Lite mindre ja, lite mer nej!

Jag är så trött på allting, skulle bara vilja åka bort från detta skitställe och allt folk. Ni lyssnar, men förstår inte. Vem kan man egentligen lita på? Jag har tre/fyra stycken som jag verkligen kan prata med, som jag vet bryr sig. Och som jag kan berätta för, som jag vågar öppna mig för. Men som vanligt så skriver jag det till dom, att visa mig sårbar framför personen vet ni att jag inte kan, tyvärr. Det är något jag måste jobba med, min självkänsla.

Sen en till sak som jag ska sluta med - BJUDA FOLK PÅ SAKER. Det jag får höra hela dagarna är: "får jag röka med dig?" "har du en cigg att bju på?" "får jag smaka lite eller?" osv, osv, osv!!!!! Är så förbannat trött på att höra det hela tiden, från mina kompisar också. Vafan skaffa egna pengar och köp eget. Är jag eran lilla "maskin" som ska ge er cigg, tuggummi, mat, dricka, alkohol, pengar och allt det ni alltid ska fråga efter! Även fast jag kanske har pengar till att köpa saker så är det väl för fan inte meningen att jag ska köpa det till er, eller? Tycker ni det själva kanske, jomen visst jag kan ju köpa lite kläder till er samtidigt eftersom ni själva inte verkar ha pengar till egna saker. Jag har många gångar sagt till mig själv att jag ska börja säga nej, men när jag väl har gjort det blir folk typ "sura" eller något. Och jag har jävligt svårt för att säga nej, och det vet folk så det utnyttjar dom. Verkligen jätte kul, snälla kompisar man har. :-) Så nu vet ni, jag bjuder fan inte mer. Inte för att vara elak, men jag är så trött på det. Att aldrig kunna dricka, äta, röka eller någonting själv. Tänk er hur det skulle kännas om det vore så för er. Har ni inte pengar till att röka, dricka osv så gör det för fan inte, va inte såna jävla tattare och gå till era kompisar och lev på dom.

Visst jag kommer säkert bjuda nångång, men inte som nu. Aldrig att jag kommer säga ja varje gång någon frågar efter något. Hur skulle ni känna om jag skulle fråga er om allt detta varje gång jag var med er? Tror ni att det är kul? Nej det är det fan inte, nu har jag sagt ifrån. ÄNTLIGEN!! Fattar ni inte av det jag skrev nu så är ni riktigt pantade. Puss & kram på er, mina snälla underbara vänner!

5/3-10

Laddade upp några bilder ändå, är ett tag sen.
Men bättre sent än aldrig, höhö. ;-)


Pekka, Jag & Lisa


Tobz, Martina, Tim, Lina & Kim


Jag & Pekka


Addé & Pekka


Tobz, Jag & Lisa


Lisa, Tobz & Jag


Jag & Lina


Johan, Jag & Tobz


Johan, Lina, Biffen, Natalie & Lisa


RSS 2.0