. :)

Men men nu börjar det på tven, vi hörs. Puss och kram!!

. . .


Beställde nyss lite kläder från gina tricot. :-)


Linne


Leggings


Vantar


4 December 2010

Godmorgon!

Har varit vaken i typ en timme, det är så typiskt att vakna tidigt på helgen. Men men, ska äta lite frukost och sedan hoppa in i duschen. Mamma och Thor har åkt in till stan, jag orkade inte följa med idag. Orkar inte springa runt på stan och skit alltså. :p Måste verkligen komma igång med pluggandet idag, går fan segt framåt.. Annars idag vet jag inte vad som händer och sker faktiskt. :)



Saknar Wilmis så mycket! :(

3 December 2010

Sitter och kollar på one tree hill och har riktigt jävla tråkigt just nu. Som det ser ut nu så blir det en hemmakväll, men man vet aldrig. Det märks liksom! :p Inte lika kallt ute idag, tack gode gud för det säger jag bara. Hatar denna jävla kyla alltså!

Nej har ingenting att skriva så vi hörs imorgon eller så, ha en bra fredag. Pussss!

Jag väntar och jag väntar

Sitter och tittar på biggest loser och väntar på systrarna dryg, haha vilka kan det vara tro? ;) Pappa var förbi här förut en sväng, trevligt. Försökte plugga men det gick åt pepparn, fattade inte frågan för min lärare är lite snurrig. :p Hon hade skrivit helt fel i frågan och massa stavfel, bra där liksom.. Frågade pappa om det och han förklarade så jag fattade lite iallafall.

Men men, ska gå och röka nu. Vi hörs, adios! :)

2 December 2010

Hej, idag blev det skolan. Hade nationella i engelska, skulle prata i grupp oså. Tror det gick ganska bra. :) Så fick jag en uppgift i samhällen som jag ska börja med nu. Måste försöka bli klar med allt nu, ska försöka lämna in allt nästa vecka typ. Sitter och kollar på one tree hill nu och har precis ätit, annars idag blir det väl lugnt. Finns ju inte så fruktansvärt mycket att göra, och ute vill man ju inte vara mer än nödvändigt. :p

Imorgon blir det skolan, har inte så många lektioner. Annars imorgon vet jag inte vad som sker, kanske se idol eller något på kvällen. Mamma och Thor kommer imorgonkväll också, var ju planerat att Tova skulle med men passar nog bättre nästa helg. Får se hur det blir med den saken!

Men nu ska jag börja plugga, haha skriver det typ hela tiden men kommer fan ingenstans med skiten. :b Hörs senare eller så, puss och kram!!

Love ring

Beställde nyss denna ring ifrån stylebytyra. :-)


Nya skor

Här är mina nya skor, älskar dom verkligen!! :D


1 December 2010

Hej, sitter och kollar på one tree hill och lagar mat. Har nyss duschat och blåst håret också, så skönt att duscha, bli lite fräsh. :p Idag blev jag hemma från skolan, trodde jag hade fått magsjuka där ett tag, men det var bara ett falskt alarm, puuh. :) Så idag har jag städat, behövdes verkligen. Så nu är både jag och lägenheten fräsh igen, haha. ;) Jennifer kommer förbi här en sväng eftersom smartisarna glömde sina cigg här igår. :p

Ska väl försöka plugga lite mer sen, imorgon blir det skolan efter det handla och sen till pappa en sväng. Måste hämta Tovas matskålar som blev kvar där sen sist hon var här. Tog av mina lösnaglar förut också, bara haft dom i två dagar men tyckte inte om dessa. Dom var så "klumpiga" på något sätt och inte lika fina som de andra jag har haft. :b Men nu ska jag gå och fortsätta med maten, hörs kanske senare. Ha en bra onsdag, adios!! :)

RSS 2.0